Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Godfather Parody από τον Steve Nash !



PAINLESS (INSENSIBLES) (2012) Trailer


Σάια Λαμπέφ: «Οι τολμηρές σκηνές του ‘Nymphomaniac’ θα είναι αληθινές»

Ο Σάια Λαμπέφ παρουσιάζεται και αποκαλείται τολμηρός ηθοποιός που, μέχρι σήμερα, δεν έχει κάνει «εκπτώσεις» για την τέχνη του, συμμετέχοντας σε όλες τις δουλειές που ήθελε.

Την παρούσα περίοδο αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την νέα ταινία του Δανού κινηματογραφιστή Λαρς φον Τρίερ, αποκαλώντας τον «επικίνδυνο».

«Ο Τρίερ είναι πολύ επικίνδυνος», δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι MTV και συνέχισε: «Είναι το πιο επικίνδυνο άτομο για το οποίο έχω κάνει ποτέ ακρόαση. Είμαι τρομοκρατημένος. Και είμαι τόσο τρομοκρατημένος που θα πρέπει να συμμετάσχω σε αυτή τη δουλειά του (Nymphomaniac). Θα δούμε πώς θα πάει».

Η ιδιαιτερότητα αυτής της ταινίας έγκειται στην οδηγία που έλαβαν όλοι οι συμμετέχοντες σχετικά με τις τολμηρές σκηνές τις οποίες θα γυρίσουν και που πρόκειται να είναι πραγματικές.

Πέραν των όσων θεωρούνται ακατάλληλα για το κοινό και τα οποία θα είναι θαμπά ως εικόνα, όλα τα υπόλοιπα θα γυριστούν σε πραγματικές συνθήκες. Κι αν και πολλές παραγωγές του Τρίερ έχουν κριθεί και επικριθεί έπειτα από την προβολή τους, αυτή τοποθετήθηκε κάτω από το μικροσκόπιο προτού καν καταφέρει να γυριστεί και να βγει στις αίθουσες.

Το στόρι θέλει την ιστορία μίας νυμφομανούς να γίνεται αντικείμενο διήγησης από τον σύζυγό της.

Πιθανότατα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Σαρλότ Γκενσμπούργκ, αυτόν του άντρα της ο Λαμπέφ και έχουν επίσης ακουστεί τα ονόματα των Στέλλα Σκάρσγκαρντ και Νικόλ Κίντμαν.

protothema

Καθημερινή - Κυριακή 26/08/2012

Δεκαετία του ’70. 1ο studio album για τον «No. 2 κιθαρίστα όλων των εποχών» σύμφωνα με το περιοδικό Billboard και μία από τις αρτιότερες δουλειές του. Εδώ θα βρείτε τη συγκλονιστική διασκευή του τραγουδιού του J.J. Cale, “After Midnight”, που το Rock and Roll Hall of Fame –όπου ο Eric Clapton εμφανίζεται 3 φορές, μία ως solo artist και τις άλλες 2 ως μέλος των groups The Yardbirds & Cream) –, κατέταξε ανάμεσα στα 500 τραγούδια που καθόρισαν το rock-and-roll!

Εδώ είναι που για πρώτη φορά ο Eric Clapton μιλάει για τη συμβολή και την επιρροή των δικών του πλέον ηρώων στη μουσική, οι οποίοι τον ενθάρρυναν να παίξει τα κομμάτια τους όχι όπως έκαναν αυτοί, αλλά με το δικό του στιλ, κι εδώ είναι που η φωνή του είναι τόσο αγνή, τόσο καθαρή που είναι μια αποκάλυψη. Ακούστε την στα κλασικά πλέον κομμάτια “Let It Rain”, “Blues Power”, “Easy Now” και απολαύστε έναν Clapton που ξέρει how to rock and roll…

Real News - Κυριακή 26/08/2012


Sons of Anarchy TV Series Promo Poster


Αυτοκτόνησε ο 68χρονος σκηνοθέτης Τόνι Σκοτ

Ο χολιγουντιανός σκηνοθέτης, Τόνι Σκοτ, γνωστός για τις ταινίες Top Gun, Ιλιγγιώδης Έρωτας και Crimson Tide, αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα κοντά στο Λος Αντζελες, ανακοινώθηκε από το γραφείο του ανακριτή.

Ο Τόνι Σκοτ ήταν αδελφός του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 68χρονος σκηνοθέτης πήδηξε από την Βίνσεντ Τόμας Μπριτζ στο Σαν Πέδρο το μεσημέρι της Κυριακής.

Τον 68χρονο Σκοτ είδαν περαστικοί να σταματά το αυτοκίνητό του στην γέφυρα και να πηδά στο νερό, περίπου στις 12:30 τοπική ώρα.

Το σώμα του βρέθηκε περίπου τρεις ώρες αργότερα από αστυνομικούς, δήλωσε ο Τζόε Μπέιλ, αξιωματικός της αστυνομίας αποσπασμένος στο γραφείο του ανακριτή.

Ο Τζ.Μπέιλ πρόσθεσε ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα νεκροψία.

Οι Αρχές βρήκαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στη γέφυρα.

Ο Τόνι Σκοτ γεννήθηκε το 1944 στην Αγγλία και σπούδασε ζωγραφική στο Sunderland Art School.

Ανέπτυξε ενδιαφέρον για το σινεμά και αποφάσισε να γυρίσει την ταινία One of the Missing με χρηματοδότηση από το British Film Institute.

Το 1973, ο Τόνι Σκοτ ίδρυσε στο Λονδίνο, μαζί με τον αδερφό του Ρίντλεϊ, την εταιρία παραγωγής διαφημίσεων RSA.

Το 1983 ο Σκοτ έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον κινηματογράφο με την ιστορία βρικολάκων Αίμα και Πάθος, με τους Κατρίν Ντενέβ, Ντέιβιντ Μπάουι και Σούζαν Σάραντον.

Ακολούθησε το 1986 η παγκόσμια επιτυχία Top Gun, η οποία έκανε τον Τομ Κρουζ σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς.

Έχει σκηνοθετήσει επίσης τις ταινίες: Beverly Hills Cop 2, Ο Τελευταίος Πρόσκοπος, Ιλιγγιώδης Έρωτας, Crimson Tide, Δημόσιος Κίνδυνος, Παιχνίδι Κατασκόπων, Domino, Déjà Vu και Επίθεση στο Συρμό.


Δευτέρα 20/08/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

20:00 Οι μνηστήρες της Πηνελόπης ΕΤ3 Κωμωδία
22:00 Το τελευταίο ριφιφί ΕΤ1 Αστυνομική
22:00 Θανάσιμη καταδίωξη Star Ξένη ταινία
23:30 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Η προδοσία ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:15 Οι λόφοι βάφτηκαν κόκκινοι Star Ξένη ταινία
04:00 Ο άντρας της Φίλης μου Star Δράμα