Προσεχώς

Προσεχώς


Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η Μπρίτζετ Τζόουνς επιστρέφει στις οθόνες μας

Σύμφωνα με το site EW.com η εταιρεία παραγωγών Working Title Films που κάλυψε την παραγωγή των δύο πρώτων ταινιών το 2001 και το 2004, είναι έτοιμη να αρχίσει τα γυρίσματα και τρίτου σίκουελ με την αγαπημένη Μπρίτζετ Τζόουνς.

Η εταιρεία είχε την ιδέα της τρίτης ταινίας ήδη από το 2009, χωρίς όμως να έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να την υλοποιήσει. Αν και δεν είναι πολλά στοιχεία γνωστά σε σχέση με την καινούρια παραγωγή, ο ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της Ρενέ Ζελβέγκερ στα δύο προηγούμενα «ημερολόγια» μαρτύρησε πέρσι ότι, «η Μπρίτζετ και ο Μαρκ δεν θα μπορέσουν να κάνουν παιδιά, εκείνη κάνει το μεγάλο λάθος μα επιστρέψει στον Ντάνιελ Κλίβερ –Χιου Γκραντ- και μένει έγκυος. Όμως, λίγο αργότερα εκείνος θα την παρατήσει, και μαντέψτε ποιος τρέχει να τη σώσει;».

Οι ταινίες βασίζονται στα βιβλία της Έλεν Φίλντινγκ και η ίδια, προετοιμάζοντας το τρίτο είχε δηλώσει στην εφημερίδα London Evening Standard στις αρχές του 2011 ότι, «θα δουλεύω το βιβλίο και την ταινία παράλληλα, αλλά δεν ξέρω αν θα πρόκειται για το ίδιο περιεχόμενο. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα».

protothema

Στα χνάρια των γονιών του ο μεγαλύτερος γιος της Αντζελίνα και του Μπραντ

Όταν σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μπραντ Πιτ είχε ερωτηθεί αν θα ήθελε τα παιδιά του να ασχοληθούν με την υποκριτική, είχε απαντήσει πως το μόνο που θέλει γι' αυτά είναι να ακούσουν την καρδιά τους και το ένστικτο τους. «Ας ασχοληθούν με ο,τι τα κάνει πιο ευτυχισμένα».

Φαίνεται λοιπόν πως το διάσημο ζευγάρι έδωσε το πράσινο φως στον μεγάλο του γιο για να ακολουθήσει τα χνάρια τους.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο 10χρονος Μάντοξ -ο πρώτος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού από την Καμπότζη- έκανε ήδη το πρώτο του κάστινγκ για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Battling Boy» που βασίζεται στην ομώνυμη γραφική νουβέλα.

Η ιστορία αφορά στο νεαρό γιο ενός θεού που εγκαταλείπει το σπίτι του στο βουνό για να πολεμήσει με τα τέρατα και την παραγωγή της έχει αναλάβει η εταιρεία του Μπραντ, «Plan B», σύμφωνα με την Daily Star.

«Ο Μάντοξ ζει, τρώει και αναπνέει βλέποντας ταινίες και διαβάζοντας κόμικ, οπότε ο Μπραντ και η Αντζελίνα συμφωνούν ότι θα ήταν υπέροχο να έχει εκείνος τον πρωταγωνιστικό ρόλο» δήλωσε στην ιστοσελίδα φίλος του ζευγαριού.

Αυτόν τον καιρό η πολύτεκνη οικογένεια βρίσκεται στη Βρετανία καθώς ο Μπραντ Πιτ έχει ήδη ξεκινήσει εκεί τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «World War Z».

tovima



Ξεκινά η ΟΤΕ TV στις αρχές Σεπτεμβρίου

Αυτή την φορά φαίνεται πως είναι οριστικό και οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα. Οι άδειες των υπεύθυνων αλλά και των τεχνικών έχουν ανακληθεί και όλοι τρέχουν για να είναι έγκαιρα έτοιμοι.

Η δορυφορική πλατφόρμα του ΟΤΕ θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου και όπως ήδη έχουμε αναφέρει όχι από τον Hellasat αλλά από τον Eurobird 9 στις 9 ανατολικά. Οι πληροφορίες μας λένε ότι εξετάστηκε και το ενδεχόμενο του Astra 3B (23.5E), αλλά μέτρησε η μεγαλύτερη εγγύτητα προς τις 13 ανατολικά που επιτρέπει πολύ εύκολα την ταυτόχρονη λήψη των δύο συμπλεγμάτων (13E-9E) με δεδομένο φυσικά ότι η ανταγωνιστική Nova εκπέμπει από τις 13 ανατολικά.

Δεν θα ρισκάρουμε πολλές λεπτομέρειες εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων, απλά θυμίζουμε ότι το μηνιαίο κόστος του βασικού πακέτου προβλέπεται να διαμορφωθεί κάτω από τα 20 ευρώ τον μήνα, στο πακέτο θα εκπέμψουν όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας (τα υπόλοιπα είναι ήδη γνωστά από το connx tv) η κρυπτογράφηση θα είναι nds4 με δέκτη kaon με «παντρεμένη» κάρτα (με τα σημερινά δεδομένα….ξεχάστε το card sharing) και το πιάτο 80αρι tecatel (αλλά υποθέτουμε πως θα υπάρχει επιλογή συνδρομής και με σκέτο δέκτη, αν κάποιος έχει ήδη εγκατάσταση με λήψη στις 9 ανατολικά). Για περισσότερα αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

satleo.gr

'True Blood' Renewed for 5th Season


HBO has renewed the hit show for a 12-episode fifth season, it was announced today by Michael Lombardo, president, HBO Programming.
Created by Alan Ball, the series will begin production of new episodes later this year in Los Angeles, with debut set for summer 2012.

Silent Hill 2: Revelation - Behind the Scenes FX Work


Ελεύθερος Τύπος - Σάββατο 13/08/2011



New Batman Vehicle Revealed?

As set photography continues to roll in from the Pittsburgh-based production of Christopher Nolan's The Dark Knight Rises, fan Ross Petrocelli has spotted something brand new. He tweeted the below image (via Batman News) which appears to offer the first glimpse at a new tumbler-style vehicle that will be featured in next year's film.

The below image was taken at scene shooting by the Wabash Tunnel. It appears this could be some type of flying craft and speculation has already begun that it might be the long-rumored film version of the Batwing.


The Woman (2011) International Teaser Trailer

Abduction (2011) New Poster



Abduction (2011) 2nd Trailer

Drive (2011) Tv Spots




Footloose (2011) Poster



Conan the Barbarian (2011) Posters




Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Δύο νέες ταινίες και μία επανέκδοση βγηκαν την Πέμπτη, στις κινηματογραφικές αίθουσες. Πρόκειται για την αισθηματική κομεντί «Ένας μικρός παράδεισος» με την Κέιτ Χάντσον, την τουρκικής παραγωγής περιπέτεια «Πέντε μιναρέδες στη Νέα Υόρκη» και την κλασική κωμωδία του Χάουαρντ Χοκς (1938) «Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη» με την Κάθριν Χέμπορν και τον Κάρι Γκραντ.

Ένας μικρός παράδεισος

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία πάσχει από καρκίνο, πρέπει να αποδεχθεί την πραγματικότητα της αρρώστιας της και να επιτρέψει στον εαυτό της να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Στο πλευρό της ο ογκολόγος της, θα την βοηθήσει να συνειδητοποιήσει πως καμιά φορά η αγάπη μπορεί να είναι ακόμη πιο τρομακτική από τον θάνατο. Η σκηνοθεσία είναι της Νικόλ Κασέλ. Πρωταγωνιστούν οι: Κέιτ Χάντσον, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Λούσι Πάντς, Κάθι Μπέιτς, Γούπι Γκόλντμπεργκ.

Πέντε μιναρέδες στη Νέα Υόρκη

Δύο πράκτορες της τουρκικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Κωνσταντινούπολη, παρακολουθούν τις κινήσεις μια ομάδας τρομοκρατών. Μετά από μια αιματηρή σύγκρουση, η αστυνομία δεν καταφέρνει να συλλάβει τον αρχηγό των τρομοκρατών που ακούει στο κωδικό όνομα "Dejjal" (Αντίχριστος). Στην πορεία αποκαλύπτεται ότι το πραγματικό όνομα του Dejjal είναι Χασί Γκούμους και πολύ άμεσα η Ιντερπόλ εκδίδει ένταλμα σύλληψής του. Λίγο αργότερα, στη Νέα Υόρκη, μία ομάδα του FBI εισβάλλει στο διαμέρισμα του φαινομενικά φιλήσυχου διανοούμενου Μουσουλμάνου Χασί Γκούμους... Παίζουν οι: Ντάνι Γκλόβερ, Τζίνα Γκερσόν, Μαχσούν Κιρμιζιγκούλ, Ρόμπερτ Πάτρικ, Μουσταφά Σαντάλ, Σκοτ Γουίλιαμ Γουίντερς.

Η γυναίκα με τη λεοπάρδαλη

Ο Ντέιβιντ Χάξλεϊ είναι ένας κλασικός, αφηρημένος επιστήμονας, ένας παλαιοντολόγος, που χρόνια συναρμολογεί τον σκελετό ενός βροντόσαυρου στο μουσείο που εργάζεται. Έχει σχεδόν τελειώσει το έργο του, μόνο που του λείπει… ένα τελευταίο κόκκαλο. Ταυτόχρονα, το μουσείο του περνά οικονομικές δυσκολίες και ο ίδιος ετοιμάζεται να παντρευτεί την αυστηρή συνάδελφο Άλις.

Γι' αυτό, αποφασίζει να συναντήσει μια πολύ πλούσια κυρία της υψηλής κοινωνίας, την κυρία Ράντομ, η οποία σκέφτεται να δωρίσει ένα εκατομμύριο δολάρια στο μουσείο. Πριν όμως τη συναντήσει, πέφτει πάνω στην ανιψιά της κας Ράντομ, τη νεαρή και όμορφη Σούζαν, η οποία είναι το αντίθετο από αυτόν: γεμάτη τρέλα, ζωντάνια και αυθορμητισμό, η καλοαναθρεμμένη πλουσιοκόρη έχει μάθει να κάνει ό,τι της έρθει στο κεφάλι και παρασέρνει τον Ντέιβιντ στις δικά της καπρίτσια. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Σούζαν μόλις έχει παραλάβει από το εξωτερικό ένα πολύ εξωτικό κατοικίδιο: μια εξημερωμένη λεοπάρδαλη!

Η Σούζαν επιστρατεύει τη βοήθεια του Ντέιβιντ για να παραδώσει την παιχνιδιάρα λεοπάρδαλη στην θεία της και όλα μπλέκονται σε μια τρελή και απίστευτα κωμική και μπερδεμένη κατάσταση, που περιλαμβάνει τη λεοπάρδαλη, την πλούσια θεία, το κόκκαλο, και… φυσικά τον έρωτα, καθώς η χημεία ανάμεσα στους δύο τόσο διαφορετικούς νέους, τη Σούζαν και τον Ντέιβιντ, θα είναι εκρηκτική!

Η ταινία γυρίστηκε από τον Χάουαρντ Χοκς το 1938 και αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες κωμωδίες όλων των εποχών. Παίζουν: Κάθριν Χέμπορν, Κάρι Γκραντ, Τσαρλς Ράγκλς, Τζορτζ Ίρβινγκ.

Newsroom ΔΟΛ


Στάχτη ο μουσικός θησαυρός ανεξάρτητων δισκογραφικών εταιρειών στο Λονδίνο

Πολύ βαρύ είναι το πλήγμα για τις ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες που χρησιμοποιούσαν την αποθήκη της Sony DADC στο Ένφιλντ της Βρετανίας, καθώς η εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε κατά τα επεισόδια του Λονδίνου έκαψε περίπου 25 εκατομμύρια CD και DVD την Δευτέρα το βράδυ.

Οι περισσότερες από τις 165 ανεξάρτητες εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Rough Trade, η Beggars Banquet και η Ninja Tune, που συστεγάζονταν στην αποθήκη 20.000 τ.μ. της Sony DADC, δεν φυλούσαν αποθέματα αλλού με αποτέλεσμα να απειλείται σοβαρά η βιωσιμότητά τους.

Η Ένωση Ανεξάρτητων Μουσικών Παραγωγών κάνει έκκληση στους θαυμαστές και στους μουσικόφιλους να υποστηρίξουν τις πληγείσες εταιρείες αγοράζοντας τις ηλεκτρονικές εκδόσεις των μουσικών άλμπουμ.

Αυτή η κίνηση θα δώσει ελπίδα στις ανεξάρτητες δισκογραφικές, μιας και οι έμποροι έχουν αποθέματα μόνο παλιότερων άλμπουμ και όχι των καινούριων κυκλοφοριών τους. Μέσα από τις πωλήσεις αυτές θα δοθούν οι πόροι για την παραγωγή εκ νέου των δίσκων.

Μεγαλύτερες εταιρείες, όπως η Beggars Group με την XL (δισκογραφική της διάσημης Βρετανίδας καλλιτέχνιδας Adele) είχαν αποθέματα και σε άλλες αποθήκες, τα οποία θα διανεμηθούν άμεσα στους πωλητές μέχρι την Πέμπτη.

Για τις εταιρίες όμως που δεν έχουν άλλο μέσο επιβίωσης από διάθεση των αποθεμάτων τους σε CD, άρα και των πωλήσεων, κίνηση βοήθειας ετοιμάζει η PRS for Music, το συλλογικό όργανο της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας και η Aim με την προσπάθεια χορήγησης υποστηρικτικών δανείων.

Όλα τα αποθέματα της αποθήκης που έγινε στάχτη είχαν ασφαλιστεί, όμως η απόδοση των αποζημιώσεων θα αργήσει αρκετά.

Η εταιρία Pias δήλωσε πως «πολλοί ταλαντούχοι, παθιασμένοι και δουλευταράδες εργαζόμενοι στην μουσική βιομηχανία, καλλιτέχνες και μικρές ή μεγαλύτερες δισκογραφικές βρίσκονται σε κίνδυνο», ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει τρεις εφήβους, ύποπτους για την εμπρηστική επίθεση.

Newsroom ΔΟΛ



Παρασκευή 12/08/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Φόρεστ Γκαμπ Star Δράμα
22:00 Φτάνει να 'μαστε μαζί ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Τα μαύρα φεγγάρια του έρωτα Σπορ+ Δράμα
23:55 Whisky Πρίσμα+ Δράμα
01:00 Διαλυμένα όνειρα Star Κωμωδία
01:15 Δεσμοί διαστροφής Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 Αναζητώντας την αλήθεια (time quest) Alter Ξένη ταινία
03:00 Ο σκαθαροζούμης Star Ξένη ταινία
03:45 Το κλειδί της ευτυχίας (enchanted) Alter Ξένη ταινία