Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Oktapodi - Oscar 2009 Animated Short Film


White House Down (2013) Poster


A Tribute to Cinema


LOST, 3 χρόνια μετά: “We have to go back!”

Τρία χρόνια μετά το φινάλε της σειράς που σημάδεψε μια γενιά θεατών, προσπαθούμε παρέα με 10 φανς να βρούμε τι ήταν αυτό που έκανε το “Lost” τόσο ξεχωριστό.

 To παρακάτω κείμενο προϋποθέτει πως έχει δει ολόκληρο το "Lost". Ή πως δε σε νοιάζει να διαβάζεις πολλές από τις ανατροπές του χωρίς να το έχεις δει. Αλλά ας μη γελιόμαστε- μάλλον θα το έχεις δει. Spoilers, όπως και νά'χει.)





 23 Μαϊου 2007 - πριν 6 χρόνια.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα cliffhangers στην τηλεοπτική ιστορία. Είναι ο Τζακ του Matthew Fox με βασανισμένο βλέμμα και Μούσι Ενοχής, έχοντας μιζεριάσει για ένα ολόκληρο δίωρο season finale, που λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος (κι ενώ όλοι προσπαθούμε ακόμα να καταλάβουμε πού στα κομμάτια τοποθετείται αυτή η ιστορία στο χρονολόγιο της σειράς) βλέπει από τις σκιές να ξεπροβάλλει η Κέητ της Evangeline Lilly.

Κοιταζόμαστε μεταξύ μας. Ο εγκέφαλος πατάει γκάζι, το αίνιγμα γίνεται μεγαλύτερο. Ο χρόνος διαστέλλεται, λες και περιμένει εμάς, τους θεατές, που σε κάθε πηγαδάκι ανά τον κόσμο που βλέπει το φινάλε της 3ης σεζόν εκείνο το βράδυ, παρατάμε την οθόνη και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη.

Τι γίνεται; Τι συμβαίνει; Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι δύο να μοιράζονται φλάσμπακ; Χάρτες, διαγράμματα, θεωρίες, άπειρες ώρες online μελέτης καίγονται στη θέα μιας σκηνής που δε μπορούσε να υπάρξει.

Στην οθόνη η σκηνή συνεχίζεται. Η Κέητ μπαίνει στο αυτοκίνητο και απομακρύνεται. Ο Τζακ, ένα ρετάλι ανθρώπου, της φωνάζει καθώς πάει να βάλει τα κλάμματα. “We have to go back!”, της φωνάζει. “We have to go back.”

*ήχος εκατομμυρίων εγκεφάλων που καίγονται ταυτόχρονα*

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΕΔΩ

Ο Green «Arrow» πέτυχε διάνα Ηταν ήρωας κόμικ, έγινε τηλεοπτική σειρά και πλέον άνοιξε ο δρόμος για έναν δεύτερο κύκλο

Ο Γκριν Αροου, διάσημος «χάρτινος» υπερήρωας, έκανε την πρώτη εμφάνισή του τον Νοέμβριο του 1941 σε ένα τεύχος του «More fun comics». Τα χρόνια πέρασαν και αντί να αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω γήρατος, επανέκαμψε από τηλεοράσεως: πιο νέος, πιο μαχητικός αλλά και πιο θυμωμένος από κάθε άλλη φορά.

Στη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου CW που φέρει το όνομά του, «Arrow»  και με τον Στίβεν Εϊμελ να τον υποδύεται εντυπωσιάζοντας όχι τόσο για τις υποκριτικές ικανότητές του όσο για το εξαιρετικά γυμνασμένο σώμα του, ο πολυεκατομμυριούχος που φιλοδοξεί να πατάξει την αδικία και το έγκλημα κερδίζει τις εντυπώσεις. Γι' αυτό, προτού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των περιπετειών του (το 23ο επεισόδιο προβλήθηκε στις 15 Μαΐου), το κανάλι ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει και δεύτερος, ο οποίος θα βγει στον αέρα περί τα τέλη του έτους. 
 

 
Το «Arrow» είναι ένα σίριαλ με πολύ μυστήριο και ακόμη περισσότερη δράση. Με σκηνές συγκρούσεων που παραπέμπουν σε ηλεκτρονικό παιχνίδι δράσης. Κεντρικός ήρωας ο Ολιβερ Κουίν (Arrow, δηλαδή βέλος, είναι το... επαγγελματικό ψευδώνυμό του, το οποίο παραπέμπει στο παλαιάς κοπής όπλο με το οποίο επιβάλλει την τάξη), ο οποίος επιστρέφει στην οικογένειά του αφού έχει περάσει πέντε μαρτυρικά χρόνια σε ένα νησί γεμάτο παγίδες, με σκοπό να ξεπλύνει το όνομά του από τη ρετσινιά του άσωτου playboy και να διερευνήσει ποιοι βρίσκονται πίσω από τον θάνατο του πατέρα του.

Το μεγάλο μυστικό που κρύβει η ίδια του η μητέρα προσδίδει επιπλέον αγωνία στην περιπεπλεγμένη υπόθεση. Σασπένς που μετά το φινάλε του πρώτου κύκλου με τον θάνατο ενός εκ των πρωταγωνιστών της σειράς θα κορυφωθεί, σύμφωνα με τους παραγωγούς, στα πολυαναμενόμενα νέα επεισόδια. Στο μεταξύ ο πρώτος κύκλος του «Arrow» θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray στις 9 Σεπτεμβρίου 2013.


tovima

A Field in England (2013) Trailer


Maniac (2013) New Trailer


Pacific Rim (2013) New Banner


Zulu (2013) Poster


This is the End (2013) Trailer


Destiny Video Game Trailer


Rush (2013) Trailer


Παρασκευή 24/05/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ανάμεσα σε δυο κόσμους Star Επιστημονικής Φαντασίας
22:00 Χρήμα και αίμα ΕΤ1 Περιπέτεια
23:40 Donnie brasco Mega Ξένη ταινία
00:00 Παιχνίδι θανάτου ΝΕΤ Περιπέτεια
03:30 United States of Tara ANT1 Ξένη ταινία
05:00 Αθανάσιος Χριστόπουλος Ένας λησμονημένος ποιητής ΝΕΤ Ξένη ταινία

Luke Cage (2014) Poster