Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Τhe Event (2010)

Το Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC προσπαθούσε για αρκετά χρόνια μετά την σειρά “Friends” να εντάξει μία τηλεοπτική παραγωγή στο πρόγραμμα του η οποία θα είχε την ανάλογη δυναμική προκειμένου να διατηρήσει την πρωτιά του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης. Οι κακές επιλογές όμως, σε συνδυασμό με τον τηλεοπτικό τυφώνα “LOST” του ABC, οδηγούσαν τα νούμερα τηλεθέασης του καναλιού σε ελεύθερη πτώση με το ABC να παίρνει συνεχώς κεφάλι. Χρειάστηκε να περάσουν 6 χρόνια αλλά και ένα αμφιλεγόμενο φινάλε (LOST) καθώς και το κόψιμο μίας σειράς (FlashForward) από το αντίπαλο στρατόπεδο προκειμένου η τηλεοπτική άνοιξη να επανέλθει στο NBC. Κύριες και Κύριοι αυτό είναι το “THE EVENT”

Oλα οσα θα πρεπει να ξερετε για την σειρα ΕΔΩ !!!

Archipelago (2010)

Love and Other Drugs (2010)

Wish List 2010 !!!








http://www.wired.com/reviews/2010/11/wishlist2010/

Σινεμά - Τα 100 καλύτερα διαστημόπλοια.


Καθημερινή - Κυριακή 05/12/2010


To 2o CD της εκδοσης αυτη την κυριακη.

Πρωτο Θεμα - Κυριακή 05/12/2010


Αντυπας - Υπάρχουν 2 Ελλάδες
2πλο cd +θηκη αυτη τη κυριακη

μαζι η ταινια

The Shire is Ready to Go for The Hobbit


In the latest issue of the British movie magazine Total Film they offer a preview of Peter Jackson's The Hobbit, which will start production soon after years of delays and setbacks. Months ago, we saw a little bit of Hobbiton, Bilbo Baggins' home in The Shire, being built in New Zealand, but thanks to the pictures in the latest issue, we can see that building on that distinctive set is pretty much complete. The preview of the issue they've put on their site is fairly small so we can't get a lot of details but surely, there's some stuff of note that can be found if you buy the physical magazine on the newstand.

The Hobbit is currently scheduled for release in December 2012.


Read more: The Shire is Ready to Go for The Hobbit - ComingSoon.net http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=71934#ixzz16YKW2Yqo

Ghost Rider 2 - Images From the Set


Μειώθηκαν οι ποινές που είχαν επιβληθεί στους υπεύθυνους του Pirate Bay

Στοκχόλμη, Σουηδία
Σουηδικό εφετείο μείωσε τις ποινές που είχαν επιβληθεί στους δύο ιδρυτές και τον χρηματοδότη του ιστότοπου Pirate Bay, αλλά αύξησε τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν πρωτόδικα.

Ο Φρέντρικ Νέιτζ, 32 ετών, καταδικάστηκε σε 10 μήνες φυλάκιση, ο Πέτερ Σούντς, 32 ετών, σε 8 μήνες και ο επιχειρηματίας Καρλ Λούντστρομ, 50 ετών, σε 4 μήνες φυλάκιση, σύμφωνα με την απόφαση του εφετείου.

Σε πρώτο βαθμό τον Απρίλιο του 2009 οι τρεις άνδρες είχαν καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκισης και στην καταβολή 32 εκατομμυρίων κορώνων (3,3 εκατομμύρια ευρώ) ως αποζημίωση και τόκους στις βιομηχανίες μουσικής, κινηματογράφου και βιντεοπαιγνιδιών.

Ο τέταρτος καταδικασθείς στην πρώτη δίκη δεν παρέστη λόγω ασθένειας.

Αν και οι ποινές φυλάκισής τους μειώθηκαν στο δεύτερο βαθμό, οι αποζημιώσεις και οι τόκοι που πρέπει να καταβάλλουν από κοινού αυξήθηκαν και έφτασαν τα 46 εκατομμύρια κορώνες (4,6 εκατομμύρια ευρώ).

Παρά τη δικαστική διαμάχη ο ιστότοπος, που ιδρύθηκε το 2003, εξακολουθεί να λειτουργεί και να μετρά περισσότερους από 23 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από το Pirate Bay αρχεία τύπου torrent και να ανταλλάξουν μεταξύ τους κάθε είδους αρχείο, κυρίως μουσική και ταινίες. Σε αυτό το σημείο βασίστηκε η υπερασπιστική γραμμή των κατηγορούμενων, δηλαδή το ότι το Pirate Bay δεν έχει αποθηκευμένα στους σέρβερ τα ίδια τα αρχεία.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Κυριακή 28/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Indiana Jones και το βασίλειο του κρυσταλλινου κρανίου ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Ντετέκτιβ 'ζώων' Alter Κωμωδία
21:00 Το Φιλι της ζωής Star Κωμωδία
21:10 I Love Beijing Σινε+ Δράμα
22:30 Μίμης ο σιδεράς Πρίσμα+ Ξένη ταινία
22:30 Κάτω από την άμμο Σινε+ Δράμα
23:15 Αποπλάνηση Star Ξένη ταινία
23:30 Οριακές διαπραγματεύσεις ANT1 Ξένη ταινία
23:30 Το ερωτικό αντικείμενο του εγκλήματος Alpha Ξένη ταινία
00:15 Τραγούδια από το δεύτερο όροφο Πρίσμα+ Δράμα
01:00 Κομαντάντε Φιντέλ κάστρο Σινε+ Ξένη ταινία
01:30 Βρώμικη πόλη Star Θρίλερ
02:00 Rats 2 Alter Τρόμου
03:15 Μαύρο πρόβατο Star Τρόμου
03:55 Το πέρασμά της Κασσάνδρας Σινε+ Δράμα
04:00 Ο μεγάλος δρόμος Πρίσμα+ Δράμα