Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Birth of an AVATAR

Birth of an AVATAR from Peter Ammentorp Lund on Vimeo.




Ελευθεροτυπία - Πέμπτη 24/12/2009


1. Μονάχα ο Πασκάλ Μπρυκνέρ θα μπορούσε να γράψει ένα τέτοιο παιδικό βιβλίο που πραγματικά απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

2. Μιά μοναδική συνεργασία από τους κορυφαίους του είδους σ΄'ενα χριστουγεννιάτικο cd για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Ελευθεροτυπία - Παρασκευή 25/12/2009




Phobos: Club of Fear (2010)




Priest (2010)





http://priest.spe.com/

Replay - Short Movie

The Pacific (2010) HBO TV Series


new trailer here !!

First Official Trailer for The Karate Kid Remake

Official Trailer for Cruise & Diaz's Knight & Day

Ισοτιμία - Παρασκευή 25/12/2009

Καθημερινή - Παρασκευή 25/12/2009




Ένα συλλεκτικό τεύχος του «Κ» αφιερωμένο στις αξέχαστες εικόνες της χρονιάς που φεύγει. Μαζί και το συλλεκτικό CD με κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Εκτάκτως αυτήν την Παρασκευή, η έκδοση της Κυριακής.

Πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν, στιγμές που μάς έδωσαν ελπίδα και συγκλονιστικές στιγμές του φωτορεπορτάζ, από έναν κόσμο σε κρίση.

Καθημερινή - Πέμπτη 24/12/2009

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για να συναντήσουμε φίλους και να ενδώσουμε σε γευστικούς πειρασμούς που κατά… παράδοση είναι αδύνατον να τους αντισταθούμε. Αυτό όμως έχει σαν αποτέλεσμα διάφορα δυσπεπτικά ενοχλήματα, που μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση...

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΠΕΨΙΑ ΚΑΙ «ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ».

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΝΟΣΟΣ ΤΩΝ. ..ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Χαρακτηρίζεται «σιωπηλός δολοφόνος», καθώς αγκαλιάζει αθόρυβα τα θύματά του, βυθίζοντάς τα σε έναν γλυκό ύπνο. Το μονοξείδιο του άνθρακα ήταν ο άγνωστος εισβολέας που στέρησε τη ζωή δύο νεαρών ανδρών σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ξυπνώντας μνήμες από την ανάλογη -προ τριετίας- ιστορία στα Γουβιά της Κέρκυρας, φέρνοντας στο προσκήνιο το νεολογισμό, η «νόσος των... ξενοδοχείων».

ΕΡΕΥΝΑ

Πώς θα μιλήσω στο παιδί μου για το σεξ;

Η σεξουαλική αγωγή θα πρέπει να γίνεται από τους γονείς με τρόπο σωστό και έγκυρο, δεδομένου ότι τα παιδιά πια βομβαρδίζονται καθημερινά με ακατάλληλα μηνύματα που αφορούν τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο και τη σεξουαλικότητά τους.

FITNESS

AΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ

Με την πρώτη ματιά δεν φαίνεται να είναι τίποτα περισσότερο από μια σειρά παράξενων φυσικών στάσεων που κρατάν το σώμα λυγερό και ελαστικό. Αν όμως μπείτε για τα καλά στο πνεύμα θα δείτε τόσο το σώμα όσο και το νου σας να ανανεώνονται: Ο λόγος για την Αστάνγκα Γιόγκα (Asthanga Yoga).

Ο νέος ρόλος της Rene Russo στην ταινια ΤΗΟR.

Η Rene Russo όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα θα συμμετάσχει στην ταινία "Thor".

Στην ταινία η διάσημη ηθοποιός θα συμπρωταγωνιστήσει με τους: Chris Hemsworth, Anthony Hopkins και Natalie Portman. Ο Chris Hemsworth θα υποδυθεί στην ταινία τον Thor ενώ ο Anthony Hopkins θα υποδυθεί τον Odin. Η Rene Russo θα αναλάβει το ρόλο της Frigga ενώ η Natalie Portman θα αναλάβει το ρόλο της Jane Foster.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Kenneth Branagh. Η πρεμιέρα της ταινίας στη μεγάλη οθόνη αναμένεται για την άνοιξη του 2011.

Για την Rene Russo το "Thor" θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία συμμετάσχει μετά το "Two for the Money" του 2005.

Η Kylie στο ταύρο. H top celebrity viral διαφήμιση της δεκαετίας!

Η διαφήμιση της γνωστής εταιρείας γυναικείων εσωρούχων Agent Provocateur(της εταιρείας με τις πιο sexy διαφημίσεις στο κόσμο) με τη Kylie Minogue το 2001, είναι πλέον η πιο διάσημη “celebrity viral ad” της δεκαετίας, σύμφωνα με τη GoViral.

H Kylie με ζαρτιέρες να “καβαλάει ένα ταύρο”

μετράει 350.000.000 hits στο youtube αρκετά εκατομμύρια περισσότερα από το θρυλικό video του Ronaldinho στο Nike Crossbar Challenge, όπου φαίνεται να χτυπάει τα δοκάρια 4 φορές χωρίς η μπάλλα να χτυπήσει το έδαφος.



ministryofmen.gr

Google Waving Goodbye to 2009

Pigeon: Impossible - AΠΙΘΑΝΟ !!!

Νηsos (2009)


Eλληνική πρεμιέρα 29/12/2009


Η κλειστή κοινωνία ενός νησιού που όλα δείχνουν να κυλάνε ήσυχα, αναστατώνεται από τον ξαφνικό και περίεργο θάνατο του άρχοντα του τόπου, Θεμιστοκλή Δίκαιου, που αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία. Καθώς είναι άκληρος, όλοι αναρωτιούνται σε ποιον θα μείνουν τόσα χρήματα. Η διαθήκη τους επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Η περιουσία μοιράζεται στις τέσσερις «εξουσίες» του χωριού. Τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ιερέα της εκκλησίας. Για να πάρουν όλοι τα χρήματα θα πρέπει να δεχτούν να διαβαστούν, δημοσίως, στην πλατεία του χωριού τέσσερις επιστολές-μία για τον καθένα- το περιεχόμενο των οποίων δεν το γνωρίζει κανείς, παρά μόνο ο ίδιος ο Θεμιστοκλής Δίκαιος. Θα δεχτούν όμως και οι τέσσερις να διαβαστούν οι συγκεκριμένες επιστολές;

A Christmas Carol (2009)

Σκηνοθεσία: Robert Zemeckis
Σενάριο: Charles Dickens, Robert Zemeckis
Ηθοποιοί: Jim Carrey, Gary Oldman, Michael J. Fox, Cary Elwes, Bob Hoskins

Ελληνική Πρεμιέρα : 24/12/2009

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ ξεκινά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του με τη συνηθισμένη του μιζέρια και μισανθρωπία, βάζοντας τις φωνές στον πιστό βοηθό του και τον χαρωπό ανιψιό του. Αλλά όταν τα πνεύματα των Χριστουγέννων, το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον τον οδηγούν σ’ ένα αποκαλυπτικό ταξίδι και τον φέρνουν αντιμέτωπο με αλήθειες που διστάζει να παραδεχτεί, ο Γερο-Σκρουτζ πρέπει ν’ ανοίξει όχι μόνο τα μάτια, αλλά και την καρδιά του και να εξιλεωθεί για τα χρόνια των κακών προθέσεων πριν είναι πολύ αργά.

Nine (2009)

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠ ΜΑΡΣΑΛ
Σενάριο: ΜΑΙΚΛ ΤΟΛΚΙΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ , ΚΕΙΤ ΧΑΝΤΣΟΝ , ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ , ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ , ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ , ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΤΕΙ ΛΙΟΥΙΣ , ΣΟΦΙΑ ΛΟΡΕΝ , ΣΤΕΙΣΙ ΦΕΡΓΚΙΣΟΝ

Ελληνική Πρεμιέρα :
24/12/2009

Ο διάσημος σκηνοθέτης Γκουίντο Κοντίνι προσπαθεί να βρει την αρμονία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες της ζωής του: την σύζυγό του, την ερωμένη του, την μούσα του, την ατζέντισσα και την μητέρα του.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο μιούζικαλ "Nine" και είναι περικυκλωμένος από ένα all-star γυναικείο cast, το οποίο πρέπει να το δει κάποιος στην μεγάλη οθόνη για να το πιστέψει: Νικόλ Κίντμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Τζούντι Ντεντς, Στέισι Φέργκισον (γνωστή ως τραγουδίστρια με το όνομα "Fergie"), καθώς και Σοφία Λόρεν.

Είναι Μπερδεμένο - It's Complicated (2009)

Σενάριο - Σκηνοθεσία: ΝΑΝΣΙ ΜΑΓΙΕΡΣ
Ηθοποιοί: ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ , ΑΛΕΚ ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ , ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ , ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ , ΣΤΙΒ ΜΑΡΤΙΝ , ΡΙΤΑ ΓΟΥΙΛΣΟΝ , ΤΖΟΝ ΚΡΑΖΙΝΣΚΙ

Ελληνική Πρεμιέρα :
24/12/2009

Η Τζέιν Άντλερ, μια διαζευγμένη επιχειρηματίας και μητέρα τριών παιδιών, είναι τελείως παραιτημένη από τον έρωτα μετά την απιστία και προδοσία του πρώην συζύγου της, όταν βρίσκεται ξαφνικά μπλεγμένη σ' ένα ερωτικό τρίγωνο. Οι άντρες που την διεκδικούν είναι ο Άνταμ, ένας επίσης διαζευγμένος αρχιτέκτονας, έξω καρδιά, αλλά κι ο Τζέικ, ο μετανιωμένος πρώην σύζυγός της, ο οποίος την επαναπροσεγγίζει ερωτικά, στην αποφοίτηση του γιού τους, έπειτα από 10 χρόνια κι αρκετή κατανάλωση αλκοόλ και τo πράγμα είναι μπερδεμένο!

Όπως είναι φυσικό, οι ισορροπίες είναι επισφαλείς και το γέλιο άφθονο, αφού αυτό το ερωτικό τρίο δεν είναι και από τα πιο συνηθισμένα! Ποιον θα επιλέξει τελικά η Τζέιν; Μια ταινία για τον έρωτα, το διαζύγιο κι ό,τι ήθελε προκύψει!

Spartacus : Blood And Sand (2010)

Σας αρεσαν οι αγριες μαχες στις ταινιες GLADIATOR και 300 ?

Σας αρεσε ο ρεαλιστικος ερωτισμος των σειρων ROME και ΤΗΕ TUDORS ?

Σας συνεπειρε ο τροπος της απεικονισης των effects στις παραπανω ταινιες ?

Ειστε λατρεις των ιστορικων παραγωγων ?

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΝΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ !

22/1/2010 ΚΑΝΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

Spartacus : Blood And Sand (2010)

Δειτε το επίσημο site : http://www.starz.com/originals/spartacus


Παραγωγος : SAM RAIMI

Παιζουν : Andy Whitfield ( Spartacus ) Lucy Lawless & John Hannah.

Betrayed by his country. Beaten into slavery. Reborn as a warrior. "Spartacus: Blood and Sand" is a graphic and visceral account of Romeʼs most famous gladiator.

When heʼs separated from the love of his life, Spartacus is forced into the gruesome and bloodthirsty arena, where a grisly death is primetime entertainment.

Spartacus must fight for survival, befriend his enemies and play politics in this new world of corruption, violence, sex and fame.

Heʼll be seduced by power and tormented by vengeance. But his passion will give him the strength to prevail over every obstacle, in this modern and uninhibited tale of death, honor and endurance.


FULL TRAILER !!!!

Meet Gru's Minions in a Third Despicable Me Teaser Trailer

Hit-Girl Gets Her Own Red Band Kick-Ass Trailer

Trailer for Adam Green's Stuck-on-a-Ski-Lift Thriller 'Frozen'

4G δίκτυα στην Σκανδιναβία

Όταν στην Ελλάδα τα 3G δίκτυα δεν έχουν φτάσει στις περισσότερες περιοχές, στην Σκανδιναβία ξεκίνησαν τα πρώτα δίκτυα 4G τεχνολογίας LTE.

Υπεύθυνη είναι η σουηδική εταιρεία υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας TeliaSonera, χάρη στην οποία το Όσλο της Νορβηγίας και η Στοκχόλμη της Σουηδίας είναι οι πρώτες πόλες που καλύπτονται.

Σε ένα δίκτυο 4G ο χρήστης μπορεί να πιάσει ταχύτητες μέχρι και 100 megabits το δευτερόλεπτο, νούμερο σχεδόν δεκαπλάσιο από το δίκτυο 3G.

Η TeliaSonera σχεδιάζει να καλύψει με 4G δίκτυα την Δανία και την Φινλανδία, ενώ οι συνδρομητές αναμένεται να πληρώνουν κοντά στα 60 ευρώ το μήνα, νούμερο που ακούγεται λογικό αν αναλογιστεί κανείς την ταχύτητα του δικτύου.

i-live.gr

Kαθημερινή - Τετάρτη 30/12/2009

Εθνος - Παρασκευή 25/12/2009

Τρίτη 22/12/2009 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Happy feet Star Κινούμενα Σχέδια
21:15 Στις πέντε το απόγευμα Σινε+ Δράμα
23:00 Ο σωματοφύλακας Star Ξένη ταινία
23:30 Ένας αλλιώτικος πατέρας ΕΤ3 Κωμωδία
23:45 Νέα πιστόλια νο 2 Alter Ξένη ταινία
01:30 Με τη θεία έμπνευση Star Δράμα
02:00 Η Άννα των χιλίων ημερών Alter Ξένη ταινία
02:00 Ο κλέφτης των παιδιών Σινε+ Ξένη ταινία
03:45 3 κορίτσια και 3 ναύτες Star Μιούζικαλ
04:00 Δεν θέλω να κοιμάμαι μόνος Σινε+ Ξένη ταινία

Γιορτές με Τιμ Μπάρτον στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος

Ο παραμυθένιος κόσμος του Τιμ Μπάρτον ζωντανεύει στους χώρους της Ταινιοθήκης της Ελλάδος από τις 27 έως τις 30 Δεκέμβρη. Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθούν επτά ταινίες του μεγάλου σκηνοθέτη.

Σε συνεργασία με τις εταιρείες διανομής Audio Visual Entertainment και Village Films, η Ταινιοθήκη διοργανώνει αφιέρωμα στον μεγάλο παραμυθά, λίγο καιρό πριν στις αίθουσες βγει η πολυαναμενόμενη ταινία του Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων (Μάρτιος 2010).

Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθούν επτά ταινίες του Τιμ Μπάρτον, ξεκινώντας από τον Σκαθαροζούμη του 1988 και φθάνοντας ως το Big Fish του 2003.

Το έργο του σκηνοθέτη τιμά αυτές τις ημέρες και το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MOMA), με μια αναδρομική έκθεση που θα διαρκέσει ως τα τέλη του Απρίλη του 2010 και παρουσιάζει πάνω από 700 αντικείμενα του δημιουργού μεταξύ των οποίων σκίτσα από την παιδική του ηλικία, πίνακες, φωτογραφίες, storyboard, κούκλες, μακέτες, κοστούμια κ.ά.

Το πρόγραμμα των προβολών έχει ως εξής:

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

20:00 Μπάτμαν (Batman, 1989)

22:30 Οι Αρειανοί επιτίθενται (Mars Attacks!,1996)

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

20:00 Η Επιστροφή του Μπάτμαν (Batman returns,1992)

22:30 Απίθανες ιστορίες (Big Fish, 2003)

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου

20:00 Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας (Charlie and the Chocolate Factory, 2005)

22:30 Ο Σκαθαροζούμης (Beetlejuice,1988)

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

21:00 Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης (The Nightmare before Christmas, 1993)

Τιμή Εισιτηρίου: 7 ευρώ (ενιαίο και για τις δύο προβολές). Η είσοδος στις ταινίες Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης και Ο Σκαθαροζούμης είναι ελεύθερη.

Newsroom ΔΟΛ

Trailer for horror feature MANEATER

Teaser trailer for Luc Besson's Adele Blanc-Sec

Lake Mungo (2009)

Teaser Trailer for Fox's Marmaduke Movie

Inception (2010)


Premiere Date 16/7/2010

Η Κληρονόμος (2009) Μaking of !