Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

The Incredible Burt Wonderstone (2013) Character Posters


The Incredible Burt Wonderstone (2013) Trailer


Cinema 2012


Stoker (2013) New Poster


Admission (2013) Trailer

Turbo (2013) Teaser Trailer

Metegol 3D (2013) Posters


Σινεμά - Τεύχος Χειμώνας 2012

Ναι, ήρθε πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου. Η εποχή που  το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ κυκλοφορεί νέο, ολόφρεσκο τεύχος, πάνω στην ώρα για να περάσετε τις γιορτές σας παρέα με το αγαπημένο σας κινηματογραφικό περιοδικό! Δείτε παρακάτω τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς και μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό να κερδίσετε δωρεάν ένα αντίτυπο – μένουν λίγες ώρες για την κλήρωση!

Βιμ Βέντερς: ανοιχτοί ορίζοντες
Καταρχήν, οι καθιερωμένες πια DVD προτάσεις μας. Μπορεί να γνωρίζετε ήδη μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες του Βιμ Βέντερς («Τα Φτερά του Έρωτα», «Παρίσι, Τέξας»), φιλμ που με τον τρόπο τους έχουν καθορίσει το ευρωπαϊκό σινεμά. Το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, όμως, σας προτείνει να ανακαλύψετε δύο από τις πρώιμες και λιγότερο γνωστές δημιουργίες του Γερμανού σκηνοθέτη. Αποξένωση, εσωτερικές αναζητήσεις και ανοιχτοί ορίζοντες, πάντα σε υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία, χαρακτηρίζουν το εν μέρει αυτοβιογραφικό «Η Κατάσταση των Πραγμάτων» και το πρώτο road movie του Βέντερς, «Η Αλίκη στις Πόλεις», δύο ταινίες που συνοψίζουν ιδανικά το μοναδικό στιλ του μεγάλου δημιουργού.

Best of 2012
Ο χρόνος φεύγει, τα τοπ 10 έρχονται. Επειδή η εποχή προσφέρεται για ανασκοπήσεις, αναπολήσεις και συμπεράσματα, σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν στις ελληνικές αίθουσες μέσα στους προηγούμενους δώδεκα μήνες, τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις, τα πρόσωπα που ξεχώρισαν αλλά και τις (απρόβλητες στη χώρα μας) ανακαλύψεις της χρονιάς που πέρασε, με την ευχή η επόμενη χρονιά να είναι το ίδιο ή και περισσότερο καλή.

Η Θάλασσα Μέσα Μας
Μαγικός ρεαλισμός, ψηφιακή τεχνολογία και 3D, ερμηνευτική βιρτουοζιτέ από έναν πρωτοεμφανιζόμενο 19χρονο ερασιτέχνη ηθοποιό και κινηματογραφικό στοίχημα αφηγηματικής επιμονής. Ο Ανγκ Λι διασκευάζει ένα «αδιασκεύαστο» βιβλίο και καταφέρνει να σε καθηλώσει. Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης μίλησε στον Ανγκ Λι για τη «Ζωή του Πι».

Παράξενα Νέα από τη Μέση Γη
Εξήντα χρόνια πριν τα περιπετειώδη γεγονότα που μας σύστησαν τον Φρόντο Μπάγκινς και την ηρωική παρέα του στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», μια εξίσου θαρραλέα ομάδα αλωνίζει τη Μέση Γη και τα βάζει στο «Χόμπιτ» με θηριώδη πλάσματα και αμέτρητους κινδύνους. Ο Λουκάς Κατσίκας μίλησε με τρεις από τους διασημότερους κατοίκους της μυθικής χώρας που επινόησε η ξέφρενη φαντασία του Τζ.Ρ.Ρ Τόλκιν: τον Μπίλμπο Μπάγκινς, το Γκόλουμ και τον μάγο Γκάνταλφ, όπως τους υποδύονται ο Μάρτιν Φρίμαν, ο Άντι Σέρκις και ο Ίαν ΜακΚέλεν αντίστοιχα.

Ο Κλέψας του Κλέψαντος
Με τη νέα του ταινία, «Django Unchained», ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζεται να μοιραστεί για άλλη μια φορά μαζί μας τις κινηματογραφικές του εμμονές και τους ενθουσιώδεις φόρους τιμής σε παραγνωρισμένα είδη. Ανατρέχοντας σε μια φιλμογραφία γεμάτη αποκαλυπτικές λεπτομέρειες, επιχειρούμε να ανιχνεύσουμε τις αναφορές που κάνουν το έργο του τόσο μοναδικό.

Beatles at the Movies
Η μπάντα που επηρέασε την ποπ κουλτούρα όσο καμία άλλη, δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το σημάδι της και στη βιομηχανία του θεάματος. Με αφορμή την επανέκδοση του πλέον αμφιλεγόμενου τους έργου, του φιλμ «Magical Mystery tour», θυμόμαστε το πέρασμά τους από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, καθώς και την κληρονομιά στην οπτική κουλτούρα.

Στίβεν Σπίλμπεργκ – αθώος ή ένοχος;
Ο βασιλιάς του αμερικανικού μπλοκμπάστερ, που άλλαξε μια για πάντα την όψη του μέινστριμ σινεμά, συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του, εμπλουτίζοντας την πληθωρική φιλμογραφία του με μια στιβαρή βιογραφία του προέδρου Λίνκολν. Η νέα του ταινία γίνεται αφορμή για μια συνολική επανεκτίμηση του έργου του.

Stranger than Fiction
Ο Γούντι Άλεν έλεγε πως η ζωή δεν μιμείται την τέχνη αλλά την κακή τηλεόραση. Τι γίνεται όμως όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο τρελή φαντασία; Φυσικά, η κινηματογραφική βιομηχανία είναι εκεί για να αρπάξει την ευκαιρία και να σταμπάρει άλλη μία παραγωγή με τη σφραγίδα της «αληθινής ιστορίας». Λίγο πριν ο Μπεν Άφλεκ μάς συστήσει το εξωφρενικό σενάριο του «Argo», εμείς αναζητήσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πιο τρελά true stories που μεταφέρθηκαν ποτέ στο σινεμά.
Spaghetti Horror: Τρόμος αλά ιταλικά Καθώς το εξαιρετικό «Berberian Sound Studio», μια σύγχρονη βρετανική ταινία με ρετρό ατμόσφαιρα, μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν με μια φανταστική ματιά στα παρασκήνια των θρυλικών ιταλικών ταινιών τρόμου των 70s, δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερη αφορμή για να κάνουμε τη δική μας αναδρομή σε ένα είδος γεμάτο απαράμιλλες ένοχες απολαύσεις, ακραίες αισθητικές αναζητήσεις και πολύ –μα πάρα πολύ!– αίμα.

«Ψυχώ»: Η Ανατομία Ενός Εγκλήματος
«Κι αν ένας καλός σκηνοθέτης γύριζε μια φτηνή ταινία τρόμου;» Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ αναρωτήθηκε, και αποφάσισε να δώσει μόνος του την απάντηση. Το αποτέλεσμα άλλαξε την ιστορία ενός κινηματογραφικού είδους και έκανε το μπάνιο να φαίνεται ως το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Διαβάστε επίσης ένα μεγάλο αφιέρωμα στο σινεμά του μεγάλου Μάικλ Πάουελ, τη συνέντευξη του Μπεν Τσάιτλιν, σκηνοθέτη του αριστουργηματικού «Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου», ένα αφιέρωμα στην νέα ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου, «Ο Εχθρός Μου» και πολλά άλλα.
Το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ κυκλοφορεί από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στα περίπτερα, τα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία και Πολιτεία, και τον κινηματογράφο Δαναό. Δίνουμε όμως την ευκαιρία σε δέκα τυχερούς αναγνώστες μας να κερδίσουν ένα αντίτυπο δωρεάν – κάντε like ή share το εξώφυλλό μας στο facebook για να μπείτε στην κλήρωση!

Παρασκευή 21/12/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

1:00 Το Ημερολόγιο Alpha Ξένη ταινία
22:20 Aρσενικός ζιγκολό: Ωραίος & Ευρωπαίος Mega Κωμωδία
23:00 Μια γυναίκα κατηγορείται ΕΤ3 Δράμα
23:50 Κόκκινος δράκος Star Θρίλερ
00:30 Κλέφτες και αστυνόμοι Mega Κωμωδία
01:00 Πέντε λεπτά πριν τον παράδεισο ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:15 Η γέφυρα των δράκων Star Περιπέτεια
03:30 Team America: world Police ANT1 Ξένη ταινία
04:00 Avenger Star Περιπέτεια

Dark Skies (2013) Poster


Side Effects (2013) Poster


This Is the End (2013) Poster


Ελεύθερος Τύπος - Παρασκευή 21/12/2012