Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

National Board of Review - Tο «Hugo» καλύτερη ταινία για το 2011

Η ταινία «Hugo» του Martin Scorsese, διακρίθηκε ως η καλύτερη ταινία για το 2011, σύμφωνα με το National Board of Review, ενώ ο ίδιος ο Scorsese ψηφίστηκε ως ο καλύτερος σκηνοθέτης.

Το βραβείο καλύτερου ηθοποιού απέσπασε όπως ανακοινώθηκε ο George Clooney για την ερμηνεία του στην ταινία «The Descendants», ενώ η Tilda Swinton αναδείχθηκε καλύτερη ηθοποιός για τον ρόλο της στο «We Need to Talk About Kevin».

Το βραβείο β’ ανδρικού ρόλου απέσπασε ο Christopher Plummer, για την ταινία «Beginners», και η Shailene Woodley, που εμφανίζεται στην ταινία «The Descendants», διακρίθηκε στην κατηγορία β’ γυναικείου ρόλου.

Το National Board of Review απέδωσε το βραβείο καλύτερου καστ στην ταινία «The Help», ενώ ως καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων βραβεύθηκε το «Rango». Ο Alexander Payne και οι Nat Faxon και Jim Rash απέσπασαν το βραβείο διασκευασμένου σεναρίου, ενώ το αντίστοιχο πρωτότυπου σεναρίου πήγε στον Will Reiser.

Στην κατηγορία καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας διακρίθηκε το ιρανικό φιλμ «A Separation».

Τα βραβεία του National Board of Review θα αποδοθούν στους νικητές σε ένα λαμπερό gala, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 12 Ιανουαρίου.

Το National Board of Review είναι η αρχαιότερη ένωση κριτικών των ΗΠΑ, με 102 χρόνια αδιάλειπτη παρουσία, και τα βραβεία του θεωρούνται προάγγελοι των Όσκαρ.

Πηγή: Newsbeast

ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ - 08/12/2011

Daily Motion - Τωρα και με 3D Videos !!!


Green Lantern BA 3D by Orange3D


Kıraç - "Nice Yıllara" (3D) by musicplay

Δείτε πολλά ακόμα ΕΔΩ !!

( Πατήστε σε καθε video το FULL SCREEN για να τα δείτε σε 3d, φυσικα με τα κοκκινα - μπλε γιαλιά )


3D PaddleBoard SUP Slowmotion by jim-box

http://www.dailymotion.com/en/3D

ESQUIRE - Τεύχος Δεκεμβρίου 2011


Το Esquire Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στις 20/12/2011 θα περιέχει το νέο συλλεκτικό άλμπουμ της αδικοχαμένης Amy Winehouse, Lioness: Hidden Treasures.

TimeScapes (2011) Trailer

Ελευθερος Τύπος - Κυριακή 11/12/2011


Magadascar 3 : Europe's Most Wanted (2012) Teaser Trailer

Joyful Noise (2012) Poster

IPTV LIVE... τα κανάλια της Ιντερνετικής τηλεόρασης

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

V/H/S (2012) Promo Photo

The Divide (2011) Opening Scene

Έθνος - Σάββατο 10/12/2011



Stephen King's - Bag of Bones (2011) TV Miniseries Sneak Peak

Resident Evil: First Hour WEB Series - Episode 2

The Dark Knight Rises (2012) New Poster

The Five-Year Engagement (2012) Trailer

The Girl with the Dragon Tattoo (2011) 8 minutes new Trailer

The Iron Lady (2011) 2nd Trailer

The Expendables 2 (2012) Promo Poster

Angry Birds - Unofficial Movie Trailer

TOP BLOGS - Η ψηφοφορία συνεχίζεται.


Ανακοίνωση από TOP BLOGS (www.nerokota.com):

"Αγαπητοί μας φίλοι και συνταξιδιώτες.

Συνεχίζεται η τρίτη και τελευταία για το έτος ψηφοφορία μας !!!

Στο υποσέλιδο θα βρείτε την ψηφοφορία στην οποία περιλαμβάνονται όλα τα ιστολόγια τα οποία αναρτήσαμε από την δεύτερη ψηφοφορία και μετά, καθώς επίσης και όσα επιθυμούν να συμμετέχουν ξανά.

Τα συμμετέχοντα ιστολόγια είναι ταξινομημένα κατά αλφαβητική σειρά σε 9 στήλες.
Μπορείτε να ψηφίσετε όσα εσείς θεωρείτε ότι σας αρέσουν περισσότερο από όλες τις στήλες. Όσα θέλετε.

Η μοναδικότητα της ψήφου δεν μπορεί να διασφαλιστεί, αλλά δεν νομίζουμε ότι έχει και ιδιαίτερη σημασία. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Στο τέλος του μήνα θα αναδείξουμε το πρώτο σε ψήφους ιστολόγιο καθώς επίσης και τα πρώτα ανά κατηγορία.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να διευκρινίσουμε ότι θεωρούμε όλα τα ιστολόγια εξίσου αξιόλογα, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

Ελπίζουμε να βρείτε τη διαδικασία διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα.
"

To Cine Gear συμμετέχει στη ψηφοφορία και περιμένει τις δικές σας ψήφους.

Στο κάτω μέρος της σελίδας www.nerokota.com θα δείτε όλα τα blogs που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

Στη στήλη 2 θα δείτε και το Cine Gear

Πατήστε ΕΔΩ για να ψηφίσετε !

Cine Gear : Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη σας όλο αυτό το διάστημα.

HiTECH -Tεύχος Δεκεμβρίου 2011

Black Gold (2011) Poster

The Five-Year Engagement (2012) Poster

Hugo 3D (2011) New Poster

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μπραντ Πιτ παίζει μπέιζμπολ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ καταλαβαίνει ότι ο χρόνος είναι χρήμα και ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ψιθυρίζει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή –ενώ το εβδομαδιαίο μενού περιλαμβάνει από δυσλειτουργικές οικογένειες και βασανιστήρια μέχρι καρχαρίες με δόντια-ξυράφια και μάλιστα σε 3D...

Moneyball
Του Μπένετ Μίλερ. Βιογραφική, 2011, ΗΠΑ. 2 ώρες και 13 λεπτά. Με τους: Μπραντ Πιτ, Τζόνα Χιλ, Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν, Ρόμπιν Ράιτ, Κρις Πρατ, Στίβεν Μπίσοπ.

Τα αθλητικά δράματα και οι αθλητικές βιογραφίες, ποτέ δεν έτυχαν θερμής υποδοχής από το κοινό στις δικές μας αίθουσες. Φανταστείτε ότι το περσινό Όσκαρ Α’ Γυναικείου της Σάντρα Μπούλοκ (για το αθλητικό δράμα «The Blind Side») βγήκε απευθείας σε DVD! Οπότε, το «Moneyball», το οποίο μάλιστα αναφέρεται στο άγνωστο σε μας μπέιζμπολ, έχει πολλά εμπόδια να υπερπηδήσει μέχρι να φτάσει στον θεατή που θα το δει γι’ αυτό που είναι. Αυτός ο θεατής, όμως, θα είναι τυχερός ακριβώς γιατί θα έχει δει μια συναρπαστική ταινία για το τι συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα των γηπέδων, για την επιστημονική και στατιστική βάση πάνω στην οποία χτίζονται πια οι μεγάλες ομάδες, αλλά και για το χρηματιστήριο αξιών της προσφοράς και της ζήτησης των αθλητών.

Ο Μπένετ Μίλερ (του οσκαρικού «Καπότε») επιστρέφει μετά από έξι χρόνια για να διηγηθεί απολαυστικά την αληθινή ιστορία του Μπίλι Μπιν, προπονητή των Athletics του Όκλαντ, ο οποίος έχοντας ν’ αντιμετωπίσει περικοπές στον προϋπολογισμό προσλαμβάνει έναν απόφοιτο οικονομικών απ’το Γέιλ για να στήσουν μια αξιόλογη ομάδα παίρνοντας «μικρούς», φτηνούς, αλλά καλούς παίχτες με βάση τα στατιστικά τους. Αιχμηρή σκηνοθεσία, γρήγορος ρυθμός, αμείωτη ένταση κι ένας Μπραντ Πιτ που δικαιώνει για μια ακόμα φορά την απόφασή του να αφήσει από νωρίς το ρόλο του pretty boy.



In Time
Του Άντριου Νίκολς. Επιστημονική φαντασία, 2011, ΗΠΑ. 1 ώρα και 49 λεπτά. Με τους: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Αμάντα Σέιφριντ, Κίλιαν Μέρφι, Ολίβια Γουάιλντ, Τζόνι Γκαλέκι, Ματ Μπόμερ.

Στο μέλλον οι άνθρωποι σταματούν να γερνούν στα 25 τους, έχοντας μόλις έναν χρόνο ζωής να τους απομένει, ο οποίος μετρά αντίστροφα σε ένα ρολόι εμφυτευμένο στο χέρι τους. Μπορούν, βέβαια, να αγοράσουν όση επέκταση του χρόνου αντέχει η τσέπη τους. Όπως είναι φυσικό, οι λίγοι πλούσιοι ζουν προστατευμένες ζωές αιώνιας νεότητας, ενώ οι φτωχοί πεθαίνουν καθημερινά στα γκέτο.

Ένας νεαρός ιδεολόγος από τα γκέτο θα βρει μια καλή ευκαιρία να ανατρέψει το σύστημα και δε θα την αφήσει να πάει χαμένη. Ο Άντριου Νίκολς («Γκάτακα») γράφει και σκηνοθετεί «εξ αριστερών» μια αξιοπρεπέστατη αλληγορική retro-futuristic περιπέτεια με έναν πολύ καλό Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στον πρώτο ρόλο. Αν και δεν καταφέρνει ν’ αποφύγει τα μεσσιανικά μηνύματα, το «In Time» αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από μια απλή ψυχαγωγική υπόθεση.



Ύποπτη Συνωμοσίας / The Conspirator
Του Ρόμπερτ Ρέντφορντ. Ιστορικό δράμα, 2010, ΗΠΑ. 2 ώρες και 2 λεπτά. Με τους: Ρόμπιν Ράιτ, Τζέιμς ΜακΑβόι, Τομ Γουίλκινσον, Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, Τζάστιν Λονγκ, Ντάνι Χιούστον, Αλέξις Μπλεντέλ, Κολμ Μίνι.

Στη δύση του Εμφυλίου, ο Πρόεδρος Λίνκολν δολοφονείται. Ανάμεσα στους ύποπτους συνομωσίας που συλλαμβάνονται είναι και η «νότια» Μαίρη Σαράτ, ιδιοκτήτρια ενός πανδοχείου, όπου σύχναζαν οι συνωμότες. Ένας νεαρός δικηγόρος, πρώην «βόρειος» λοχαγός, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά σύντομα καταλαβαίνει ότι το αποτέλεσμα της δίκης είναι προαποφασισμένο για να δικαιωθεί το λαϊκό αίσθημα εκδίκησης. Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ βάζει στο σκηνοθετικό του στόχαστρο την αμερικανική δικαιοσύνη, θέλοντας προφανώς να μιλήσει για τα σημερινά χάλια της πατρίδας του. Πετυχαίνει το ιστορικό πλαίσιο και την αναπαράσταση της εποχής αλλά φαίνεται να διστάζει να βάλει το μαχαίρι ως το κόκαλο καταλήγοντας σε ένα χλιαρό αποτέλεσμα, ακόμα και ως απλό δικαστικό θρίλερ. Καλή δουλειά στις ερμηνείες από το «βαρύ» καστ, χωρίς ωστόσο να ξεχωρίζει καμία.



Ο γιος του Άι Βασίλη / Arthur Christmas
Των Σάρα Σμιθ και Μπάρι Κουκ. Κινούμενα σχέδια, 2011, Ηνωμένο Βασίλειο/ΗΠΑ. 1 ώρα και 37 λεπτά. Με τις φωνές των: Τζέιμς ΜακΑβόι, Μπιλ Νάι, Χιού Λόρι, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Ιμέλντα Στόντον, Άσλεϊ Τζένσεν, Λόρα Λίνεϊ, Εύα Λονγκόρια.

Πώς προλαβαίνει ο Άι Βασίλης να μοιράσει όλα αυτά τα δώρα σε μια νύχτα; Το βρετανικό στούντιο animation Aardman (του «Γουάλας και Γκρόμιτ» και της «Ποντικούπολης») και ο πιο αδέξιος και γκαφατζής γιος του Άι Βασίλη αναλαμβάνουν ν’ απαντήσουν στη δημοφιλή ερώτηση των παιδιών με μια έξυπνη και καλοσχεδιασμένη κωμωδία, που εκσυγχρονίζει αλλά δεν ακυρώνει τον μύθο. Χορταστική δράση, ανεξάντλητο χιούμορ και απολαυστικοί δεύτεροι χαρακτήρες εγγυώνται διασκέδαση για όλη την οικογένεια.



Βασιλιάς σε μια κόλαση / Kongen av Bastøy
Του Μάριους Χολστ. Δράμα, 2010, Νορβηγία/Γαλλία/Σουηδία/Πολωνία. 2 ώρες. Με τους: Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Μπέντζαμιν Χέλσταντ, Τροντ Νίσλεν, Κρίστοφερ Γιόνερ, Έλεν Ντόριτ Πέτερσεν.

Στις αρχές του περασμένου αιώνα, σ’ ένα παγωμένο νησί έξω από το Όσλο, βρίσκεται ένα διαβόητο αναμορφωτήριο για μικροεγκληματίες έφηβους. Αντί όμως να επιμορφώνονται για να επιστρέψουν στην κοινωνία, οι νεαροί τρόφιμοι χρησιμοποιούνται από τη σκληρή διοίκηση ως σκλάβοι. Μέχρι που ένας ατίθασος νεοφερμένος δε θα αντέξει τα βασανιστήρια και θα θελήσει να αποδράσει. Στιβαρό σκανδιναβικό δράμα εποχής που βασίζεται σε πραγματικό περιστατικό, αργόσυρτο και σκληρό, με εντυπωσιακά γυρίσματα.



New Year’s Eve
Του Γκάρι Μάρσαλ. Ρομαντική κομεντί, 2011, ΗΠΑ. 1 ώρα και 58 λεπτά. Με τους: Άστον Κούτσερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Μισέλ Φάιφερ, Χίλαρι Σουάνκ, Τζέσικα Μπίελ, Τζον Μπον Τζόβι, Άμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, Κρις ‘Λούντακρις’ Μπρίτζες, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζος Ντουχαμέλ, Ζακ Έφρον, Κάθριν Χάιγκλ.

Μετά το περσινό «Valentine’s Day», ο Γκάρι Μάρσαλ επιστρέφει με το επίσης σπονδυλωτό «New Year’s Eve» που αφηγείται τις ιστορίες διάφορων νεοϋορκέζων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη και ο ατελείωτος κατάλογος γνωστών υπογραφών στο κάστ δεν καταφέρνουν να βγάλουν την ταινία από το βαρετό και άχρωμο μονοπάτι της απόλυτης μετριότητας και των σεναριακών κλισέ.



Άλλη μια... χαρούμενη μέρα / Another Happy Day
Του Σαμ Λέβινσον. Δράμα, 2011, ΗΠΑ. 1 ώρα και 59 λεπτά. Με τους: Έλεν Μπάρκιν, Κέιτ Μπόσγουορθ, Ντέμι Μουρ, Τόμας Χέιντεν Τσερτς, Έλεν Μπέρστιν, Τζορτζ Κένεντι.

Δυσλειτουργική οικογένεια συγκεντρώνεται σε έπαυλη για γάμο. Αναμενόμενα, θα γίνει χαμός. Ο πρωτάρης Σαμ Λέβινσον, γιος του Μπάρι, γράφει και σκηνοθετεί ένα δράμα δωματίου, με «ανεξάρτητο» πασπάλισμα. Συγκεντρώνει ένα εξαιρετικό καστ, αλλά, λόγω απειρίας, δεν ξέρει τι να το κάνει και σύντομα οι οικογενειακές συγκρούσεις μεταμορφώνονται σε υστερικές κορόνες. Το χειρότερο είναι πως το βραβείο σεναρίου που κέρδισε στο φεστιβάλ του Σάντανς θα τον πείσει ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος προς το ρεαλισμό.



Shark Night 3D
Του Ντέιβιντ Ρ. Έλις. Τρόμου, 2011, ΗΠΑ. 1 ώρα και 31 λεπτά. Με τους: Σάρα Πάξτον, Αλίσα Ντίαζ, Ντάστιν Μίλιγκαν, Κρις Κάρμακ, Κάθριν Μακφί.

Παρέα καταφτάνει σε εξοχικό, όπου τους υποδέχονται πεινασμένοι καρχαρίες. Ειδυλλιακά τοπία, κορίτσια και αγόρια με μαγιό και μια ποικιλία καρχαριών με δόντια-ξυράφια. Και μάλιστα σε 3D. Τι άλλο να ζητήσει κανείς για horror χαβαλέ; Κι όμως, ο σκηνοθέτης κάποιων από τα «Βλέπω το θάνατό σου», χωρίς ίχνος χιούμορ, αυτοσαρκασμού και όρεξης για σπλάτερ, παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά, στην πιο φτηνιάρικη αρπαχτή της ζωής του.



protothema

Πέμπτη 08/12/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Σε αγαπάω, φίλε ANT1 Ξένη ταινία
22:00 Τα παιδιά των ανθρώπων Star Ξένη ταινία
23:00 Όμορφη ζωή ΕΤ1 Δράμα
23:00 Αγγελοι τιμωροι Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Η ιστορία της Ειμι Φίσερ Σπορ+ Δράμα
00:30 Δολοφόνοι για μοναχικές καρδιές Mega Αστυνομική
00:35 Το κουράγιο μιας μάνας Σπορ+ Βιογραφία
02:15 Γλυκειά Ηβη Star Θρίλερ
04:00 Warrior King Star Περιπέτεια