Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

The Fighter (2010)

Sony / Disney Κυκλοφορίες Βluray 8/11/2010





THE ROCK
WALL - E
TINKERBELL & THE GREAT FAIRY RESCUE
A CHRISTMAS CAROL
THE BRIDGE ON THE RIVER KWAI
DOWN OF THE DEAD
MR BEAN 1 & 2
WAIST DEEP
INCREDIBLE CRUELTY

Καθημερινή - Κυριακή 24/10/2010


μαζί

Οκτασέλιδο αφιέρωμα της «Κ», Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

-Ολόκληρο το ιστορικό φύλλο της 29 Οκτωβρίου 1940 με την κήρυξη του πολέμου, τα διαγγέλματα Γεωργίου και Μεταξά, το πρώτο ελληνικό πολεμικό ανακοινωθέν, την κινητοποίηση, τις πρώτες διεθνείς αντιδράσεις. Διαβάστε περισσότερα EΔΩ !

Καθημερινή - Σάββατο 23/10/2010


ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΖΩΑ DVD 2

3 Η ΓΗ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

24 εκ. χρόνια πριν. Το κλίμα και οι θερμοκρασίες σταθεροποιούνται. Τα πολικά δάση στο Νότο και τα απέραντα τροπικά δάση έχουν εξαφανιστεί. Αντ' αυτών, φαρδιές ζώνες δασώδους περιοχής χωρίζουν τους τροπικούς κύκλους από τους πόλους. Για πρώτη φορά εμφανίζεται ένα είδος φυτού, που θα καλύψει τις απέραντες περιοχές της Γης, οι χλόες. Τα γιγαντιαία ιντρικοθήρια είναι τα μεγαλύτερα θηλαστικά εδάφους, που έχουν υπάρξει ποτέ από την εποχή των δεινοσαύρων.

4 Ο ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ

3,2 εκ. χρόνια πριν. Ο κόσμος φαίνεται πιο οικείος. Η Αφρική, η Ευρώπη και η Ασία συγχωνεύονται, ενώ η Αμερική θα ακολουθήσει σύντομα. Το 1/3 της Γης καλύπτεται από κάποια μορφή λιβαδιού και ορισμένοι τύποι ελεφάντων, αλόγων και αντιλοπών μοιράζονται τη βοσκή. Οι βαρύτεροι, χωρίς ουρά πίθηκοι εξελίσσονται και εμφανίζεται ένα είδος με μια πιο όρθια θέση. Είναι το είδος των αυστραλοπίθηκων, που θα δώσει αφορμή για τη δημιουργία ενός από τα πιο παράξενα πλάσματα που έζησαν ποτέ στον πλανήτη, τον άνθρωπο.



Digital compact γοήτρου

Στο ολιγάριθμο club των digital compact γοήτρου, οι συστάσεις είναι απαραίτητες και τα μέλη περιορισμένα. Είναι μικρές αλλά πολύ ικανές μηχανές που ξεχωρίζουν με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής για μια ζωή, τα εξαιρετικά οπτικά και όλες τις ευκολίες που θα ζητούσε και ο πιο «σκληροπυρηνικός» χρήστης. Δοκιμάσαμε όλα τα μοντέλα γοήτρουο (Canon Powershot G12, Nikon Coolpix P7000, Panasonic Lumix LX5 και Samsung EX1) και μεταφέρουμε τα συμπεράσματά μας.

Με το φακό Ιταλών φωτογράφων

Επίκαιρη αναδρομή στα ιστορικά γεγονότα του μετώπου της Αλβανίας μέσα από φωτογραφικό υλικό ιταλών φωτορεπόρτερ της εποχής, που συγκέντρωσε ο ιστορικός Αλκης Ξ.Ξανθάκης.

Καταχνιά και ομίχλη

Mέσα στο φθινόπωρο οι καιρικές ανατροπές αλλάζουν τον τρόπο που προσεγγίζουμε τις φωτογραφίες. Εκεί που μιλούσαμε για φως, χρώμα, διαύγεια και καθαρότητα, έρχεται ο αντίξοος, «κακός» καιρός να γεμίσει τον ορίζοντα με καταχνιά, ομίχλη, χαμηλές νεφώσεις, θολούρα και γενικά να μας δυσκολέψει τη ζωή. Μερικοί …καταθέτουν τα όπλα, απέναντι στις δυσμενείς συνθήκες, άλλοι όμως - πιο δραστήριοι και ευφάνταστοι- σκέφτονται πώς να στρέψουν προς όφελός τους την κατάσταση. Στο σχετικό άρθρο θα βρείτε ειδικές συμβουλές και αναλύσεις τεχνικής.

Φωτογραφικό copyright σε social networks

Mε αφορμή την πολυσυζητημένη περιπέτεια του επαγγελματία φωτογράφου Daniel Morel και την εμπλοκή του με το πρακτορεία AFP, ερευνούμε το θολό τοπίο των πνευματικών δικαιωμάτων των φωτογραφιών που καταχωρούνται στα δημοφιλή sites κοινωνικής δικτύωσης. Η πραγματικότητα των όρων χρήσης (EULA) είναι πιο σκοτεινή απόσο φαντάζεται ο καλόπιστος χρήστης. Πριν ανεβάσετε φωτογραφικό υλικό, σκεφθείτε το ξανά…

Pascal Baetens: Σπουδές γυμνού

Το γυμνό ανθρώπινο σώμα έχει αποθεωθεί από όλες τις τέχνες, εξίσου και από τη φωτογραφία. Ο βέλγος μαιτρ του γυμνού Pascal Baetens εμπνέεται από το γυμνό με προσεγμένους φωτισμούς, φορμαλιστικές αλλά και πιο αυθόρμητες πόζες, με διάφορα μοντέλα και σωματότυπους και πάντα με ενθουσιασμό.


Ελευθεροτυπία - Κυριακή 24/10/2010


Ελευθεροτυπία - Σάββατο 23/10/2010

First Look at the Green Lantern Power Battery


The Scream 4 Teaser Trailer Leaks!



Το Youtube σας ταξιδεύει στον χρόνο !

Το δημοφιλές site διαμοιρασμού βίντεο, Youtube, εγκαινιάζει μία νέα εντυπωσιακή υπηρεσία.

Η νέα υπηρεσία αυτή, θα προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να κάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν, μέσα από 4.000 βίντεο που έχουν ήδη επιλεγεί και αρχειοθετηθεί.

Το Time Machine ξεκινάει από το 1860, με την πρώτη ηχογράφηση του Edouard-Léon Scott de Martinville, και φτάνει μέχρι τα σημερινά γεγονότα!

Σίγουρα αυτή η υπηρεσία θα βοηθήσει πολύ κόσμο να μάθει πράγματα και γεγονότα της ιστορίας τα οποία δεν ήξερε.

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 24/10/2010



Mαζί cd με τραγούδια από το νεο cd της Πέγκυ Ζήνα

ΚΑΙ

Αλκηστις Πρωτοψάλτη LIVE ( 4o CD)

Ο Steven Spielberg κάνει τανία τους Bee Gees

Η ζωή των Bee Gees θα είναι η επόμενη ταινία του Steven Spielberg. Ο διάσημος σκηνοθέτης έχει συγκεντρώσει όλο το σχετικό υλικό για το επιτυχημένο συγκρότημα που έχει πουλήσει πάνω από 200 εκατομμύρια άλμπουμ- και πιστεύει πως θα γίνει μία επιτυχημένη ταινία.

Η ιστορία θα ξεκινά από την αρχή που οι δίδυμοι Maurice και Robin Gibb και ο μεγαλύτερος αδερφός τους Barry δημιούργησαν το συγκρότημα, μέχρι το θάνατο το 2003 του Maurice. Τότε τα δύο του αδέρφια σταμάτησαν να τραγουδούν, όμως σύντομα όπως δήλωσε ο Robyn θα το κάνουν στη μνήμη του αδερφού .

Real News - Κυριακή 24/10/2010


Το Βήμα - Κυριακή 24/10/2010

ΤΑ ΝΕΑ - Σάββατο 23/10/2010



CD - Tα καλύτερα Ισπανικά Τραγουδια - Las mejores canciones espanolas (2ο cd)

μαζί

CD - Λάκης με τα ψηλα ρεβερ ( 3o cd )

The Last Play at Shea (2010)

Στο Υπουργικό Συμβούλιο παρουσιάζεται τη Δευτέρα ο νέος νόμος για τον κινηματογράφο

Τον πολυαναμενόμενο νέο νόμο για τον κινηματογράφο θα παρουσιάσει τη Δευτέρα στο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

Η δημιουργία ενός νέου νόμου για την κινηματογραφική παραγωγή στην Ελλάδα, που θα καλύπτει όλες τις πτυχές λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στο χώρο τις τελευταίες δεκαετίες, αποτελούσε πάγιο αίτημα των ανθρώπων του ελληνικού σινεμά, ενώ η ψήφισή του είχε εξαγγελθεί κατά καιρούς από πολλούς υπουργούς Πολιτισμού.

Η απουσία ενός νέου νομικού πλαισίου είχε οδηγήσει και στην αποδυνάμωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, καθώς πέρυσι πολλοί καταξιωμένοι Έλληνες κινηματογραφιστές αρνήθηκαν να παρουσιάσουν εκεί τις ταινίες τους, διοργανώντας ένα παράλληλο φεστιβάλ στην Αθήνα.

Οι λεγόμενοι «Κινηματογραφιστές στην Ομίχλη» έχουν αρνηθεί να επιστρέψουν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, εάν δεν υπογραφεί ο νέος νόμος για τον κινηματογράφο.

Ο τελευταίος νόμος για τον κινηματογράφο στην Ελλάδα είχε φηφιστεί από την τότε υπουργό Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη, το 1986 (νόμος 1597).

Newsroom ΔΟΛ

Δευτέρα 18/10/2010 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Χωρίς ταυτότητα Star Περιπέτεια
21:00 Τσότσι ΕΤ1 Δράμα
21:05 Αποκληρος της κοινωνίας Σινε+ Ξένη ταινία
22:30 Επιχείρηση διάσωσης Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:00 Το πεπρωμένο της Έλενας Σινε+ Δράμα
02:00 Οι νόμοι του Μπρούκλιν Star Δράμα
04:30 Το παιδί κάποιας άλλης Σινε+ Δράμα