Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Would You Rather (2012) Trailer

Καθημερινή - Κυριακή 01/04/2012


Ώρες Ελευθερίας: Βαλκανικοί Πόλεμοι, 100 χρόνια- Το μέτωπο της Ηπείρου

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 ετών από τους Βαλκανικούς Πολέμους, η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών και Η Καθημερινή παρουσιάζουν τη συγκλονιστική ιστορία του λαμπρότερου στρατιωτικού άθλου της σύγχρονης Ελλάδας.

Σε μία περίοδο κατήφειας και εσωστρέφειας, η ανά χείρας έκδοση υπενθυμίζει το μεγαλείο του ελληνισμού όταν είναι ενωμένος, και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη μεγάλη επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας.

Τα γεγονότα που εξιστορούνται στις σελίδες των τριών τόμων του έργου αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι οι αντοχές του έθνους μας είναι ανεξάντλητες. Ότι, ακόμη και στο σκοτάδι της πιο βαθιάς νύχτας, οι Έλληνες μπορούμε να βρούμε το δρόμο.

New Order (2012) Trailer

Comicdom Con Athens 2012


Έθνος - Κυριακή 01/04/2012

Real News - Κυριακή 01/04/2012

Ο Τζέιμς Κάμερον καταδύθηκε στο βαθύτερο σημείο του φλοιού της γης

Αναδύθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας ο καναδός σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος είχε καταδυθεί μόνος σε ένα μικρό υποβρύχιο στην Τάφρο των Μαριανών στον Ειρηνικό Ωκεανό, το πιο βαθύ σημείο του φλοιού της γης.

Ο διάσημος σκηνοθέτης του «Τιτανικού» και του «Αβαταρ» «αναδύθηκε στην επιφάνεια ικανοποιημένος για την ιστορική αυτή κατάδυση στο βαθύτερο σημείο του ωκεανού (βάθος περίπου 11 χιλιομέτρων)», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του στο
Tweeter το National Geographic, το οποίο καθοδηγεί την αποστολή Deep Sea Challenge.

Η διαδικασία ανόδού του υποβρυχίου του Κάμερον, το οποίο έχει το όνομα «κάθετη τορπίλη» διήρκεσε περίπου 70 λεπτά.

Ο καναδός σκηνοθέτης αναδύθηκε σε απόσταση 500 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της νήσου Γκουάμ.
tanea

Ρεκόρ εισπράξεων για το Hunger Games στις ΗΠΑ

Η περιπέτεια φαντασίας The Hunger Games απέσπασε 155 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box office το πρώτο διήμερο προβολής της. Πρόκειται για τις μεγαλύτερες εισπράξεις για ταινία που δεν είναι σίκουελ και για το τρίτο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών.



To Hunger Games έρχεται κάτω από το φινάλε του Χάρι Πότερ, το οποίο συγκέντρωσε 169,2 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο διήμερο προβολής του και από τον Σκοτεινό Ιππότη του 2008 που το πρώτο διήμερο προβολής του απέσπασε 158,4 εκατομμύρια δολάρια στο αμερικανικό box-office.

Παγκοσμίως, η ταινία έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 214,25 εκατομμύρια δολάρια.

Θαυμαστές του βιβλίου -η ταινία βασίζεται στην λογοτεχνική τριλογία της Σούζαν Κόλινς- περίμεναν μέχρι και οκτώ ώρες στην ουρά, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στις πρώτες προβολές της ταινίας.

Το Hunger Games ξεκίνησε να σπάει τα ρεκόρ από την Παρασκευή, πριν ξεκινήσει καλά-καλά η προβολή της. Η ταινία έφτασε τα 19,7 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Στην ταινία η δράση εκτυλίσσεται σε ένα μετά-αποκαλυπτικό σύμπαν, η Βόρειος Αμερική ονομάζεται Πάνεμ και πρωτεύουσά της είναι η κακόγουστη Κάπιτολ.

Κάθε χρόνο, σε ανάμνηση της καταστολής της εξέγερσης της 13ης περιφέρειας, κάθε μία από τις 12 περιφέρειες αναγκάζεται να στείλει ένα αγόρι και ένα κορίτσι για να λάβει μέρος σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι, ο στόχος του οποίου είναι η αλληλοεξόντωση των διαγωνιζομένων.

Ένα κορίτσι, η Κάτνις Έβερντιν είναι εκείνη που θα κληθεί να εκπροσωπήσει τη 12η περιφέρεια στους αγώνες. Μόνο που η Κάτνις είναι ένα κάπως ξεχωριστό κορίτσι...

Πρωταγωνίστρια είναι η Τζένιφερ Λόρενς, το κορίτσι που απέσπασε πέρυσι μία υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Στην Καρδιά του Χειμώνα.

Αναλυτές της βιομηχανίας του θεάματος εκτιμούν ότι πρόκειται για την γέννηση μιας τριλογίας. Το στούντιο περίμενε να δει ποιες θα είναι οι εισπράξεις του πρώτου διημέρου για να αποφασίσει εάν θα συνεχιστεί η τριλογία.

Όπως όλα δείχνουν, θα δούμε τελικά στη μεγάλη οθόνη και τις υπόλοιπες περιπέτειες της Κάτνις Έβερντιν.

tanea

Prometheus (2012) TV Spot 2

Dark Shadows (2012) TV Spot

Snow White and the Huntsman (2012) New TV Spot

Bent (2012) TV Series Promo Poster

Detention (2012) Poster

Έφυγε ο ηθοποιός Σοφοκλής Πέππας

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών μετά από μακρά ασθένεια ο γνωστός ηθοποιός, Σοφοκλής Πέππας.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 16:00 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε πίσω του μία σπουδαία καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Πρωταγωνίστησε σε παραστάσεις κλασικού ρεπερτορίου με το Εθνικό Θέατρο, εμφανίστηκε στην Επίδαυρο καθώς και με το ελεύθερο θεατρο ενώ συμμετείχε σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Από τις τελευταίες εμφανίσεις του στο θέατρο ήταν στις παραστάσεις του Ανοιχτού Θεάτρου «Ο θείος Βάνιας» του Τσέχωφ και «Οι Πέρσες» του Αισχύλου.

Είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεπτικές σειρές όπως το «Λούνα Παρκ», τη «Λωξάντρα», το «Άφρικα» και την «Αίθουσα του Θρόνου», η οποία ήταν η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση.

Ιδιαίτερό του χαρακτηριστικό ήταν η φωνή του την οποία μάλιστα είχε δανείσει στον «Μπαμπαστρούμφ» στην δημοφιλή παιδική σειρά «Στρουμφάκια».

Newsroom ΔΟΛ

Δευτέρα 26/03/2012 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:45 Ο ύποπτος Alpha Ξένη ταινία
22:00 The bank job: Το μεγάλο κόλπο Star Ξένη ταινία
23:00 Θεόφιλος ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:30 Οταν έκλαψε ο Νίτσε ΕΤ1 Δράμα
00:30 Το μυστικό στην κορυφή του κόσμου (a΄ μετάδοση) ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:15 Επόμενη στάση: ο θάνατός Star Τρόμου