Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τhor 2 (2013)

Δεδομένου ότι ο Thor δεν τα πήγε άσχημα στο box office, δεν είναι προς έκπληξη κανενός που η Marvel σχεδιάζει να τον επαναφέρει σύντομα στην οθόνη με τη μορφή και τις αναλογίες του Κρις Χέμσγουορθ φυσικά.

Τα πράγματα έγιναν επίσημα,
αφού η παραγωγή ανακοίνωσε την 26η Ιουλίου 2013 ως ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel. Ωστόσο, ενώ αναμενόμενα ο πρωταγωνιστής θα είναι ο ίδιος – η Marvel άλλωστε συνηθίζει να δεσμεύει τους ηθοποιούς σε πολλά πρότζεκτ – ο Κνεθ Μπράνα φαίνεται ότι αποχωρεί: το αν δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος για μια ακόμα περιπέτεια ανάμεσα στη γη και το Άσγκααρντ ή αν η εταιρεία επέλεξε να τον αφήσει να φύγει, αποφασίζοντας να δοκιμάσει κάποιον άλλο στα ηνία της δεύτερης ταινίας, δεν έχει γίνει γνωστό.

Το σίγουρο είναι ότι οι ατζέντηδες του Χόλιγουντ πιάνουν δουλειά, αφού όπως κάθε σούπερ
ήρωας που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Thor δικαιούται να «το κουράσει» λίγο πριν μάθουμε ποιος θα καθίσει τελικά στην καρέκλα. Ο σεναριογράφος Ντον Πέιν πάντως, ήδη επεξεργάζεται ιδέες για τη δεύτερη ταινία, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το πού θα κινείται η καινούργια ιστορία.

e-go.gr

100 φορές πιο γρήγορο Ιντερνετ κατασκευάζει η Google

Ενα αρχείο των 95 megabyte θα μπορεί να «κατέβει» σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα!

Οι κάτοικοι της Silicon Valley στην Καλιφόρνια είναι οι πρώτοι που δοκιμάζουν μια πειραματική ευρυζωνική υπηρεσία της Google, που επιτρέπει στους χρήστες να «κατεβάζουν» περιεχόμενο από το Ιντερνετ με ταχύτητα 100 φορές πιο γρήγορη από το συνηθισμένο.

Οι συνήθεις ταχύτητες στο Διαδίκτυο είναι μέχρι τα 300 Mbps, με ταχύτητα ανεβάσματος περιεχομένου τα 150 Mbps. Με τη νέα τεχνολογία τα πράγματα επιταχύνονται εντυπωσιακά: ένα κινηματογραφικό τρέιλερ υψηλής ευκρίνειας των 95 megabyte μπορεί να κατέβει σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Οι συνήθεις ταχύτητες είναι περί τα 13Mbps, ήτοι το ένα εικοστό της ταχύτητας του Google Fiber, όπως ονομάζεται το νέο εγχείρημα.

Το δίκτυο, που ονομάζεται Stanford fibre - to - the - home (FTTH) και ένα ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο, το οποίο κατασκευάζεται στο Κάνσας Σίτι, είναι οι πρώτες δοκιμές της Google για τα νέα ευρυζωνικά δίκτυα πολύ υψηλής ταχύτητας.

Προς το παρόν, οι κάτοικοι της κοινότητας του Στάνφορντ είναι οι πρώτοι που έχουν πρόσβαση στα ανάλογα δίκτυα που κατασκευάζει η Google. Εκτιμάται ότι περί τα 500.000 σπίτια και επιχειρήσεις θα συνδεθούν τελικά με αυτό το δίκτυο.

Ο Μάρτιν Κάρνοϊ, καθηγητής Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και ένας από τους πρώτους κατοίκους της περιοχής που απέκτησε πρόσβαση στην υπηρεσία της υψηλής ταχύτητας, λέει ότι τον έχει βοηθήσει πολύ στη δουλειά του.
Στέλνει και δέχεται, σχεδόν καθημερινά, μεγάλα αρχεία των 20ΜΒ από τον υπολογιστή που έχει στο σπίτι του. «Παλιά χρειαζόμουν αρκετά λεπτά για να στείλω μεγάλα αρχεία. Τώρα αυτό γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν χρειάζεται να περιμένω», λέει.

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=417055&h1=true

Philips HMP5000 Media Player + Smart TV Upgrader

Εάν διαθέτετε μία τηλεόραση παλιάς τεχνολογίας, ή μία νεώτερη χωρίς καμία δικτυακή υποστήριξη υπάρχει σανίδα σωτηρίας. Η Philips λανσάρει το Media Player HMP5000 που μετατρέπει και τις πιο χαζές τηλεοράσεις σε έξυπνες.

Πληροί το πρωτόκολλο DLNA, παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες Smart TV και στο Youtube και συνδέεται με την τηλεόραση μέσω HDMI.

Ως media player παίζει αρχεία DivX Plus, ΜPEG, AVI, ISO, Vob, M4V & MKV, ενώ διαθέτει θύρα USB για την σύνδεση εξωτερικού δίσκου [HDD] ή USB Stick, όπως και υποδοχή για κάρτες SD.

Aναμένεται τον Σεπτέμβριο στα 129.99 €.

fullhd



Κυκλοφορίες Bluray - 02/09/2011 ODEON



Blood Runs Cold (2011) Trailer

Demons Never Die (2011) Poster



11-11-11 (2011) New Full Trailer

Lovely Molly (2011) Poster



Robotropolis (2011) Trailer


Resolution (2011) Trailer


The Black Site (2011) Trailer

Warrior (2011) TV Spot

The Skin I Live In (2011) Official Trailer

Apollo 18 (2011) New Full Trailer

U R My Jaan (2011) Poster



Drive (2011) Posters






MTV Video Music Awards 2011 - Τα «όσκαρ» της μουσικής

Οι γυναίκες ήταν οι μεγάλες νικήτριες της προχθεσινής -Κυριακή 28 Αυγούστου- απονομής των μουσικών βραβείων MTV στο Λος Άντζελες. Από κάθε άποψη!

Από την εκρηκτική Μπιγιονσέ που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, μέχρι την πάντα ανατρεπτική Lady Gaga που εμφανίστηκε ντυμένη άντρας -ως το alter ego της Τζο Καλντερόνε- και τις μεγάλες νικήτριες Αντέλ και Κέιτι Πέρι που απέσπασαν από τρία βραβεία, η βραδιά ανήκε αναμφισβήτητα στις κυρίες της μουσικής σκηνής.

Μεταξύ των νικητών ήταν επίσης οι Lady Gaga και Μπρίτνεϊ Σπίαρς, οι οποίες τιμήθηκαν με δύο βραβεία, αλλά και οι Τζάστιν Μπίμπερ, Μπιγιονσέ, «Tyler, the Creator», «Foo Fighters» και Νίκι Μινάχ που κέρδισαν από ένα βραβείο.

Φυσικά από την μεγάλη γιορτή της μουσικής δεν θα μπορούσε να λείπει και ένα αφιέρωμα στη μνήμη της Εϊμι Γουαϊνχάουζ, στο πλαίσιο του οποίου τραγούδησαν πολλοί καλλιτέχνες. Ανάμεσά τους ο Μπρούνο Μαρς και ο Τόνι Μπενετ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τελευταίος εμφανίστηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards μετά από 18 χρόνια.

Εκείνο ωστόσο που απογείωσε την βραδιά ήταν οι εντυπωσιακές ερμηνείες των Μπιγιονσέ, Lady Gaga, Αντέλ, Μπρούνο Μαρς, Λιλ Γουέιν, Τζέι Ζ, Κάνιε Γουέστ και Κρις Μπράουν.

Τέλος το «παρών» στο κόκκινο χαλί έδωσαν λαμπεροί σταρ της σόουμπιζ, μεταξύ των οποίων οι Κέιτι Χολμς, Μαρία Μενούνος, Ζόε Σαλντάνα, Κέλι Ρόουλαντ, Σελένα Γκομέζ, Μάιλι Σάιρους, Κιμ Καρνάσιαν κ.α



Αναλυτικά οι νικητές των MTV Video Music Awards 2011

Video of the year: Κέιτι Πέρι για το Firework

Best Female Video: Lady Gaga για το «Born this Way»

Best new artist: «Tyler, the Creator» για το «Yonkers»

Best Male Video: Τζάστιν Μπίμπερ για το «U Smile»

Best Collaboration: Κέιτι Πέρι και Κάνιε ΓΟυέστ για το «E.T.»

Best Hip-Hop Video:Νίκι Μινάχ για το «Super Bass»

Best Pop Video: Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το «Till the World Ends»

Best Editing in a Video: Αντέλ για το «Rolling in the Deep»

Best Cinematography in a Video: Αντέλ «Rolling in the Deep»

Best Video with a Message: Lady Gaga για το «Born This Way»

Best Art Direction in a Video: Αντέλ για το «Rolling in the Deep»

Best Special Effects in a Video: Κέιτι Πέρι Και Κάνιε Γουέστ για το «E.T.»

Best Choreography in a Video: Μπιγιονσέ για το «Run the World (Girls)

Best Rock Video: Foo Fighters

Michael Jackson Video Vanguard: Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Δείτε αποσπάσματα από την απονομή των MTV Video Music Awards 2011





tovima

Τρίτη 30/08/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ο Κώδικας των Nαβάχο Star Ξένη ταινία
23:00 Ένας απενταρος λεφτας ΕΤ3 Κωμωδία
23:40 Η κληρονομιά Πρίσμα+ Δράμα
00:30 Ο θείος μου Σπορ+ Ξένη ταινία
00:30 Πρόγευμα για πρωταθλητές ΝΕΤ Κοινωνική
00:30 Mad men Alter Ταινία
01:45 Επιθεωρητής Βαλαντερ: η εξαφάνιση του Ντίκσον Alter Ξένη ταινία
02:30 Η αλήθεια σκοτώνει ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:45 Bratz Star Ξένη ταινία