Προσεχώς

Προσεχώς


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού (2010) Trailer

Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού (2010)

Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού, είναι ο τίτλος της ταινίας του Στράτου Μαρκίδη με τους Ιωσήφ Μαρινάκη, Κώστα Αποστολάκη, Τάνια Τρίπη, Τζένη Μπότση, Κατερίνα Γερονικολού, Κώστα Λούκα, Κωνσταντίνο Λάγκο, Νίκο Βερλέκη, Πατρίτσια Περιστέρη, Κωνσταντίνο Φάμη.

“Στο ξέσπασμα του φεγγαριού αυτός που θα γλιτώσει δεν θα είναι αυτός που αρνήθηκε στον έρωτα να δώσει” τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς ένα βράδυ σε ένα παραδοσιακό στέκι του Ηρακλείου.

Ανάμεσα στους θαμώνες η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, δύο άγνωστα μεταξύ τους νέα παιδιά, νιώθουν ερωτική αναστάτωση με τις πρώτες ματιές που ανταλλάσσουν. Η επαφή τους διακόπτεται απότομα από τον αδελφό της Αλεξάνδρας, τον Στέφανο, που την παίρνει και φεύγουν.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος ξαναβρίσκονται συμπτωματικά στο Λονδίνο όπου σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές και έτσι αρχίζουν να βλέπονται κρυφά, αφού ο Κωνσταντίνος Αδαμάκης, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, την έχει τάξει στον γιο της συνεταίρου του στις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, όταν μαθαίνει από τον Στέφανο ότι ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον γιο του Άγγελου Παπαδάκη, που τον τραυμάτισε σοβαρά πριν από πολλά χρόνια, πυροδοτώντας μία βεντέτα που μεταμόρφωσε δύο παιδικούς φίλους σε αιώνιους εχθρούς.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, που αγνοούν αυτή την ιστορία, ζουν ανέμελα τον έρωτά τους, ως τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος και ο Στέφανος επεμβαίνουν βίαια και προσπαθούν να τους χωρίσουν. Η προειδοποίησή τους είναι σαφής: αν ο Μάνος δεν εξαφανιστεί από τη ζωή της Αλεξάνδρας, θα πεθάνει.

Το ειδύλλιο μετατρέπεται σε θρίλερ, καθώς οι δύο εραστές αγωνίζονται να διασώσουν τον έρωτά τους, παρά τις απειλές και τις πιέσεις.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 25 Νοεμβρίου 2010.

i-live news



Without Borders - Χωρίς Σύνορα (2010)

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ


Από τις 11 Νοεμβρίου 2010 η σπάνια και επίκαιρη ταινία της πρωτοπόρου σκηνοθέτιδας ΛΙΛΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΚΟΥ, ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους ψηφιακά αποκατεστημένη.

Timecrimes (2008)

Κυκλοφορεί σε dvd 15/11/2010 απο την AUDIOVISUAL

Μετά το “ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ” και το “REC” ένα ακόμα εντυπωσιακό θρίλερ από την Ισπανία!
Όταν το Παρόν μπορεί να αλλάξει το Παρελθόν...

O Έκτορ, ζει σ’ένα αγρόκτημα της βόρειας Ισπανίας με τη φίλη του. Μια μέρα, από την πολυθρόνα του στον κήπο, χαζεύει με τα κυάλια το δάσος απέναντι, όταν βλέπει μια κοπέλα να γδύνεται. Ο Έκτορ αποφασίζει να πάει να δει από κοντά, όταν όμως πλησιάζει διαπιστώνει ότι η κοπέλα εκτός από γυμνή, είναι και αναίσθητη. Καθώς στέκεται από πάνω της, δέχεται επίθεση στο μπράτσο με μαχαίρι από έναν άντρα με μακρύ πανωφόρι και μπανταρισμένο πρόσωπο...

First teaser for Guy Moshe's BUNRAKU starring Josh Hartnett & Woody Harrelson!



Promo 1 (Bunraku)
Ανέβηκε από hungama. - Κλασικές σειρές από την TV και βραδινά σόου online.

Έθνος - Κυριακή 14/11/2010



Το Βήμα - Κυριακή 14/11/2010

More Images From The Adventures of Tintin



Timur Bekmambetov Behind Secret New Sci-Fi Project 'Apollo 18'

Apparently there's a creepy found-footage sci-fi thriller called Apollo 18 that hits theaters in March 2011. Deadline says the film recently sold to The Weinstein Company, but it may already be in production and finished filming. Behind it is Wanted director Timur Bekmambetov, who presented purported footage shot by the crew of Apollo 18 to the Weinsteins, who financed the feature. That Apollo 18 moon mission from the 70s was officially canceled by NASA, but according to an urban legend, it actually happened. Timur's footage shows signs of alien life, and the mission is crafted into a found-footage thriller.

http://www.firstshowing.net/2010/11/06/timur-bekmambetov-behind-creepy-new-sci-fi-film-apollo-18/

Kung Fu Panda 2 (2011)

The Tourist (2010)

Κυριακή 07/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

22:45 Σε κατάσταση πολιορκίας 2 ANT1 Περιπέτεια
23:00 Ένας θάνατος σε μια κηδεία Star Κωμωδία
23:15 Ελινγκ, ο άνθρωπος σας! Σινε+ Δράμα
00:00 Ιερός καπνός ΕΤ1 Κωμωδία
00:45 Μίνι πράκτορες 2: Το νησί των χαμένων ονείρων Star Ξένη ταινία
01:00 Μια νύχτα να θυμάσαι Πρίσμα+ Περιπέτεια
01:00 Χωρίς αύριο ANT1 Θρίλερ
02:15 Στοίχημα θανάτου Alter Περιπέτεια
02:45 Μια αμερικανιδούλα πάει διακοπές Star Δράμα
04:00 Η φάρμα της χαράς Πρίσμα+ Ξένη ταινία