Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

X-Men: First Class (2011) Character Trailers

LG PaperTouch: tablet, smartphone και MP3 player!



Η εξέλιξη που παρατηρείται στην τεχνολογία των εύκαμπτων ηλεκτρονικών, αλλά και το γεγονός ότι ζούμε στην εποχή των tablets και smartphones, αποτέλεσε το ερέθισμα για τη δημιουργία του LG PaperTouch.

Πρόκειται για το concept μιας συσκευής με πάχος όσο μία κόλλα χαρτί, η οποία αναδιπλώνεται και μετατρέπεται σε MP3 player, smartphone ή tablet με εξαιρετικά λεπτή κάμερα!

Το LG PaperTouch χαρακτηρίζεται από τρία στάδια:

  • Στο πρώτο, όταν είναι πλήρως διπλωμένο, λειτουργεί ως MP3 player με ένα κουμπί εκκίνησης και μία υποδοχή USB για τη μεταφορά μουσικής.
  • Στο δεύτερο, αναδιπλώνεται στη μέση και σχηματίζει ένα κινητό τηλέφωνο με πορτάκι (clamshell phone), με πλήρη επιφάνεια αφής και μικρό μέγεθος.
  • Στο τρίτο, όταν είναι πλήρως ανοιγμένο, αποτελεί ένα tablet με οθόνη OLED, ιδανικό για την παρακολούθηση ταινιών και την πραγματοποίηση video κλήσεων!
Η ιδέα είναι εντυπωσιακή, καθώς συνδυάζονται τα δημοφιλέστερα gadgets της εποχής μας,

techgear.gr

Star Wars - Behind the scenes 30 pics !

Ram - Τεύχος Μαίου 2011

Ημερησία - Σάββατο 07/05/2011

Game Of Thrones - Episode 4 Promo

Πέθανε το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ, Τζάκι Κούπερ

Το πρώην παιδί θαύμα του Χόλιγουντ, υπήρξε παραγωγός της τηλεόρασης, σκηνοθέτης ταινιών, ενώ πρωταγωνίστησε και σε τέσσερις ταινίες Σούπερμαν.

Έγινε γνωστός στο κοινό από τη συμμετοχή του στις μικρούς μήκους κωμικές ταινίες του Χαλ Ρόατς, "Η συμμορία μας". Το αστέρι του όμως έλαμψε με την ταινία Skippy, την οποία σκηνοθετούσε ο θείος του Νόρμαν Τορογκ. Αν και ο ίδιος δεν κατάφερε να κερδίσει το Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού, ο θείος του απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη σκηνοθεσία.

Λέγεται πως σε μία σκηνή του Skippy, που ο Κούπερ έπρεπε να κλάψει ο θείος του προσποιήθηκε ότι πυροβόλησε εκτός σκηνής τον σκύλο του παιδιού, τέχνασμα που απέδωσε. Πενήντα χρόνια μετά, το 1981 ο μεσήλικας πλέον Κούπερ έδωσε στην αυτοβιογραφία του τον τίτλο "Μην πυροβολείτε τον σκύλο μου".

Μετά τον ρόλο του στον Skippy ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις ταινίες Champ, The Bowery και Treasure Island.

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου υπηρέτησε στο Ναυτικό και μετά το τέλος του πολέμου η καριέρα του πήρε την κατιούσα. Εκανε κάποιες εμφανίσεις σε θεατρικές παραγωγές του Μπρόντγουεϊ και στη συνέχεια ασχολήθηκε με την τηλεόραση, αρχικά ως ηθοποιός και μετέπειτα ως σκηνοθέτης και παραγωγός.

Ο ρόλος του συντάκτη της Daily Planet, στις ταινίες Σούπερμαν αποτέλεσε τη δυναμική επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη.

Παντρεύτηκε 3 φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά. Πέθανε στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια από γεράματα. Late in his career he returned to the screen as the Daily Planet editor in Christopher Reeve's Superman films.

enet

Martha Marcy May Marlene (2011) Trailer

Star Wars Bluray Editions



Chongqing Blues (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 05/05/2011

Chongqing Blues είναι ο τίτλος της ταινίας του Γουάνγκ Ξιαοσουάι με τους Φαν Μπινγκμπίνγκ, Λι Φέιερ, Κιν Χάο, Γουάνγκ Ξουεκί, Ζι Γι.

Όταν ο καπετάνιος Λιν, επιστρέφει από ένα ταξίδι διάρκειας 6 μηνών, μαθαίνει ότι ο 25χρονος γιος του δολοφονήθηκε από την αστυνομία.

Στην προσπάθειά του να καταλάβει τι συνέβη, διαπιστώνει ότι ήξερε πολύ λίγα για τον ίδιο του τον γιο.

Έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι πίσω στο Chongqin, την πόλη που ζούσε κάποτε.

Ένα ταξίδι γονικής εξερεύνησης και εξομολόγησης, όπου θα αντιληφθεί πόσο μεγάλη επίδραση είχε η συνεχής απουσία του πατρικού προτύπου στη ζωή του παιδιού του.

i-live news

Ατίθαση Λίλι - Lily Sometimes (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 05/05/2011

Ατίθαση Λίλι (Lily Sometimes) είναι ο τίτλος της ταινίας της Φαμπιέν Μπερτό με τους Νταϊάν Κρούγκερ, Λούντιβιν Σένιε.

Η Λίλι είναι ξεχωριστή, καθώς δε μοιάζει με κανένα άλλο κορίτσι της ηλικίας της.

Ελεύθερη, χωρίς συμβιβασμούς και αναστολές ζει μόνο για τη στιγμή και απολαμβάνει όλα όσα η ζωή μπορεί να της προσφέρει. Ζει σε αρμονία με τη φύση και δε δέχεται υποδείξεις από κανένα.

Η Κλάρα, η μεγαλύτερη της αδελφή, έχει επιλέξει μια ζωή μέσα σε όρια, παντρεμένη, ζει με τον σύζυγο της στη μεγάλη πόλη.

Όταν η μητέρα των δύο κοριτσιών πεθαίνει, η Κλάρα επιστρέφει στο πατρικό της και αποφασίζει να βάλει σε τάξη το σπίτι, αλλά και τη ζωή της Λίλι.

i-live news

Chalet Girl (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 05/05/2011

Chalet Girl
είναι ο τίτλος του Φιλ Τρέιλ με τους Φελίσιτι Τζόουνς, Εντ Γουέστγουικ, Μπιλ Νάι, Μπρουκ Σιλντς, Τάμσιν Ίγκερτον, Μπιλ Μπέιλι, Σοφία Μπους, Γκρέγκορ Μπλεμπ, Αδάμ Μπουσδούκος.

Η 19-χρονη Κιμ (Φελίσιτι Τζόουνς), πρώην πρωταθλήτρια στο skateboard και νυν υπάλληλος σε φαστφουντάδικο, βρίσκει μια νέα δουλειά με καλύτερα χρήματα, ως βοηθός σε σαλέ σε ένα πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο.

Δεν ξέρει να κάνει σκι και δεν καταλαβαίνει το λαμπερό κόσμο μέσα στον οποίο μπλέκεται, όταν όμως βρίσκει μια παλιά σανίδα του snowboard, αρχίζει να μαθαίνει το άθλημα και ανακαλύπτει ότι το ταλέντο της στο skateboard, υπάρχει και στο χιόνι!

Παράλληλα, προσελκύει το ενδιαφέρον του γοητευτικού Τζόνι (Εντ Γουέστγουικ) που είναι και ένα από τα πλούσια αφεντικά της.

Θα μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τον εαυτό της και να κατακτήσει το άθλημα του snowboard αλλά και την καρδιά του Τζόνι;

i-live news

Ανήλικος Δολοφόνος - Brighton Rock (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 05/05/2011.

Ανήλικος Δολοφόνος (Brighton Rock) είναι ο τίτλος της ταινία του Ρόουαν Τζόφε με τους Τζον Χαρτ, Έλεν Μίρεν, Άντι Σέρκις, Σαμ Ράιλι, Σον Χάρις, Αντρέα Ράισμπορο.

Βασισμένο στο περίφημο μυθιστόρημα του 1939 του Γκράχαμ Γκριν, η ομώνυμη ταινία περιγράφει την τραγική ιστορία του Πίνκι, ενός επαναστάτη εφήβου.

Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι η σχέση του αντι-ήρωα Πίνκι με την Ρόουζ – μια φαινομενικά αθώα και νεαρή σε ηλικία σερβιτόρα που γίνεται μάρτυρας μίας δολοφονίας που έχει διαπράξει η συμμορία στην οποία ανήκει ο Πίνκι.

Μετά τη δολοφονία, ο Πίνκι αποπλανά ερωτικά την Ρόουζ, πρώτα σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τι ξέρει, και δευτερευόντως για να εξασφαλίσει το ότι δεν θα μιλήσει στην αστυνομία.

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης ανάμεσα σε ένα δολοφόνο και σε μία αυτόπτη μάρτυρα. Μπορεί ο Πίνκι να εμπιστευτεί την Ρόουζ ή πρέπει να τη σκοτώσει πριν προλάβει να μιλήσει στην αστυνομία;

Μπορεί η Ρόουζ να δείξει εμπιστοσύνη στον Πίνκι, ή είναι η επόμενη που ακολουθεί στη λίστα του;

i-live news

Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο - Fast Five (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 05/05/2011.

Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο (Fast & Furious 5/Fast 5) είναι ο τίτλος της ταινίας του Τζάστιν Λιν με τους Βιν Ντίζελ, Πολ Γουόκερ, Τζορντάνα Μπρούστερ, Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τάιριζ Γκίμπσον, Σουνγκ Κανγκ, Ντουέιν Τζόνσον, Ματ Σουλτς, Ντον Ομάρ, Έλσα Πατάκι.

Στην πέμπτη ταινία του franchise που τρέχει με χίλια σε λεωφόρους κι ερήμους και ροκάρει, όπως πάντα, άγρια, ο γοητευτικός πρώην αστυνομικός Μπράιαν Ο’Κόνερ (Πολ Γουόκερ) συνεργάζεται με τον πρώην κατάδικο Ντομ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) και βρίσκονται και οι δυο τους αντιμέτωποι με το νόμο, στο αφιλόξενο (όπως αποδεικνύεται τελικά) Ρίο Ντε Τζανέιρο, σε μια τελευταία επικίνδυνη αποστολή πολλών κυβικών και μηδενικών προκειμένου να αποκτήσουν επιτέλους την ελευθερία τους.

Άλλωστε από τότε που ο Μπράιαν και η Μία Τορέτο (Τζορντάνα Μπρούστερ) απελευθέρωσαν τον Ντομ, οι τρεις τους βρίσκονται μόνιμα καθοδόν, διασχίζοντας ξέφρενα τα σύνορα, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαφύγουν από τις Αρχές που τους καταδιώκουν αμείλικτα.

Στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, λοιπόν, οι τρεις τους μαζί με μια «επίλεκτη» ομάδα ξέφρενων μαχητών των δρόμων, θα πρέπει να τα βάλουν με τον υπόκοσμο που τους θέλει νεκρούς κι όχι μόνο.

Ο σκληρός ομοσπονδιακός πράκτορας Λιουκ Χομπς (Ντουέιν Τζόνσον) θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τους συλλάβει, μολονότι, πολύ γρήγορα θα καταλάβει, πως δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνει κανείς τους καλούς από τους κακούς και πως ο μόνος σύμμαχός του είναι το ένστικτο.

Μόνο του μέλημα…να είναι εκείνος αυτός που θα τους βρει πρώτος!

i-live news


The Big Bang (2011) Clips






The Big Bang (2011) Poster

Conan The Barbarian (2011) Trailer

Bradley Cooper is in talks to play Lucifer in Legendary Pictures adaptation of John Milton's epic 17th-century poem Paradise Lost.

X-Men: First Class (2011) Poster

Meek's Cutoff (2011) Poster

The Cabin in the Woods (2011) Poster

The Zookeeper (2011) Poster

Father's Day (2011) Poster

Ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκινά στις 15 Μαΐου η Χάρις Αλεξίου

Μήνας της Χάρις Αλεξίου θα είναι ο Μάιος, καθώς η Ελληνίδα καλλιτέχνης ξεκινά (15/5) μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, ενώ στις 9 του μήνα θα βρεθεί στη Φλωρεντία για να παραλάβει το βραβείο «Una vita per la musica - Giglio d'Oro» από το Ίδρυμα «Premio Galileo 2000», που εδώ και 14 χρόνια βραβεύει εξέχουσες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Στους μέχρι σήμερα βραβευθέντες συγκαταλέγονται ο Οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Κάρλος Φουέντες -ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς του καιρού μας-, o πρώην υπουργός Πολιτισμού της Γαλλίας Τζακ Λανγκ, ο φιλόσοφος Μπερνάρ-Ανρί Λεβί, η Γαλλο-Κολομβιανή πολιτικός Ινγκρίντ Μπετανκούρ, η Ειρήνη Παππά, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Ρομπέρτο Μπενίνι, o μουσικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας του Σικάγου και διευθυντής της Όπερας της Ρώμης Ρικάρντο Μούτι και ο Ιάπωνας σκηνοθέτης Τακέσι Κιτάνο.

Η επιτροπή, στα μέλη της οποίας συγκαταλέγονται ο Ζακ Λαγκ και η Ειρήνη Παπά, συνεκτίμησε στην επιλογή της την πορεία της Χάρις Αλεξίου στο χώρο, την ευρύτερη προσφορά της στον ευρωπαϊκό πολιτισμό αλλά και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την ιταλική μουσική. Ενδεικτικό, μάλιστα, της σημασίας που αποδίδει το Ίδρυμα στην παρουσία της στην τελετή απονομής είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρός του, Alfonso De Virgiliis, ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα για να παραδώσει ο ίδιος την πρόσκληση στην «la piu' grande cantante greca», όπως την αποκαλεί ο ιταλικός Τύπος.

Η βράβευση θα γίνει στο ιστορικό Teatro della Pergola. Εκεί η Χάρις Αλεξίου θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και τον προκάτοχό του Ζακ Ντελόρ, τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο της Κροατίας Ιβο Γιοσίποβιτς, που επίσης θα τιμηθούν: με τα βραβεία της Πολιτικής, της Οικονομίας και της Ειρήνης, αντίστοιχα.

Λίγες μέρες μετά, στις 15 Μαΐου, από το Ελσίνκι και το εντυπωσιακό Finladia Hall, η Χάρις Αλεξίου θα ξεκινήσει μια ακόμα μεγάλη περιοδεία. Για δύο μήνες, θα βρίσκεται στη σκηνή των μεγαλύτερων και σημαντικότερων θεάτρων των ευρωπαϊκών μητροπόλεων.

Παραγωγός και σ’ αυτή την περιοδεία θα είναι ο Βρετανός Τιμ Ντάουνταλ, ο άνθρωπος που διοργανώνει περισσότερες από 150 συναυλίες ετησίως για καλλιτέχνες διεθνούς φήμης (U2, Madonna, Rolling Stones, Lady Gaga, Rihanna, Sting, Depeche Mode, Metallica κ.ά).

Το πρόγραμμα των συναυλιών περιλαμβάνει:

15/5/2011, Ελσίνκι - FinlandiaHall
29/5/2011, Βιέννη - Konzerthaus
31/5/2011, Μόναχο - Circus Krone
01/6/2011, Στουτγάρδη - Liederhalle
02/6/2011, Zυρίχη - Kongresshaus
04/6/2011, Φρανκφούρτη - Jahrhunderthalle
05/6/2011, Ντίσελντορφ - Philipshalle
07/6/2011, Βρυξέλλες - Cirque Royal
09/6/2011, Παρίσι - Olympia
11/6/2011, Χάγη – World Forum Theatre

newsroom ΔΟΛ

Μαχαιροβγάλτης ο μεγάλος νικητής της Ακαδημίας Κινηματογράφου

Απλή και χαριτωμένη, αλλά με αρκετές απουσίες και ορισμένα «φάουλ» ήταν η δεύτερη τελετή απονομής των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Με επτά συνολικά βραβεία –ανάμεσά τους ταινίας και σκηνοθεσίας-, ο Μαχαιροβγάλτης του Γιάννη Οικονομίδη ήταν ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Η Ακαδημία επέλεξε, όμως, ως ελληνική συμμετοχή για τα επόμενα Όσκαρ το Attenberg της Αθηνάς Τσαγγάρη.

Η τελετή απονομής ξεκίνησε με εικόνες από την περσινή βράβευση του μεγάλου ηθοποιού Θανάση Βέγγου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, και το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

«Μπορεί να περίμενε και τη χθεσινή μέρα για να φύγει» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΚ, Τάσος Μπουλμέτης, λέγοντας ότι τη Δευτέρα ήταν Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου. Το κοινό χειροκροτούσε όση ώρα προβάλλονταν επί της οθόνης σκηνές από ταινίες του αγαπημένου πράκτορα Θου Βου.

«Η αποψινή γιορτή επισκιάζεται από τον θάνατο του Θανάση Βέγγου» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, τονίζοντας ότι κανένας άλλος ηθοποιός δεν κατάφερε να εκφράσει με καλύτερο τρόπο «την ψυχή του Έλληνα» και το «αδιάκοπο πηγαινέλα της ύπαρξής του».

Στα της τελετής, οι δύο παρουσιαστές Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Χρήστος Λούλης κατάφεραν να κρατήσουν το ενδιαφέρον του κοινού και έναν καλό ρυθμό στην εκδήλωση -παρά τα «παραστρατήματα»-, ωστόσο, ηχηρές ήταν οι απουσίες, με σημαντικότερη εκείνη του Γιάννη Οικονομίδη, σκηνοθέτη του Μαχαιροβγάλτη που κέρδισε και τα περισσότερα βραβεία.

Συνολικά, ο Μαχαιροβγάλτης κέρδισε επτά βραβεία: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Μοντάζ, Φωτογραφίας, Σκηνογραφίας, Ήχου.

Πέντε βραβεία απέσπασε η Χώρα Προέλευσης που είχε και τις περισσότερες υποψηφιότητες (συνολικά 11): Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη, Μοντάζ, Β’ Γυναικείου Ρόλου, Πρωτότυπης Μουσικής και Μακιγιάζ.

Βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας απέσπασε, όπως αναμενόταν, η Αριάν Λαμπέντ για το Attenberg, η οποία φανερά αγχωμένη δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να μιλάω ελληνικά σε αυτή την κατάσταση», μόνο και μόνο για να συνεχίσει στα γαλλικά: «Το Attenberg μου άλλαξε τη ζωή».

Βραβείο Α΄ Ανδρικού Ρόλου κέρδισε –σε μία αναπάντεχη εξέλιξη- ο Αργύρης Ξάφης για το Απ’ Τα Κόκκαλα Βγαλμένα. Ο Αργ.Ξάφης ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα, αλλά και τη γυναίκα του Δέσποινα γιατί –όπως είπε- ό,τι του κατεβαίνει στο κεφάλι, του λέει μπράβο.

Το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου έλαβε ο Δημήτρης Ήμελλος (Απ’ Τα Κόκκαλα Βγαλμένα) και όχι ο Βαγγέλης Μουρίκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος για δύο ταινίες (και μάλιστα όχι για το Attenberg), όπως αναμενόταν.

Βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου απέσπασε η εξαιρετική Ιωάννα Τσιριγκούλη (Χώρα Προέλευσης), η οποία ευχαρίστησε τους γονείς της γιατί τη βοηθούν, όπως είπε, να βιοπορίζεται.

Το Casus Belli κέρδισε το βραβείο καλύτερης μικρού μήκους ταινίας (το βραβείο παρέδωσε στον Γιώργο Ζώη ο Γιώργος Λάνθιμος) και ο σκηνοθέτης το αφιέρωσε «σε όσους αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα σαν αιτία πολέμου και πράττουν αναλόγως).

Στα «φάουλ» της βραδιάς ήταν το τριπλό βραβείο στην κατηγορία του Μοντάζ, όπου και οι τρεις ταινίες που ήταν υποψήφιες κέρδισαν το βραβείο (Απ’ τα Κόκκαλα Βγαλμένα, Μαχαιροβγάλτης, Χώρα Προέλευσης) και η διπλοβράβευση στην κατηγορία των Ειδικών Εφέ και Κινηματογραφικής Καινοτομίας (Τα Σκυλιά και η Υπογραφή), ενώ στα αρνητικά σημειώνεται και η απουσία αρκετών βραβευθέντων.

Τιμητικό βραβείο δόθηκε στον Μιχάλη Κακογιάννη, ο οποίος για λόγους υγείας δεν κατάφερε να παραστεί. «Κύριε Κακογιάννη, respect» είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος που παρέδωσε το βραβείο στην συνεργάτιδα και αδελφή του Μ.Κακογιάννη. «Πολύ φοβάμαι ότι οι ταινίες σας μάς έκαναν λίγο καλύτερους ανθρώπους».

Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι αιχμές. «Αναρωτιέμαι κύριε υφυπουργέ γιατί η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου πρέπει να δώσει εξετάσεις αξιοπιστίας, όταν έστειλε τον "Κυνόδοντα" στα Όσκαρ» δήλωσε ο Τάσος Μπουλμέτης σε μια αναφορά που είχε κάνει νωρίτερα ο Τ.Χυτήρης ότι η Ακαδημία απέδειξε την αξιοπιστία της.

in.gr

Πέμπτη 05/05/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

12:00 Δόκτωρ ζι-Βέγγος ΕΤ1 Κωμωδία
12:30 Ιπτάμενοι μαχητές Σπορ+ Ξένη ταινία
18:45 Ησαία χόρευε ΝΕΤ Ελληνική ταινία
19:00 Οικογένεια Παπαδοπούλου ΕΤ3 Ελληνική ταινία
21:00 Προσεχώς...ζάμπλουτοι Star Ξένη ταινία
22:00 Η επέλαση των βαρβάρων ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Απιστίες Σπορ+ Ξένη ταινία
00:10 Εξόριστοι Πρίσμα+ Δράμα
00:25 Ghost Train Σπορ+ Ξένη ταινία
01:50 Αντονιετα, το αίνιγμα μιας γυναίκας Πρίσμα+ Δράμα
02:15 Μεγάλο έγκλημα στη μικρή πόλη Star Ξένη ταινία