Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

RockMelt o social browser!



Ο RockMelt είναι ένας καινούργιος browser που θα έρθει για να μείνει. Ο δημιουργός του Netscape επιστρέφει δριμύτερος και ίσως προβλέποντας και “καθορίζοντας” το μέλλον των browser wars.
Ο εν λόγο κύριος λοιπόν ο Marc Andreessen o οποίος δεν είναι και άγνωστος στον social media κόσμο με το NING (ένα project το οποίο ουσιαστικά ”χτίζεις” στο δικό σου social network), συνδυάζει την εμπειρία τόσων χρόνων και έρχεται να μας προτείνει ένα browser για social media σκοπούς.

Ουσιαστικά όταν ανοίγει κάποιος τον RockMelt είναι σαν να ανοίγει και το Facebook μιας και κάνει login κανονικά με το Facebook account ο χρήστης. Οπότε θα είναι σαν να κάνεις οτιδήποτε αλλά να είναι συνδεδεμένο με το Facebook account σου, είδαμε όλοι πόσο μεγάλη επιτυχία είχε το “Like” και πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε σε ολόκληρο το διαδίκτυο, ε λοιπόν ο RockMelt θα προσπαθήσει να το πάει όλο αυτό ένα βήμα παραπέρα! Θα μπορείς να κάνεις Share οτιδήποτε πολύ γρήγορα και ευκολότερα και λογικά όχι μόνο με το Facebook αλλά με όλα τα social networks που υπάρχουν.

Ο RockMelt browser βρίσκεται ακόμα σε beta (δοκιμαστική) έκδοση και δεν είναι ανοιχτός στο κοινό, μπορείτε όμως να κάνετε δήλωση για να τον δοκιμάσετε στο link εδώ, RockMelt.

Trailer for ILM's 'Creating The Impossible' Documentary

Final Epic 'Tron Legacy' Trailer



You can also DL the final Tron Legacy trailer in High Definition from Disney here:
480, 720, 1080

Free Art - 28 δισεκατομμύρια pixels !


Η γκαλερί Ουφίτσι μας δίνει τη δυνατότητα να θαυμάσουμε από πολύ κοντά (πιο κοντά δεν γίνεται) πέντε έργα τέχνης που φιλοξενούνται στη Φλωρεντία από τον υπολογιστή μας.

Η “Αλληγορία της Άνοιξης” του Μποτιτσέλι έχει ανάλυση 28 δισεκατομμύρια pixels, είναι δηλαδή 3.000 φορές ευκρινέστερη από την ανάλυση που προσφέρει η καλύτερη φωτογραφική μηχανή.


http://www.haltadefinizione.com/home.jsp?lingua=it

Κυκλοφορίες Bluray - 22/11/2010 SONY - DISNEY


THE KARATE KID
SHAKESPEARE IN LOVE
THE 40 YEAR OLD VIRGIN
NOTTING HILL
KNOCKED UP
TOY STORY 1 - 2 - 3
BACKDRAFT
FORGETTING SARAH MARSHALL
FAST AND FURIOUS 1 - 2 - 3 - 4
YOU, ME AND DUPREE

Christine Cristina (2010)

Καθημερινή - Κυριακή 14/11/2010



Μαζί θα δωθεί το περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ

Καθημερινή - Σάββατο 13/11/2010



ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Από τους δημιουργούς του 'Ακολουθώντας τους δεινοσαύρους' και του 'Ακολουθώντας τα προϊστορικά τέρατα'

Τι ζούσε στη Γη 550 εκατομμύρια χρόνια πριν; Πού πρωτοξεκίνησε η ζωή; Ποια ήταν τα τέρατα που κυριαρχούσαν πριν εμφανιστούν οι δεινόσαυροι; Τι ξέρουμε για τον Μεγάλο Αλ, το τεράστιο ιουράσιο σαρκοβόρο, του οποίου ο σκελετός ανακαλύφθηκε πρόσφατα; Ποια είναι η αλήθεια για τα σαγόνια του Ρεξ, τα κοφτερά σαν ξυράφια νύχια του Velocirapror, την ουρά του Ankylosaur και το αγκαθωτό κρανίο του Triceratop; Ηταν πραγματικά δολοφονικοί; Αυτές και πολλές ακόμα ερωτήσεις για τα τέρατα που έζησαν πριν από τους δεινόσαυρους και για τους ίδιους τους δεινόσαυρους, που περιβάλλονται από διάφορους μύθους, απαντώνται στη σειρά «Aκολουθώντας Tέρατα και Δεινόσαυρους», που με επιστημονικό και τεχνολογικά προηγμένο τρόπο μάς προσφέρει νέες, εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και εντυπωσιακές πληροφορίες.

Dvd 2 H AΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ

Ξέρουμε πως κάποιοι ήταν τεράστιοι, άλλοι θηριώδεις... αλλά μόνο τώρα μπορούμε να γνωρίζουμε όλη την αλήθεια για τους δεινόσαυρους. Νέες έρευνες μας οδήγησαν σε πρωτότυπους τρόπους να βλέπουμε τους πιο στυγνούς δολοφόνους της ιστορίας. Πρωτοποριακές τεχνικές μάς προσφέρουν μια οπτική, που δεν έχει δοθεί ποτέ ξανά.

New Theatrical 'Voyage of the Dawn Treader' Trailer

Allah Ke Banday (2010)

Στην Ελλάδα ο Ιάπωνας συνθέτης του «2046» και της «Ερωτικής Επιθυμίας», Ουμεμπαγιάσι

Για πρώτη φορά έρχεται στην Ελλάδα ο κορυφαίος Ιάπωνας συνθέτης Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι, δημιουργού της Ερωτικής Επιθυμίας, του 2046 και των Ιπτάμενων Στιλέτων, για να δώσει ένα μάστερ κλας και τρεις συναυλίες, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, στο Ίδρυμα Κακογιάννη. Η παρουσία του στην Ελλάδα θεωρείται μοναδικό γεγονός για όλη την Ευρώπη, καθώς ο Σιγκέρου Ουμπεμπαγιάσι εμφανίζεται σπάνια.

Ο Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι είναι 25 χρόνια ενεργός συνθέτης στον χώρο του κινηματογράφου, αλλά μόλις τα τελευταία 10 χρόνια, η μουσική του πέρασε τα σύνορα της Ιαπωνίας και άγγιξε το δυτικό κοινό.

Ο συνθέτης που συνεργάστηκε με τον Ουόνγκ Καρ Βάι (Ερωτική Επιθυμία, 2046) και τον Ζανγκ Γιμού (Ιπτάμενα Στιλέτα, Η κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού) με τις εξαιρετικές και μοναδικές του μελωδικές συνθέσεις, δημιούργησε ένα ολόκληρο νέο ρεύμα φίλων της κινηματογραφικής μουσικής.

Έξι χρόνια ακριβώς μετά την κυκλοφορία του 2046 στους κινηματογράφους -και ενός από τα πλέον πολυπαιγμένα soundtracks στα ελληνικά ραδιόφωνα- ο Ιάπωνας συνθέτης έρχεται στην Αθήνα για τρεις συναυλίες. Σε αυτές, εκτός από τα γνωστά σε όλους μουσικά του θέματα για τις ασιατικές παραγωγές, θα ακουστούν και θέματα για δυτικές παραγωγές, όπως τα Hannibal Rising, Incendiary, αλλά και από το φιλμ του Τομ Φορντ A Single Man (2009).

Τις μουσικές του Ούμε -όπως προτιμάει να τον φωνάζουν- θα ερμηνεύσει στην πρώτη της παγκόσμια εμφάνιση η νεοσυσταθείσα Ελληνική Ορχήστρα και Χορωδία «Oticons Orchestra & Choir», που δημιουργήθηκε για να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε συναυλίες με μουσική από τον κινηματογράφο και ξεχωριστές τηλεοπτικές παραγωγές.

Την Oticons Orchestra & Choir θα διευθύνει ο σημαντικότερος εν ενεργεία μαέστρος στον χώρο της κινηματογραφικής μουσικής, Βέλγος, Dirk Brosse. Ο πολύπειρος αυτός μαέστρος έχει εμφανιστεί με τις μεγαλύτερες ορχήστρες του κόσμου σε χώρους, όπως το Royal Albert Hall και το Barbican Center του Λονδίνου, ενώ το 2009 επιλέχτηκε από τον συνθέτη John Williams για να διευθύνει την παγκόσμια περιοδεία του «Star Wars in Concert».

Την Oticons Orchestra & Choir πλαισιώνουν, ακόμα, ο Ελβετός βιρτουόζος των έθνικ πνευστών Sandro Friedrich και η Σαβίνα Γιαννάτου.

Τον Σιγκέρου Ουμεμπαγιάσι θα προλογίσει στην εκδήλωση ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης.

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 09/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Κοιτά τι έγινε Star Κωμωδία
21:50 Ι4 λούφα και απαλαγή Mega Κωμωδία
22:00 Ο γητευτής των αλόγων ΝΕΤ Δράμα
22:30 Το όνομα μου είναι Κέιτ Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Δίψα για ζωή ΕΤ3 Δράμα
00:45 Αντίστροφη μέτρηση Mega Περιπέτεια
01:45 Αντίστροφη μέτρηση Mega Ταινία
02:00 Το μάτι 3 Star Τρόμου

The Cast of Unstoppable

Poster for Cary Fukunaga's New 'Jane Eyre' (2011)

Fathers of Girls (2010)