Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Immortals (2011) Promo Photos


Total Recall (2012) Promo Pictures





MIB 3 (2012) Promo

The Amazing Spider-Man (2012) New Poster

Cowboys & Aliens (2011) Poster

Πρώτο Θέμα - Κυριακή 24/07/2011

Ο τελευταίος πολυπλατινένιος δίσκος του Νίκου Οικονομόπουλου, με τίτλο «Δώρο για Σένα», έρχεται την Κυριακή 24 Ιουλίου με το Πρώτο Θέμα.

Η αγάπη του κόσμου για τον Νίκο Οικονομόπουλο είναι μεγάλη, γι' αυτό και ο ίδιος φροντίζει το «Δώρο» του για τους πολυάριθμους θαυμαστές του να είναι -τι άλλο;- καλά τραγούδια.



Απολαύστε 13 γνήσια ελληνικά τραγούδια, που έγιναν μεγάλες επιτυχίες!


1. ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
2. ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
3. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ
4. ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑΞΑΝΕ
5. ΠΑΡΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
6. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
7. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΑ ΗΣΟΥΝ
8. ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΔΙΠΛΟ
9. ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
10. ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ
11. ΔΩΣ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΙΣΩ
12. ΤΡΕΛΟΣ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΟΣ ΚΑΙΡΟΣ
13. Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

BatMan Live - World Arena Tour Trailer


The Hobbit: An Unexpected Journey (2012) Teaser Poster

Bon Jovi - Live In Athens 20-7-2011




THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE New 3D Movie Promo

Kill List (2011) Trailer

Σε αθηναϊκούς δρόμους και πλατείες το 1ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας

Στους δρόμους και τις γειτονιές της Αθήνας μεταφέρονται φέτος το καλοκαίρι οι Νύχτες Πρεμιέρας, που με το 1ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας (Athens Open Air Film Festival) πραγματοποιούν προβολές στους ανοιχτούς χώρους της πόλης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ έγινε στις 13 Ιουλίου στον κινηματογράφο Λαΐς της Ταινιοθήκης της Ελλάδος με την προβολή της ταινίας Go West του Μπάστερ Κίτον. Την προβολή συνόδευσε με τη μουσική του ο Κωνσταντίνος Βήτα. Μέχρι το τέλος του μήνα έχουν προγραμματιστεί πέντε ακόμη εκδηλώσεις.

Σήμερα, στο αρχαιολογικό πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος θα γίνει η προβολή της ταινίας Νινότσκα του Ερνστ Λιούμπιτς, η πρώτη και μοναδική κωμωδία της Γκρέτα Γκάρμπο. Mε το σλόγκαν «H Γκάρμπο γελάει», αλλά με πιο σημαντικό γεγονός ότι μαζί με αυτήν γελάει και το κοινό, ο Λιούμπιτς σερβίρει ένα ακόμη από τα γνωστά κωμικά κοκτέιλ του.

Έχοντας στα χέρια του ένα έξυπνο σενάριο στη συγγραφή του οποίου συμμετέχει και ο Mπίλι Γουάιλντερ φτιάχνει μια κλασική κωμωδία που έσπασε τα ταμεία της εποχής.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου, στο πλακόστρωτο της οδού Αρεοπαγίτου -επί του δρόμου θα στηθεί η οθόνη- θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους σκηνοθετών του νέου ελληνικού ρεύματος με τον τίτλο «Τι έκαναν οι πολυβραβευμένοι Έλληνες σκηνοθέτες πριν κατακτήσουν τα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ;».

Αποσπάσματα από τις μικρού μήκους απόπειρες διάσημων δημιουργών του διεθνούς κινηματογράφου -όπως ο Γουονγκ Καρ Βάι, ο Γκας Βαν Σαντ, ο Τιμ Μπάρτον κ.α.- άγνωστα στο ευρύ κοινό, θα προβληθούν την Τετάρτη 27 Ιουλίου στην πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο.

Οι δράσεις για τον Ιούλιο ολοκληρώνονται στις 28 του μήνα στον πεζόδρομο της Ερμού, κοντά στο αμαξοστάσιο του ΗΛΠΑΠ.

Εκεί θα προβληθεί μία ταινία-έκπληξη, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο πλαίσιο ειδικής εορταστικής θεματικής, απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμεικού.

Το Athens Open Air Film Festival εντάσσεται στο πλαίσιο του Athens Every Week, διοργανώνεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και το περιοδικό Σινεμά.

tromaktiko

Masters of Jazz - Tεύχος 19

Rise of the Planet of the Apes (2011) New Clip

<a href='http://movies.msn.com/movies/movie-trailers/#/video/2d9f1b0c-e49c-4843-aab6-240e1461027e' target='_new' title=''Rise of the Planet of the Apes' Exclusive Clip: "Don't Get Too Close"' >Video: 'Rise of the Planet of the Apes' Exclusive Clip: "Don't Get Too Close"</a>

Don't Be Afraid of the Dark Site Launched


Contagion (2011) Poster

Blackthorn (2011) Poster

Rebirth (2011) Poster

The Amazing Spider-Man (2012) Teaser Trailer


Ringer (2011) Tv Series Promo Posters


Superman Return Original Deleted Opening Sequence.

The new Superman Anthology Bly-ray/DVD set happens to include the original opening sequence to Bryan Singer's Superman Returns, and apparently just this opening scene cost $10 million dollars to produce, and that my friends is a lot of money for a scene that ultimately got cut out of the movie.


The Tenant (2011) Trailer

The Hunger Games (2012) Poster

Dream House (2011) Poster



Dream House (2011) Trailer


Paradise Lost (2013)


Το επικο ποιημα του john milton που εκδοθηκε το 1667 σε 10 βιβλια και που περιγραφει την μαχη του καλου με το κακο ( αρχαγγελοι - σατανας ) αλλα και τον διωγμο των πρωτοπλαστων απο τον παραδεισο ετοιμαζεται να ερθει στην μεγαλη οθονη σε μια παραγωγη 100.000.000 $

http://www.paradiselost.org/

Εδω μπορειτε να κατεβασετε σε ebook δωρεαν ολο το ποιημα

http://www.gutenberg.org/etext/26

και εδω διαβαστε για την επερχομενη ταινια

http://www.paradiselost.org/index-3.html


The film is produced by Proyas, Legendary Pictures and Vincent Newman. Legendary’s long-time partner Warner Bros Pictures will distribute the film worldwide.
The film will star Bradley Cooper as Lucifer and is targeted for a late 2013 release.

The Avengers (2012) Teaser Poster

The Hobbit - 3rd Production Video

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Αφεντικά για Σκότωμα

Οι Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Άνιστον και Κόλιν Φάρελ ερμηνεύουν τρία μισητά αφεντικά, οι υφιστάμενοι των οποίων (Τζέισον Μπέιτμαν, Τσάρλι Ντέι και Τζέισον Σουντέικις) θέλουν να βρουν τρόπο να τα ξεφορτωθούν. Η βοήθεια θα έρθει στο πρόσωπο ενός πρώην κατάδικου αμφίβολης αξιοπιστίας (Τζέιμι Φοξ). Αλλά το σχέδιο θα έχει κωμικά αποτελέσματα. Το all star cast σίγουρα αποτελεί ένα από τα συν στην ταινία του Σεθ Γκόρντον.

Ο Άλλος μου Εαυτός

Το The Beaver σηματοδοτεί την επιστροφή του Μελ Γκίμπσον στη μεγάλη οθόνη. Ο ηθοποιός που απασχόλησε με την προσωπική του ζωή και τις ακραίες συμπεριφορές του υποδύεται έναν επιχειρηματία που έχοντας να αντιμετωπίσει προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα αποφασίζει να αρχίσει να μιλά μέσα από μία κούκλα, έναν Κάστορα. Η ταινία, η οποία δεν έχει συγκεντρώσει και τα πιο θετικά σχόλια από τους κριτικούς, φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα της Τζόντι Φόστερ, η οποία πρωταγωνιστεί.

Μοντέρνα Τέρατα

Τα «Μοντέρνα Τέρατα» αποτελούνται από 14 μικρές χιουμοριστικές ιστορίες, σκηνοθετημένες από τους Μάριο Μονιτσέλι, Ντίνο Ρίζι και Ετόρε Σκόλα. Ανάμεσά τους οι προσπάθειες ενός άνδρα να διατηρήσει η τραγουδίστρια σύζυγός του τη φήμη. Οι ιστορίες περιγράφουν στιγμές της ζωής κανονικών ανθρώπων που οι συγκυρίες τους μετατρέπουν σε... τέρατα. Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας το 1979.

Οι Ομπρέλες του Χερβούργου

Άλλη μία επανέκδοση έρχεται στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα. Πρόκειται για τις Ομπρέλες του Χερβούργου του Ζακ Ντεμί, με την Κατρίν Ντενέβ και τον Νίνο Καστελνουόβο. Για περίπου 90 λεπτά οι ήρωες της ταινίας τραγουδούν, οι εικόνες σε παρασύρουν σε μια ιστορία για μια 17χρονη νεαρή και έναν 20χρονο που ερωτεύονται, εκείνος πηγαίνει στον πόλεμο της Αλγερίας, ενώ εκείνη μένει έγκυος. Η ταινία του Ντεμί προτάθηκε για πέντε Όσκαρ.

Τα 400 Χτυπήματα

Η κλασική ταινία του Φρανσουά Τριφό επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Μια ιστορία ενηλικίωσης και χαμένης αθωότητας, μια ιστορία με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία που κέρδισε βραβείο Σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Καννών το 1959, εκτόξευσε την καριέρα του σκηνοθέτη και θεωρήθηκε ένα από τα αριστουργήματα της Νουβέλ Βαγκ. Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται ο 13χρονος Αντουάν Ντουανέλ, που ζει στο Παρίσι. Η αδιαφορία των γονιών του και η αυταρχική συμπεριφορά τους κάνουν τον Αντουάν να ονειρεύεται την ελευθερία της θάλασσας. Ο Φρανσουά Τριφό με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο κατάφερε να φτιάξει μια ταινία γλυκόπικρη, γεμάτη συναίσθημα που συγκινεί γενιές και γενιές σινεφίλ.

in.gr

Αθρόα η προσέλευση των θαυμαστών των Bon Jovi στο ΟΑΚΑ

Περίπου 60.000 θαυμαστές της αμερικανικής ροκ συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, για να απολαύσουν ζωντανά στη σκηνή τους Bon Jovi, οι οποίοι μετρούν κοντά 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα παγκόσμια μουσικά δρώμενα.

Παιδιά, έφηβοι και φαν μεγαλύτερης ηλικίας, που περίμεναν δεκαετίες για αυτή τη συναυλία είχαν αρχίσει να προσέρχονται αρκετά πριν ανοίξουν οι πύλες του ΟΑΚΑ, ενώ αρκετοί ήταν και εκείνοι, που είχαν «στρατοπεδεύσει» με υπνόσακους από νωρίς το πρωί.

Το άνοιγμα της συναυλίας έκαναν το ελληνικό συγκρότημα «Brothers in plugs», αποτελούμενο από τα αδέλφια Αρωνίδη, και το δανέζικο «The Breakers».

Η είδηση για τον ερχομό των Βon Jovi για πρώτη φορά στην Ελλάδα και η πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 20 Ιουλίου, έκανε από την πρώτη στιγμή αρκετούς τους φανατικούς του συγκροτήματος να σπεύσουν να προμηθευτούν γρήγορα το μαγικό χαρτάκι για την είσοδο.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν τους δύο τελευταίους μήνες του 2010.

Το βράδυ της Τρίτης, δύο από τα μέλη του συγκροτήματος, ο κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα και ο ντράμερ Τίκο Τόρες επισκέφθηκαν το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

in.gr

Πέμπτη 21/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Μαίκλ Κλέιτον Star Ξένη ταινία
22:00 Τα αγριόχορτα ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:10 Whisky Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Λούκι Λουκ εναντίον Ντάλτον Σπορ+ Ξένη ταινία
00:15 Ο άνθρωπος χωρίς πρόσωπο ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:15 Η διάσωση (when Eagles Strike) Alter Ξένη ταινία
01:25 Heaven's Fire Σπορ+ Περιπέτεια
02:30 Honeymoon in Vegas ΝΕΤ Κωμωδία