Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Χορωδία μέσω youtube !!!




185 φωνες , 243 tracks , 12 χωρες , 1 συνθέτης και το youtube χρειάστηκαν για να δημιουργηθεί κάτι για πρώτη φορα !


Μια virtual χορωδία !!

185 άτομα απο 12 χώρες τραγούδησαν ο καθένας απο το σπίτι του και ο αμερικανος συνθέτης Eric Whitacre έφτιαξε αυτό το video.

Η "χορωδία" τραγουδά το “Lux Arumque,” .

THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE (2010)



VETO - Κυριακή 28/03/2010

Dawn of War aka War of the Gods (2011)


Tον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του “Dawn of War” (ο προηγούμενος τίτλος της ταινίας ήταν ” War of the Gods”).

Συμμετέχουν οι Κέλαν Λουτζ (Twilight), Μίκι Ρουρκ, Φρίντα Πίντο (Slumdog Millionaire), Χένρι Κάβιλ (The Tudors).

Η ταινια ασχολείται με την αρχαια ελλαδα και συγκεκριμένα με τον θησεα ο οποιος μαζι με τους θεούς μάχεται ενάντια στους τιτάνες και τους βαρβάρους.

Alice & The White Hair Short Movie

Alice & The White Hair A Film By Wyatt Denny from David Myrick on Vimeo.

Primal (2010)


Re-release of 300 in 3D !!


Η Warner μετατρέπει την ταινια σε 3D με σκοπό να ξαναπροβληθεί στους κινηματογράφους πριν το prequel της το οποιο ετοιμαζεται και εχει τον τιτλο XERXES.

Transformers 3 News


O Μάικλ Μπέι ανακοίνωσε ότι στο “Transformers 3″ θα παίξουν ο Τζον Μάλκοβιτς, η Φράνσις Μακντόρμαντ, ενώ μία Ferrari 458 θα προστεθεί στην ομάδα των Autobots!

Σε Τεντωμένο Σxοινί - Man on Wire (2009)

Ελληνική Πρεμιέρα : 25/03/2010

Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ το 2009, σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μαρς ("The King"), περιέχει δόσεις έντασης και αγωνίας που θα ζήλευαν πολλές ταινίες δράσης.

Το 1974, ένας νεαρός Γάλλος, ο Φιλίπ Πετίτ, ταχυδακτυλουργός και καλλιτέχνης του δρόμου, ισορρόπησε πάνω σε ένα σχοινί, το οποίο αιωρείτο ανάμεσα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Για 45 ολόκληρα λεπτά, περπατούσε, χόρευε και γονάτιζε πάνω στο τεντωμένο σχοινί. Κατόπιν, συνελήφθη και κλείστηκε σε μια υπόγεια φυλακή. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν ήξερε τίποτα σχετικά με αυτή την ενέργεια, εκτός από τον Πετίτ και τους "συνενόχους" του, που οργάνωναν για μήνες αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο. Είχαν σκεφτεί μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, σαν να ήταν επαγγελματίες ληστές τραπεζών: πώς να παρακάμψουν την ασφάλεια του World Trade Center, πώς να κρεμάσουν το σχοινί ανάμεσα στους δύο πύργους, πώς να δράσουν μέσα στη νύχτα, ώστε να μην τους δει κανείς. Η πράξη τους αυτή έμεινε στην ιστορία ως "το καλλιτεχνικό έγκλημα του αιώνα".

Όταν Έρχονται τα Σύννεφα - À Deriva (2009)

Ελληνική Πρεμιέρα : 25/03/2010

Μια κοινωνική ταινία που διαδραματίζεται τη δεκαετία του '80 στη Βραζιλία, με πρωταγωνιστές τους Βενσάν Κασέλ ("Eastern Promises") και Καμίλα Μπελ ("Push").

Η 14χρονη Φιλίπα περνά τις διακοπές της με τον πατέρα της, την αλκοολική της μητέρα και τα 2 μικρότερα αδέρφια της. Σύντομα θα μάθει ότι ο πατέρας της έχει ερωμένη, μια γυναίκα που ζει σ' ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο από μια σειρά μυστικών που θα αποκαλυφθούν και τα οποία αφορούν την ίδια τη Φιλίπα αλλά και την οικογένειά της.

Νιάτα σ' Έξαψη - Youth in Revolt (2009)

Ελληνική Πρεμιέρα : 25/03/2010

Ο Νικ Τουίσπ, ένας έφηβος με εμμονή γύρω από το σεξ, ερωτεύεται την Σίνι Σόντερς ενώ βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές. Η Σίνι είναι ένα όμορφο και χειραφετημένο κορίτσι, αλλά η οικογένεια, η γεωγραφία και η ζήλια των πρώην, συνωμοτούν για να τους κρατήσουν χωριστά. Επηρεασμένος απότο ελεύθερο πνεύμα της Σίνι, ο Νικ εγκαταλείπει τη βαρετή και προβλέψιμη ζωή του, δημιουργώντας ένα ατίθασο alter ego, τον Φρανσουά. Ο Φρανσουά δεν σταματά πουθενά, προκειμένου να είναι με την Σίνι, και οδηγεί τον Νικ σε ένα μονοπάτι καταστροφής με ξεκαρδιστικά και απρόσμενα αποτελέσματα.

Ο Μιγκέλ Αρτέτα ("The Good Girl") βάζει τη δική του σφραγίδα στην εφηβική εμμονή και επανάσταση, με μια νεανική ερωτική κωμωδία βασισμένη στο ομώνυμο διακεκριμένο μυθιστόρημα του Σ.Ντ. Πέιν.


2019: Νέα Φυλή - Daybreakers (2009)

Σκηνοθεσία: Michael Spierig, Peter Spierig
Σενάριο: Michael Spierig, Peter Spierig
Ηθοποιοί: Ethan Hawke, Harriet Minto-Day, Jay Laga aia, Damien Garvey, Sahaj Dumpleton

Ελληνική Πρεμιέρα : 25/03/2010

Ταινία δράσης με πρωταγωνιστές τους Ethan Hawke και Sam Neill . Η ταινία διαδραματίζεται στο 2019 όπου μια επιδημία έχει μετατρέψει σχεδόν όλους τους ανθρώπους σε βαμπίρ.

Τα βαμπίρ αντιμετωπίζουν πρόβλημα καθώς υπάρχει έλλειψη αίματος ενώ παράλληλα ένας ερευνητής εργάζεται ώστε να βρεί έναν τρόπο για να σωθεί η ανθρωπότητα.

Ελευθεροτυπία - Κυριακή 28/03/2010


Ελεύθερος Τύπος - Κυριακή 28/03/2010


Το 2ο cd από την 3πλη συλλογή με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου.

Sony Making a CGI Popeye Film in 3D

Sony Pictures is developing a CG Popeye feature to be released in 3D. Avi Arad is producing and Mike Jones is in negotiations to write the script.

The storyline is being kept under wraps, but Popeye's love interest Olive Oyl, nemesis Bluto and adopted child Swee'Pea will be part of the adventure, says Variety.

Arad says the new version will cover the themes of friendship, love, greed and life, and focus on human strengths and human frailties.

Popeye will be made by Sony Pictures Animation, with Sony Pictures Imageworks handling the CG. The companies are currently working on The Smurfs, coming to theaters on August 3, 2011.

Created by E.C. Segar, Popeye first appeared in the already established "Thimble Theater" comic strip in 1929. Introduced as a walk-on character, Popeye eventually became the strip's star.

Popeye was last seen on the big screen in 1980 when Robin Williams starred in director Robert Altman's live-action version.

Chris Evans is The First Avenger: Captain America

Finally after endless speculation and rumors it looks like the search is over as Heat Vision has followed up their initial scoop and confirmed with several sources that Chris Evans is officially The First Avenger: Captain America.

Τα παιδία δεν παίζει (2010)

Eλληνική Πρεμιέρα : 25/03/2010

Κάθε μέρα, η Αλεξάνδρα, ο Βλαντ, η Χρύσα και η υπόλοιπη παρέα μαζεύονται μπροστά από το σπίτι του Χρήστου για να παίξουν ποδόσφαιρο μέχρι το βράδυ. Μόλις ξεκινήσουν το παιχνίδι, οι γείτονες αρχίζουν να διαμαρτύρονται, να φωνάζουν και να προσπαθούν να τους σταματήσουν με απειλές ή ακόμα και με τη βία.

Μοιάζει να μην υπάρχει λύση στο πρόβλημα, καθώς δεν έχουν που αλλού να παίξουν. Η Αλεξάνδρα πιστεύει πως πρέπει να βρεθεί ένας χώρος όπου θα μπορούν να παίζουν ελεύθερα και χωρίς να κινδυνεύουν. Αποφασίζει να μιλήσει στον Δήμαρχο της πόλης τους. Ανακοινώνει την ιδέα της στα υπόλοιπα παιδιά ζητώντας τους να της συμπαρασταθούν.

Η παιδική επιτροπή συνεδριάζει και μέσα απο διασκεδαστικές απόψεις, τσακωμούς και αρκετές αμφιβολίες αποφασίζουν να πάνε όλοι μαζί στο Δημαρχείο και να παρουσιάσουν το πρόβλημά τους. Ζητούν να δημιουργηθεί ένας χώρος παιχνιδιού σε ένα εγκαταλελειμένο οικόπεδο της γειτονιάς. Ο αγώνας είναι σκληρός. Τα παιδιά είναι μαχητικά, όμως η δημοτική αρχή έχει άλλες απόψεις.

Accidents Happen (2010)

Πωλείται για 2,2 εκατ. δολάρια το μοναδικό ιδιωτικό αντίγραφο της «Λίστας του Σίντλερ»

Το μοναδικό ιδιωτικό αντίτυπο της «Λίστας του Σίντλερ», του καταλόγου που είχε συντάξει ο βιομήχανος Όσκαρ Σίντλερ για να σώσει τους εβραίους από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, δίνεται προς πώληση έναντι 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Είναι το μοναδικό αντίτυπο που παραμένει στα χέρια ιδιωτών» δήλωσε ο Γκάρι Ζίμετ, ειδικός στην πώληση ιστορικών ντοκουμέντων. «Ίσως είναι το σημαντικότερο έγγραφο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου» πρόσθεσε.

Η λίστα που συνέταξαν ο Σίντλερ και ο λογιστής του, Ιτζάκ Στερν, χρονολογείται στις 18 Απριλίου 1945 και αποτελείται από 13 σελίδες. Σε αυτήν περιλαμβάνονται τα ονόματα 801 ατόμων, με τις ημερομηνίες γέννησής και το επάγγελμά τους.

Η ιστορία του Γερμανού βιομηχάνου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία Λίστα του Σίντλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Ο Ζίμετ προτίμησε να πωλήσει το έγγραφο στον πρώτο υποψήφιο αγοραστή παρά να οργανώσει δημοπρασία.

Υπάρχουν συνολικά επτά διαφορετικές εκδοχές της λίστας. Μία φυλάσσεται στο Μουσείο Ολοκαυτώματος της Ουάσινγκτον, μια άλλη στα γερμανικά ομοσπονδιακά αρχεία και άλλες δύο στο Μνημείο Γιαντ Βάσεμ του Ισραήλ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Τρίτη 23/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Λάμψη στα χείλη Σινε+ Ξένη ταινία
21:00 Ο τελευταίος πρόσκοπος Star Ξένη ταινία
21:00 Μόλις χώρισα Mega Κωμωδία
23:15 Τρέξε γρήγορα Star Ξένη ταινία
23:30 Εντ Γούντ ΕΤ3 Ξένη ταινία
23:30 Not of this earth Πρίσμα+ Ξένη ταινία
01:00 Ο φρουρός Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Μια δεύτερη ευκαιρία Alter Δράμα
03:20 Ο έρωτας στα είκοσι Σινε+ Δράμα
03:45 Ο μάγος του οζ Star Μιούζικαλ
04:15 Δώρο ζωής Alter Κωμωδία
04:45 Ο δολοφόνος Σινε+ Δράμα