Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

The Awakening (2011) Trailer

Last Days (2011) Promo Trailer

New gameplay trailer for Battlefield 3




Music Video from Porter Robinson called The State featuring never-before-seen Battlefield 3 multiplayer footage!


Σάββατο 17/09/2011 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Taxi ANT1 Ξένη ταινία
21:00 Ακραία πάθη Alpha Κοινωνική
21:00 Τα κακά κορίτσια Star Κωμωδία
21:30 Το όπλο του ολεθρου Alter Ξένη ταινία
22:10 Το παιδί κάποιας άλλης Πρίσμα+ Δράμα
22:30 Το μυστικό του σκιάχτρου Mega Θρίλερ
23:00 Κατάσταση επιφυλακής Alpha Θρίλερ
23:00 Sherrybaby ΕΤ3 Δράμα
23:00 Επιχείρηση ιπτάμενος ελέφαντας» Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Η κόρη του στρατηγού Star Θρίλερ
23:10 Ερωτευτηκα τη γυναίκα μου ANT1 Αισθηματική κομεντί
00:30 Ένα κορίτσι όλο μπελάδες Alter Ξένη ταινία
00:45 Οι φίλες Σπορ+ Δράμα
00:45 Ξενή ταινία Mega Ξένη ταινία
02:30 The getaway ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:30 Θα το πάρει το κορίτσι Alter Ξένη ταινία
03:45 Πιο παράξενο κι από παράξενο Star Ξένη ταινία

Με υψηλή προσέλευση συνεχίζονται οι «Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X»

Με γεμάτες ή σχεδόν γεμάτες αίθουσες συνεχίζονται οι «Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X». Μεγάλη είναι και η προσέλευση του κοινού στις πρωινές δημοσιογραφικές προβολές, που είναι ανοιχτές για το κοινό με εισιτήριο 4 ευρώ.

Τα εισιτήρια για αρκετές από τις ταινίες έχουν εξαντληθεί. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Σκοτώνοντας τον Μπόνο, ενώ το κοινό έσπευσε να κλείσει μια θέση στις προβολές των Conspirator, Μεσοτοιχίες, Senna, The Artist και Drive -ανάμεσα στα άλλα.

Όσο για τις ταινίες, στο διαγωνιστικό προβλήθηκε το On the Ice του Άντριου Οπέχα ΜακΛέιν που παρακολουθεί την ιστορία δύο αγοριών που σκοτώνουν καταλάθος έναν φίλο τους και αποφασίζουν να κρατήσουν τις συνθήκες του θανάτου του κρυφές.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν τις ενοχές τους, μια κλειστή κοινωνία και τις υποψίες του πατέρα ενός εκ των δύο, η συμπεριφορά τους θα αρχίσει να αλλάζει. Ο σκηνοθέτης έφτιαξε ένα σφιχτό δράμα, με ικανοποιητικές δόσεις αγωνίας. Ακόμα και αν ακολουθεί τους κλασικούς κανόνες του είδους, ο Οπέχα ΜακΛέιν κρατάει το ενδιαφέρον του θεατή, αντιμετωπίζοντας με ειλικρίνεια και αξιοπρέπεια τους ήρωές της. Η ταινία κέρδισε Κρυστάλλινη Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Οι Μεσοτοιχίες είναι μια χαριτωμένη, πρωτότυπη ρομαντική κομεντί για δύο νέους που ζουν στο στο μετά-την-οικονομική-κρίση Μπουένος Άιρες. Παρακολουθεί τις ανησυχίες, τις ανασφάλειες, τις επιθυμίες τους. Και καταλήγει στο σημείο της συνάντησής τους.

Το Love συγκέντρωσε πλήθος κόσμου στη δημοσιογραφική προβολή και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως λόγω και του θέματός της που θέλει έναν αστροναύτη να μένει «αποκλεισμένος» στο διάστημα το έτος 2039. Ωστόσο, αν και η ταινία διαθέτει πλήθος ωραίων εικόνων, περιπλέκει τα θέματά της και καταλήγει να μείνει και αυτή «αποκλεισμένη» από συναίσθημα.

Εκτός συναγωνισμού προβλήθηκε το Killing Bono, με μία ενδιαφέρουσα υπόθεση: δύο συμμαθητές του Μπόνο, αδέλφια, έχουν ένα γκρουπ. Όταν αρνούνται να βάλουν τον Μπόνο στο συγκρότημά τους, εκείνος φτιάχνει το δικό του γκρουπ και γίνεται διάσημος. Η καλή ιδέα μένει μόνο στα χαρτιά και η ταινία εξαντλείται σε λίγες στιγμές χιούμορ που δεν αρκούν για να την «απογειώσουν».

Στο Φεστιβάλ θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες το ντοκιμαντέρ για τον Σέννα, τον πιλότο της Φόρμουλα 1, το Υποβρύχιο του Ρίτσαρντ Αγιάντ και το Gandu (το ινδικό Trainspotting») ανάμεσα στα άλλα.

Newsroom ΔΟΛ

Tivo - 16/09/2011 CD doors

Ιστορία της κλασσικής μουσικής - Τόμος 22