Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Jason Statham in Official Trailer for 'The Mechanic'

First Full Teaser Trailer for Pixar's 'Cars 2'

Paul (2011)

Cars 2 (2011)

ΚΑΙ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΟ "SHOW BITCH" ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΕΡΒΟΥ!

Η Έλσα επιστρέφει!

Μετά τον Λευτέρη Πανταζή στα …χέρια της δαιμόνιας ρεπόρτερ βρέθηκε ο Πασχάλης.

Δείτε την προσπάθειά της να πάρει ακόμα μία μεγάλη …συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί.


Και ο Πασχάλης στο SHOW BITCH!
Ανέβηκε από vitaminad. - Δείτε επιλεγμένες ταινίες και ολόκληρα τηλεοπτικά show.

9 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Audio Visual

Στη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού γίνεται της …Show Bitch!



The Reef (2010)

Τhe Script - For the first time



Το ιρλανδικό συγκρότημα έχει την ευλογία (και τη βοήθεια) του Μπόνο. Επέτρεψε στην κόρη του, Ίβι να πρωταγωνιστήσει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “For the first time“, το οποίο επανακυκλοφόρησε στις ΗΠΑ. Φυσικά όλοι μιλούν για την κόρη του Μπόνο.

The Rite (2011)


Roxette - 27/05/2011 Αthens Live !!!



Το σουηδικό ντουέτο ένωσε ξανά τις δυνάμεις του και συμπεριέλαβε και την Αθήνα στην περιοδεία του.

Στις 27 Μαΐου του 2011 στο TerraVibe. YEAH !!!!!

Oscar 2010






Λέτε ότι οι επιλογές του Variety θα είναι και οι επιλογές της Ακαδημίας;

Μουσική από το... παράθυρο!


Ονομάζεται Εclipse και αποτελεί το όραμα του βιομηχανικού σχεδιαστή Χοάνγκ Νγκίγεν για τη νέα «πράσινη» συσκευή αναπαραγωγής μουσικών αρχείων της Sony. Το πρωτοποριακό ηχοσύστημα προσκολλάται με μια βεντούζα στο τζάμι του παραθύρου και με τη βοήθεια των ηλιακών κυψελών που φέρει στο πίσω μέρος συσσωρεύει ηλιακή ενέργεια. Αυτή στη συνέχεια αποθηκεύεται στην μπαταρία επιτρέποντας στη συσκευή να παίζει ακόμη και όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.

Μέσω της τεχνολογίας bluetooth, wi-fi ή θύρας USΒ η κομψή συσκευή μπορεί να συνδεθεί και να συγχρονιστεί με άλλες φορητές μουσικές συσκευές για να παίξει μουσικά κομμάτια ή να λάβει ε:νημερώσεις για τον καιρό. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία, ενώ με τρόπο που θυμίζει κασετόφωνο ανοίγει και δέχεται στο εσωτερικό της έξυπνα κινητά τηλέφωνα, όπως π.χ. το iΡhone της Αpple, για πλήρη συνδεσιμότητα.

Ο σχεδιαστής προτείνει ακόμη μια σειρά εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για Αndroid και iΡhone που να προσφέρουν στον χρήστη τη δυνατότητα να εναλλάσσει ταπετσαρίες στην οθόνη του Εclipse ενόσω παίζει προεπιλεγμένα κομμάτια.

Για την ώρα, παρ΄ όλα αυτά, ο ιαπωνικός κολοσσός δεν έχει ακόμη ξεδιπλώσει τα σχέδιά του για τη μελλοντική εκμετάλλευση του εντυπωσιακού σχεδίου.

Διαβάστε περισσότερα http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=49&artid=365533&tid=481&dt=07/11/2010#ixzz15Rm64rHY

Έθνος - Κυριακή 21/11/2010


Με ένα (σ)τικ κάντε τον υπολογιστή σας ψηφιακή τηλεόραση

Η εταιρία Zegetron S.A σε συνεργασία της με την TERRATEC κυκλοφόρησε το Terratec Cinergy Τ Stick Dual RC, που σε χρόνο μηδέν μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε ψηφιακή τηλεόραση(Mpeg4).

Απλά συνδέστε το Cinergy Τ Stick Dual RC με μια ελεύθερη θύρα υποδοχής USB στον υπολογιστή σας και εγκαταστήστε το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV που περιέχει.

Το USB RC Cinergy Τ περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να μετατρέψετε τον υπολογιστή σας, το laptop σας ή το Netbook σας σε μια πλήρους λειτουργίας τηλεόραση ενσωματωμένο βίντεο εγγραφής και πολλές άλλες λειτουργίες όπως η λειτουργία να μπορείς να παρακολουθείς ένα πρόγραμμα και να γράφεις ταυτόχρονα ένα άλλο(Dual).

Το λογισμικό TerraTec Home Cinema Basic TV μεταμορφώνει την τηλεόραση που παίζει στον υπολογιστή σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε οποιοδήποτε πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, και αργότερα να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή και να την αντιγράψτε την σε ένα DVD.

Η λειτουργία Timeshifting (Δυνατότητα παρακολούθησης σε μεταγενέστερη ώρα) είναι χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις. Εάν η αγαπημένη σας ταινία έχει αρχίσει ήδη και σας διακόπτει το κουδούνι για να σας παραδώσουν την πίτσα που παραγγείλατε, απλά διακόψτε προσωρινά την ταινία με το πάτημα ενός κουμπιού και συνεχίστε από κει που μείνατε.

Πηγή : Newsbeast

Michael Jackson - Hold My Hand (Duet with Akon) New Single

Υπερυπολογιστές σε μέγεθος... κύβου ζάχαρης

Ενα νέο επίτευγμα στη δημιουργία της επόμενης γενιάς ηλεκτρονικών υπολογιστών πραγματοποίησαν ερευνητές της ΙΒΜ οι οποίοι κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο σύστημα που λειτουργεί με βάση μια νέα αρχή στη χρήση ενέργειας. Πρόκειται για το «Αquasar», έναν υπερυπολογιστή που έχει μέγεθος ανάλογο με αυτό ενός ψυγείου και μπορεί να πραγματοποιεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο υπολογισμούς το δευτερόλεπτο.

Ο Αquasar λειτουργεί με τη λεγόμενη αρχή «νερού-ψύξης», που μειώνει κατακόρυφα την ενέργεια την οποία απαιτεί ένα ιδιαίτερα ενεργοβόρο σύστημα όπως ένας υπερυπολογιστής. Στους υπολογιστές που θα λειτουργούν με την αρχή «νερού-ψύξης» ο ένας επεξεργαστής τοποθετείται επάνω από τον άλλον και η ψύξη γίνεται μέσω συνεχούς ροής νερού. Οι ερευνητές της ΙΒΜ εκτιμούν ότι ο Αquasar καταναλώνει περίπου 50% λιγότερη ενέργεια από ό,τι οι ταχύτεροι υπερυπολογιστές του κόσμου και αναφέρουν ότι το νέο σύστημα θα βοηθήσει στη δημιουργία μιας νέας γενιάς υπολογιστών που θα είναι ιδιαίτερα φιλικοί προς το περιβάλλον.

Οι ερευνητές τής ΙΒΜ αφού έλυσαν το ενεργειακό ζήτημα στρέφουν τώρα την προσοχή τους στο μέγεθος αφού θέλουν να συρρικνώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το σύστημά τους και να δημιουργήσουν έναν όσο το δυνατόν πιο μικρό και οικολογικό υπολογιστή. «Στόχος μας είναι να συρρικνώνουμε συνέχεια τον Αquasar και πιστεύουμε ότι σε περίπου μια δεκαετία θα έχουμε καταφέρει να κατασκευάσουμε έναν υπερυπολογιστή που θα έχει μέγεθος ανάλογο με αυτό ενός κύβου ζάχαρης» δήλωσε στο ΒΒC ο Μπρούνο Μίτσελ, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.

15 Animated Features Line Up for 2010 Oscar Race


Fuqua and Butler in Talks for Afterburn

ComingSoon.net and SuperHeroHype are thrilled by the news, reported by Deadline.com, that director Antoine Fuqua (Training Day) and actor Gerard Butler (300) are in talks to direct and star in the film adaptation of the Red 5 Comics' mini-series Afterburn, written by ComingSoon's resident reviewer Scott Chitwood and Paul Ens.

Relativity Media got them interested with the screenplay written by Matt Johnson (
Into the Blue), though Deadline reports that Christian Gudegast (A Man Apart) is being brought on board for rewrites. Taking place a year after a solar flare has destroyed half the planet, leaving treasure hunters trying to retrieve what's left, Afterburn is being produced by Neal Moritz, Tobey Maguire, Toby Jaffe and Jenno Topping.

Read more: Fuqua and Butler in Talks for Afterburn - ComingSoon.net http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=71685#ixzz15Q1k1upM

Guillermo Del Toro and David Eick to Board Incredible Hulk?

The recently announced Incredible Hulk television series has found potential showrunners in the form of Guillermo Del Toro and David Eick, reports Deadline. Del Toro and Eick are said to be in negotiations for the series, to be produced between ABC Studios and Marvel TV. According to the article, it will feature a Dr. Bruce Banner in his 20's and will mix CGI with practical effects to depict the Hulk on-screen. Del Toro and Eick are expected to work together on the story with Eick drafting the script and Del Toro potentially attached to direct the pilot as well as develop the look of the Hulk himself.

Though no specific timeline has been confirmed,
Deadline suspects a fall 2012 premiere. Del Toro is best known for his career as directing with projects like Hellboy and Pan's Labyrinth while Eick has acted as Executive Producer on the rebooted Battlestar Galactica and its subsequent spinoffs.

Read more
: Guillermo Del Toro and David Eick to Board Incredible Hulk? - ComingSoon.net http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=71695#ixzz15Q1D9irP

irst Official Photo for Pixar's Cars 2 Comes Flying In

Faster (2010)

Agnosia (2010)


Bruc (2010)

Cowboys & Aliens (2011)

The Rite (2011)

Frankie and Alice (2010)

The Dilemma (2011)

True Grit (2010)

The Mechanic (2011)

Nutcracker in 3D (2010)


Kray (2010)

Κυκλοφόρησε το πρώτο σινγκλ από το νέο δίσκο του Μάικλ Τζακσον

Το πρώτο επίσημο σινγκλ από το νέο άλμπουμ του Μάικλ Τζάκσον κυκλοφόρησε τη Δευτέρα, αποσπώντας θετικές κριτικές και δημιουργώντας προσδοκίες για μεγάλες πωλήσεις.

Το τραγούδι ονομάζεται «Hold My Hand» («Κράτα το χέρι μου») και πρόκειται για ένα ντουέτο του βασιλιά της ποπ με τον Σενεγαλέζο ράπερ Akon που ηχογραφήθηκε το 2007. Το τραγούδι είχε διαρρεύσει το 2008, αλλά τώρα κυκλοφορεί περισσότερο φροντισμένο.

Σύμφωνα με τις κριτικές, είναι μία μπαλάντα που θα θυμίσει στους οπαδούς του Μάικλ Τζάκσον τον θάνατό του το 2009, καθώς αρχίζει με την φράση «This life don't last forever» («Αυτή η ζωή δεν κρατάει για πάντα»).

«Δε θα υπάρξει αντιπαράθεση για τα φωνητικά σε αυτό το τραγούδι. Το μοναδικό ζήτημα είναι πόσο θα χρειαστεί μέχρι να ανέβει στα τσαρτ», ανέφερε το Huffington Post.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters

«Αξέχαστη ημέρα» υπόσχεται η Apple ότι θα είναι η Τρίτη



Μία μυστηριώδης ανακοίνωση για την αξέχαστη ημέρα καλύπτει την πρώτη σελίδα του ιστότοπου της Apple δίνοντας αφορμή σε σενάρια για τις επόμενες κινήσεις.

Στη σελίδα υπάρχουν τέσσερα ρολόγια με την ώρα για τη Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκιο που δείχνουν τις τρεις το μεσημέρι ώρα Γκρίνουιτς (πέντε στην Αθήνα).

«Αύριο είναι άλλη μία ημέρα, που δεν θα ξεχάσετε ποτέ» αναφέρει η σελίδα και καλεί τους χρήστες να κοιτάξουν σήμερα Τρίτη προσθέτοντας στο μυστήριο.

Είναι πολύ πιθανό, αναφέρει το Apple Insider, ότι θα εγκαινιαστεί υπηρεσία streaming για το iTunes. Ωστόσο, συνεχίζει, το δημοσίευμα, μάλλον δεν θα πρόκειται για υπηρεσία με σταθερό μηνιαίο ποσό.

Περισσότερες πληροφορίες προς αυτή τη κατεύθυνση δίνει το MacRumors που επισημαίνει ότι στη νέα έκδοση του iTunes, την 10.1 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, υπάρχει μία αναφορά στο κώδικα σε live streaming.

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 16/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Rocky II Star Ξένη ταινία
21:15 Muggers Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Κυνηγώντας τη γυναίκα της ζωής μου ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:30 Ελβις και Πάρκερ Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Κάλλιο πέντε και στο χέρι ΕΤ3 Κωμωδία
23:10 Whitechapel : ο θάνατός δεν είναι το τέλος Σινε+ Ξένη ταινία
00:10 Χάλοουιν 6: η κατάρα ΕΤ1 Τρόμου
02:30 Ένα τρελό, τρελό καλοκαίρι Star Νεανική Ταινία
04:30 Σύλβια Σκάρλετ Σινε+ Ξένη ταινία