Προσεχώς

Προσεχώς

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Οι Άθλιοι του Βίκτορος Ουγκό (2012) Με Ράσελ Κρόου και Χιού Τζάκμαν.

Έχει υποδυθεί στο παρελθόν έναν Ρωμαίο μονομάχο, έναν βραβευμένο με Νόμπελ επιστήμονα, έναν πρωταθλητή του μποξ, καθώς και τον Ρομπέν των Δασών. Τώρα ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ράσελ Κρόου, ετοιμάζεται να υποδυθεί ένα ακόμα σημαντικό ρόλο στην καινούρια ταινία εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκό «Οι άθλιοι».

Ο 47χρονος ηθοποιός έπρεπε να περάσει από μια διαδικασία διάρκειας τριών μηνών για να καταφέρει να εξασφαλίσει το ρόλο του επιθεωρητή Ιαβέρη. Στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο Αυστραλός ηθοποιός Χιού Τζάκμαν παίζοντας τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας, Γιάννη Αγιάννη.

«Ανυπομονώ να κάνω αυτήν την ταινία και να παίξω μαζί με τον Χιου Τζάκμαν», δήλωσε ο Κρόου.

Το φιλμ «Οι άθλιοι» -με παραγωγό τον Κάμερον Κρόου- έκανε πρεμιέρα το 1985 και θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα μιούζικαλ όλων των εποχών.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στην Βρετανία τον επόμενο Φεβρουάριο και αναμένεται να βρίσκεται στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Πριν όμως φορέσει το διάσημο καπέλο του επιθεωρητή Ιαβέρη, ο Ράσελ Κρόου περνάει τον περισσότερο χρόνο του στο γυμναστήριο καθώς ετοιμάζεται να παίξει τον πατέρα του Σούπερμαν στην ταινία «Man of Steel».

Newsbeast

Transformers: Dark of the Moon Ultimate Edition Blu-ray 3D


Paramount Home Entertainment has announced that Michael Bay's summer blockbuster Transformers: Dark of the Moon will be available as an "Ultimate Edition" Blu-ray 3D Combo Pack on January 31st 2012.

The studio will also release a "7-Disc Limited Collector's Edition Blu-ray Trilogy" on that date.

Here are the specs:

The disc breakdown is as follows:

Disc 1 (Blu-ray):
Feature film in high definition

Disc 2 (Blu-ray):
Above and Beyond: Exploring Dark of the Moon
Rising from the Fallen: Development and Design
Ready for Prime Time: Filming Across America
Battle in the Heartland: Shooting in Chicago
Attack of the Birdmen: Aerial Stunts
Shadow of the Sentinel: Post-Production and Release
Uncharted Territory: NASA's Future Then and Now
Deconstructing Chicago : Multi-Angle Sequences
Previsualizations with optional commentary by director Michael Bay and previsualization supervisor Steve Yamamoto
Previsualizations/Final Shot Comparison with optional commentary by director Michael Bay and previsualization supervisor Steve Yamamoto
Visual Effects with optional commentary by visual effects supervisors Scott Farrar and Matthew Butler
Visual Effects/Final Shot Comparison with optional commentary by visual effects supervisors Scott Farrar and Matthew Butler
The Art of CYBERTRON
AUTOBOTS
DECEPTICONS
Environments
Weapons and Gear
Ships
The Dark of the Moon Archive
3D: A Transforming Visual Art
Moscow World Premiere
Birdmen Featurette
Cody's iPad
The Sound of Transformers: Dark of the Moon
The Matrix of Marketing
Trailers
Marketing Gallery

Disc 3 (Blu-ray 3D):
Feature film in high definition 3D

Disc 4 (DVD):
Feature film in standard definition
Digital Copy Compatible with iTunes and Windows Media

Ridley Scott's Prometheus (2012) Banner

Consurgo - Short Movie

The Dark Knight - Unused and Alternative Footage


Casa de mi Padre (2012) Poster

The 84th Academy Awards Promo Poster

Underworld Awakening (2012) Poster

The Squad (El Paramo) (2011) Trailer

Bedlam Stories (2012) Promo Poster

Τεχνολογία 3D χωρίς γυαλιά από την StreamTV

Η φράση «τρισδιάστατη τηλεόραση χωρίς γυαλιά» είναι μια φράση που «διατυμπανίζει» η εταιρεία Stream TV... η οποία υπόσχεται να παρουσιάσει ένα προϊόν κατά τη διάρκεια της CES 2012, που θα αποτελεί μία τεχνολογία παραγωγής αυτο-στερεοσκοπικών τρισδιάστατων εικόνων.

Το προϊόν έχει τιτλοφορεθεί ως «Ultra-D» και μαζί με ένα τόσο μεγάλο όνομα φέρει και μεγάλες προσδοκίες. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία Ultra-D θα καταστήσει την 3D τηλεόραση απλή και προσιτή με τη μετατροπή 2D περιεχομένου σε τρισδιάστατο αυτο-στερεοσκοπικό (χωρίς γυαλιά), καθώς και τη λήψη τυχόν στερεοσκοπικού 3D περιεχομένου και να το καταστήσει ικανό για προβολή και πάλι φυσικά χωρίς την ανάγκη χρήσης γυαλιών.

Στόχος της εταιρείας είναι να επιταχυνθεί η υιοθέτηση του 3D, εφαρμόζοντας το ρητό, αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ, έτσι αντί να περιμένει να κυκλοφορήσει περισσότερο περιεχόμενο 3D, φέρνει το 3D στο περιεχόμενο. Η απεριόριστη, σε πραγματικό χρόνο, μετατροπή υποτίθεται ότι θα λειτουργεί με όλες τις μορφές, όπως DVD, gaming PC, Blu-ray, καλωδιακή και άλλες. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν προϊόντα για τηλεοράσεις, μετατροπείς, ταμπλέτες, φορητοί υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, κινητά τηλέφωνα και ακόμα και ψηφιακές κορνίζες.

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε με την Ultra-D τεχνολογία μας. Είναι ικανή να φέρει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τα media και μάλιστα θα μπορούσε να συγκριθεί με την μετάβαση από την ασπρόμαυρη τηλεόραση στην έγχρωμη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stream TV, Mathu Rajan. «Απώτερος στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια λύση που να αντιμετωπίζει τα υπάρχοντα προβλήματα τα οποία εμποδίζουν την υιοθέτηση του 3D, όπως τα ακριβά γυαλιά, η δυσφορία κατά την παρακολούθηση, η διακύμανση της όρασης σχετικά με μεμονωμένες θεάσεις και η αργή δημιουργία και κυκλοφορία 3D περιεχομένου».

Ναι, εκτός από το μότο «χωρίς γυαλιά», ο Rajan προωθεί, επίσης, και την προσαρμογή του 3D ως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, κατά το οποίο θα επιτρέπει την «χωρική αντίληψη» με την αύξηση ή την μείωση του 3D rendering.

Μήπως τελικά όντως, πρόκειται για την νέα μεγάλη επανάσταση στον τομέα της τηλεόρασης; Θα μάθουμε σύντομα με τα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν στην CES σε λίγες μέρες από τώρα.

Ελεύθερος Τύπος - Παρασκευή 30/12/2011

Sonic - Τεύχος Ιανουαρίου 2012

PLAYBOY - Τεύχος Ιανουαρίου 2012

ΝΙΤΡΟ - Τεύχος Ιανουαρίου 2012

T3 - Τεύχος Ιανουαρίου 2012

Bad Robot's Kick Ass New Action Movie FX iOS App


Like with all iOS apps, your best bet is to just download it and try it out to see how it works. The app itself is currently FREE , and comes with two effects - missile attack and car smash. For an extra $0.99 each, you can download more FX packs that include the chopper crash, a tornado, an air strike and machine gun firefight (which may be the cheesiest one). The app itself has an impressive, sleek design and is very easy to use, which means these kind of FX videos will permeate YouTube very quickly. Here's a demo video of all the FX:If you're interested in downloading this and checking it out, you can get it in the App Store.

It'll work on most iOS devices, including iPhone 3GS, iPhone 4 or 4S, the iPad 2 and the iPod Touch 4th Gen

firstshowing.net

Cloud Atlas (2012) Concept Art


The Baytown Disco (2012) Poster

Υπολογιστή των 19 ευρώ λανσάρει το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ

O Raspberry Pi, ένας υπολογιστής με τιμή μόλις 19 ευρώ που βασίζεται στο Linux, φτάνει στην αγορά το 2012 με χρηματοδότηση από το Εργαστήριο Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ.

Ο υπολογιστής των 19 ευρώ, διαθέσιμος σε μορφή πλακέτας, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του έτους σε δύο μοντέλα:

  • Raspberry Pi μοντέλο Α με 128 ΜΒ RAM χωρίς θύρα Ethernet
  • Raspberry Pi μοντέλο B με 256 MB RAM και θύρα Ethernet
Ο φτηνός υπολογιστής είναι μείζον ζητούμενο στην αγορά πληροφορικής. Εκατομμύρια μαθητές θα επωφεληθούν από τον χαμηλού κόστους φτηνό υπολογιστή Raspberry Pi, ειδικά στις χώρες που μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Ο υπολογιστής των 19 ευρώ περιλαμβάνει:

  • Επεξεργαστή ARM11 στα 700 MHz
  • Μνήμη 128 ΜΒ SD RAM
  • Ανάλυση 1080p, H264 αναπαραγωγή
  • Έξοδοι Composite και HDMI
  • Θύρα USB 3.0
  • Κάρτες SD/MMC/SDIO
  • Θύρα I/O γενικής χρήσης
  • Λειτουργικό Linux Fedora, Debian, Ubuntu

in.gr

Τετάρτη 28/12/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Ο γκουρού Star Ξένη ταινία
23:00 Μπαζίλ Σπορ+ Δράμα
23:00 Ψωμι, έρωτας και Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Goodbye solo ΕΤ1 Δράμα
00:30 Η συνωμοσία της σκιάς ΝΕΤ Ξένη ταινία
00:40 Το δέντρο των Χριστουγέννων Σπορ+ Ξένη ταινία
01:45 STEEL Star Ξένη ταινία
03:45 Οσμοσις Τζόουνς Star Ξένη ταινία