Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Έτοιμα τα δίκτυα 4G στη Σκανδιναβία

Οι Σουηδοί και Νορβηγοί κάτοχοι κινητών τηλεφώνων θα είναι οι πρώτοι που θα βιώσουν την εμπειρία δικτύων τέταρτης γενιάς (4G).

Η εταιρεία υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας TeliaSonera ολοκλήρωσε τις εργασίες της για την ανάπτυξη του δικτύου 4G στο Όσλο και στη Στοκχόλμη, δηλώνοντας ότι οι πελάτες της θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο δίκτυο από τις αρχές του 2010.

Ωστόσο, δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη στην αγορά συσκευές τηλεφώνων που να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες του 4G, με τους πρώτους καταναλωτές να συνδέονται κυρίως μέσω laptop.

Τα δίκτυα τέταρτης γενιάς βασίζονται στη τεχνολογία LTE (Long Term Evolution) με ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων που φτάνουν τα 100 Mbps, περίπου δέκα φορές ταχύτερα από το γρήγορο δίκτυο 3G. Η τεχνολογία τους έχει σχεδιαστεί να αναβαθμίσει τα υπάρχοντα 3G δίκτυα, με τους παρόχους να αναβαθμίζουν το υπάρχον δίκτυο τους στο ταχύτερο σύστημα.

Όπως επεσήμανε η TeliaSonera, το νέο δίκτυο με τις υψηλότερες ταχύτητες αναμένεται να οδηγήσει στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών και υπηρεισών, συμπεριλαμβανομένων των βιντεοπαιχνιδιών για κινητές συσκευές αλλά και την καλύτερη ποιότητα βίντεο στους φορητούς υπολογιστές. Συσκευές που θα είναι συμβατές με δίκτυα 4G προβλέπεται να κυκλοφορήσουν από τα μέσα του 2010.

BBC

Καθημερινή - Κυριακή 20/12/2009

Μη χάσετε το τελευταίο άλμπουμ του Μπομπ Ντίλαν με τίτλο «Christmas in the Heart», που προκάλεσε έκπληξη σε κοινό και κριτικούς, μία συλλογή με κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια, ερμηνευμένα με τη χαρακτηριστική βραχνή φωνή του. Τα έσοδα του θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις αστέγων σε ΗΠΑ, Βρετανία και άλλες 80 χώρες.

Στο άλμπουμ περιέχονται 15 τραγούδια: «Here Comes Santa Claus», «Do You Hear What I Hear?», «Winter Wonderland», «Hark the Herald Angels Sing», «I'll Be Home for Christmas», «Little Drummer Boy», «The Christmas Blues», «O' Come All Ye Faithful» (Adeste Fideles), «Have Yourself a Merry Little Christmas», «Must Be Santa», «Silver Bells», «The First Noel», «Christmas Island», «The Christmas Song», «O' Little Town Of Bethlehem».

NηSOS (2009)



Πανεξυπνο σεναριο το οποιο υποσχεται παρα πολυ γελιο !!!

29 δεκεμβριου 2009 στους κινηματογραφους απο την VILLAGE FILMS

Μια ταινία που σίγουρα θα μας κάνει να γελάσουμε, και να προβληματιστούμε έρχεται από την village. Νήσος λέγεται η καινούρια ταινία του Χρήστου Δήμα, με τους Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Τάνια Τρύπη, Δημήτρη Τζουμάκη και τον Κώστα Βουτσά.

Τα γυρίσματα της ταινίας όπως δηλώνει και το όνομά της έγιναν το καλοκαίρι στο νησί της Σίφνου.
Η ιστορία του φιλμ εστιάζεται σε μια κλειστή κοινωνία ενός νησιού όπου όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τον αιφνίδιο θάνατο του άρχοντα του τόπου τους
.

Κλούνι και Στριπ υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα

Η ταινία «Up in the air» με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνι κέρδισε τις περισσότερες υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα.

Η ίδια ταινία κέρδισε έξι υποψηφιότητες, ανάμεσά τους της καλύτερης δραματικής ταινίας και σκηνοθεσίας, ενώ ο Κλούνι είναι υποψήφιος για καλύτερος ηθοποιός.

Ακολουθεί το μιούζικαλ «Nine» με πέντε υποψηφιότητες, ενώ οι ταινίες «Avatar», «Precious», «The Hurt Locker» και «Άδοξοι Μπάσταρδη» του Κουέντιν Ταραντίνο είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για το βραβείο καλύτερης ταινίας.

Η Μέριλ Στριπ είναι επίσης υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία και μάλιστα δύο φορές, μία για την ταινία «Τζούλι και Τζούλια» και μία για το «It's complicated».

Υποψήφιοι είναι επίσης οι ηθοποιοί Κόλιν Φερθ, Έλεν Μίρεν και Κάρι Μάλιγκαν.

Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν σήμερα στο Λος Άντζελες από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ.
Οι Χρυσές Σφαίρες απονέμονται τον Ιανουάριο και θεωρούνται ενδεικτικές των ταινιών που θα διεκδικήσουν τα Όσκαρ.

ta nea

Legion - Official Trailer [HD]

Δειτε το σε HD εδω !!!

The Crazies - Official Trailer 2

Δειτε το σε hd εδω !!!!

Sherlock Holmes - Official Trailer

Δειτε το σε hd εδω !!!

"Η πρώτη νεανική webTV στην Ελλάδα είναι Γεγονός!

Το ChoiceTv δημιουργεί μια εναλλακτική πύλη για τα
ελληνικά δεδομένα που πιστεύουμε πως θα αλλάξει τη σημερινή
πραγματικότητα. Μια σειρά από εκπομπές ψυχαγωγικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος θα σας κρατανε συντροφιά στη σελίδα μας.

Μετά από αρκετό συλλογισμό αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μια διαφορετική διαδικτυακή τηλεόραση. Πιστεύουμε πως αξίζει πραγματικά να παρουσιαστεί ένας νέος τρόπος αντιμετωπίσεις σημαντικών θεμάτων , με
μια ξεχωριστή και φρέσκια οπτική.

Από την σελίδα αυτή θα έχουμε μια άμεση επικοινωνία μαζί σας και πραγματικά θα μας βοηθήσουν πολύ τα σχόλια που περιμένουμε για τις εκπομπές μας.

Ετοιμαστείτε να το ζήσετε!"

http://www.choicetv.gr/

Avatar (2009)

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ
Σενάριο: ΤΖΕΙΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ
Ηθοποιοί: ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ , ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΡΙΜΠΙΖΙ , ΣΙΓΚΟΥΡΝΙ ΓΟΥΙΒΕΡ , ΣΑΜ ΓΟΥΟΡΘΙΝΓΚΤΟΝ

Ελληνική Πρεμιέρα :
16/12/2009

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο μέλλον, όπου ο Τζέικ, τραυματισμένος βετεράνος πολέμου, μεταφέρεται στον πλανήτη Πανδώρα, που κατοικείται από μια ανθρωποειδή φυλή. Όταν οι διαφορές ανάμεσα στους ανθρώπους και στην εξωγήινη φυλή οδηγούν σε διαμάχες, ο Τζέικ αναγκάζεται να ηγηθεί μιας αιματηρής μάχης για επιβίωση. Το "Avatar" δίκαια θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο της πιο πολυαναμενόμενης ταινίας φέτος. Οι ιστοσελίδες με πληροφορίες και φήμες στο διαδίκτυο οργιάζουν. Όσοι έχουν δει αποσπάσματά της μιλάνε με θαυμασμό για αυτήν.

Η ανθρωποειδής φυλή που κατοικεί στον πλανήτη, μπλε όντα με 3 μέτρα ύψος, είναι αριστοτεχνικά φτιαγμένα, τα χρώματα και οι εναλλαγές τους πρωτόγνωρες, η δε τελική μάχη της ταινίας αποτελεί σύμφωνα με τον Κάμερον "την μητέρα όλων των μαχών, που συνδυάζει την ανθρώπινη τεχνολογία με μια πληθώρα από φουτουριστικά όπλα

New in Town (2009)

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝΑΣ ΕΛΜΕΡ
Σενάριο: ΚΕΝΕΘ ΡΑΝΣ, ΣΙ ΤΖΕI ΚΟΞ
Ηθοποιοί: ΡΕΝΕ ΖΕΛΒΕΓΚΕΡ , ΡΕΝΕ ΖΕΛΒΕΓΚΕΡ , ΦΡΑΝΣΙΣ ΚΟΝΡΟΙ , ΧΑΡΙ ΚΟΝΙΚ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΤΖΕΙ ΚΕΙ ΣΙΜΟΝΣ , ΣΙΟΜΠΑΝ ΦΑΛΟΝ ΧΟΓΚΑΝ

Ελληνική Πρεμιέρα :
17/12/2009


Η Λούσι Χιλ (Ρενέ Ζελβέγκερ) είναι μια φιλόδοξη γυναίκα καριέρας που ζει στο Μαϊάμι: λατρεύει τα παπούτσια της, τα αυτοκίνητά της και την άνοδό της στην εταιρική ιεραρχία. Όταν της προτείνεται να μεταφερθεί προσωρινά σε μια μικρή πόλη στη μέση του πουθενά για να αναδιοργανώσει ένα εργοστάσιο, αρπάζει αμέσως την ευκαιρία ελπίζοντας πως έτσι θα κερδίσει μια σημαντική προαγωγή.

Αυτό που αρχικά μοιάζει με μια ξεκάθαρη επαγγελματική πρόκληση θα εξελιχθεί σε μια εμπειρία ζωής για τη Λούσι, μέσα από την οποία θα ανακαλύψει ένα νέο νόημα στην ύπαρξή της αλλά και τον άντρα των ονείρων της (Χάρι Κόνικ Τζούνιορ).

Le code a changé (2009)

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΟΜΣΟΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΟΜΣΟΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΤΟΜΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΜΑΡΙΝΑ ΦΟΥΑ , ΚΑΡΕΝ ΒΙΑΡΝΤ , ΝΤΑΝΙ ΜΠΟΥΝ , ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΤΟΜΣΟΝ , ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΣΕΝΙΕ

Ελληνική Πρεμιέρα 17/12/2009

Σε μια βραδινή συγκέντρωση για φαγητό, καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν… ντύνεσαι όμορφα, γελάς, διηγείσαι ιστορίες, ποζάρεις, μοιράζεσαι αναμνήσεις. Το άγχος καλύπτεται με χιούμορ κι ο πόνος από ξεσπάσματα γέλιου. Και για λίγες ώρες, παρασύρεσαι. Αυτό μετράει! Αν ακολουθείς τους κανόνες, σέβεσαι τους άλλους καλεσμένους, είσαι ζεστός, υποκριτής και με καλή διάθεση, είναι πιθανό να περάσεις μια όμορφη βραδιά… αλλά στο δρόμο για το σπίτι, οι μάσκες πέφτουν.

Τζέιν Όστιν εναντίον ζόμπι!

Μάχη με τα αιμοδιψή ζόμπι θα δώσει η Νάταλι Πόρτμαν, στη νέα της ταινία «Περηφάνια και προκατάληψη και ζόμπι». Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Σεθ ΓκράχαμΣμιθ, στο οποίο η πλοκή του γνωστού βιβλίου της Τζέιν Όστιν τοποθετείται στη βρετανική επαρχία όπου οι νεκροί αναστήθηκαν και κάνουν επίθεση στους κατοίκους.

Η Νάταλι Πόρτμαν υποδύεται την Ελίζαμπεθ Μπένετ, μια δυναμική γυναίκα εκπαιδευμένη στις πολεμικές τέχνες, η οποία προστατεύει με κάθε τρόπο την οικογένειά της. Επίσης, θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας. Το μυθιστόρημα του Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ που εκδόθηκε τον Απρίλιο έφτασε στην τρίτη θέση της λίστας με τα μπεστ-σέλερ των «Νew Υork Τimes». Ακόμη ένα βιβλίο βασισμένο σε μυθιστόρημα της Τζέιν Όστιν κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Quirk: το «Λογική και Ευαισθησία και Θαλάσσια Τέρατα».

Εθνος - Κυριακή 20/12/2009




A Holiday Treat in Demonic 'Legion' Clip!

"Second Origin" ("Mecanoscrit del Segon Origen")



A white girl Alba (14) and a black boy Didac (9), are the only survivors on the Earth after they accidentally survive an alien holocaust that eradicates all life on the planet.

As Alba and Dídac bravely recover from the catastrophe, they not only insist on living in a post-apocalyptic world, inhabited by myriads of corpses and deranged, psychotic survivors, but they also take up the mission of preserving human culture and repopulating the Earth. They must start a new world. A "Second Origin." There are only two survivors. Now, our future depends on them.


SEGON ORIGEN. Film Concept Frames from Physalia Studio on Vimeo.

Frank Miller Talks 300 Follow-Up - The Xerxes project

The Los Angeles Times received an update from Frank Miller about his follow-up to 300, which earned $456 million in theaters worldwide.

Miller says the new project, now titled Xerxes, begins about 10 years before the events of 300, and Zack Snyder has expressed interest in it as a film property as well. "It's the battle of Marathon through my lens," Miller said. "I've finished the plot and I'm getting started on the artwork."

Miller said that during his research trips to Greece he realized that the myth and history overlap begins to blur, which adds to the storytelling allure. "The fact and the myth are inseparable and, believe me, when you go sailing for a while in the Aegean Sea, you start believing in Poseidon."

Nic Cage as Big Daddy on New Kick-Ass Poster

Frozen (2010)

First International Trailer for Ridley Scott's Robin Hood !

Τρίτη 15/12/2009 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Το πρώτο χτύπημα Star Ξένη ταινία
21:00 Τζούνιορ Alter Ξένη ταινία
21:20 Ψεύτικη πόλη Σινε+ Δράμα
22:00 Καλοκαίρι με τη Μόνικα Κανάλι της Βουλής Δράμα
22:45 Διπλή ομηρία Star Ξένη ταινία
23:30 Τέξας Ρέιντζερς ΕΤ3 Γουέστερν
00:00 Πέρα από τη λίμνη (ελληνικός κινηματογράφος : οι νέες ελπίδες ) ΕΤ1 Δράμα
02:00 Λίλια για πάντα Σινε+ Δράμα
02:15 Ο μπάρμπα Γκοριό Alter Δράμα
03:00 Κόλαση στο ναυάγιο του Ποσειδώνα Star Περιπέτεια
03:50 Επαναστάτης σαμουράι Σινε+ Δράμα
04:15 Έρωτας στα καφέ Σαντάν Alter Δράμα