Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Dylan Dog: Dead of Night (2011) New Trailer

The Backwater Gospel Short Movie

Star Wars: First Class

Thurgood (2011) Trailer

The Infected (Los Infectados)(2011) Posters


1st trailer for Mexican indie film THE INFECTED (LOS INFECTADOS)

Amazing Trailer for Zombie Video Game Dead Island

Entertainment Weekly Introduces Our New 'Superman' Henry Cavill

Guillermo del Toro's 3D Stop-Motion 'Pinocchio' Movie


Chilling Full-Length Trailer for James Wan's 'Insidious'

Ο Moby στην Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου 2011 στο Θέατρο Γης.

12 χρόνια μετά το ''Play'',το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, και 2 χρόνια μετά το ''Wait For Me'', o Richard Melville Hall, aka Moby,επιστρέφει με νέο studio album, που θα ακούει στο όνομα ''Destroyer''. Το όνομα καθώς επίσης και το εξώφυλλο του δίσκου είναι έμπνευση που είχε ο ίδιος, όταν μετά από καθυστέρηση στην πτήση του εξερευνούσε το αεροδρόμιο La Guardia.

Την κυκλοφορία του ''Destroyer'', από το οποίο ήδη ακούτε τραγούδια στο πρόγραμμα του extreme, θα συνοδεύσει ένα φωτογραφικό λεύκωμα με φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο ίδιος ο Moby σε περιοδία που έκανε παρέα με τον Carl Cox, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ένας κύκλος συναυλιών,που για καλή μας τύχη συμπεριλαμβάνει και την Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου, στο Θέατρο Γης.

To ''Destroyer'', σύμφωνα με τον Moby, αναμένεται να κυκλοφορήσει πέρι τα μέσα Μαϊου, σε ψηφιακή αλλά και σε παραδοσιακή μορφή. ''Destroyer'' λοιπόν, αναμφίβολα από τους πιο αναμενόμενους δίσκους της χρονιάς που διανύουμε.

The Kennedys (2011)

Unknown (2011)

The Adjustment Bureau (2011)

Πέμπτη 17/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Έρωτας στα χρόνια της χολέρας Star Ξένη ταινία
21:35 Τρεις στιγμές Σινε+ Ξένη ταινία
23:45 Η τέχνη της αρνητικής Σκέψης Σινε+ Ξένη ταινία
00:00 Το καφέ του έρωτα ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:00 Γλυκός πειρασμός Mega Ξένη ταινία
01:00 Πως να ξεφορτωθούμε τους άλλους Σινε+ Δράμα
02:40 Σκυλιά στη χλόη Σινε+ Δράμα
02:45 Ο πρωτάρης Star Κοινωνική
04:20 Ο σώζων εαυτό σωθήτω Σινε+ Δράμα

'Mortal Kombat' Lines Up Fighters for Digital Series!

Marianne (2011) Trailer

More New 'Battle: Los Angeles' Photos


2nd Official Trailer for ImageMovers 'Mars Needs Moms'

Award-Winning Thai Film 'Uncle Boonmee' Official Trailer

Πίστη - Shahada (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 17/02/2011

Βερολίνο, σήμερα. Στη διάρκεια μιας επιδρομής της αστυνομίας σε μια αποθήκη για τη σύλληψη παράνομων εργατών, οι μοίρες τριών μουσουλμάνων γεννημένων στη Γερμανία συγκρούονται.

Ο Ισμαΐλ, αστυνομικός τουρκικής καταγωγής, ετοιμάζεται να προδώσει το σήμα και τη γυναίκα του, σπρωγμένος απ’ την έλξη που νιώθει για την παράνομη μετανάστρια Λέιλα. Ο Σάμι διχάζεται ανάμεσα στη μουσουλμανική του πίστη και στον ακατανίκητο πόθο που νιώθει για έναν συνάδελφό του, παρά τη βίαιη ομοφοβία των φίλων του.

Ο τοπικός ιμάμης, φιλελεύθερος θρησκευτικός ηγέτης τον οποίο η κοινότητα σέβεται, καθησυχάζει τον Σάμι, αλλά κι ο ίδιος περνάει δύσκολες ώρες: η κόρη του, Μαριάμ, οδεύει προς μια ακραία συντηρητική κατεύθυνση, παρότι μεγάλωσε με τις αρχές της ανεκτικότητας. Οι τρεις τους πρέπει να βρουν μια θέση ανάμεσα στην πίστη και τη σύγχρονη ζωή σε μια δυτική κοινωνία· ανάμεσα σ’ έναν θελκτικό, απελευθερωμένο τρόπο ζωής και στην παράδοση.

Χτες το βράδυ - Last Night (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 17/02/2011

Ένα παντρεμένο ζευγάρι περνάει χωριστά ένα βράδυ, όταν ο σύζυγος φεύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι με μια συνάδερφό του, η οποία τον ελκύει ερωτικά.

Όμως όσο αυτός βρίσκεται μακριά, η σύζυγός του συναντά τον πρώην της.

Μέσα σε μια νύχτα, οι ζωές των τεσσάρων αυτών ανθρώπων περνάνε από διάφορες δοκιμασίες, από τις οποίες δεν θα βγουν αλώβητοι.

Για το Καλό των Αλλων - El mal ajeno (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 17/02/2011

Ο Ντιέγκο είναι ένας γιατρός τόσο συνηθισμένος στις αντιξοότητες, που έχει «ανοσοποιηθεί» από τον πόνο των άλλων.

Η απόπειρα αυτοκτονίας της Σάρα, μιας ασθενούς του, θα φέρει τον Ντιέγκο αντιμέτωπο με τον σύντροφό της, ο οποίος τον θεωρεί άμεσα υπεύθυνο για ότι συνέβη. Σε μια τεταμένη απ’ την ένταση συνάντηση, ο Ντιέγκο απειλείται με ένα όπλο.

Ώρες αργότερα, θυμάται μόνο τον ήχο μιας έκρηξης αλλά έχει την παράξενη αίσθηση πως έχει δεχτεί περισσότερους από έναν πυροβολισμό.

True Grit (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 17/02/2011

Ο πατέρας της δεκατετράχρονης Mattie Ross (Hailee Steinfeld) δολοφονείται μπροστά στα μάτια της από τον "δειλό" Tom Chaney (Josh Brolin). Η μικρή "εκδικήτρια" αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της και να αποδώσει δικαιοσύνη. Έτσι " προσλαμβάνει " έναν σκληροτράχηλο με αληθινό θράσος (true grit) άλλα ιδιόρρυθμο και μεθύστακα σερίφη τον Rooster Cogburn (Jeff Bridges) , ο οποίος παρά τις όποιες αντιρρήσεις έχει τελικά αποφασίζει να βοηθήσει την Mattie.

Τυφλωμένη από την εκδίκηση η δεκατετράχρονη και ο σεριφής κυνηγούν τον δολοφόνο και προσπαθούν να τον πιάσουν πριν όμως από τον LeBoeuf (Matt Damon) , έναν Ranger που επίσης αναζητεί να συλλάβει τον Tom Chaney για έναν άλλο φόνο που διέπραξε στο Texas.. Remake του κλασικού western που γύρισε το 1969 ο Henry Hathaway με τον John Wayne ή αλλιώς η ταινία που κέρδισε το Oscar o John Wayne. Το True Grit φαίνεται πως άρεσε αρκετά στους αδερφούς Κοεν που αποφάσισαν να το ξαναζωντανέψουν αλλά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Secretariat (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 17/02/2011

Τo 1969 η Πένυ Τσένερι, κόρη του επιτυχημένου επιχειρηματία και ιδιοκτήτη των στάβλων Μίντοου, Κρίστοφερ Τσένερι, απόφασίζει να αναλάβει τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης. Αυτή ήταν η πρώτη μιας σειράς κρίσιμων αποφάσεων, οι οποίες έμελλε να αλλάξουν οριστικά τη ζωή της ίδιας, αλλά και των αγαπημένων της προσώπων. Μην έχοντας, ως νοικοκυρά, την παραμικρή πείρα από κούρσες αλόγων, η Τσένερι αποφάσισε να εισβάλλει στον αυστηρά ανδροκρατούμενο αυτό χώρο, ποντάροντας πάνω στο καστανόχρωμο πουλάρι με την πορφυρή χαίτη και το σημάδι στο μέτωπο που θύμιζε λευκό αστέρι.

Η Τσένερη ανέθρεψε το πουλάρι, με την πίστη πως έχει στα χέρια της έναν γεννημένο πρωταθλητή και του έδωσε το όνομα Σεκρετέριατ. Τρία χρόνια αργότερα, χάρη στη φροντίδα της ιδίας και των συνεργατών της και υπό την πολύτιμη καθοδήγηση του βετεράνου εκπαιδευτή αλόγων Λουσιέν Λοράν, ο Σεκρετέριατ κατόρθωσε να κερδίσει 3 κούρσες, σε 3 πολιτείες, μέσα σε 5 μόνο εβδομάδες, φτάνοντας στη θριαμβευτική κατάκτηση του περίφημου Triple Crown, για πρώτη φορά μετά από 25 ολόκληρα χρόνια!

Ο δρόμος του πολεμιστή - The Warrior's Way (2010)

Ελληνική πρεμιέρα 17/02/2011

Μετά από μια ζωή εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και την ξιφομαχία, ο Γιανγκ (Γιανγκ Ντονγκ Γκαν) έχει εξολοθρεύσει όλους τους εχθρούς της φατρίας του, πλην ενός - ένα βρέφος που το χαμόγελό του, του ζεσταίνει την καρδιά. Καθώς δεν θέλει να την σκοτώσει και - την ίδια στιγμή - αδυνατεί να την προστατέψει από την φατρία του, ο Γιανγκ αποφασίζει να πάρει το μωρό και να φύγει, ζητώντας καταφύγιο σε έναν παλιό φίλο που μένει στο Λοντ, μια πόλη της Δυτικής Αμερικής.

Καταφτάνει για να ανακαλύψει πως ο φίλος του έχει πεθάνει και η κάποτε ευημερούσα, λόγω των ορυχείων χρυσού, πόλη είναι σε άσχημη κατάσταση. Η πόλη κατοικείται πλέον από μια ομάδα εκκεντρικών ανθρώπων, μεταξύ των οποίων, η Λιν (Κέιτ Μπόσγουορθ), μια όμορφη γυναίκα που εκπαιδεύεται στη μάχη με στιλέτα και ο Ρον (Τζέφρι Ρας), ένας αλκοολικός.

Για να μπορέσει να φτιάξει ένα ασφαλές σπίτι για το παιδί, μακριά από την φονική φατρία του, ο Γιανγκ αποφασίσει να μείνει στην πόλη και να κρύψει το σπαθί του για πάντα. Ο Γιανγκ θα βρει στο πρόσωπο της Λιν, μια αδελφή ψυχή. Ορφανή λόγω ενός τραγικού γεγονότος, η Λιν έχει περάσει τα τελευταία δέκα χρόνια, σχεδιάζοντας την εκδίκηση της, ενάντια στον άνθρωπο που της είχε επιτεθεί, τον Συνταγματάρχη (Ντάνι Χιούστον). Ενώ μαθαίνει στον Γιανγκ τις δουλειές της καθημερινότητας τους και φροντίζει το μωρό, ανακαλύπτει το ταλέντο του στην ξιφομαχία και του ζητάει να την εκπαιδεύσει στις πολεμικές τέχνες.

Εν μέσω των γιορτών των Χριστουγέννων, ο Συνταγματάρχης και η συμμορία του επιστρέφουν και απειλούν να καταστρέψουν την πόλη. Ξέροντας πως η Λιν θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Συνταγματάρχη, ο Γιανγκ απρόθυμα ξεθάβει το σπαθί του, έχοντας γνώση ότι αυτή του η πράξη, θα αποκαλύψει αμέσως στην πρώην ομάδα του, το μέρος που βρίσκεται.

To πρώτο clickable comedy series ξεκίνησε στην Ελλάδα

Ξεκινώντας το 2ο χρόνο λειτουργίας του, το web-site SocialTV.gr μπαίνει στο χώρο της παραγωγής ψυχαγωγικών σειρών με μια προσπάθεια που αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία συνδυάζοντας την πλοκή και το χιούμορ με την πιο καινοτόμο τεχνολογία στο χώρο του online video.

Σε συνεργασία με την Full Moon Entertainment, το SocialTV.gr παρουσιάζει το πρώτο Clickable Comedy Web Series !

Η πρώτη σειρά στην Ελλάδα που καλεί τον χρήστη να κάνει κλικ μέσα στο περιεχόμενο της εικόνας που παρακολουθεί επιλέγοντας την πλοκή ή βλέποντας πληροφορίες σχετικά με αντικείμενα που συνθέτουν το σκηνικό. Η νέα σειρά λέγεται Mr. Perfect!

Δείτε το πρώτο επεισόδιο εδώ: http://www.mrperfect.gr/