Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Κυκλοφορίες Bluray - 25/10/2011 AUDIOVISUAL

Έχει σημασία η αθωότητα ή η ενοχή, όταν το μόνο που θέλεις είναι να πάρεις εκδίκηση;

Κωνσταντινούπολη. Ο μυστικός πράκτορας Φιράτ ερευνά την τρομοκρατική δραστηριότητα ανάμεσα σε θρησκευτικά φανατικούς και εθνικιστές της Κωνσταντινούπολης. Παράλληλα, ο Ακαρ, της αντιτρομοκρατικής εισβάλλει σε ένα καταφύγιο τρομοκρατών και μετά από μακελειό, ο αρχηγός των τρομοκρατών, γνωστός ως DEJJAL «Αντίχριστος», ξεφεύγει από τους αστυνομικούς. Ο Φιράτ ανακαλύπτει πως ο DEJJAL είναι ο Χασί Γκουμούς, κάποιος που κάποτε είχε εκτίσει ποινή για φόνο και η Ίντερπολ εκδίδει ένταλμα σύλληψής του.

Νέα Υόρκη. Μια ομάδα του FBI εισβάλλει στο σπίτι του Χασί Γκουμούς, ενός φαινομενικά φιλήσυχου Μουσουλμάνου καθηγητή που ζει με τη γυναίκα του, και τον συλλαμβάνει.

Οι Φιράτ και Ακάρ καταφθάνουν στη Νέα Υόρκη για να παραλάβουν τον Χασί και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Τουρκικής δικαιοσύνης. Όμως στο δρόμο για το αεροδρόμιο, πέφτουν σε ενέδρα των φίλων του Χασί, οι οποίοι τον φυγαδεύουν. Τώρα, οι δύο Τούρκοι αστυνομικοί θα αποφασίσουν να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους ενώ βρίσκονται ακόμη στη Νέα Υόρκη, για να ανακαλύψουν πως πίσω από τον Χασί κρύβονται πολλά περισσότερα…

Κυκλοφορίες Bluray - 17/10/2011 ODEON

Ο Τέρενς Μάλικ πάντα δημιουργούσε οπτικά εντυπωσιακές και έντονα συναισθηματικές ταινίες, που βάζουν τον θεατή σε σκέψεις. Καθεμία από τις ταινίες του είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, προσφέροντας μυστήριο και βάθος. Η νέα του ταινία, "Το Δέντρο της Ζωής", ίσως είναι ταυτόχρονα η πιο προσωπική αλλά κι η πιο επική δουλειά του μέχρι στιγμής μια αναζήτηση που ξεκινά από τους αστικούς πύργους του σήμερα και φτάνει μέχρι την αυλή μιας οικογένειας στο Τέξας των ‘50s, ενώ ταυτόχρονα ξεκινά από την αρχή της ζωής στη γη και φτάνει μέχρι το τέλος του γνωστού σύμπαντος, αναζητώντας αυτό που είναι αληθινό, που έχει διάρκεια, που είναι άπειρο.

Η ιστορία ξετυλίγεται συμφωνικά, σαν ένα κομμάτι μουσικής που είναι χωρισμένο σε κινήσεις ή τα κλαδιά ενός δέντρου, ακολουθώντας την εξέλιξη της ζωής ενός ανθρώπου του Τζακ Ο’ Μπράιεν, ο οποίος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα που τον απασχολούσαν για χρόνια σχετικά με το θυμό του πατέρα του, την αγάπη της μητέρας του, το θάνατο του αδερφού του, αλλά και την προσωπική του "πάλη" με το νόημα της ζωής και την πίστη. Η ιστορία του Τζακ έχει ως φόντο την απέραντη ομορφιά του κόσμου και τους επαναλαμβανόμενους ρυθμούς του ίδιου του σύμπαντος. Ο ανθρώπινος αγώνας του γίνεται μέρος των τεραστίων δημιουργικών και καταστροφικών δυνάμεων του σύμπαντος, καθώς αρχίζει να διαισθάνεται το δεσμό του με την σκόνη των αστεριών, τα προϊστορικά πλάσματα που κάποτε περιπλανιούνταν πάνω στη γη και την ύστατη μοίρα του. Είναι μια βαθιά ιστορία αγάπης για το πώς η αγάπη αναδύεται από τη ζωή και το πώς η ζωή αναδύεται από την αγάπη.

Το "Δέντρο της Ζωής" είναι ένα ταξίδι σε ανεξερεύνητα μέρη για τους σύγχρονους σινεφίλ, ένα ταξίδι που θα αγγίξει αναμφίβολα κάθε θεατή με διαφορετικό τρόπο. Καθώς ο Μάλικ εισέρχεται σε πλούσιους από φαντασία κόσμους όπως οι παιδικές αναμνήσεις, η Ιστορία πριν την ανθρωπότητα και το βασίλειο των αστεριών, η ιστορία εναλλάσσεται ανάμεσα στο μικροσκοπικό επίπεδο της καρδιάς και το απεριόριστο φάσμα αιώνων.


  • Για το "Δέντρο της Ζωής" δημιουργήθηκαν εικόνες που δεν έχουν έχει ξαναδεί το κοινό στο πάνθεον της κινηματογραφικής Ιστορίας: εικόνες του σχηματισμού του σύμπαντος και της γης από το εκρηκτικό χάος, την ανάπτυξη και την εξέλιξή σε θαυμάζιες δομές ζωής.
  • Ο Μάλικ συμβουλεύτηκε μια σειρά επιστημόνων απ’ όλο τον κόσμο, ώστε να κατανοήσει καλύτερα όλους τους παράγοντες τη φυσική, την αστρονομία και τη βιολογία που συνετέλεσαν σε αυτό που επιχειρούσε να απεικονίσει, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του ψηφιακά εφέ. Συνεργάστηκε για τον σκοπό αυτό με τη διακεκριμένη ομάδα του Ντάγκλας Τράμπελ ? γνωστός για τη δουλειά του στην ταινία "2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος" ? και με τον βετεράνο των εφέ Νταν Γκλας ("Matrix Reloaded", "V for Vendetta").


  • ΤΗΛΕΡΑΜΑ 14/10/2011 - ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ

    The Scorpion King 3: Battle for Redemption (2011) Trailer

    NeverLost (2010) Poster

    NeverLost (2010) Trailer


    Human VS Zombies (2011) 3rd Trailer


    Hostel Part 3 (2011) Poster

    Hostel Part 3 (2011) Trailer

    Retreat (2011) Movie Clips







    The Woman (2011) New Poster

    Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011) Trailer

    <a href='http://video.uk.msn.com/?mkt=en-gb&vid=2t8psahf&from=null&src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Alvin and The Chipmunks 3 - Chipwrecked' >Video: Alvin and The Chipmunks 3 - Chipwrecked</a>

    Game News: New Star Wars: The Old Republic Trailer




    Game News: New Uncharted 3 Trailer




    The Devil Inside (2012) Teaser Trailer

    The Devil Inside (2012) Poster

    Tivo - 14/10/2011



    Masters of Jazz - Tεύχος 2 Eπανακυκλοφορεί

    The Darkest Hour (2011) Trailer & Comic Book Art


    Trailer at

    Transfomers: Fall of Cybertron (2012) Video Game Trailer


    Red Tails (2012) Poster

    The Three Stooges (2012) Poster

    Hugo (2011) Poster

    Σάββατο 15/10/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

    21:00 Lara Croft: Tomb Raider Star Ξένη ταινία
    21:00 Simply irresistible Alpha Αισθηματική κομεντί
    21:00 Spiderman 3 Mega Περιπέτεια
    21:00 The million dollar Hotel ΕΤ1 Ξένη ταινία
    22:00 SuperNova: συντέλεια του κόσμου (SuperNova) Alter Ξένη ταινία
    22:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
    22:10 Πολίτης Ρουθ Πρίσμα+ Δράμα
    22:35 Εντιμότατοι φίλοι μου 2 ΝΕΤ Ξένη ταινία
    23:00 Σαν κυκλώνας Σπορ+ Ξένη ταινία
    23:00 Σε αγαπάω, φίλε ANT1 Κωμωδία
    23:00 Θηλυκή εταιρία Star Κωμωδία
    23:00 Training day Alpha Δράμα
    23:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
    23:00 Βουβός πόθος ΕΤ3 Ξένη ταινία
    00:00 Άγρυπνος στο Σιάτλ Mega Ξένη ταινία
    00:35 Το Φιλι του δολοφόνου Σπορ+ Ξένη ταινία
    00:45 Jamon jamon ΝΕΤ Ξένη ταινία
    01:00 Χλωμο φεγγάρι (Carolina moon) Alter Ξένη ταινία
    01:00 Μαμφορντ ΕΤ1 Ξένη ταινία
    01:15 Μαχητές χωρίς αιτία Star Ξένη ταινία
    01:15 Νταρκμαν Alpha Ξένη ταινία
    02:45 Εντιμότατοι φίλοι μου 2 ΝΕΤ Ξένη ταινία
    03:15 Cronicas Star Δράμα
    05:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία