Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

I am a ghost (2012) Trailer

Gorgeous 70mm Trailer for 'Samsara' Documentary

Cloud Atlas (2012) Near 6 minutes trailer !!

http://trailers.apple.com/trailers/wb/cloudatlas/#share


Άνετα το μεγαλύτερο κινηματογραφικό ρίσκο του 2012, το «Cloud Atlas» κυκλοφόρησε το πρώτο του τρέιλερ για να μας δώσει πρώτη γεύση από τον περίεργο, περίεργο κόσμο του. Τα μεγάλα ονόματα του καστ του (Τομ Χανκς, Χάλε Μπέρι, Χιου Γκραντ, Μπεν Γουίσο, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Τζιμ Στάρτζες, Σούζαν Σάραντον) υποδύονται πολλαπλούς χαρακτήρες σε διάφορες εποχές για τις έξι συνολικά διαφορετικές ιστορίες που διατρέχουν πολλές δεκαετίες, ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη της Γης και ενώνονται με αναπάντεχους τρόπους.

Το τρέιλερ στοχεύει περισσότερο στην ανάδειξη των πρωταγωνιστών ως κοσμικά συνδεδεμένων υπάρξεων, να τονίσει το πώς ξανασυναντιούνται μέσα στις δεκαετίες με διαφορετικές μορφές και ξαναζουν κάποια πράγματα από την αρχή. Με όμορφες εικόνες και κάποιες ενδιαφέρουσες στιγμές, είναι μια κάπως ενθαρρυντική πρώτη ματιά στην ταινία, αν και ελάχιστα ενδεικτική της επιτυχίας των σκηνοθετών να ελέγξουν μια τόσο επική ιστορία και το πολύπλοκο ύφος της.

Την σκηνοθεσία αυτού του ιδιαίτερα φιλόδοξου και απαιτητικού πρότζεκτ έχουν αναλάβει ο Τομ Τίκβερ («Τρέξε Λόλα Τρέξε», «Perfume») και ο Άντι και η Λάνα Γουατσόφσκι (τριλογία «Μάτριξ»), κάτι που είναι σχεδόν τόσο ενδιαφέρον όσο και η μπερδεμένη πλοκή: είναι δυνατόν να συνυπάρξουν τρεις σκηνοθετικές φωνές με αρμονία σε ένα τόσο ιδιαίτερο πρότζεκτ, όπου μια καθαρή, σαφής ματιά είναι η μόνη που μπορεί να σώσει το τελικό αποτέλεσμα από το χάος; «Σκεφτήκαμε τους μεμονωμένους χαρακτήρες ως πτυχές των ευρύτερων χαρακτήρων,» δήλωσε στο Entertainment Weekly η Λάνα Γουατσόφσκι. «Οι ζωές τους πλέκουν μια μεγαλύτερη ιστορία που διασχίζει χίλια χρόνια.»

Η ταινία, που θα προβληθεί στο φεστιβάλ του Τορόντο, θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο στις ΗΠΑ.

cinemag

Chasing Mavericks (2012) Trailer


Cloud Atlas (2012) Poster


Machete Kills (2013) Poster


Side by Side (2012) Poster


Resident Evil: Retribution (2012) Poster


Μάλικ και Ντε Πάλμα διεκδικούν Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας

Οι νέες ταινίες του Τέρενς Μάλικ (Το Δέντρο της Ζωής) και του Μπράιαν Ντε Πάλμα είναι ανάμεσα στις 17 ταινίες που θα διεκδικήσουν Χρυσό Λέοντα στο φετινό 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Οι δύο ταινίες μοιράζονται την ίδια πρωταγωνίστρια, τη Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, η οποία αναμένεται να βρεθεί στην ιταλική πόλη. Η Βενετία θα φιλοξενήσει και άλλους διάσημους σταρ, όπως τον Τζέιμς Φράνκο.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό είναι -εκτός από το To the Wonder του Μάλικ και από το Passion του Ντε Πάλμα-, οι νέες ταινίες των Ολιβιέ Ασάγιας, Τακέσι Κιτάνο, Κιμ Κι-Ντουκ και Ούλριχ Ζάιντλ.

Αναλυτικά στο διαγωνιστικό συμμετέχουν:


  • To the Wonder, Τέρενς Μάλικ (ΗΠΑ)
  • Something in the Air, Ολιβιέ Ασάγιας (Γαλλία)
  • Outrage: Beyond, Τακέσι Κιτάνο (Ιαπωνία)
  • Fill The Void, Ράμα Μπέρστιν (Ισραήλ)
  • Pieta, Κιμ Κι-Ντουκ (Νότιος Κορέα)
  • Dormant Beauty, Μάρκο Μπελόκιο (Ιταλία)
  • E' stato il figlio, Ντανιέλε Κίπρι (Ιταλία)
  • At Any Price, Ραμίν Μπαχράνι (ΗΠΑ, Βρετανία)
  • La cinquieme saison, Πέτερ Μπρόσενς, Τζέσικα Γουντγουόρθ (Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία)
  • Un giorno speciale, Φραντσέσκα Κομεντσίνι (Ιταλία)
  • Passion, Μπράιαν Ντε Πάλμα (Γαλλία, Γερμανία)
  • Superstar, Ξαβιέ Τζιανόλι (Γαλλία, Βέλγιο)
  • Spring Breakers, Χάρμονι Κορίν (ΗΠΑ)
  • Thy Womb, Μπριγιάντε Μεντόσα (Φιλιππίνες)
  • Linhas de Wellington, Βαλέρια Σαρμιέντο (Πορτογαλία, Γαλλία)
  • Paradise: Faith, Ούλριχ Ζάιντλ (Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία)
  • Betrayal, Κίριλ Σερεμπρένικοφ (Ρωσία)
Εκτός συναγωνισμού θα προβληθούν οι νέες ταινίες των Σούζαν Μπίερ, το ντοκιμαντέρ Bad 25 του Σπάικ Λι για τον Μάικλ Τζάκσον, η νέα ταινία της Μίρα Ναΐρ που θα σηκώσει και την αυλαία του Φεστιβάλ, η νέα ταινία του Μανουέλ ντε Ολιβέιρα, καθώς και το The Company You Keep του Ρόμπερτ Ρέντφορντ.

Εκτός συναγωνισμού θα δούμε και το ντοκιμαντέρ Witness: Libya του Μάικλ Μαν -ο οποίος είναι και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής- καθώς και τη νέα ταινία του Ισραηλινού Αμός Γκιτάι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ελληνική παρουσία υπάρχει στο τμήμα ταινιών μικρού μήκους, όπου διαγωνίζεται η ταινία του Γιώργου Ζώη, Τίτλοι Τέλους.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 29 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου.

in.gr
 

Παρασκευή 27/07/2012 - Ταινίες στην Eλληνική TV

20:00 Ερωτική συμφωνία ΕΤ3 Δράμα
22:00 Η μυστηριώδης νήσος Star Ξένη ταινία
22:00 Flyboys ΕΤ1 Ξένη ταινία
01:30 Planet Terror Star Ξένη ταινία
03:45 Μια νύχτα στο Μανχάταν Star Δράμα