Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Johnny English Reborn (2011) Trailer


Super (2011)

Κατερίνα Στικούδη - 6.000.000

FALLING SKIES trailer shows alien devastation

Kaydara (2011) Trailer & making of





This 2 (2011) Trailer

The Veteran (2011) Trailer

Where are we Going? aka Où allons-nous? (2011) Trailer

Play Dead (2011) Trailer


Avarice (2011) Trailer



No Country for Old Men meets 2001: A Space Odyssey

A mysterious box from space lands in the desert; it holds the power to grant anyone's desires, but at a deadly cost. When a group of strangers are brought together by their most desperate desires, they will unwittingly release the evil darkness lurking inside.

The Candy Shop Short Movie

SNOWTOWN (2011) Trailer

Debtocracy (2011) Documentary

Debtocracy (temp) from ThePressProject on Vimeo.



Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή.
Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν από τα τέλη Μαρτίου χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.

Ο Αρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα.

Στο Debtocracy μιλούν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημαϊκοί Ντέιβιντ Χάρβεϊ, Σαμίρ Αμίν, Κώστας Λαπαβίτσας και Ζεράρ Ντιμενίλ, ο φιλόσοφος Αλέν Μπαντιού, ο επικεφαλής της επιτροπής λογιστικού ελέγχου του Ισημερινού Ούγκο Αρίας, ο πρόεδρος του CADTM Ερίκ Τουσέν, ο Αργεντίνος σκηνοθέτης Φερνάντο Σολάνας, δημοσιογράφοι όπως o Άβι Λιούις (συγγραφέας/σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ The Take – Η κατάληψη) και ο Ζαν Κατρμέρ (Liberation). Ακόμη προσωπικότητες όπως ο Μανώλης Γλέζος και η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Ζάρα Βάγκενκνεχτ.

Τη μουσική επένδυση προσφέρει ο Γιάννης Αγγελάκας και επιστημονική επιμέλεια έχει ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος Λεωνίδας Βατικιώτης.

Την παραγωγή του DEBTOCRACY ανέλαβε η εταιρεία BitsnBytes. Το μοντάζ υπογράφει ο Άρης Τριανταφύλλου.


Είναι ανήθικο να πληρώνεις ένα ανήθικο χρέος. Δεν συμφωνείτε....

Μας αφορά όλους, υπογράψτε κι εσείς.

http://www.elegr.gr/

1996 Star Wars High School Rock Opera

Italian Tv Spot for Thor (2011) Movie

Quiz (2012) Poster

Awesome Prequel to 'Priest' Animated by Genndy Tartakovsky

Sucker Punch (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 07/04/2011

Μια σκληροτράχηλη «Αλίκη» όχι πια στη Χώρα των Θαυμάτων, αλλά σε εκείνον των ονείρων.Χωρίς χρονικούς και χωρικούς περιορισμούς η Μπέιμπιντολ ζει στον κόσμο της φαντασίας της φυλακισμένη.

Η Μπέιμπι Ντολ είναι ένα νεαρό κορίτσι αιχμάλωτο των απαιτήσεων του δυνάστη πατριού της. Θα καταλήξει σε ψυχιατρική κλινική και με το μυαλό της θα αλλοιώσει την πραγματικότητα και θα ζήσει σε παράλληλο σύμπαν.

Θα παρακινήσει τέσσερις νεαρές κοπέλες—την απρόθυμη Σουίτ Πι (Άμπι Κόρνις), την ντόμπρα Ρόκετ (Τζένα Μαλόουν), την μαχήτρια Μπλόντι (Βανέσα Χάντζενς) και την πιστή φίλη Άμπερ (Τζέιμι Τσανγκ)—να συνεργαστούν και να προσπαθήσουν, να ξεφύγουν από την τρομερή μοίρα που τις περιμένει στα χέρια αυτών που τις έχουν αιχμαλωτίσει.

Το Sucker Punch είναι η νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ (300) σε σκηνοθεσία και σενάριο του ίδιου.

Rio (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 07/04/2011

Ο Μπλου είναι ένας παπαγάλος τόσο σπάνιος που πιστεύει ότι είναι ο τελευταίος του είδους του. Όταν όμως ανακαλύπτει ότι υπάρχει κι άλλος σαν κι αυτόν- και μάλιστα θηλυκού γένους- αφήνει το βολικό κλουβί του στη μικρή πόλη της Μινεσότα και πετάει για το Ρίο.

Όπως, όμως αποδεικνύεται, ο οικόσιτος Μπλου και η εντελώς ανεξάρτητη παπαγαλίνα Τζούελ δεν δείχνουν να είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Αυτό δεν θα τους εμποδίσει από το να ζήσουν μια περιπέτεια.

Η ταινία έρχεται από τους δημιουργούς της σειράς ταινιών Ice Age και θα προβάλλεται σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη μορφή.

Potiche (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 07/04/2011

Μετά τη συνεργασία τους στις εξαιρετικές 8 Γυναίκες, οι Φρανσουά Οζόν και Κατρίν Ντενέβ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στην ταινία Potiche. Το φιλμ του Οζόν μπορεί να ξεκινάει δυναμικά, αλλά η συνέχεια είναι πολύ αδύναμη.

Ενώ αρχικά ο σκηνοθέτης επιδίδεται στο γνωστό ειρωνικό κλείσιμο του ματιού, το δεύτερο μισό της ταινίας κουράζει όπως και η προσπάθεια χειραφέτησης της Σ.Πιζόλ. Η Κατρίν Ντενέβ είναι, πάντως, απολαυστική στον ρόλο μιας γυναίκας-«γλάστρας» που ηγείται του εργοστασίου του συζύγου της με θεαματικά αποτελέσματα.

Hanna (2011)

Ελληνική πρεμιέρα 07/04/2011

Ο Τζο Ράιτ (Περηφάνια και Προκατάληψη, Εξιλέωση) σκηνοθετεί ένα περιπετειώδες θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Σάοϊρς Ρόναν. Η Χάνα δεν είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι. Μεγαλωμένη από τον πατέρα της, πρώην υπάλληλο της CIA, στην άγρια φύση της Φινλανδίας, έχει το σθένος, την αντοχή και τα οξυμένα ένστικτα ενός στρατιώτη. Η ανατροφή της και η εκπαίδευσή της είχαν ένα και μόνο σκοπό: να γίνει η καλύτερη δολοφόνος.

Μια αποστολή που την στέλνει ο πατέρας της σημαδεύει την εφηβεία της, καθώς διασχίζει κρυφά τη Βόρεια Αφρική και την Ευρώπη, ξεφεύγοντας από πράκτορες και δολοφόνους, οι οποίοι δίνουν αναφορά γι' αυτήν σε μια ανελέητη υπάλληλο μυστικών υπηρεσιών. Ενώ πλησιάζει στον στόχο της, η Χάνα έρχεται αντιμέτωπη με πανίσχυρους εχθρούς και βρίσκεται μπροστά σε ραγδαίες αποκαλύψεις για τον ίδιο της τον εαυτό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κέιτ Μπλάνσετ, Έρικ Μπάνα και Ολίβια Ουίλιαμς.
Την μουσική της ταινίας υπογράφουν οι Chemical Brothers.

Η Digea στην κεντρική Θεσσαλία από 27/5/2011

Μετά την κάλυψη ακριτικών περιοχών στη Θράκη και στη Ρόδο, η Digea επιστρέφει στα αστικά κέντρα και από τις 27 Μαΐου 2011 θα εκπέμψει ψηφιακά στην κεντρική Θεσσαλία, από το κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι».

Πάνω από 400.000 κάτοικοι των νομών Λαρίσης, Τρικάλων και Καρδίτσας που εξυπηρετούνται από το κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι» θα έχουν πρόσβαση στο ψηφιακό σήμα της Digea και θα απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, με κορυφαία και σταθερή ποιότητα ήχου και εικόνας, χωρίς ‘χιόνα’ και ‘είδωλα’. Καθώς το αναλογικό σήμα θα διακοπεί από το συγκεκριμένο κέντρο εκπομπής, σύμφωνα πάντα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, για τη λήψη του ψηφιακού σήματος, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να διαθέτουν ή να προμηθευτούν εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4.
Ως επόμενο βήμα θα πρέπει να συντονίσουν τα κανάλια του δέκτη τους στις συχνότητες 22 (482 MHz) και 29 (538 MHz), ενώ συνιστάται και ο προσανατολισμός της κεραίας τους προς το κέντρο εκπομπής «Δοβρούτσι».
Για την ομαλή μετάβαση των τηλεθεατών στη νέα ψηφιακή εποχή, η Digea σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, την κρατική τηλεόραση και άλλους εμπλεκόμενους φορείς σχεδιάζουν στοχευμένες ενέργειες επικοινωνίας σε τοπικό επίπεδο.
Πιο συγκεκριμένα, με τη βοήθεια των τοπικών αρχών, θα διοργανωθούν ημερίδες για τους τεχνικούς των περιοχών και το ευρύ κοινό, θα γίνει διανομή ενημερωτικού υλικού, θα υπάρξουν εθελοντικές ομάδες υποστήριξης αδύναμων κοινωνικών ομάδων, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχές.

Παράλληλα, μέσω κυλιόμενου ενημερωτικού μηνύματος (crawl) που θα προβάλλεται στις τηλεοπτικές οθόνες, οι τηλεθεατές που επηρεάζονται από τη μετάβαση θα πληροφορούνται για τις άμεσες ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν. Με αφορμή τον επόμενο σταθμό της ψηφιακής μετάβασης, ο CEO της Digea κ. Γιώργος Μαθιός δήλωσε τα ακόλουθα: «Η ψηφιακή μετάβαση της κεντρικής Θεσσαλίας αποτελεί για εμάς ένα κρίσιμο και πολύ σημαντικό εγχείρημα, καθώς επηρεάζεται για πρώτη φορά τόσο μεγάλος αριθμός κατοίκων σε μία ευρεία γεωγραφική περιοχή. Έχοντας ως στόχο την ομαλή μετάβαση του κόσμου στην ψηφιακή τηλεόραση, η συντονισμένη προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων - Digea, κρατική τηλεόραση, αρμόδια Υπουργεία, Τοπική Αυτοδιοίκηση κ.α. – καθώς και η ενεργή υποστήριξη της πολιτείας κυρίως στην ενημέρωση των απομακρυσμένων περιοχών και αδύναμων κοινωνικών ομάδων για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των τηλεθεατών που επηρεάζονται, θεωρείται πλέον απαραίτητη.»

In.gr

Πέμπτη 07/04/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Ματωμένο διαμάντι Star Ξένη ταινία
21:30 Το τάνγκο του έρωτα Σινε+ Ξένη ταινία
23:25 Σε επικίνδυνη τροχιά Σινε+ Ξένη ταινία
00:05 Pulp fiction ANT1 Ξένη ταινία
00:30 Ξενή ταινία Alter Ξένη ταινία
01:20 Νοτοριους Σινε+ Ξένη ταινία
02:55 Ο σοβαρός Κύριος Ερνέστος Σινε+ Ξένη ταινία
03:00 Even Angels Eat Beans Star Ξένη ταινία