Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Έθνος - Σάββατο 17/12/2011

Ελευθερος Τύπος - Κυριακή 18/12/2011



Mαζί το 2ο cd με τις ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ( ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ )

ΚΑΙ

The Dictator (2012) Trailer

The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Official Synopsis

Here's the full press release which is full of a bunch of other details:

From Academy Award®-winning filmmaker Peter Jackson comes The Hobbit: An Unexpected Journey, the first of two films adapting the enduringly popular masterpiece The Hobbit, by J.R.R. Tolkien. The second film will be The Hobbit: There and Back Again.

Both films are set in Middle-earth 60 years before The Lord of the Rings, which Jackson and his filmmaking team brought to the big screen in the blockbuster trilogy that culminated with the Oscar®-winning The Lord of the Rings: The Return of the King.

The adventure follows the journey of title character Bilbo Baggins, who is swept into an epic quest to reclaim the lost Dwarf Kingdom of Erebor from the fearsome dragon Smaug. Approached out of the blue by the wizard Gandalf the Grey, Bilbo finds himself joining a company of thirteen dwarves led by the legendary warrior, Thorin Oakenshield. Their journey will take them into the Wild; through treacherous lands swarming with Goblins and Orcs, deadly Wargs and Giant Spiders, Shapeshifters and Sorcerers.

Although their goal lies to the East and the wastelands of the Lonely Mountain first they must escape the goblin tunnels, where Bilbo meets the creature that will change his life forever…Gollum.

Here, alone with Gollum, on the shores of an underground lake, the unassuming Bilbo Baggins not only discovers depths of guile and courage that surprise even him, he also gains possession of Gollum’s “precious” ring that holds unexpected and useful qualities … A simple, gold ring that is tied to the fate of all Middle-earth in ways Bilbo cannot begin to know.

Steven Spielberg Movies Face Video

Safe House (2012) New Poster

Mission Impossible 4: Ghost Protocol (2011)



Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα
(Mission Impossible: Ghost Protocol)

είναι ο τίτλος της ταινία του Μπραντ Μπερντ με τους Τομ Κρουζ, Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ, Πάολα Πάτον, Τζος Χόλογουεϊ, Ανίλ Καπούρ, Τομ Γουίλκινσον.

Έχοντας κατηγορηθεί για μια βομβιστική, τρομοκρατική επίθεση στο Κρεμλίνο, ο πράκτορας της IMF Ίθαν Χαντ και η ομάδα του αποκηρύσσονται με τον Πρόεδρο να θέτει σε εφαρμογή το Πρωτόκολλο Φάντασμα.

Μην έχοντας πηγές ή όποια άλλη υποστήριξη ο Ίθαν πρέπει αφενός να αποκαταστήσει το όνομα της ομάδας του και αφετέρου να αποτρέψει μια νέα επίθεση.

Έτσι, ο Ίθαν ξεκινά άλλη μια επικίνδυνη αποστολή έχοντας στο πλευρό του και κάποιους άλλους επικηρυγμένους από την IMF, των οποίων τα κίνητρα δεν είναι και τόσο αθώα ή προφανή.

Στους κινηματογράφους από τις 15 Δεκεμβρίου 2011.

Οι Black Sabbath στην Αθήνα την 1η Ιουλίου 2012

Οι Black Sabbath, με την αρχική και αυθεντική τους σύνθεση- το original line up- δηλαδή οι: OZZY OSBOURNE (φωνή), TONY IOMMI (κιθάρα), GEEZER BUTLER (μπάσο) και BILL WARD (ντραμς)- δήλωσαν ότι θα εμφανιστούν ως headliners στα διασημότερα και μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ το 2012.

Πρόκειται για την επανένωση της δεκαετίας!

Η περιοδεία τους ξεκινά την Παρασκευή 18 Μαΐου στη Μόσχα και θα φέρει τους Black Sabbath στο παγκόσμιο κοινό, ακόμα και σε χώρες όπου δεν έχουν παίξει ποτέ πριν ή σε άλλες, που έχουν να επισκεφθούν πάνω από τρεις δεκαετίες.

Στην Ελλάδα θα βρεθούν την Κυριακή 1 Ιουλίου στο ROCKWAVE FESTIVAL, TERRAVIBE PARK, ΑΘΗΝΑ

Οι BLACK SABBATH είναι το συγκρότημα που επινόησε τη metal μουσική. Αυτό το line up γέννησε, διέδωσε και επέβαλε το heavy metal. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος με τίτλο το όνομα τους, Black Sabbath, άλλαξε το πρόσωπο της μουσικής για πάντα. Πήραν τη σκληρή μουσική της εποχής τους, τα σκληρά μπλουζ, τους άλλαξαν πρόσωπο, και τα μετέτρεψαν σε κάτι καινούργιο που αργότερα ονομάστηκε heavy metal μουσική.

Οι BLACK SABBATH, αυτήν την περίοδο, με το αρχικό και πιο πετυχημένο τους σχήμα ηχογραφούν το πρώτο studio album τους μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, με παραγωγό τον θρυλικό RICK RUBIN, που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το φθινόπωρο του 2012.

Οι Έλληνες fans θα παρακολουθήσουν μία συναυλία επικών διαστάσεων! Μια ιστορική επιστροφή, μια βραδιά για τους λάτρεις του πραγματικού ροκ από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Μαζί με τους Black Sabbath την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 στο Rockwave Festival θα εμφανιστούν οι Machine Head.

Η μηχανή-μουσικός οδοστρωτήρας βάζει μπροστά τους κυλίνδρους της και επιστρέφει στην Ελλάδα, με το καλύτερο ίσως album του 2011, Unto the Locust, που καταφέρνει να σταθεί αντάξια δίπλα στο δίσκο-ορόσημο της καριέρας τους, The Blackening.

Το μουσικό κύμα της New Metal θα τους μεταφέρει από το Bay Area της Καλιφόρνια κατευθείαν στο δικό μας RockWave!

Επίσης>Paradise Lost

Οι αγαπημένοι αυτοκράτορες του Ευρωπαϊκού doom/goth metal, επανέρχονται δριμύτεροι στη χώρα μας με τον ολοκαίνουριο δίσκο τους Tragic Idol για να αποδείξουν για μια ακόμη φορά με πόση μαεστρία δένουν την μελαγχολική ατμόσφαιρα με το δυνατό και σκληρό ήχο.

Είναι η βρετανική metal ελίτ που έχει πάντα ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση στις live εμφανίσεις της, που συνδυάζει λιτότητα με δυναμισμό, στίχους και μελωδίες που κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά, ξεδιπλώνοντας τις πιο σκοτεινές πτυχές του μυαλού.

Το συγκρότημα έχει οδηγηθεί στην κορυφή του μεταλλικού στερεώματος, αντιμετωπίζοντας κάθε καινούριο δίσκο σαν ένα νέο ξεκίνημα, σαν μια πορεία προς το άγνωστο σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και καταφέρνει πάντα να αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι στην εξέλιξη της μουσικής.

Το ελληνικό κοινό θα υποκλιθεί για ακόμη μια φορά στους shadowkings, Paradise Lost!

Το κατά-δικό μας stoner συγκρότημα που τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Η ωμή, ειλικρινής και συνεχώς εξελισσόμενη σκηνική τους παρουσία, τους έχει εξασφαλίσει ένα πιστό hardcore underground κοινό που τους ακολουθεί. Με την απαραίτητη δόση τεστοστερόνης τα live τους είναι ηλεκτρισμένα, βαριά και το headbanging δίνει και παίρνει. Θεωρούνται από πολλούς το επόμενο μεγάλο συγκρότημα… Μένει να το αποδείξουν στη σκηνή του Rockwave.

Οι Lucky Funeral δημιουργήθηκαν το 2007. Ξεκινώντας σαν ένα stoner συγκρότημα, πλέον συνδυάζουν ένα κράμα επιρροών από metal, grunge, sludge, και έχουν ήδη κυκλοφορήσει δυο full length album. Έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 120 live εμφανίσεις μέσα σε τέσσερα χρόνια ζωής και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα συγκροτήματα του χώρου.

Αυτή είναι μία πρώτη γεύση από το line up του Rockwave Festival 2012

ROCKWAVE! Το πιο δυναμικό φεστιβάλ, αυτό που σημάδεψε τα καλοκαίρια όλων μας, το σημείο αναφοράς των απανταχού μουσικόφιλων, ο κύκλος σε ένα ημερολόγιο, το χαμόγελο στο διάβασμα ενός δελτίου τύπου. Πάντοτε πρωτοπόρο, άλλοτε φωτεινό και άλλοτε σκοτεινό, πιο πλούσιο και πιο τολμηρό από ποτέ το ROCKWAVE θα είναι και φέτος εδώ, πιστό στο ραντεβού με το κοινό του.

Κουβαλά στη ράχη του παθιασμένους καλλιτέχνες, μυθικά συγκροτήματα και πάνω απ’ όλα υπέροχες μουσικές που ισορροπούν όλοι μαζί σε μια σανίδα.

ROCKWAVE! Ένα μουσικό κύμα που έρχεται από μακριά και θα μας πάει ακόμα μακρύτερα. Μια υπόσχεση που πάντα τηρείται, μια προσδοκία που δεν μένει ανεκπλήρωτη, μια σχέση που δυναμώνει, μια περιπέτεια που δεν τελειώνει…

Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 ξεκινά την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011!

Οι τιμές των εισιτηρίων αναλυτικά!

Τα πρώτα 3.000 εισιτήρια για την Κυριακή 1 Ιουλίου 2012 κοστίζουν 45 €

Τα επόμενα 3.000 εισιτήρια κοστίζουν 50 €

Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 58 €

Το εισιτήριο στο ΤΑΜΕΙΟ θα κοστίζει 65 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
τηλ.: 210 3608 366

Online sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Πηγή: athensbars.gr


Jazz & Tζαζ - Τεύχος 12/2011

Cyta: Προσφέρει πρώτη στην Ελλάδα το VDSL

Όπως αναφέρει με σχετικό δελτίο τύπου: Η Cyta Ελλάδος παρέχει πρώτη στην Ελλάδα, πολύ πριν από την αναμενόμενη μαζική διάθεση στην αγορά, υπηρεσίες VDSL οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες μέχρι και 50Mbps! Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) από τη Cyta διευρύνονται σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps. Εξίσου αυξάνονται και οι ταχύτητες ανόδου (upload) έως 3 Mbps και 10 Mbps, αντίστοιχα.

Οι νέες επιλογές υπερ-υψηλών ταχυτήτων απευθύνονται σε οικιακούς Πελάτες, Επαγγελματίες ή και Μικρές Επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία VDSL2 είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο Internet.

Οι τιμές για τους οικιακούς Πελάτες διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για την υπηρεσία 2play 35Mbps (upload έως 3Mbps) και στα 45€/μήνα για την υπηρεσία 2play 50Mbps (upload έως 10Mbps).

Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40€/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48€/μήνα. Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Οι νέες ταχύτητες VDSL προσφέρονται και στην υπηρεσία 1play, δηλαδή είναι διαθέσιμες και για Πελάτες που επιθυμούν μόνο χρήση Internet με τις τιμές για τους οικιακούς να διαμορφώνονται στα 34€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 42€/μήνα για το 1play 50Mbps. Για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα οι τιμές διαμορφώνονται στα 37€/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 45€/μήνα για το 1play 50Mbps.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα 2play και 1play 35Mbps και 50Mbps είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Αττική ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία. Προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων είναι η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των Πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Cyta συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες 2play (Internet & Σταθερή) μέσω της τεχνολογίας ADSL2+, ξεκινώντας από τα 16€/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps.

Με τις νέες ταχύτητες οι επιλογές στα προϊόντα 2play της Cyta διευρύνονται σε 5 διαθέσιμες συνολικά (έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, 35Mbps και 50 Mbps) οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς Σταθερά Ελλάδος, Κινητά Ελλάδος, Σταθερά Διεθνών Προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα & Κύπρο) ώστε οι Πελάτες να δημιουργήσουν το προϊόν Internet & Σταθερής τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

satleo

Kill List (2011) US Trailer

The Hunger Games (2012) New Banner

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2012) New Posters




Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) New Film Clip







[REC] 3 Genesis (2011) Full Trailer

Rock Of Ages (2012) Trailer

The Artist (2011) Behind the scenes featurette

The Beloved (2011) Poster

Rock Of Ages (2012) Poster

Late Bloomers (2011) Poster

Πρώτο το «Τανγκό» στο ελληνικό box office - Αρνητικό ρεκόρ στις ΗΠΑ

Σιγά και σταθερά αυξάνει τα εισιτήριά του το Τανγκό των Χριστουγέννων, το οποίο έχει κόψει σχεδόν 100.000 εισιτήρια από την έναρξη της προβολής του. Η προσέλευση των θεατών αναμένεται να αυξηθεί όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, δεδομένης και της θεματολογίας της.

Το δεύτερο τετραήμερο προβολής της, την ταινία είδαν 36.000 θεατές, ενώ συνολικά από την 1η Δεκέμβρη, ημερομηνία που βγήκε στις αίθουσες, η ταινία έχει κόψει περίπου 100.000 εισιτήρια.

Τα θετικά σχόλια από στόμα σε στόμα, η θεματολογία της ταινίας που ταιριάζει με το κλίμα των ημερών αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οδήγησαν στην σταθερή αύξηση των εισιτηρίων για το Τανγκό τη δεύτερη εβδομάδα προβολής του.

Σε πολλές, μάλιστα, αίθουσες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη το δεύτερο τετραήμερο προβολής της ταινίας.

Αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε στο αμερικάνικο box-office, με τα έσοδα να είναι τα χαμηλότερα των τελευταίων τριών ετών.

Παρά την έξοδο στις αίθουσες της ταινίας New Year's Eve όπου πρωταγωνιστεί ένα καστ λαμπερών αστέρων, η ταινία βρέθηκε πρώτη στο box-office, με μόλις 13,7 εκατομμύρια δολάρια.

Οι δύο τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν οι χειρότερες της φετινής χρονιάς για το αμερικανικό box-office. Και πρόκειται για μία χρονιά που θεωρείται κακή για την προσέλευση του κοινού στις αίθουσες, μιας και το 2011 τα έσοδα στο box-office μειώθηκαν κατά περίπου 4% σε σχέση με πέρυσι.

Μειώσεις για το 2011 «βλέπει» βέβαια και το ελληνικό box-office, της τάξεως του 9,5% σε σχέση με το 2010.

Στις ταινίες που ξεχώρισαν εισπρακτικά βρίσκει κανείς τα Στρουμφάκια, τη Χαραυγή, το Μεσάνυχτα στο Παρίσι, τον Χάρι Πότερ. Θετικό το ότι ανάμεσα στις εισπρακτικές επιτυχίες (πάντα σε σχέση με το μέγεθός τους) ήταν και πιο σινεφίλ ταινίες όπως το Ένας Χωρισμός (κοντά στα 35.000 εισιτήρια), Η Επικίνδυνη Μέθοδος του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ και το Έχουμε Πάπα.

Ο Γούντι Άλεν και ο Πέδρο Αλμοδόβαρ απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι έχουν φανατικό κοινό την Ελλάδα.

in.gr

Τετάρτη 14/12/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Η συμμορία των δώδεκα Star Ξένη ταινία
23:00 Λόγος για να πεθάνεις Σπορ+ Περιπέτεια
23:00 Υπηρέτησα τον βασιλιά της Αγγλίας ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Επικίνδυνη Δεύτερα ΝΕΤ Περιπέτεια
00:35 Solomon s Choice Σπορ+ Δράμα
02:30 Το "αυτό" Star Θρίλερ