Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Terra Nova Sneak Peek in May 2011 for Fall Premiere


The network is giving the highly anticipated time-travel series a sneak peek in May, before rolling out the full series next fall — a tactic that did wonders for “Glee” last year.

The two-hour episode gives viewers a first look at the series, which revolves around a family living on Earth in the year 2149. With the planet on the brink of destruction, thanks to years of aggressive scientific experimentation and an exploding population, the family agrees to go back to prehistoric times in hopes of finding a way to save the Earth by attempting to correct mistakes made in the past.

The special effects-heavy show is from producer Steven Spielberg, and is expected to cost the network around $4 million per episode, with the pilot already costing them around $14 million or thereabouts.

V Season 2 Promo clip

Transformers 3: Dark of the Moon Footage

V Season 2 Promo Poster

15 Till Midnight (2010) Trailer

15 Till Midnight (2010)

I Am Number 4 (2011)

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ "THE GREEN HORNET"

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

To Myspace και η Audio Visual σε στέλνουν στο Λος Άντζελες για να δεις από κοντά την Επίσημη Πρεμιέρα της ταινίας “The Green Hornet”, μιας συναρπαστικής 3D περιπέτειας με τους Σεθ Ρόγκεν, Κάμερον Ντίαζ, Τζέι Τσου και τον βραβευμένο με Όσκαρ Κριστόφ Βαλτζ!



Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα ταξίδι 5 ημερών για 2 άτομα και εισιτήρια για την Πρεμιέρα!


Μπες στον μαγικό κόσμο του Χόλιγουντ και ζήσε τον ενθουσιασμό καθώς οι αστέρες θα παρελαύνουν στο κόκκινο χαλί με τους φωτορεπόρτερ από όλο τον κόσμο να αιχμαλωτίζουν κάθε στιγμή!


Απόλαυσε την Πόλη των Αγγέλων και επισκέψου το Μπέβερλι Χιλς ή τη Σάντα Μόνικα για λίγο φρέσκο αέρα από τον Ειρηνικό Ωκεανό!

Το δώρο περιλαμβάνει:
Αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα (Αθήνα-Λος Άντζελες-Αθήνα)
4 διανυκτερεύσεις με πρωινό
Εισιτήρια για την πρεμιέρα του “The Green Hornet”
Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Ημερομηνία αναχώρησης: Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011
Ημερομηνία επιστροφής: Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των όρων του διαγωνισμού που βρίσκονται εδώ.

Λίγα λόγια για την ταινία:

O Μπριτ Ράιντ (Σεθ Ρόγκεν) είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των media στο Λος Άντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια – μέχρι ο πατέρας του (Τομ Γουίλκινσον) να βρεθεί νεκρός μυστηριωδώς και ο Μπριτ να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του. Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Κάτο (Τζέι Τσου), τον πιο εργατικό και εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα. Για να το κάνουν αυτό όμως, αποφασίζουν να γίνουν και οι ίδιοι εγκληματίες – προστατεύουν τον Νόμο, καταπατώντας τον!

Ο Μπριτ γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Πράσινη Σφήκα και ο Κάτο ο πολύτιμος βοηθός του. Ο Κάτο, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές του ικανότητες, κατασκευάζει το απόλυτο ρετρό όπλο, την Μαύρη Καλλονή, ένα άφθαρτο αμάξι, ένα κινητό φρούριο με το οποίο χτυπάνε τους κακούς και αρχίζουν να χτίζουν τη φήμη τους. Με τη βοήθεια της νέας γραμματέα του Μπριτ, της Λενόρ Κέις (Κάμερον Ντίαζ), κυνηγάνε τον άνθρωπο που ελέγχει ολόκληρο τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες: τον Μπέντζαμιν Τσουντνόφσκι (Κριστόφ Βαλτζ).

Αλλά ο Τσουντνόφσκι έχει κι αυτός τα δικά του σχέδια: να εντοπίσει και να καταστρέψει την Πράσινη Σφήκα, για πάντα.

Βασισμένο στην ομότιτλη ραδιοφωνική σειρά του Τζορτζ Γ. Τρέντλ

Σκηνοθεσία: Μισέλ Γκοντρί

Πρωταγωνιστούν: Σεθ Ρόγκεν, Τζέι Τσου, Κάμερον Ντίαζ, Κριστόφ Βαλτζ, Τομ Γουίλκινσον



Έρχεται το iPad 2

H Apple θα ξεκινήσει την διαδικασία παραγωγής του iPad 2 στα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου και θα το διαθέσει επίσημα στην αγορά στις αρχές Απριλίου 2011...
σύμφωνα με πηγές της DigiTimes από κατασκευαστές εξαρτημάτων στην Ταϊβάν.

Η Foxconn, ένα συγκρότημα εργοστασίων στην Κίνα που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή προϊόντων της Apple, πήρε εντολή να στείλει 400.000 με 600.000 μονάδες της συσκευής μέσα στις επόμενες 100 ημέρες. Από την πλευρά της η Apple, είχε αρχικά προγραμματίσει να ξεκινήσει την μαζική παραγωγή τον Ιανουάριο, αλλά λόγω καθυστερήσεων που προέκυψαν από ζητήματα με το firmware της συσκευής, το χρονοδιάγραμμα αναβλήθηκε.

Σύμφωνα με φήμες από το Macrumors, η επόμενη γενιά του δημοφιλούς tablet της Apple θα διαθέτει 4 νέα χαρακτηριστικά: γυροσκόπιο, facetime κάμερα, θύρα usb και νέα τεχνολογία απεικόνισης (Retina Display). Επίσης φαίνεται πως θα είναι μικρότερο αλλά και λεπτότερο. Αυτό που προκαλεί όμως εντύπωση, είναι η πιθανότητα ύπαρξης USB θύρας, κάτι που για πολλούς θα συμπεριλάβει η Apple στην νέα γενιά του iPad λόγω των νέων Ευρωπαϊκών κανονισμών για το universal πρότυπο (miniUSB) φόρτισης των φορητών συσκευών.

Οι αποστολές του iPad από την πλευρά του εφοδιασμού είναι περισσότερες από τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται, κάτι που δείχνει πως η Apple προβλέπει πιθανά ζητήματα με το απόθεμα. Οι αποστολές αυτές θα πρέπει να μειωθούν δραματικά μετά το τέλος του Ιανουαρίου, καθώς η εταιρεία θα επιδιώξει την μείωση του αποθέματος στις αποθήκες κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου ώστε να προετοιμαστεί για την επόμενη γενιά του iPad.

http://www.adslgr.com

Τριλογία ετοιμάζει ο Robert Rodriguez για το Machete

Ο Danny Trejo, βασικός πρωταγωνιστής του “Machete”, μιλώντας στο Bloody-disgusting.com ανακοίνωσε ότι το σενάριο του πρώτου sequel έχει ήδη γραφτεί από τον Robert Rodriguez.
Η ταινία θα έχει τίτλο “Machete Kills” και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Η κυκλοφορία της πρώτης ταινίας τον προηγούμενο μήνα έχει αποφέρει έσοδα στους παραγωγούς που αγγίζουν τα $38 εκατομμύρια με το budget να φτάνει τα $10 εκατομμύρια.
Ο Robert Rodriguez ήδη σκέφτεται και το τρίτο και τελευταίο sequel της ταινίας το οποίο πιθανότατα θα τιτλοφορείται, “Machete Kills Again”. Ο Trejo έδειξε εντυπωσιασμένος από τις αντιδράσεις του κοινού προτρέποντας έτσι τον διάσημο σκηνοθέτη να βιαστεί ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν άμεσα.

www.rockyourlife.gr

Εθνος - Σάββατο 11/12/2010

Mark Wahlberg Producing Feature Adaptation of 'The Raven' Short

Heat Vision reports the actor will produce a feature length version of Ricardo De Montreuil's short film The Raven (which you can watch in its entirety right here). The story follows follows Chris Black, a man who possesses a power that could lead to the destruction of a robotic regime of police in an alternate, futuristic Los Angeles, and they will stop at nothing to destroy him.

http://www.firstshowing.net/2010/12/07/mark-wahlberg-producing-feature-adaptation-of-the-raven-short/

The Raven Short Movie

Evidence (2011) Trailer

Evidence (2011)

Red State (2011)

First Promo Poster for 'Transformers: Dark of the Moon'

Sanctum (2011)

Epic New Full-Length Trailer for 'I Am Number Four'

Τετάρτη 08/12/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ζήτημα τιμής Star Ξένη ταινία
22:15 Για την αγάπη της στη λαιμητόμο Σινε+ Δράμα
00:15 Ανασαίνω ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Αμάξι Πολυτελείας Πρίσμα+ Δράμα
01:10 Νέος και αθώος Σινε+ Ξένη ταινία
02:30 Η φυλή των Κριπεντορφ Star Κωμωδία
02:30 Κόκκινο χρυσάφι Σινε+ Δράμα
04:30 Αίμα στο φεγγάρι Σινε+ Ξένη ταινία