Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Dead Shadows (2012) Trailer


One way trip 3D (2011) Poster

MTV's Lego remake of the Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides trailer


Barry Sonnenfeld Planning to Direct 'Dominion: Dinosaurs vs. Aliens'


Men in Black franchise director Barry Sonnenfeld is throwing his hat into the ring with yet another similar project in the form of Dominion: Dinosaurs Versus Aliens. Sonnenfeld is actually working with Liquid Comics and comic writer Grant Morrison to develop a graphic novel.
(a bigger version of the sneak peek above can be found right here) that will then become a feature film.

firstshowing.net

Real Steel (2011) Viral Poster

Cannes 2011: First Photos of Hollywood Promo Art on The Croisette







Pink Floyd Studio Reissues to Begin on September 26,2011

EMI will start its Pink Floyd reissue campaign in a big way starting on September 26 with the beginning salvos of remastered DISCOVERY Editions of the band’s fourteen studio releases. And this is just the start of it for Pink Floyd Fans.

On the same date, EMI will release expanded editions of Dark Side Of The Moon that include a 6Disc IMMERSION Boxset with CD/DVD/BD as well as a 2Disc EXPERIENCE Edition (the album with related materials).

On November 7, EMI continues with the expected release of A Foot In The Door: The Best Of Pink Floyd, which will be a single disc collection. But even better (and certainly one that MANY of us have been waiting for) will be the reissue (and expanded) of Wish You Were Here. Wish You Were Here is expected to be released in a 5Disc IMMERSION Boxset as well as a 2Disc EXPERIENCE Edition. (Animals? Please?)

On February 27, 2012, The Wall fans will get their favorite album in a 7Disc IMMERSION Boxset and a 3Disc Experience Edition.

The reissue campaign (referred to as ‘Why Pink Floyd…?’, will no doubt revisit every studio release of Pink Floyd with elaborate remastered/expanded sets, creating a new paradigm for definitive reissues (yet again).

All sets have employed Storm Thorgerson to create new artwork. The sets will also provide new booklets for every set.

http://musictap.net/2011/05/10/pink-floyd-studio-reissues-to-begin-on-september-26/


Smallville Series Finale Clip

Real Steel (2011) New Trailer

The Perfect Host (2011) Poster

ΣΚΑΙ - Οι μάχες των Ελλήνων.

Σήμερα Τρίτη στις 23.00 κάνει πρεμιέρα η νέα παραγωγή του Σκάι, Μάχες των Ελλήνων. Η σειρά αποτελείται από 6 ντοκιμαντέρ των 45 λεπτών στα οποία παρουσιαστής και αφηγητής είναι ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.

Η σειρά διατρέχει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία από το τέλος του ελληνοτουρκικού πόλεμου του 1897 και τους βαλκανικούς ως την υπογραφή ένταξης της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το 1979 και καταγράφει τις "μάχες", στρατιωτικές, κοινωνικές, πολιτικές και ιδεολογικές που καθόρισαν εντέλει το σημερινό πρόσωπο της Ελλάδας.

Κάθε επεισόδιο συντίθεται από αρχειακό υλικό σχετικό με την περίοδο και τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται αλλά και από υλικό σύγχρονων γυρισμάτων σε όλη την Ελλάδα, σε σημεία τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα ιστορικά γεγονότα που σχολιάζονται.

Τα γυρίσματα της σειράς διήρκησαν 1 μήνα και καλύπτουν σχεδόν όλη τη βόρεια συνοριακή γραμμή της χώρας, από το Μπιζάνι, το Καλπάκι και την Κακαβιά, ως το Κιλκίς, το Ρούπελ, τη Θεσσαλονίκη, το Δίλοφο, το Ορμένιο, την Κομοτηνή, την Αλεξανδρούπολη, τους Κήπους και το Δέλτα του Έβρου.

Σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη αλλά και στην Αθήνα και τον Πειραιά, ο Τάσος Τέλογλου οδηγεί το οδοιπορικό στην ιστορία με έναν λόγο άμεσο που επικαιροποιεί οριακές στιγμές αλλά και συνδέει τη σημερινή πραγματικότητα της χώρας με τις ιστορικές επιλογές που προηγήθηκαν και σφράγισαν τον τόπο. Στόχος της σειράς δεν είναι η συρραφή γεγονότων, αλλά η συνολική κατανόηση μιας πορείας 100 χρόνων, τόσο σε επίπεδο εσωτερικής διαχείρισης της ιστορίας μας όσο και σε επίπεδο διεθνών συσχετισμών.

Την επιστημονική εποπτεία της σειράς έχει ο κ. Θάνος Βερέμης, τα σενάρια υπογράφει η κ. Νατάσα Σέγκου και τη σκηνοθεσία ο κ. Χρήστος Καρακέπελης.

The City Limits


A stunning timelapse capturing the city lights of Montreal, Quebec City, Toronto, New York City, and Chicago.

Mortal Kombat: Legacy Episode 5 "Kitana and Mileena (Part Two)

House of Bones (2010) Dvd

Κυκλοφορεί σε dvd απο την ODEON

Το μέντιουμ Χέδερ Μπάρτον (Καρίσμα Κάρπεντερ, ?Angel?) και μια ομάδα κυνηγών φαντασμάτων από την τηλεόραση, ταξιδεύει με προορισμό ένα σπίτι στο οποίο φημολογείται πως υπάρχει μεταφυσική δραστηριότητα.

Κατά την άφιξη τους θα ανακαλύψουν πως το σπίτι έχει την δική του σκοτεινή οντότητα, η οποία θα αρχίσει να επιτίθεται στην ομάδα με φριχτούς τρόπους. Με τον χρόνο να τελειώνει, θα καταφέρει να μείνει κάποιος ζωντανός μέσα στο σπίτι του θανάτου;

Οι 10 ταινίες που θα ξεχωρίσουν το καλοκαίρι

Εδώ και χρόνια, κινηματογραφικό καλοκαίρι δεν σημαίνει μόνον επαναλήψεις με αγιόκλημα και γιασεμί αλλά και φρέσκια σοδειά με air condition και κουβάδες ποπ κορν.

Περισσότερο από κάθε φορά εφέτος, πολλές από τις ταινίες που βρίσκονται στον θερινό προγραμματισμό ανήκουν στα δυνατά χαρτιά των εταιρειών τους, ταινίες που κάποτε ούτε κατά διάνοια θα έβγαιναν καλοκαιράκι. Κινούμενα σχέδια, action movies, παραγωγές του Στίβεν Σπίλμπεργκ, super ήρωες, ακόμη και ο τελευταίος Χάρι Πότερ, θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στους μήνες που ακολουθούν, στους οποίους η χειμερινή αίθουσα θα γίνει must, καθώς πολλές από αυτές τις ταινίες είναι τρισδιάστατες.

Το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές τις ταινίες σου δίνουν την αίσθηση της επανάληψης. Κάπου τις έχεις ξαναδεί. Και αυτή είναι η αλήθεια. Τις έχεις ξαναδεί. Γιατί έχουν ξαναγυριστεί και μια και δυο και τρεις φορές στο παρελθόν.

Μια ματιά στις δέκα που ξεχωρίζουν τα λέει όλα.

Θα τις ευχαριστηθούμε με ποπ κορν; Σίγουρα. Αλλά θα πρέπει να ευχηθούμε και καλή έμπνευση στο Χόλιγουντ...



«ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΝΕΡΑ»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Πενέλοπε Κρους, Τζέφρι Ρας, Ιαν Μακ Σέιν, Μπιλ Νάι
Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Το 2003 ο Τζόνι Ντεπ φόρεσε για πρώτη φορά τη «στολή» του πειρατή-φάντασμα Τζακ Σπάροου. Σήμερα ήρθε η ώρα της τέταρτης. Τα αμύθητα ποσά που έχουν κάνει οι τρεις προηγούμενες ταινίες τα τελευταία οκτώ χρόνια οφείλουν να συνεχισθούν και μάλιστα σε τρισδιάστατη μορφή! Χαβάη, Πουέρτο Ρίκο, Λος Αντζελες, Λονδίνο. Και πού δεν πήγαν για να κάνουν γυρίσματα κατά τη διάρκεια του πολύμηνου «ρεσάλτου» τους, το αποτέλεσμα του οποίου θα φανεί σε λίγες ημέρες, στο Φεστιβάλ των Καννών όπου οι τέταρτοι Πειρατές θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους.
Α' προβολή: 19 Μαίου 2011

«THE HANGOVER 2»
Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης, Τζάστιν Μπάρθα
Σκηνοθεσία: Τοντ Φίλιπς
Πώς και πώς περιμένω τη συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του 2009, τότε που οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα χάθηκαν στην κόλαση του Λας Βέγκας αφήνοντας πίσω τους θεατές σκασμένους στα γέλια. Αυτή τη φορά τα φιλαράκια θα χαθούν στην εξωτική Ταϊλάνδη, οπότε ένας Θεός ξέρει τι θα μας περιμένει. Εγώ πάντως δεν τη χάνω με τίποτε. Θεωρώ ότι το «Hangover» είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών και ένα feeling μού λέει ότι το δεύτερο μέρος δεν θα με απογοητεύσει.
Α' προβολή: 2 Ιουνίου 2011

«ΚUNG FU PANDA 2»
Κινούμενα σχέδια
Φωνές: Τζακ Μπλακ, Σεθ Ρόγκεν, Αντζελίνα Τζολί, Ντάστιν Χόφμαν, Λούσι Λιου, Ντέιβιντ Κρος, Γκάρι Όλντμαν, Τζάκι Τσαν
Σκηνοθεσία: Τζένιφερ Γιου
Από το στούντιο που μας έχει δώσει καρτούν όπως ο «Σρεκ», η «Μαδαγασκάρη» αλλά και το πρώτο «Kung Fu Panda» έρχεται η αναμενόμενη «συνέχεια» του τελευταίου, με πρωταγωνιστή τον Πο (φωνή Τζακ Μπλακ), ένα λατρευτό, υπερμέγεθες αρκουδάκι πάντα, το οποίο χάρη στη νέα 3D τεχνολογία αποκτά ακόμα πιο τεράστιες διαστάσεις. Ο Πο, το φιλήσυχο, στρουμπουλό, γλυκό, αρκετά αδέξιο και σίγουρα πολύ τεμπέλικο πάντα που από το πουθενά έγινε δεξιοτέχνης στο κουνγκ φου επανέρχεται μαζί με τους μοναδικούς Υπέροχους Πέντε για άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια. Αυτή τη φορά μαζί με την πενταμελή παρέα των Υπέροχων φίλων του προσπαθεί να προστατέψει την ίδια την τέχνη του κουνγκ φου η οποία απειλείται από το μυστικό όπλο ενός αντιπάλου τους. Όλα αυτά σε τρισδιάστατη μορφή.
Α' Προβολή: 2 Ιουνίου 2011

«X-MEN: FIRST CLASS»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μάικλ Φασμπίντερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόουζ Μπερν , Τζάνιουαρι Τζόουνς, Κέβιν Μπέικον
Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Σίκουελ λέγονται οι συνέχειες της πρώτης ταινίας. Πρίκουελ λέγονται εκείνες το σενάριο των οποίων αναφέρεται στο τι διαδραματίστηκε στην υπόθεση πριν από την πρώτη ταινία. Πρίκουελ είναι το «X- Men: First Class» που μας παρουσιάζει πώς ξεκίνησαν όλα για τους θρυλικούς ήρωες της Marvel Comics, τους X Men. Πριν ο Τσαρλς Ξαβιέ και o Έρικ Λενσέρ πάρουν τα ονόματα Professor X και Magneto αντίστοιχα και πριν γίνουν άσπονδοι εχθροί, ήταν δύο νέοι που ανακάλυπταν τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά. Ηταν κολλητοί, κατέληξαν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Το πώς και το γιατί μάς το λέει η ταινία.
Α' προβολή: 25 Αυγούστου 2011

«SUPER 8»
Επιστημονική φαντασία
Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Ρον Έλνταρντ, Νόα Έμεριχ, Γκάμπριελ Μπέισον, Τζόελ Κόρτνι, Ράιαν Λι, Ζακ Μιλς, Αμάντα Μικάλκα
Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
Η τελευταία παραγωγή του Στίβεν Σπίλμπεργκ έχει τον νοσταλγικό αέρα δικών του ταινιών επιστημονικής φαντασίας όπως τα «E.T.: ο εξωγήινος» και «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου». Το φιλμ που σκηνοθέτησε ο δημιουργός του τελευταίου κινηματογραφικού «Star Trek» τοποθετείται το καλοκαίρι του 1979 σε μια μικρή πόλη του Οχάιο και μας ταξιδεύει στον χρόνο με όχημα τους νεαρούς Ελ Φάνινγκ, Κάιλ Τσάντλερ, Αμάντα Μιχάλκα και μια εξωγήινη δύναμη που σπέρνει τον όλεθρο...
Α' προβολή: 16 Ιουνίου 2011

«CARS 2»
Κινούμενα σχέδια
Φωνές: Όουεν Γουίλσον, Μάικλ Κέιν, Larry the Cable Guy
Σκηνοθεσία: Tζον Λάσετερ, Μπραντ Λούις
Πέντε χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση των αυτοκινήτων-καρτούν αλλά αυτήν τη φορά χωρίς τη φωνή του μέγιστου Πολ Νιούμαν, τα πανέξυπνα αυτοκίνητα της εταιρείας Pixar που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια πιτσιρικάδες σε όλο τον κόσμο γκαζώνουν και πάλι. Το χωριό «Τα Μπουζί της Ωραίας Ελένης» ξαναζεί την τρελή περιπέτεια και ο Όουεν Γουίλσον ξαναδίνει τη φωνή του στον Κεραυνό Μακουίν, αυτοκίνητο αγώνων ταχύτητας με καλή... ψυχή.
Α' προβολή: 23 Ιουνίου 2011

«TRANSFORMERS 3»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Σάια ΛαΜπεφ, Ρόζι Χάντινγκτον Ουάιτλι, Πάτρικ Ντέμπσι, Τζος Ντουχάμελ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Τζον Μάλκοβιτς, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ
Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Μετά την τεράστια, παγκόσμια επιτυχία των blockbusters «Transformers» και «Transformers 2», τα ρομπότ επιστρέφουν σε τρισδιάστατη μορφή με επικές σκηνές δράσης στη Μόσχα, στην Αφρική και στην Κίνα. Και την 3D τεχνολογία να υπηρετεί πλήρως το ταλέντο και τη μαεστρία του Μάικλ Μπέι στην κινηματογραφική αποτύπωση πολύ εντυπωσιακών σκηνών. Η τρίτη ταινία με πρωταγωνιστές τα Transformers υπόσχεται να μην αφήσει τίποτε όρθιο και αν κρίνει κανείς από τις δύο προηγούμενες ταινίες, το πιστεύουμε!
Α' προβολή: 30 Ιουνίου 2011

«Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕΡΟΣ 2ον (3D)»
(Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I)
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Ντάνιελ Ράντκλιφ, Ρούπερτ Γκριντ, Έμα Γουότσον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρέιφ Φάινς
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γέιτς
Η ταινία με την οποία ο διασημότερος νεαρός μάγος του κόσμου, ο Χάρι Πότερ, βγαίνει στην (κινηματογραφική) σύνταξη θα είναι επίσης γυρισμένη σε 3D. Και αν κρίνω από το 1ο μέρος αυτής της τελευταίας ταινίας, το 2ο θα πρέπει να είναι... αυστηρώς ακατάλληλο! Ακόμα και ο τίτλος «Οι κλήροι του θανάτου» προκαλούν κάτι σαν ανατριχίλα. Το βέβαιο είναι ότι ο Χάρι μεγάλωσε και μαζί του «μεγάλωσε» και το είδος που εκπροσωπούν οι ταινίες του. Το παιδικό παραμύθι δίνει τη θέση του στο καθαρόαιμο... θρίλερ!
Α' προβολή: 15 Ιουλίου 2011

«ΚΟΝΑΝ Ο ΒΑΡΒΑΡΟΣ 3D»
(Conan the Barbarian)
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Μόμοα, Στίβεν Λανγκ, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Ρον Πέρλμαν, Ρέιτσελ Νίκολς
Σκηνοθεσία: Μάρκους Νίσπελ
Ακόμα μία τρισδιάστατη ταινία, ακόμα ένας θρυλικός ήρωας του παρελθόντος. Ο Κόναν, ο προϊστορικός ήρωας που στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνέβαλε στην καταξίωση του πρώην μασίστα, μετά ηθοποιού και τέως κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Conan, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για να τον γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές. Φυσικά σε 3D. Είμαι περίεργος να δω τι εστί Τζέισον Μόμοα, διότι το πρώην μοντέλο από τη Χαβάη έχει αναλάβει τον ρόλο...
Α' προβολή: 25 Αυγούστου 2011

«GREEN LANTERN»
Περιπέτεια φαντασίας
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Μπλέικ Λάιβλι, Πίτερ Σάρσγκάαρντ, Μάρκ Στρονγκ
Σκηνοθεσία: Μάρτιν Κάμπελ
Σ’ ένα Σύμπαν αχανές και μυστηριώδες, εδώ και αιώνες υπάρχει μια μικρή, αλλά πανίσχυρη δύναμη. Προστάτες της ειρήνης και της δικαιοσύνης είναι γνωστοί ως το Σώμα των Γκριν Λάντερν. Κάθε Γκριν Λάντερν φοράει ένα δαχτυλίδι που του χαρίζει υπερδυνάμεις. Αλλά όταν ένας νέος εχθρός, ο Πάραλλαξ, απειλήσει να καταστρέψει την ισορροπία δυνάμεων στο Σύμπαν, την αποστολή εξόντωσής του αναλαμβάνει το νεότερο μέλος του Σώματος που είναι άνθρωπος (Ράιαν Ρέινολντς). Την κινηματογραφική μεταφορά του «Green Lantern», ενός από τους παλαιότερους και δημοφιλέστερους ήρωες του πολύχρωμου χάρτινου σύμπαντος της DC, έχει αναλάβει ο Μάρτιν Κάμπελ, σκηνοθέτης του «Casino Royale».
A' προβολή: Αύγουστος 2011

tovima

Final Destination 5 (2011) Poster

Conan the Barbarian (2011) Poster

Την πρόκρισή της στον τελικό της Eurovision 2011 διεκδικεί η ελληνική συμμετοχή


Το χορό τους είναι έτοιμοι να δείξουν οι Λούκας Γιώρκα και Stereo Mike, οι οποίοι σήμερα Τρίτη θα ερμηνεύσουν το Watch my dance στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2011, που θα αρχίσει στις 22:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Φορτούνα Αρένα» του Ντίσελντορφ.

Η ελληνική συμμετοχή θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό του 56ου Διαγωνισμού Τραγουδιού που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου.

Το Watch my dance είναι σε σύνθεση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου και σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Τον Λούκα Γιώρκα θα πλαισιώσουν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί 19η στη σειρά, όπως προέκυψε από κλήρωση. Η σειρά εμφάνισης των χωρών έχει ως εξής:

1. Πολωνία, 2. Νορβηγία, 3. Αλβανία, 4. Αρμενία, 5. Τουρκία, 6. Σερβία, 7. Ρωσία, 8. Ελβετία, 9. Γεωργία, 10. Φινλανδία, 11. Μάλτα, 12. Σαν Μαρίνο, 13. Κροατία, 14. Ισλανδία, 15. Ουγγαρία, 16. Πορτογαλία, 17. Λιθουανία, 18. Αζερμπαϊτζάν, 19. Ελλάδα.

Οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν από σταθερό τηλέφωνο αλλά και με γραπτό μήνυμα από κινητό τηλέφωνο. Οι γραμμές για την ψηφοφορία και στον Ημιτελικό και στον Τελικό θα ανοίξουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα κλείσουν περίπου 15 λεπτά μετά την παρουσίαση και του τελευταίου τραγουδιού.

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 10/05/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Eπικίνδυνη αποστολή 2 Star Ξένη ταινία
23:00 Τζο, ο τρομερός ΕΤ3 Κωμωδία
23:00 Επιχειρησις «ντόμινο» Σπορ+ Περιπέτεια
23:00 Πες στη μορφίνη ακόμα την ψάχνω ΕΤ1 Κοινωνική
00:30 Για τη Λουσι Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:40 Ο άνδρας που μισούσαν οι γυναίκες Σπορ+ Ξένη ταινία
02:00 Κεντμα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
02:30 Robocop Star Ξένη ταινία
03:35 Ο δικός μου φίλος Πρίσμα+ Ξένη ταινία