Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Sony rollable OLED: Οθόνη σε ρολό

Rock Συλλογή Dvd.

Resident Evil: Afterlife 3D (2010)

Second Great Scott Pilgrim vs. the World Trailer

Japanese Last Airbender Trailer is Frickin' Awesome

Rachel Weisz in The Whistleblower Promo Trailer

Καθημερινή - Κυριακή 06/06/2010



Ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και στις 18 διοργανώσεις που προηγήθηκαν.

Η ιστορία: Περίεργα γεγονότα, θρυλικές στιγμές, πολιτικές παρεμβάσεις, απρόβλεπτοι ήρωες, αδικημένοι και άτυχοι αστέρες και η καλύτερη εντεκάδα όλων των εποχών.

Η Ελλάδα: Τι θα κάνει η εθνική μας στο φετινό Μουντιάλ; Απαντούν: Γιάννης Διακογιάννης, Μανώλης Μαυρομάτης, Μίμης Δομάζος, Βασίλης Χατζηπαναγής, Σπύρος Μαραγκός, Σάββας Κωφίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρέφικ Τζιμπούρ, Τζιμπρίλ Σισέ, Εντι Τζόνσον, Φρέντι Αντου, Χεσούς Ντάτολο, Πάμπλο Κοντρέρας, Μπράις Μουν, Μπενάρντ Κουμορτζί και έξι απλοί φίλαθλοι.

Το Μουντιάλ της Αφρικής και της κρίσης: Η ανησυχία της FIFA και των Νοτιοαφρικανών και οι ελπίδες για το πρώτο «μαύρο» τρόπαιο της Ιστορίας.

Τα αστέρια: Ενα φωτογραφικό πορτφόλιο με τους ποδοσφαιριστές που θα λάμψουν στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής.

Κι ακόμη: Βασίλης Βασιλικός και Παντελής Βούλγαρης αλλάζουν ατζέντα και μιλούν για μπάλα.

48σέλιδος πλήρης οδηγός Μουντιάλ 2010

Οι ομάδες / Το πρόγραμμα / Οι πόλεις / Τα στάδια / Η προϊστορία / Το τρόπαιο




«EXTRA ΤΑΞΙΔΙΑ»

Ο πιο χρήσιμος ταξιδιωτικός οδηγός για τις ωραιότερες μέρες του χρόνου σας παρουσιάζει αγαπημένα ελληνικά νησιά, από την καλλιτεχνική Τήνο ως την πληθωρική Λέσβο και από την οικογενειακή Ζάκυνθο ως την εναλλακτική Αμοργό αλλά και μαγευτικές διαδρομές με αυτοκίνητο στην Εύβοια, την Πελοπόννησο και τη Στερεά. Ακόμη ανακαλύψτε δεκάδες οικονομικές λύσεις για διαμονή, φαγητό αλλά και κάμπινγκ στην πανέμορφη Ελλάδα!




EΠΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ π.Χ.

Αυτή την Κυριακή κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή το έβδομο βιβλίο και το έβδομο dvd από τη σειρά «Επικές Μάχες π.Χ» με τίτλο «ΜΩΥΣΗΣ : ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ».

ΜΩΥΣΗΣ : ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ

Με έναν ευφυή στρατηγικό ελιγμό, ο Μωυσής οδηγεί τον λαό του στην Εξοδο από την Αίγυπτο και παρασύρει τον αιγυπτιακό στρατό σε θανάσιμη παγίδα. Πολλοί θεωρούν την Εξοδο των Ισραηλιτών ως πράξη Θεϊκής επέμβασης. Οποια και αν είναι η πραγματικότητα, η Εξοδος δεν αποτελεί απλώς τη μετανάστευση σκλάβων, αλλά έναν στρατιωτικό ελιγμό μιας ομάδας σκληροτράχηλων μισθοφόρων. Ο εξαγριωμένος φαραώ στέλνει το στρατό του να καταδιώξει τους Ισραηλίτες που μόλις έχουν λεηλατήσει μια πόλη κατά την έξοδό τους. Αλλά η στρατιωτική ευφυϊα του Μωυσή και η άριστη γνώση της περιοχής αποδεικνύονται αήττητες από τον πελώριο και βαριά οπλισμένο αιγυπτιακό στρατό. Ενώ οι Ισραηλίτες διασχίζουν έναν ποταμό στη διάρκεια της νύχτας, ο Μωυσής παραπλανά τους Αιγύπτιους οδηγώντας τους στον υγρό τάφο της Ερυθράς θάλασσας.

Καθημερινή - Σάββατο 05/06/2010



ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Κρασιά από τη χώρα του Μουντιάλ: Πώς ο νοτιοαφρικανικός αμπελώνας κατάφερε, μέσα σε λίγες δεκαετίες, να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγορών αλλά και των καταναλωτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

+ 18 κόκκινα και λευκά «διαμάντια» : Μια επιλογή από τα κορυφαία νοτιοαφρικανικά κρασιά που διατίθενται στην Ελλάδα. Πόσο κοστίζουν, πού θα τα βρείτε, με τι θα τα συνδυάσετε.

FOOTBALL & BEER: Νύχτες ποδοσφαιρικού πυρετού με τις αγαπημένες μας μπίρες. 30 επιλογές -μία για κάθε βραδιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου- μαζί με τις γεύσεις που τους ταιριάζουν.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ: Η τσιπούρα ζητάει Ασύρτικο! Από τον ταπεινό γαύρο μέχρι την τσιπούρα και τον ξιφία, τα ψάρια του καλοκαιριού, για μια ολοκληρωμένη γαστριμαργική απόλαυση, πρέπει να συνδυαστούν με το κατάλληλο κρασί.






H ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ: Δηλητήριο

Αυτό το Σάββατο το πέμπτο dvd με θέμα «ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ» της νέας σειράς «Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ», μαζί με την Καθημερινή.

«ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ»

Το δηλητήριο, το πιο φονικό φυσικό όπλο του ζωικού βασιλείου, έχει μια αυτόνομη εξέλιξη σε πλάσματα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους όσο οι μέδουσες, τα έντομα, τα φίδια και τα θηλαστικά. Επιστήμονες ανά την υφήλιο πειραματίζονται και παρουσιάζουν πώς έχει εξελιχθεί το δηλητήριο ώστε να καλύψει τις ανάγκες των ζώων που το χρησιμοποιούν. Ετσι, παρακολουθούμε πώς το πιο θανατηφόρο φίδι του κόσμου έχει μετατρέψει στο σώμα του φονικές τοξίνες και πώς το σαλιγκάρι-κώνος ανανεώνει τα χημικά κοκτέιλ του.

Τρίτη 01/06/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Το δόλωμα Star Ξένη ταινία
21:10 Ακόμα μια ερωτική ιστορία Σινε+ Δράμα
23:30 Τάνγκο και Κας Star Ξένη ταινία
23:30 Ψαράδες για κλάματα ΕΤ3 Ξένη ταινία
00:00 Βαλς σεντιμενταλ ΕΤ1 Ελληνική ταινία
00:00 Amazon Πρίσμα+ Περιπέτεια
00:00 Τα φτερά της αγάπης ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Έγκλημα στον παράδεισο Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Ο Αλι Τζι στη βουλή Alter Κωμωδία
03:00 Εγκληματικό πάθος Σινε+ Ξένη ταινία
03:30 Οκταποδά φρικια Star Κωμωδία
04:30 Λανθασμένη κρίση Σινε+ Ξένη ταινία