Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Έθνος - Δευτέρα με Παρασκευή

Terra Nova (2011) Tv Series New Banner

Κυκλοφορίες Bluray - 15/09/2011 ODEON




THOR
AQUAMARINE
BREAKFAST AT TIFFANY'S
ICE AGE 3
ICE AGE 3 - 3D
JOHN TUCKER MUST DIE
THE HILLS HAVE EYES

Dexter - Season 6 Featurette


Thor ( 2011) Inside Look


Batman - The Line Short Movie Fan Made

American Horror Story (2011) Tv Series New Promo

Thor ( 2011) Deleted Scene

Pc World - Τεύχος 9/2011

Pc Magazine - Τεύχος 9/2011

Verbo (2011) Poster

388 Arletta Avenue (2011) Poster

Six Degrees of Hell (2012) Poster

The Rum Diary (2011) Poster

One for the Money (2012) Poster

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Melancholia

Οι εντυπωσιακές εικόνες του Melancholia συγκέντρωσαν θετικά σχόλια, αλλά φαίνεται ότι ήταν το μόνο καλό στοιχεία που βρήκαν πολλοί κριτικοί στην ταινία. Η ερμηνεία της Κίρστεν Ντανστ κέρδισε βραβείο στο Φεστιβάλ των Καννών, αν και πολλοί είναι αυτοί που θεώρησαν ότι το βραβείο της δόθηκε επειδή «ανέχθηκε» τον ιδιόρρυθμο σκηνοθέτη. «Βαρετή» και «κουραστική» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που τη συνοδεύουν. Ο Λαρς Φον Τρίερ έχει, πάντως, φανατικούς θαυμαστές (όπως και ορκισμένους εχθρούς) και η ταινία του είναι μία από τις πολυαναμενόμενες της χρονιάς.

Στην ταινία δύο αδελφές βρίσκουν τη σχέση τους να περνάει κρίση, καθώς ένας κοντινός πλανήτης απειλεί να συγκρουστεί με την Γη. Η ζωή τους αποσυντίθενται, την ώρα που το σύμπαν αποκαλύπτεται θεαματικά όταν πλησιάζει το τέλος του κόσμου.

Με τους: Σαρλότ Γκενσμπούργκ, Κίρστεν Ντανστ, Κίφερ Σάδερλαντ, Σαρλότ Ράμπλινγκ.


Μια Ημέρα


Η σκηνοθέτιδα Λόνε Σέρφιγκ (Μια Κάποια Εκπαίδευση) μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη το ομώνυμο bestseller μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Νίκολς.

Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή δύο ανθρώπων (της Έμα και του Ντέξτερ) σε μία περίοδο 20 ετών, μέσα από μία συγκεκριμένη ημερομηνία (της επέτειο της γνωριμίας τους).

Στους δύο βασικούς ρόλους ο Τζιμ Στέρτζες και η Αν Χάθαγουεϊ.

Οι Νύφες του Hindu Kush

Η ταινία είναι ένα οδοιπορικό στη γη και στον πολιτισμό των Καλάσα του Βορειοδυτικού Πακιστάν, μιας παγανιστικής μειονότητας 4.000 ανθρώπων που αγωνίζονται, ανάμεσα σε 165 εκατομμύρια μουσουλμάνους, να διατηρήσουν τις παραδόσεις τους. Η σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ είναι της Αννέτας Παπαθανασίου.

Στις Παρυφές

Η Ματίλντα έχει στη διάθεσή της μία μέρα. Είκοσι τέσσερις ώρες μέσα στις οποίες πρέπει, αφού πάει με ειδική άδεια στην κηδεία της μητέρας της, να επιστρέψει στη φυλακή όπου εκτίει την ποινή της. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα ζητήσει μια χάρη από τον αδελφό και την απρόθυμη κουνιάδα της, και όταν εκείνοι αρνιούνται να τη βοηθήσουν, στρέφεται στον πρώην φίλο και προαγωγό της. Η μικρή αυτή «έκπληξη» έρχεται από τη Ρουμανία και ξεχωρίζει για την ερμηνεία της Άνα Ουλάρου (βραβείο ερμηνείας και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης).

Στρουμφάκια

Η Στρουμφίτα, ο Μπαρμπαστρουμφ, ο Χαχανούλης, ο Δρακουμέλ των παιδικών μας χρόνων έρχονται στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα σε τρεις διαστάσεις. Η ταινία συνδυάζει CGI animation και live action και η σκηνοθεσία είναι του Ράτζα Γκόσνελ. Στο ρόλο του Δρακουμέλ ο Χανκ Αζάρια, ενώ φωνή στη Στρουμφίτα αναλαμβάνει να δώσει η ποπ σταρ Κέιτι Πέρι. Όσο για την υπόθεση; (όχι ότι έχει καμία σημασία). Τα στρουμφάκια φεύγουν από το μαγικό τους δάσος και μέσα από ένα μυστικό πέρασμα καταλήγουν στη σύγχρονη Νέα Υόρκη. Για παιδιά ή για όσους θέλουν να θυμηθούν κυριακάτικα πρωινά με κινούμενα σχέδια.

Βλέπω το Θάνατό Σου 5

Μόνο για τους φαν της σειράς ταινιών, το Βλέπω το Θάνατό Σου, απέχοντας πολύ από την φρεσκάδα που φέρνει η πρώτη ταινία επανέρχεται για πέμπτη φορά στις αίθουσες, τρισδιάστατο.

Μια ομάδα εργαζομένων ξεκινά ένα ταξίδι με λεωφορείο. Την ώρα που το λεωφορείο βρίσκεται σε μια εναέρια γέφυρα ο Σαμ έχει ένα κακό προαίσθημα και σώζει μερικούς από τους επιβάτες από βέβαιο θάνατο. Μπορεί, όμως, κανείς να ξεγελάσει τον θάνατο;

Με τους: Τόνι Τοντ, Νίκολας Ντ'Αγκόστο, Έμμα Μπελ, Μάιλς Φίσερ.

Ξαναπαντρεύομαι τη Γυναίκα Μου

Η επανέκδοση της εβδομάδας (με αγγλικό τίτλο His Girl Friday) είναι μια απολαυστική screwball κωμωδία του Χάουαρντ Χοκς με τους Κάρι Γκραντ και Ρόζαλιν Ράσελ.

Όταν ένας εκδότης αποφασίζει ότι θέλει να ξανακερδίσει την δημοσιογράφο πρώην γυναίκα του, της δίνει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για να την πείσει να μην αφήσει τη δουλειά της για να ξαναπαντρευτεί.

Newsroom ΔΟΛ

Πέμπτη 08/09/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Ου φονεύσεις Star Δράμα
23:00 Δεύτερη ευκαιρία Σπορ+ Ξένη ταινία
23:15 Το πακέτο (Outta time) Alter Ξένη ταινία
23:30 Φαντάσματα Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:30 Αλάσκα: Η γη του μυστηρίου ΝΕΤ Κωμωδία
00:40 Πράξη απόγνωσης Σπορ+ Ξένη ταινία
01:30 Dinocroc Alter Ξένη ταινία
02:15 Η λάμψη Star Ξένη ταινία
02:30 Κάλλας για πάντα ΝΕΤ Δράμα
03:30 Rats 2 Alter Ξένη ταινία