Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Έθνος - Κυριακή 21/08/2011


Tracklist:

01. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΦΩΣ ΜΑΚΡΙΑ
Γιώργος Παπαποστόλου 4:14
02. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ (ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ MILLENIUM)
Μουσική: Γιώργος Μπουσούνης, Στίχοι: Γιώργος Γκίνης 3:29
03. ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΕΝΟ
Μουσική: Βασίλης Γαβριηλίδης, Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου 3:51
04. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι: Γιάννης Γούνας 3:05
05. ΕΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ
Μουσική: Στάμος Σέμσης, Στίχοι: Γιώργος Παυριανός 3:39
06. ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι: Λάκης Λαζόπουλος 3:30
07. H ΓΗ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης 3:40
08. Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Μουσική: Ανδρέας Λάμπρου, Στίχοι: Ρεβέκκα Ρούσση 4:05
09. ΠΑΜΕ ΧΑΒΑΗ (ITS A PITY)
Stephenson Vivienne, Top Leander, Baigorry Pierre, Bugnon Jerome, Έλενα Μηλιώκα 4:11
10. ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ
Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι: Γιάννης Γούνας 3:43
11. ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
Μουσική: Σάκης Τσιλίκης, Στίχοι: Σταμάτης Μεσημέρης 3:20
12. Σ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ (THEY DONT CARE ABOUT US)
Michael Jackson, Ελληνικοί Στίχοι: Θάνος Παπανικολάου 3:57

Ηλεκτρονικό χαρτί εκτυπώνεται και σβήνει 260 φορές!

Οι Ιάπωνες ερευνητές εκτιμούν πως η εφεύρεσή τους θα μπορούσε να αντικαταστήσει το χαρτί που χρησιμοποιείται σε διαφημιστικές αφίσες και χάρτινες επιγραφές, που σήμερα εκτυπώνονται κατά εκατομμύρια, σώζοντας δέντρα και εξοικονομώντας χρήματα.

Tο 2R e-Paper είναι συμβατό με θερμικούς εκτυπωτές, ενώ στην ουσία, πρόκειται στην ουσία για μια αυτόνομη οθόνη, αποσυνδεδεμένη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή, η λειτουργία της οποίας βασίζεται στη θερμότητα, περίπου όπως στα παλιά fax θερμικού χαρτιού.

Όταν ο χρήστης θέλει να σβήσει το χαρτί, δεν έχει παρά να πατήσει το διακόπτη ενός ειδικά τροποποιημένου εκτυπωτή και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα είναι και πάλι έτοιμο για εκτύπωση, ασπρόμαυρη ή έγχρωμη.«Νομίζω ότι η σημαντικότερη διαφορά με τις παλαιότερες συσκευές ηλεκτρονικού χαρτιού είναι ότι εκείνες χρειάζονται συνήθως ηλεκτρική ενέργεια για να εκτυπώσουν, όμως η τεχνολογία μας είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στο κανονικό χαρτί ως προς τη χρήση της.

Καταρχάς, δεν χρειάζεται ηλεκτρόδια με σχέδια, ενώ είναι πολύ απαλό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά, οπότε μιλάμε για ένα πραγματικό ηλεκτρονικό χαρτί», λέει ο Τζον Τσεν, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Ερευνών Βιομηχανικής Τεχνολογίας της Ταϊβάν, όπου δημιουργήθηκε το χαρτί, σημειώνοντας πάντως, ότι δεν είναι έτοιμο ακόμη για μαζική παραγωγή.

tromaktiko

Το Βήμα - Κυριακή 21/08/2011




Ιδού ο Νέος SUPERMAN !



Μέχρι τις 14 Ιουνίου 2013 την ημερομηνία της πρεμιέρας της ταινίας έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.

Η πρώτη όμως φωτογραφία του νέου κινηματογραφικού Σούπερμαν που δόθηκε στη δημοσιότητα αυτές τις ημέρες ήταν αρκετή για να ξεσπάσει ένα κύμα ενθουσιασμού άνευ προηγουμένου.

Δεκάδες ιστοσελίδες μετρούν πλέον αντίστροφα τα δευτερόλεπτα μέχρι την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Μan of steel», ενώ οι φίλοι του πιο δημοφιλούς κόμικς ήρωα έχουν επιδοθεί σε ανάλυση κάθε λεπτομέρειας της φωτογραφίας. Είναι η μπέρτα στη σωστή απόχρωση του κόκκινου; Γιατί το ύφασμα της στολής μοιάζει να αποτελείται από λέπια; Ωραίο το μαλλί του ήρωα, αλλά γιατί λείπει η μικρή μπούκλα στο μέτωπο; Το «S» στο στήθος έχει το σωστό μέγεθος;

Κι ένα βασικό ερώτημα: φοράει κόκκινο σορτσάκι ή όχι; Η φωτογραφία είναι σκοτεινή στο συγκεκριμένο σημείο και η ενίσχυση του φωτισμού στο Photoshop δεν βοηθάει. Και δώσ' του αντιδικίες και τσακωμοί. «Καλά έκαναν και το έκοψαν, το κόκκινο εσώρουχο χαλούσε την εικόνα του ήρωα». «Οχι, χωρίς αυτό δεν είναι ο Σούπερμαν».

Και κάπως έτσι θα συνεχιστούν τα πράγματα μέχρι την επόμενη φωτογραφία, και μόλις καταλαγιάσει κι εκείνος ο θόρυβος θα κυκλοφορήσει και μια τρίτη, και πάει λέγοντας μέχρι την ημέρα της πρεμιέρας όπου η προσμονή θα έχει χτυπήσει κόκκινο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο για το Χόλιγουντ που, αν μη τι άλλο, ξέρει να προωθεί τα προϊόντα του.

Για την ταινία δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Σκηνοθέτης είναι ο Ζακ Σνάιντερ, με εμπειρία στα κόμικς μετά το «300» και το «Watchmen». Το όνομα του πρωταγωνιστή δεν λέει πολλά στο ευρύ κοινό, αλλά σύντομα θα το μάθουν όλοι. Ο Βρετανός Χένρι Κάβιλ (λεπτομέρεια: πλέον και οι τρεις μεγάλοι υπερήρωες - Σούπερμαν, Μπάτμαν, Σπάιντερμαν - ενσαρκώνονται από βρετανούς ηθοποιούς) υποδύεται τον Θησέα της ελληνικής μυθολογίας στην ταινία «Αθάνατοι» που θα δούμε στην Ελλάδα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Τον πατέρα του Σούπερμαν (κλασική η ερμηνεία του Μάρλον Μπράντο στην πρώτη ταινία του 1978) θα υποδυθεί ο Ράσελ Κρόου και τη μητέρα του η Τζούλια Ορμοντ. Οι θετοί γονείς του θα είναι ο Κέβιν Κόστνερ και η Νταϊάν Λέιν. Η Εϊμι Ανταμς (υποψήφια για Οσκαρ πέρυσι στο «Fighter») υποδύεται τη δημοσιογράφο Λόις Λέιν, ο Λόρενς Φίσμπερν τον εκδότη Πέρι Γουάιτ, ενώ στον ρόλο του κακού Στρατηγού Ζοντ (στις πρώτες ταινίες τον υποδύθηκε ο Τέρενς Σταμπ) θα δούμε τον Μάικλ Σάνον, έναν ρολίστα που έχει τη συνήθεια να κλέβει την παράσταση από τους πρωταγωνιστές όπου εμφανίζεται (χαρακτηριστική περίπτωση «Ο δρόμος της επανάστασης» του Σαμ Μέντες, όπου «έσβησε» τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ).

Τα γυρίσματα έχουν αρχίσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αν απορείτε γιατί θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2013 για να δούμε την ταινία, η απάντηση είναι μία: τα οπτικά εφέ. Μπορεί η κινηματογράφηση να χρειαστεί 5-6 μήνες, αλλά η τεχνική επεξεργασία στη συνέχεια θα κρατήσει περισσότερο από έναν χρόνο. Φανταστείτε ότι μέχρι να προβληθεί στις αίθουσες το «Man of steel» θα έχουμε ήδη δει τρεις νέες ταινίες του Γούντι Αλεν!

tanea

ΤΑ ΝΕΑ - Σαββατοκύριακο 20-21/08/2011

1922 : Μια πόλη του Μεξικού που η Επανάσταση την έχει αφήσει σημαδεμένη από έναν άνεμο τρέλας : στρατιωτικοί που θέλουν να γίνουν εκατομμυριούχοι, απατεώνες που ο Πρώτος Παγκόσμιος πόλεμος τους έριξε στις ακτές, πιστολάδες, πόρνες, πλούσιες χήρες, βαρόνοι του πετρελαίου διατεθειμένοι να φάνε ένα κομμάτι της χώρας, Ισπανοί μαγαζάτορες, υπνωτίστριες, ποιητές που πεθαίνουν της πείνας, νεαροί πορφιρικοί που άλλαξαν πουκάμισο, αναρχικοί, γειτονιές επικίνδυνες, κινέζικες συνοικίες, καμπαρέ τρίτης κατηγορίας, καπνιστές οπίου.

1922, Πόλη του Μεξικού : Τέσσερις τυχοδιώκτες φίλοι που πήραν μέρος στα μεγάλα επαναστατικά κινήματα -ένας δημοσιογράφος που ειδικεύεται στα εγκληματολογικά, ένας δικηγόρος που η καλύτερη πελατεία του είναι οι πόρνες, ένας ποιητής δεξιοτέχνης στα διαφημιστικά σλόγκαν και σύντροφος του Πάντσο Βίγια και ένας αναρχικός συνδικαλιστής Κινέζος- συναντιούνται τα βράδια στο μπαρ του ξενοδοχείου Ματζέστικ για να παίξουν ντόμινο.

Η δολοφονία ενός τρομπονίστα, η εκπαραθύρωση ενός συνταγματάρχη του στρατού, νυχτερινές ανταλλαγές πυροβολισμών, φαρμακωμένα σοκολατάκια, μια ωραία και μυστηριώδης γυναίκα θα παρασύρουν τους τέσσερις φίλους μακριά από το αγαπημένο τους ντόμινο, σε μια συνωμοσία που συνενώνει επίορκους Μεξικανούς συνταγματάρχες, Αμερικανούς γερουσιαστές και πετρελαϊκές εταιρείες.


Νάουσα: Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στις 26 Αυγούστου

Ένα νέο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής με dj’s από όλη την Ελλάδα θα διοργανωθεί φέτος, στις 26 Αυγούστου, για πρώτη χρονιά, στο χώρο του δημοτικού πάρκου της Νάουσας.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Νάουσας και στόχος είναι να καθιερωθεί ως θεσμός, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους της πόλης να συμμετέχουν και να έρθουν σε επαφή με ένα εναλλακτικό είδος μουσικής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μέρος των εσόδων του φεστιβάλ, που θα ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα, θα δοθούν στην οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 21/08/2011



Μαζί το βιβλίο του Θάνου Ασκητή

SEX - 100 Ερωτήσεις Απαντήσεις για το παιδί, τον γονιό και τον έφηβο.

Μαζί το 6ο cd της συλλογής

SUNSET LOUNGE

Καθημερινή - Κυριακή 21/08/2011


Μαζί το μηνιαίο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ

Καθημερινή - Σάββατο 20/08/2011




Real News - Κυριακή 21/08/2011


Ελευθεροτυπία - Κυριακή 21/08/2011




Η Catwoman σαρώνει τα πάντα !

Μία πανάκριβη κάμερα IMAX ήταν το "θύμα" της κασκαντέρ της Anne Hathaway για το ρόλο της Catwoman στην ταινία "The Dark Knight Rises".

Στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας έξω από ένα κτίριο στο Carnegie Mellon University που πιθανότατα αποτελεί το σκηνικό του Gotham City Hall, η κασκαντέρ πήρε στο πέρασμά της με τη μηχανή και την κάμερα.

Οι λάθος υπολογισμοί, ενώ κατέβαινε με τη μηχανή τα σκαλιά του κτιρίου, την έκαναν να πέσει στην κάμερα που κατέγραφε τη σκηνή.

news247.gr

Σύνδεσμος


Elevator (2011) Poster



Elevator (2011) Trailer

Six Degrees of Hell (2012) Promos



No One Lives (2011) Poster



Darkest Night (2011) Trailer

Darkest Night (2011) Poster



Munger Road (2011) Trailer

Munger Road (2011) Poster



American Horror Story (2011) Tv Series Promos















The Baron (2011) Trailer

5 Days of War (2011) Clip

A Good Old Fashioned Orgy (2011) Red Band Trailer

Video compilation showing off 25 of the greatest unscripted scenes in films over the years.

Children of the Corn: Genesis (2011) Trailer

Safe (2011) Poster



A Good Old Fashioned Orgy (2011) Poster



In Time (2011) Poster



Δευτέρα 16/08/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

20:00 Ο δραπέτης ΕΤ3 Αισθηματική
22:00 Fast track Star Ξένη ταινία
23:00 Φύγε εσύ μείνε εσύ Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Ένα μπουζούκι αλλιώτικο απ τ αλλά ΕΤ3 Κωμωδία
00:30 Στα χέρια του εχθρού ΝΕΤ Περιπέτεια
00:35 Επικίνδυνο παιχνίδι Σπορ+ Δράμα
01:45 Mortal kombat: η εξόντωση Star Ξένη ταινία
01:45 Επιθεωρητής βαλαντερ: The African Alter Ξένη ταινία
02:15 Το πανδοχείο των κατασκόπων ΝΕΤ Περιπέτεια
03:30 Η κάθαρση Star Ξένη ταινία

Έρχεται στην «Τεχνόπολις» στις 12-13 Σεπτεμβρίου το 2ο ARK Festival

To ARK Festival, το μοναδικό φεστιβάλ με αμιγώς ελληνική σφραγίδα που έγινε θεσμός από την πρώτη του μόλις εμφάνιση, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, μετά το περσινό sold out διήμερό του, που έκανε όλη την πόλη να μιλάει γι′ αυτό και την πρόσφατη παρθενική εξόρμησή του στη Θεσσαλονίκη.

Με σημαία του την αγάπη και την υποστήριξή του για τη μουσική, το ARK Festival 2011 δίνει για άλλη μια χρονιά το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτι που σηματοδοτεί την έναρξη της επόμενης σεζόν στην πόλη μας. Όπως και πέρσι, το κλίμα της «Τεχνόπολις» θα μεταφερθεί παντού σε πραγματικό χρόνο, με συνεχή live updates και φωτογραφίες σε Facebook, Twitter και το iPhone app του φεστιβάλ.

Τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, το ARK Festival θα καταλάβει και πάλι το χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με ένα πλούσιο line-up και τη γνώριμη πανηγυρική του διάθεση, χρησιμοποιώντας με πείσμα τη μουσική ως μοναδικό, ίσως, αντίδοτο στις δύσκολες αυτές μέρες.

Το φετινό ARK Festival 2011 της Αθήνας δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ταλαντούχα νέα γενιά, τους τραγουδοποιούς και τους δημιουργούς που έριξαν τους σπόρους για μια ξεχωριστή πορεία και θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Το στίγμα του διημέρου θα δώσουν οι «νεοφερμένοι» του φεστιβάλ Locomondo, headliners της πρώτης μέρας -μιας μέρας που περιλαμβάνει επίσης τους Burger Project σε μια συνεργασία-έκπληξη με το Φοίβο Δεληβοριά, το Λεωνίδα Μπαλάφα και τον Πάνο Μουζουράκη σε συνέχεια του ξεσηκωτικού σερί τους στο ARK Θεσσαλονίκης καθώς και τους νεαρούς σίφουνες Ska Bangies.

Τη δεύτερη μέρα, η καλή ελληνική μουσική θα εκπροσωπηθεί από τη Μόνικα, τους Maraveyas Ilegal, τη Νατάσσα Μποφίλιου την οποία το φεστιβάλ υποδέχεται για πρώτη φορά, τους Imam Baildi και τον πρωτοεμφανιζόμενο Gaudi.

Όλοι μαζί θα τραγουδήσουν για τις χαρές, και θα ξορκίσουν τις λύπες μας. Θα τραγουδήσουν πάνω απ’ όλα για τη ζωή, υιοθετώντας το ρόλο που θέλει ο καθένας από εμάς να τους δώσει: εμψυχωτικό, συγκινητικό, παρήγορο, αισιόδοξο, ταξιδιάρικο, επίμονο, πάντα όμως ουσιαστικό.

Το πρόγραμμα

12/9: Locomondo, The Burger Project, Φοίβος Δεληβοριάς, Λεωνίδας Μπαλάφας, Πάνος Μουζουράκης, Ska Bangies.
13/9: Μόνικα, Maraveyas Ilegal, Νατάσσα Μποφίλιου, Imam Baildi και Gaudi.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Σημεία προπώλησης: Public, Ianos, Ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Τα πρώτα 500 εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ. Προπώληση 17 ευρώ. Γενική είσοδος 20 ευρώ. Εισιτήριο διημέρου 30 ευρώ.

Newsroom ΔΟΛ