Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Hilarious alternate ending to the classic 1980's film Back to the Future,

Another Happy Day (2011) Poster

The Walking Dead 2x02 - "Bloodletting" Promo

LG ST-600 - Smart TV Upgrader


Τιμή 150 ευρώ.

Μετατρέπει όλες τις τηλεοράσεις σε Smart tv!

H LG δημιούργησε το LG ST-600 - Smart TV Upgrader για όσους θέλουν να βιώσουν τη Smart TV πλατφόρμα των τηλεοράσεων τους , ανεξαρτήτως κατασκευαστή.

Tο ST-600 - Smart TV Upgrader της LG είναι ένα μαύρο κουτάκι διαστάσεων όσο ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος.

Έχει μια θύρα USB 2.0, μια έξοδο HDMI v1.3, μια οπτική έξοδο ήχου, μια θύρα LAN για Ethernet και την υποδοχή τροφοδοσίας 12V αφού ο μετασχηματιστής είναι εξωτερικός. Από την USB θύρα αναγνωρίζει σκληρό δίσκο φορμαρισμένο κατά NTFS και παίζει αρχεία ΜΚV 1080p με ελληνικούς υπότιτλους. Δεν παίζει όμως FLAC.

Παράλληλά υπάρχει ενσωματωμένη μονάδα Wi-Fi για ασύρματες διασυνδέσεις και είναι ανεξάρτητη για να καλύπτει το πρωτόκολλο «n» για υψηλές ταχύτητες

Ο κύριος επεξεργαστής/αποκωδικοποιητής του ST600 είναι ο Broadcom BMC7615 που χρησιμοποιούν τα περισσότερα Blu-ray playerς της αγοράς.

Το LG ST-600 - Smart TV Upgrader δέχεται την εγκατάσταση εφαρμογών, συνδέεται στο YouTube, σε κάθε είδους ιστοσελίδα και μπορεί να προβάλει ταινίες απευθείας απ’ τον υπολογιστή σας.

Επίσης έχει Web Borwser με σχετική υποστήριξη Adobe Flash, ενώ είναι DLNA .

The Darkest Hour (2011) Poster

Piranha 3DD (2011) Teaser Trailer


The Woman In Black (2012) New Trailer


Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) Clip & Trailer




Featurette on The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The First 5 Minutes of The Three Musketeers (2011)




The Good, The Bad and The Undead (2012) Teaser Trailer


Re-Kill (2012) Poster

Re-Kill (2012) Preview Trailer

Akira Live Action Film

Warner Bros. has officially been given the live action adaptation of the classic manga series Akira the greenlight.

Back in July the studio hired Spanish director Jaume Collet-Serra (Orphan, Unknown) to develop the film. The movie is set to go into production in late February or early March.

geektyrant

Britney Spears - Criminal Video Clip

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Contagion

Το ξέσπασμα ενός ιού σκορπίζει τον θάνατο. Απέναντι στον οποίο είναι ανίσχυροι ακόμα και οι σταρ του Χόλιγουντ, τους οποίους επιστρατεύει ο Στίβεν Σόντερμπεργκ για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτή την ταινία. Ανάμεσά τους οι Τζουντ Λο, Μαριόν Κοτιγιάρ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Γουίνσλετ, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν θεραπεία και να σωθούν. Το όνομα του Σόντερμπεργκ (Traffic) στην σκηνοθεσία εγγυάται ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα από μία απλή περιπέτεια, με επίκεντρο κυρίως τις ανθρώπινες ιστορίες.

Το Δέρμα που Κατοικώ

Προορισμένη να διχάσει, η νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ διηγείται την ιστορία ενός πλαστικού χειρούργου, ο οποίος κρατάει φυλακισμένη μία γυναίκα, πάνω στην οποία πραγματοποιεί πειράματα. Στο Δέρμα που Κατοικώ τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάθε πλάνο είναι καλά μελετημένο, είτε πρόκειται για τα ορνιθοσκαλίσματα στο δωμάτιο της Βέρα (Έλενα Ανάγια), είτε για τη σκηνή όπου ο γιατρός (ο Αντόνιο Μπαντέρας εξαιρετικός, συνεργάζεται μετά από χρόνια με τον Π.Αλμοδόβαρ) τοποθετεί σιδερένια υποστυλώματα σε ένα φυτό. Η ταινία είναι, άλλωστε, γεμάτη αναφορές: λογοτεχνικές, κινηματογραφικές και μυθολογικές. Ο Προμηθέας, ο Δεσμώτης του Ιλίγγου του Χίτσκοκ, το Μάτια Χωρίς Πρόσωπο του Ζορζ Φρανζί, ο Φράνκενσταϊν δίνουν το «παρόν» σε αυτή τη νέα –καλλιτεχνικά από τις πιο ώριμες- ταινία του «τρομερού» Ισπανού σκηνοθέτη.

Killer Elite


Κλάιβ Όουεν, Τζέισον Στέιθαμ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία περιπέτεια που μπλέκει απόστρατους στρατιωτικούς, πληρωμένους δολοφόνους, ξένες κυβερνήσεις και τρομοκρατικές οργανώσεις. Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο Χάντερ (Ρόμπερτ Ντενίρο), μέντορας του Ντάνι Μπρους (Τζέισον Στέιθαμ), ενός απόστρατου της ελίτ της Βρετανικής Αεροπορίας, πέφτει θύμα εκβιασμού και απαγωγής, ο φίλος του αποφασίζει να επιστρέψει στη δράση για να τον σώσει. Αποστολή του: να βρει και να σκοτώσει τρεις πληρωμένους δολοφόνους που προστατεύονται από μια μυστική οργάνωση με την ονομασία Feather Men, η οποία έχει αρχηγό τον Σπάικ (Κλάιβ Όουεν). Στη σκηνοθεσία ο Γκάρι ΜακΚέντρι.

Το Χρέος

Έλεν Μίρεν, Τομ Ουίλκινσον και Σαμ Ουόρθινγκτον πρωταγωνιστούν σε αυτό το κατασκοπικό θρίλερ. Η Έλεν Μίρεν υποδύεται μια Εβραία, την Ρέιτσελ, η οποία, σε νεαρή ηλικία (την νεαρή εκδοχή της υποδύεται η Τζέσικα Τσάστεϊν) μαζί με δύο συμπατριώτες της, μέλη και εκείνοι της Μοσάντ, είχαν αναλάβει να πιάσουν και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης έναν περιβόητο εγκληματία πολέμου - γνωστό ως Χειρούργο του Μπίρκεναου. Το παρελθόν, όμως, επιστρέφει κάποια στιγμή με απρόσμενα αποτελέσματα.

Μεταφυσική Δραστηριότητα 3

Το «sleeper hit» (μη αναμενόμενη επιτυχία) της πρώτης Μεταφυσικής Δραστηριότητας οδήγησε σε άλλες δύο συνέχειες. Στη νέα ταινία τρόμου, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από την παιδική ηλικία της Κέιτι, απ’ όπου προέρχεται και η πηγή του κακού που την καταδιώκει. Των Χένρι Τζουστ, Άριελ Σούλμαν με την Κέιτι Φέδερστον.

Σχέδιο Σωτηρία


Η Λουκία Ρικάκη καταγράφει μέσα από τη διοργάνωση μιας εικαστικής έκθεσης, την αναβίωση του νοσοκομείου Σωτηρία. Οι καλλιτέχνες, οι υπάλληλοι του νοσοκομείου, επισκέπτες και συγγενείς των νοσηλευόμενων περνούν από την κάμερα του ντοκιμαντέρ.

Winx Club 3D: Μαγική Περιπέτεια

Για τους φαν των Winx και της Μπλουμ, η δεύτερη ταινία της σειράς –ιταλικής προέλευσης- έρχεται σε τρεις διαστάσεις. Σε αυτή την ταινία οι κακές Trix κλέβουν ένα αντικείμενο και οι Winx θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση χωρίς τη Μπλουμ και χωρίς μαγικές δυνάμεις.

Καναρίνι μου Γλυκό

Μια ιστορία μουσικής, πάθους, ένα πορτρέτο μιας σχεδόν μυθικής προσωπικότητας του ρεμπέτικου, της Ρόζας Εσκενάζι παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ Καναρίνι Μου Γλυκό. Κωνσταντινούπολη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα. Με συνοδοιπόρους μια ομάδα μουσικών (από το Ισραήλ, την Βρετανία, την Ελλάδα, την Τουρκία και αλλού), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ Ρόι Σερ ακολουθεί τα βήματα της Εσκενάζι από την Κωνσταντινούπολη, μέχρι την Κηπούπολη. Παίρνει συνεντεύξεις από ανθρώπους που τη γνώρισαν και άλλους που δεν την γνώρισαν -αλλά τους οποίους η προσωπικότητα και το ταλέντο της τούς επηρέασε βαθύτατα, χρησιμοποιεί αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις της, για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που ήταν η ζωή της μεγάλης αυτής ερμηνεύτριας. Κι αυτό που καταφέρνει είναι να αποσπάσει στιγμές ανθρώπινες, περιστατικά αστεία, για ένα είδος μουσικής που κάποτε ξεκίνησε ως ανάγκη και ύστερα έγινε μέχρι και μόδα, αλλά το οποίο εξακολουθεί να κουβαλά μέσα του την ένταση και το πάθος μιας ολόκληρης περιοχής και των πληθυσμών της: των λαών της Μεσογείου.

Newsroom ΔΟΛ

Αν Χάθαγουεϊ, Ράσελ Κρόου, Χιού Τζάκμαν στο μιούζικαλ «Οι Άθλιοι»


Το διάσημο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στο σινεμά. Αυτή τη φορά επανέρχεται... κάπως διαφορετικά.

Το βιβλίο που έγινε ποπ όπερα και ανέβηκε στην σκηνή του Μπροντγουέι, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη σε μιούζικαλ.

Τον ρόλο του Γιάννη Αγιάννη αναλαμβάνει ο Χιού Τζάκμαν, ο Ράσελ Κρόου γίνεται Ιαβέρης, ενώ η Αν Χάθαγουεϊ αναλαμβάνει τον ρόλο της Φαντίνα.

Στην σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Τομ Χούπερ, δημιουργός του πολυβραβευμένου Λόγου του Βασιλιά.

Η εταιρεία παραγωγής Universal σκοπεύει να προβάλλει την ταινία στις αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου 2012, εν μέσω της οσκαρικής κούρσας, ελπίζοντας σε μερικά χρυσά... αγαλματίδια.

in.gr

Glitch in the Grid (2011) Poster

Πέμπτη 20/10/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

22:00 10.000 π.Χ. Star Περιπέτεια
22:00 Ανάμεσα στους τοίχους ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Δυο γυναίκες, τρεις βαλίτσες κι εγώ Σπορ+ Ξένη ταινία
23:45 Παράλληλες ζωές Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:45 Αμαζόνες Σπορ+ Ξένη ταινία
01:15 Στην κόλαση της φωτιάς Πρίσμα+ Περιπέτεια
02:15 New Jack city Star Ξένη ταινία
02:45 Το Αβαείο του νορθανγκερ (northanger Abbey) Alter Ξένη ταινία

In Time (2011) New Poster