Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ender's Game (2013) Poster


Stunning VFX Breakdown from Baz Luhrmann's 'Great Gatsby'

The Great Gatsby VFX from Chris Godfrey on Vimeo.

Hell Baby (2013) Trailer


Πέμπτη 27/06/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Οι επικίνδυνοι Star Περιπέτεια
02:00 Νύχτες στη ΡΟΔΑΝΘΗ Star Ξένη ταινία

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 27/06/2013

Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ

Ο Μπραντ Πιτ ερμηνεύει έναν ερευνητή του ΟΗΕ που αναζητά την πηγή μιας μόλυνσης που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι. Παρά τα προβλήματα που ταλάνισαν την παραγωγή της, η ταινία είναι άκρως απολαυστική. Μπορεί από τη μέση και μετά να αφήνει τη δράση για ένα πιο υποτονικό φινάλε, αλλάζοντας ουσιαστικά τον τόνο της ταινίας, ωστόσο διατηρεί την εξυπνάδα της, προσφέροντας μεγάλες δόσεις διασκέδασης.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Φόρστερ
Πρωταγωνιστούν: Μπραντ Πιτ, Μιρέιλ Ένος, Ντανιέλα Κερτέζ

Γάμος σε Δόσεις


Την είδαμε στο πρόσφατο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου. Πρόκειται για μια εξωφρενική κομεντί στην οποία μία γυναίκα, θέλοντας να ξεφύγει από την κατάρα που οδηγεί σε αποτυχία τούς πρώτους γάμους των γυναικών της οικογένειάς της, αποφασίζει να παντρευτεί έναν άγνωστο άνδρα, να τον χωρίσει και να παντρευτεί έπειτα τον εκλεκτό της καρδιάς της. Μόνο που η επιλογή της δεν θα είναι και τόσο ασφαλής. Η ταινία δεν είναι πρωτότυπη, αλλά προκαλεί αβίαστα το γέλιο του θεατή.

Σκηνοθεσία: Πασκάλ Σομέιγ
Πρωταγωνιστούν: Ντάνι Μπουν, Ντάιαν Κρούγκερ

Δυο για το Δρόμο

Ένα ρομαντικό road movie με πρωταγωνιστές τους Όντρεϊ Χέμπορν και Άλμπερτ Φίνεϊ. Ένας πλούσιος και επιτυχημένος αρχιτέκτονας, ο Μαρκ και η σύζυγος του Τζο, ταξιδεύουν με αυτοκίνητο από την Αγγλία στη Νότια Γαλλία προκειμένου να γιορτάσουν την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών σχεδίων για ένα πελάτη, τον Μορίς. Από την αρχή του ταξιδιού τους, η ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι εμφανής. Θα καταφέρουν να συνεχίσουν μαζί τον δρόμο τους ή θα επιλέξουν ξεχωριστές πορείες;

Σκηνοθεσία: Στάνλεϊ Ντόνεν
Πρωταγωνιστούν: Όντρεϊ Χέμπορν, Άλμπερτ Φίνεϊ

Δύο και Δύο

Ο Ντιέγκο και η Εμίλια είναι ένα ευκατάστατο παντρεμένο ζευγάρι με παιδί. Οι καλύτεροί τους φίλοι, ο Ρίτσαρντ και η Μπετίνα αρέσκονται να κάνουν σεξ με άλλα ζευγάρια. Η Μπετίνα και την προσκαλεί σε ένα πάρτι για swingers. Αυτό ξυπνά φαντασιώσεις στην Εμίλια που θα πιέσει τον Ντιέγκο να δοκιμάσουν κάτι νέο στη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Ντιέγκο Καπλάν
Πρωταγωνιστούν: Αντριάν Σουάρ, Κάρλα Πέτερσον, Τζουλιέτα Ντιάζ, Χουάν Μινουγίν

Θρέψε Κοράκια


Η οχτάχρονη Άννα πιστεύει ότι σκότωσε τον πατέρα της, που θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της αγαπηµένης της µητέρας. Μαζί µε της δυο αδελφές της, υπό την κηδεµονία µιας απόµακρης θείας, ζει µεταξύ φαντασίας και πραγµατικότητας, επικοινωνεί µε το φάντασµα της µητέρας της και αναπτύσσει µια ξεχωριστή εµµονή µε την ιδέα του θανάτου. Η ταινία του 1975 προβάλλεται σε επανέκδοση.

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σάουρα
Πρωταγωνιστούν: Άνα Τόρεντ, Τζέραλντιν Τσάπλιν, Μόνικα Ράνταλ

Οι Καταφερτζήδες

Ο Μπίλι και ο Νικ είναι δυο καταφερτζήδες πωλητές, οι ζωές τον οποίων έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά, λόγω της βίαιης εισβολής του Διαδικτύου και του ψηφιακού κόσμου, στην καθημερινότητά τους. Προσπαθώντας να αποδείξουν ότι δεν είναι άχρηστοι και ξεπερασμένοι στη «νέα εποχή», πάνε ενάντια στους νόμους των πιθανοτήτων, αναζητώντας μια θέση πρακτικής άσκησης στη Google. Εκεί, όμως, θα συναντήσουν μερικούς ιδιαίτερα ανταγωνιστές και φιλόδοξους νέους συναδέλφους.

Σκηνοθεσία: Σον Λεβί
Πρωταγωνιστούν: Όουεν Ουίλσον, Βινς Βον

Τακούνια σε... Μυστική Αποστολή

Η Μάιλι Σάιρους αναλαμβάνει μυστική αποστολή. Είναι πράκτορας του FBI που πηγαίνει σε ένα κολέγιο ως μυστική πράκτορας. Κάτι ανάμεσα σε Μις με το Ζόρι και Ομάδα Δράσης 21, δηλαδή.

Σκηνοθεσία: Τομ Βόγκαν
Πρωταγωνιστούν: Μάιλι Σάιρους, Κέλι Όσμπουρν, Λόρεν ΜακΝάιτ

Υψηλή Μαγειρική

Η Ορτάνς Λαμπορί, μια γνωστή σεφ από την περιοχή Περιγκόρντ της Γαλλίας, καλείται να αναλάβει τη θέση της προσωπικής μαγείρισσας του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας. Η μαγειρική της γοητεύει τον γάλλο πρόεδρο, αλλά η ίδια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα. Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία της Ντανιέλ Ντελπές.

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Βινσέντ
Πρωταγωνιστούν: Κατρίν Φρο, Ζαν Ντ' Ορμεσόν, Ιππολύτ Ζιραρντό

Thanks for sharing (2013) Trailer