Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

HALO WARS (2009)

Haeundae (2009)


Βρισκόμαστε στο νοτιοανατολικό σημείο στην άκρη της κορεατικής χερσονήσου και στην πασίγνωστη πόλη του Busan. Ένα δημοφιλές σημείο διακοπών στην ανατολική παραλία, Haeundae προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες στις παραλίες του κάθε έτος. Ο Man-sik, ένας ντόπιος Haeundae, έχασε έναν συνάδελφο του σε ένα tsunami σε ένα ταξίδι για ψάρεμα τέσσερα χρόνια πριν. Δεν έχει επιστρέψει ποτέ στη θάλασσα από τότε.Εχει τώρα μια απλή ζωή και έχει ένα μικρό εστιατόριο θαλασσινών, επίσης προετοιμάζεται να κάνει πρόταση στη μακροχρόνια φίλη του, Yeon-yeon-hee. Ο Hyung-sik εδερφός του Man-sik δουλεύει στην ακτοφυλακή. Μια ημέρα όμως, ο γεωλόγος Kim Hwi, ένας εμπειρογνώμονας στην έρευνα tsunami, ανακαλύπτει ότι η ανατολική θάλασσα παρουσιάζει σημάδια της δραστηριότητας παρόμοια με τον Ινδικό Ωκεανό κατά την διάρκεια του tsunami του 2004......

Sneak Peek at ABC's New Tv Series - FlashForward (2009)

HALO WARS (2009)



Βρισκόμαστε 20 χρόνια πριν από τα γεγονότα «Halo: Combat Evolved». Cruiser «Spirit of Fire», με διαταγή στην United Nations Space Command (OSCC), πρέπει να ερευνήσουν και να σταματήσουν τη δράση "ξένων δυνάμεων" στον πλανήτη.....

H εταιρεια παραγωγης του παιχνιδου κυκλοφορησε μια ταινια διαρκειας μισης ωρας με συρραφη σκηνων απο τα παιχνιδια και τον κοσμο του HALO. H ταινια ειναι μια προσφορα της εταιρειας στους εκατονταδες χιλιαδες παιχτες του παιχνιδιου και μπορειτε να την βρειτε στο internet.

BATMAN απο το TV ZAPPING

Απο τις 4/9/2009 το περιοδικο θα δωσει τις 4 πρωτες ταινιες με ηρωα τον BATMAN, με τιμη επιπλέον 4,90 ευρω.

BATMAN RETURNS - τευχος 912/4-9-2009
BATMAN FOR EVER - τευχος 913/11-9-2009
BATMAN & ROBIN - τευχος 914/18-9-2009
BATMAN - τευχος 915/25-9-2009

Buddha's Head (2009)

Love & Savagery (2009)




IMDB

Red Sonja (2010)



Πέρσι, ο Robert Rodriguez σχεδίαζε την επαναδημιουργία του Red Sonja, ταινίας του 1985, στην οποία τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είχε η κοπέλα του, Rose McGowan. Χώρισαν όμως και έτσι τα σχέδια για την ταινία εγκαταλείφθηκαν, μέχρι τώρα τουλάχιστον, που ο παραγωγός Joe Gatta εκδήλωσε ενδιαφέρον να ασχοληθεί ξανά μαζί της, διευκρινίζοντας προς αποφυγή παρεξηγήσεων πως, η καθυστέρηση οφειλόταν σε οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και σε κανέναν άλλο λόγο. Μάλιστα, τα γυρίσματα της ταινίας προγραμματίζονται να ξεκινήσουν αρχές του 2010 και η έξοδος της ταινίας να πραγματοποιηθεί αργότερα τον ίδιο χρόνο. Αν ο Rodriguez θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης δεν το γνωρίζουμε όμως, η McGowan βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Wizard Of Oz Sequel !

Η Dakota Fanning βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να πρωταγωνιστήσει στο sequel της κλασσικής ταινίας του 1939, Wizard of Oz. Η νέα αυτή ταινία εμπνεύστηκε από μια σειρά παιχνιδιών δημιουργίας του Todd McFarlane, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από το Spawn.

Η υπόθεσή της θα διαδραματίζεται στο σύγχρονο παρόν και μην φοβάστε, δεν θα δούμε την ίδια την Dorothy αλλά την εγγονή της, που κατά δήλωση του δημιουργού είναι παγιδευμένη σε ένα παράξενο μέρος όμως, μοιάζει περισσότερο με την Ripley του Alien [Sigourney Weaver] παρά με ένα απροστάτευτο κοριτσάκι.

Σκοπός του είναι να εισάγουν την ιστορία σε μια νέα διάσταση, πιο μυστήρια και τρομακτική χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουμε κάτι σε θρίλερ αλλά, μάλλον κάτι περισσότερο σε Harry Potter.

Surrogates Movie (2009) Music Video Clip Song Theme



Breaking Benjamin's - I Will Not Bow

Michael Jackson 4 cd box set


4 cd του Jackson με τιμη

24,90 ευρω.

The Smurfs (2010)

Προβολείς τσέπης

Πάνω που είχαμε πιστέψει ότι οι μίνι ηλεκτρονικές συσκευές είχαν ενσωματώσει όσες λειτουργίες ήταν δυνατόν, η εμφάνιση των μίνι προβολικών συστημάτων φέρνει τα πάνω κάτω. Εταιρείες από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, της φωτογραφίας, του βίντεο ή της πληροφορικής εκμεταλλεύονται τα νέα μικροσκοπικά προβολικά συστήματα και δίνουν στις συσκευές τους τη δυνατότητα προβολής φωτογραφιών και βίντεο σε πολύ μεγάλες διαστάσεις, σε οποιονδήποτε τοίχο του σπιτιού.

Προφανώς, από τους μίνι προβολείς αυτής της κατηγορίας δεν μπορεί κανείς να περιμένει επιδόσεις αντίστοιχες των κανονικών μοντέλων και ανάλυση υψηλής ευκρίνειας. Ωστόσο, το γεγονός ότι πολύ εύκολα μπορεί κανείς να προβάλει εικόνες 40 ιντσών σε απόσταση μόλις 2-3 μέτρων και να δει ταινίες, προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες είναι πολύ ελκυστικό. Επίσης, η χρήση LΕD λαμπτήρων λύνει σε μεγάλο βαθμό το ζήτημα της κατανάλωσης ενέργειας.

Οι περισσότεροι προβολείς αυτής της κατηγορίας προσφέρουν ανάλυση 480x320, αλλά πολύ σύντομα θα δούμε και μοντέλα με ακόμα καλύτερες δυνατότητες. Επιπλέον, το στάνταρ φωτεινότητας κινείται στα 10 lumens, τιμή που κρίνεται επαρκής για προβολές σε σκοτάδι. Στο πεδίο αυτό δύσκολα θα δούμε εντυπωσιακές βελτιώσεις σύντομα.

Τόσο ενσωματωμένοι σε άλλες συσκευές όσο και ως αυτόνομα μοντέλα, οι μίνι προτζέκτορες είναι ήδη στα ράφια και δημιουργούν νέα δεδομένα στην αγορά ηλεκτρονικών συσκευών. Οι βελτιώσεις στις δυνατότητές τους αναμένεται ότι θα γίνονται με ραγδαίους ρυθμούς και είναι σίγουρο ότι το ενδιαφέρον του κοινού θα οδηγήσει και σε σημαντικές μειώσεις τιμών.

Συσκευές με μίνι προβολείς

Μια από τις πρώτες εταιρείες που φρόντισαν να ενσωματώσουν μίνι προβολέα στις συσκευές τους είναι η Samsung, η οποία έχει ήδη παρουσιάσει μοντέλα κινητών τηλεφώνων με τη σχετική δυνατότητα. Ένα από αυτά είναι το W7900 με οθόνη αφής ΟLΕD 3,2 ιντσών με ανάλυση 400Χ240 pixels και φωτογραφική μηχανή ανάλυσης 5 Μegapixels με LΕD φλας. Χρησιμοποιεί προβολέα της Τexas Ιnstruments τεχνολογίας DLΡ, δεν είναι όμως ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Στον χώρο των φωτογραφικών την έκπληξη έκανε πριν μερικές μέρες η Νikon, με την παρουσίαση της Coolpix S1000pj, την οποία αναμένεται να δούμε στα ράφια των καταστημάτων μέχρι το τέλος του μήνα. Με δυνατότητα προβολής φωτογραφιών και βίντεο σε διαστάσεις 40 ίντσες, το νέο μοντέλο διαθέτει αισθητήρα 12,1 Μegapixels, οπτικό σύστημα σταθεροποίησης και φακό με οπτικό ζουμ 5x.

Με τιμή που δεν θα ξεπερνά τα 300 ευρώ, δεν κοστίζει πολύ περισσότερα από μια μέση ψηφιακή φωτογραφική.

Και αυτόνομα μοντέλα

Για εκείνους που δεν θέλουν να φορτώσουν το κινητό ή τη φωτογραφική τους με μια ακόμα ενεργοβόρα συσκευή, υπάρχουν πλέον αρκετές προτάσεις στη διεθνή αγορά μικροσκοπικών προβολικών συστημάτων, από διάφορες εταιρείες του κλάδου. Για παράδειγμα, η Samsung διαθέτει τον ΜΒΡ200, ο οποίος συνδέεται εύκολα με υπολογιστή ή κινητό, διαθέτει όμως και αναγνώστη καρτών μνήμης για απευθείας προβολές, καθώς και μικρή οθόνη για τον ευκολότερο χειρισμό του.

Λίγο μεγαλύτερα μοντέλα είναι ο Κ10 Ρico Ρrojector της Αcer με προβολές 60 ιντσών και αξιόλογο λόγο αντίθεσης 1000:1 (γύρω στα 320 ευρώ), αλλά και ο PK-101 της Οptoma με προβολές ανάλυσης 480Χ320 και ενσωματωμένο ηχείο σε τιμή 280 ευρώ. Στην ίδια κατηγορία αξίζει να αναφέρει κανείς τον πολύ καλό, αλλά λίγο πιο ογκώδη ΤDΡ-F10U της Toshiba, τον Μ109S της Dell με πάνελ ανάλυσης 858x600 και τον GΡ1 της ΒenQ.

TA NEA

SCREAM AWARDS 2009 - Υποψηφιότητες.







Στις 17/10/2009 θα δωθουν τα βραβεια στο The Greek Theater στο Los Angeles, CA, του “SCREAM 2009”.

Τα καλυτερα που κυκλοφορουν απο τον κοσμο των ταινιων
sci-fi, fantasy, horror και των comic, καθε χρονο βραβευεται μεσω αυτης της διοργανωσης

Δειτε τις φετινες υποψηφιοτητες !

THE ULTIMATE SCREAM
-“Drag Me to Hell”
-“Let the Right One In”
-“Star Trek”
-“Transformers: Revenge of the Fallen”
-“Up”

BEST FANTASY MOVIE
-“Coraline”
-“Harry Potter and the Half-Blood Prince”
-“Twilight”
-“Up”
-“Watchmen”
-“X-Men Origins: Wolverine”

BEST HORROR MOVIE
-“Dead Snow”
-“Drag Me to Hell”
-“Friday the 13th”
-“Let the Right One In”
-“My Bloody Valentine 3D”
-“Splinter”

BEST SCIENCE FICTION MOVIE
-“Knowing”
-“Moon”
-“Outlander”
-“Star Trek”
-“Terminator Salvation”
-“Transformers: Revenge of the Fallen”

BEST ACTOR IN A FANTASY MOVIE OR TV SHOW
-Ed Asner; “Up”
-Hugh Jackman; “X-Men Origins: Wolverine”
-Robert Pattinson; “Twilight”
-Brad Pitt; “The Curious Case of Benjamin Button”
-Daniel Radcliffe; “Harry Potter and the Half-Blood Prince”
-Michael Sheen; “Underworld: Rise of the Lycans”

BEST ACTOR IN A HORROR MOVIE OR TV SHOW
-Bruce Campbell; “My Name is Bruce”
-Michael C. Hall; “Dexter”
-Kåre Hedebrant; “Let the Right One In”
-Justin Long; “Drag Me to Hell”
-Ryan Kwanten; “True Blood”
-Stephen Moyer; “True Blood”

BEST ACTRESS IN A HORROR MOVIE OR TV SHOW
- Jennifer Carpenter; “Quarantine”
- Jaime King; “My Bloody Valentine 3D”
-Lina Leandersson; “Let the Right One In”
-Alison Lohman; “Drag Me to Hell”
-Anna Paquin; “True Blood”
-Monica Potter; “The Last House on the Left”

BEST ACTRESS IN A FANTASY MOVIE OR TV SHOW
-Scarlett Johansson; “The Spirit”
-Jaime King; “The Spirit”
-Rhona Mitra; “Underworld: Rise of the Lycans”
-Kristen Stewart; “Twilight”
-Emma Watson; “Harry Potter and the Half-Blood Prince”

BEST COMIC BOOK
-Green Lantern
-Hack/Slash
-Kick-Ass
-Thor
-The Walking Dead
-Wolverine: Old Man Logan

BEST COMIC BOOK MOVIE
-“Dragonball Evolution”
-“Punisher: War Zone”
-“The Spirit”
-“Watchmen”

BEST DIRECTOR
-J.J. Abrams; “Star Trek”
-Tomas Alfredson; “Let the Right One In”
-Michael Bay; “Transformers: Revenge of the Fallen”
-Duncan Jones; “Moon”
-Pete Doctor & Bob Peterson; “Up”
-Sam Raimi; “Drag Me to Hell”

BEST VILLAIN
-Eric Bana as Nero; “Star Trek”
-Cam Gigandet as James; “Twilight”
-Lorna Raver as Mrs. Ganush; :Drag Me to Hell”
-Liev Schrieber as Victor Creed/Sabretooth; “X-Men”
-Alexander Skarsgård as Eric Northman; “True Blood”

THE HOLY SHIT! SCENE OF THE YEAR
-The Death Eaters Attack London; “Harry Potter and thr Half-Blood Prince”
-The Destruction of Manhattan; “Watchmen”
-Space Dive onto Orbital Drill; “Star Trek”
-The Séance; “Drag Me to Hell”
-The Subway Crash; “Knowing”
-The Swimming Pool Scene; “Let the Right One In”

MOST MEMORABLE MUTILATION
-The Arm Removal Surgery; “Splinter”
-Arms Cut Off by Rotary Saw; “Watchmen”
-The Eyeball Cake; “Drag Me to Hell”
-Head Ripped Apart by Nazi Zombies; “Dead Snow”
-The Pendulum; “Saw V”
-The Swimming Pool Scene; “Let the Right One In”

BEST ACTOR IN A SCIENCE FICTION MOVIE OR TV SHOW
-Nicolas Cage; “Knowing”
-Josh Holloway; “Lost”
-Shia LaBeouf; “Transformers: Revenge of the Fallen”
-Chris Pine; “Star Trek”
-Zachary Quinto; “Star Trek”
-Sam Rockwell; “Moon”

BEST ACTRESS IN A SCIENCE FICTION MOVIE OR TV SHOW
-Moon Bloodgood; “Terminator Salvation”
-Eliza Dushku; “dollhouse”
-Megan Fox; “Transformers: Revenge of the Fallen”
-Lena Headey; “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”
-Katee Sackhoff; “Battlestar Galactica”
-Zoe Saldana; “Star Trek”

http://www.spike.com/event/scream2009/

The Invention of Lying (2009)





IMDB

Rebooting Fantastic Four

H FOX ξαναβαζει μπρος τα σχεδια της για μια νεα αρχη στο franchise των ταινιων με τους F4.

Παραγωγος θα ειναι ο Akiva Goldsman και το σεναριο θα γραψει ο Michael Green.

Tρίτη 1/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

22:00 Οι καβγατζήδες ΝΕΤ Ξένη ταινία
22:00 Στην κόψη του χρόνου Star Ξένη ταινία
23:00 Μικροκύματα Κανάλι της Βουλής Ταινία
00:00 Οδυνηρό παρελθόν Alter Δράμα
00:00 Πέρα από τη λίμνη ΕΤ1 Δράμα
00:30 Σκηνές από έναν αμερικανικό γάμο ΕΤ3 Ξένη ταινία
01:45 Η κατάρα του πολεμιστή Star Ξένη ταινία
02:15 Βαλαντερ: η εξαφάνιση του Ντίκσον Alter Θρίλερ
03:30 Ο χρυσός αιώνας του Χόλιγουντ 2 Star Μιούζικαλ
04:10 Η δική Σινε+ Δράμα

KAΛO MHNA !!!!