Προσεχώς

Προσεχώς


Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ESPESSO - ΚΥΡΙΑΚΗ 21/03/2010


Mαζί το 1ο cd (απο τα 4 cd ) και η κασετινα με τραγουδια του ΑΝΤΥΠΑ

Hubble 3D - Movie Trailer (2010)

ACDC - Iron Man 2- Promo-2010


Είναι γνωστο ότι το οι ΑCDC εχουν γραψει τη μουσικη για το ΙRON MAN 2.
To cd περιεχει τα παρακατω 15 tracks

01 shoot to thrill
02 rock ‘n’ roll damnation
03 guns for hire
04 cold hearted man
05 back in black
06 thunderstruck
07 if you want blood (you’ve got it)
08 evil walks
09 t.n.t.
10 hell ain’t a bad place to be
11 have a drink on me
12 the razor’s edge
13 let there be rock
14 war machine
15 highway to hell

Google Fiber Internet ! - Πρόγραμμα θα εξοπλίσει κοινότητες με Ίντερνετ 100 φορές πιο γρήγορο

Στον καιρό της οικονομικής κρίσης μοιάζει με μια μοναδική ευκαιρία για να προσεγγίσουν νέους επενδυτές. Τουλάχιστον 100 κοινότητες στις ΗΠΑ διαγωνίζονται για να πάρουν μέρος σε ένα πείραμα της Google που θα τους χαρίσει μια από τις πιο γρήγορες συνδέσεις Ίντερνετ στον κόσμο.

«Φανταστείτε έναν κόσμο στον οποίο θα μπορείτε να κατεβάζετε σε λιγότερο από πέντε λεπτά μια ταινία από το Ίντερνετ. Ή θα έχετε τη δυνατότητα να συνεργάζεστε με φοιτητές από όλη τη χώρα, παρακολουθώντας στον υπολογιστή σας μια ζωντανή, τρισδιάστατη διάλεξη πανεπιστημίου. Αυτά και ακόμα περισσότερα θα γίνουν εφικτά με πιο γρήγορες συνδέσεις Ίντερνετ», αναφέρει η Google σε ανακοίνωσή της για το πείραμα που πρόκειται να αρχίσει στην Αμερική. Μέσα στον επόμενο χρόνο, η Google πρόκειται να εξοπλίσει μία ή περισσότερες πόλεις με ευρυζωνικά δίκτυα 100 φορές πιο γρήγορα από αυτά που χρησιμοποιούνται σήμερα στη χώρα.

Το πρόγραμμα ονομάζεται Google Fiber και οι ταχύτητές του αναμένεται να ξεπεράσουν το 1GΒ ανά δευτερόλεπτο. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, στόχος του πειράματος είναι να δουν πώς θα αξιοποιήσουν οι χρήστες αυτή την ταχύτητα και ποιες υπηρεσίες του Διαδικτύου θα εκμεταλλευτούν περισσότερο. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει στις 26 Μαρτίου και ήδη τουλάχιστον 100 πόλεις έχουν υποβάλει αιτήσεις. Η δίψα για συμμετοχή στο πείραμα είναι τόση που ορισμένες περιοχές, όπως η Τοπέκα στο Κάνσας, έχουν μετονομαστεί σε «Google» για τον μήνα Μάρτιο.

Στην πόλη Ντού λουθ της Μινεσότας, ο δήμαρχος βούτηξε στα παγωμένα νερά μιας λίμνης και ανέβασε το βιντεάκι στο ΥouΤube για να δείξει στην Google πόσο πολύ θέλει το νέο δίκτυό τους. Ενώ κάτοικοι δηλώνουν ότι θα ονομάσουν τις πρωτότοκες κόρες τους Googlette Fiber προς τιμήν της εταιρείας, εφόσον επιλεγεί η πόλη τους. «Το χρειαζόμαστε για τα σχολεία και για τα σπίτια μας», γράφει η Τζένιφερ Μπλάκμαν στο γκρουπ που δημιούργησε η πόλη Φρέσνο στο Facebook για το Google Fiber. Το ταχύτατο Ίντερνετ μπορεί να δελεάσει επενδυτές και να αναστήσει περιοχές που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση. Μέχρι τότε κάτοικοι, φορείς και εκπρόσωποι των πόλεων προσπαθούν να εκθειάσουν τα πλεονεκτήματα των περιοχών και να κερδίσουν την προσοχή της Google.

www.google.com/appserve/fiberrfi/

Χέντριξ, η επιστροφή !

Kαι όμως. Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατό του, προτού καν πατήσει τα τριάντα, ο σταρ της ροκ κιθάρας «έχει» ακυκλοφόρητα τραγούδια. Και νέο άλμπουμ. Και περιοδεία. Και πάμπολλες εκδόσεις. Κυρίες και κύριοι, ο Τζίμι ζει ανάμεσά μας.

Μάλιστα, το άλμπουμ «Valleys of Νeptune», με δώδεκα ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, δεν θα είναι ο μόνος καινούργιος Χέντριξ της εποχής. Πρόσφατα βγήκαν το «Live Ιn Ρaris/Οttawa Ηendrix» και το «Fan Pack» για κάθε φαν του Τζίμι που θέλει μια Χέντριξ εμπειρία σε στυλ 2010. Η Εxperience Ηendrix, η επιχείρηση για τον έλεγχο της περιουσίας έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Όπως για παράδειγμα την έκδοση της λάιβ ηχογράφησης της συναυλίας στο Άλμπερτ Χολ στις 24 Φεβρουαρίου του 1969. Οι φαν το περιμένουν σαν μυστικό κώδικα της Αποκάλυψης.

Και όσο θα πλησιάζει η επέτειος των 40 χρόνωναπό τις 18 Σεπτεμβρίου του 1970- που συμπληρώνονται από τον θάνατό του, ο δρόμος θα στρώνεται με ακόμη περισσότερο Τζίμι Χέντριξ. Βασικός ενορχηστρωτής της όλης ιστορίας, η 48χρονη- θετή κόρη του πατέρα του, Αλ Χέντριξ- Τζέινι, που έχει τον πρώτο λόγο σε όλα τα θέματα μετά και τον θάνατο του πατέρα του Χέντριξ, και τις επεισοδιακές μάχες ανάμεσα σε μάνατζερ, οικογένειες, νόμιμους και μη απογόνους, και άλλους τυχόν δικαιούχους.

Ο Χέντριξ παραμένει από τις πιο υπολογίσιμες δυνάμεις της μουσικής, με μια από τις πιο λαμπρές μετά θάνατον καριέρες. Όχι Έλβις, αλλά κοντά. Συνεχίζει να πουλάει σταθερά 2 με 4 εκατομμύρια δίσκους τον χρόνο και να εμπνέει τους καινούργιους που πιάνουν ηλεκτρική κιθάρα στα χέρια ή βολεύονται στην οθόνη με την εικονική εκδοχή της Χέντριξ εμπειρίας. Απλώς πατάς play.

Καινούργιο άλμπουμ, χωρίς περιοδεία; Όχι δα. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε στην Αμερική η Εxperience Ηendrix Τour με μουσικούς σαν τους Τζο Σατριάνι, Τζόνι Λανγκ, Έρικ Τζόνσον, Κένι Γουέιν, αλλά και τον Μπίλι Κοξ που έπαιζε μαζί με τον Χέντριξ και στους Εxperience και στους Βand Οf Gypsys. Αν δεν καταφέρουν αυτοί να καλέσουν το πνεύμα του Τζίμι, δεν θα τα καταφέρει κανείς.

ta nea

Η RIHANNA LIVE Τρίτη, 1/6/2010 στο Στάδιο Καραϊσκάκη

Η προπώληση ξεκινά την Τρίτη 23/3/2010

Rihanna World Tour 2010

Doors Open: 19:00
Tickets on sale: Τρίτη 23 Μαρτίου
Την Τρίτη 1η Ιουνίου η Rihanna θα βρεθεί στην Ελλάδα για πρώτη φορά, στο Στάδιο Καραϊσκάκη για μία μοναδική συναυλία.

A star is born…

Τον Φεβρουαρίου του 1988 στις νήσους Barbados, γεννήθηκε η Robyn Rihanna Fenty.

Ήταν κόρη αποθηκάριου και η λαμπερή της διαδρομή δεν ήταν καθόλου προβλέψιμη όταν μικρό κοριτσάκι στο Saint Michael τραγουδούσε πρώτη φωνή στη χορωδία του σχολείου της.

Όταν ωστόσο στα δεκαπέντε της έφτιαξε την πρώτη girl band της με δύο συμμαθήτριές της, ο δρόμος φάνηκε να ανοίγει μπροστά της…

Φίλοι των κοριτσιών συνέστησαν τη μπάντα στον δισκογραφικό παραγωγό Evan Rogers. O ίδιος έχει δηλώσει: «Μόλις μπήκε η Rihanna στο δωμάτιο για ακρόαση, ήταν σαν τα δύο άλλα κορίτσια να μην υπήρχαν! »

Ο Rogers αμέσως της πρότεινε να μετακομίσει στο Los Angeles όπου τον πρώτο καιρό η Rihanna φιλοξενούταν στο σπίτι της οικογένειας του.

Πολύ γρήγορα όμως η ανερχόμενη τότε Rihanna, υπέγραψε με τη Def Jam Records αφού πρώτα πέρασε από audition από τον τότε διευθυντή της εταιρίας, που δεν ήταν άλλος από τον μελλοντικό μέντορα και παραγωγό της, τον Jay Z!

Το 2005, κυκλοφόρησε το πρώτο studio album της με τίτλο «Music of the Sun» το οποίο μπήκε αμέσως στο top 10 του Billboard Hot 100, με το hit single «Pon de Relay» να ξεχωρίζει.

Λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα, κυκλοφορεί το δεύτερό της άλμπουμ με τίτλο A Girl Like Me (2006).

To album αμέσως κατατάσσεται στο top 5 του Billboard 100 στην κατηγορία albums chart. Την ίδια χρονιά κάνει και το πρώτο της US number one hit single της με τίτλο SOS , καθώς επίσης και καθιερώνεται στα top 10 με το Unfaithful και το Break It Off.

Το τρίτο της άλμπουμ Good Girl Gone Bad (2007), ανεβαίνει αμέσως στο Νο2 του Billboard 200, χαρίζοντας της πέντε to ten hits συμπεριλαμβανομένων τριών Νο1 (Umbrella, Take a Bow, Disturbia, καθώς επίσης και το διεθνές Νο1, Don’t Stop The Music)

To συγκεκριμένο album προτάθηκε για εννέα Grammy Awards, κερδίζοντας αυτό στην κατηγορία Best Rap/Sung Collaboration για το Umbrella στο οποίο συμμετέχει ο Jay Z.

Στα τέσσερα χρόνια της καριέρας της, η Rihanna έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει λάβει πολλές διακρίσεις μεταξύ των οποίων αυτής στα World Music Awards 2007 στην κατηγορία World's Best-Selling Pop Female Artist and Female Entertainer of the Year, καθώς επίσης και το 2008 American Music Awards στις κατηγορίες Favourite Soul/R&B Female Artist και Favorite Pop/Rock Female Artist.

H Rihanna έχει καταφέρει να κατακτήσει πέντε Hot 100 number one singles και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τη Beyonce. Οι δυό τους, έχουν τα περισσότερα number one από το 2000 μέχρι σήμερα.

Τον Ιανουάριο του 2010 η Rihanna κέρδισε δύο Grammy Awards για το single του Jay Z “Run this town”.

Την Τρίτη 1η Ιουνίου στο στάδιο Καραϊσκάκη, η Rihanna για πρώτη φορά στην Ελλάδα!


Η πώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Rihanna, ξεκινά τη Τρίτη, 23 Μαρτίου.
Τιμές Εισιτηρίων:

* Αρένα Β: 50€ τα πρώτα 2.000 εισιτήρια
* Αρένα Β: 60€ μετά την εξάντληση των πρώτων 2.000 εισιτηρίων
* Καθήμενοι Β: 70€
* Αρένα Α: 80€
* Καθήμενοι Α: 100€
* VIP: 250€

Εισιτήρια πωλούνται:

* Σε όλα τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
* Στο τηλέφωνο 211 7300211
* και στο www.elevenconcerts.com

Περιοδικο Σινεμα - Τευχος Aπριλίου 2010

OPERA DVD - Tευχος 30

Clash of the Titans 3D (2010) Δείτε 10 clip από την ταινία





















http://www.bloody-disgusting.com/news/19532

The Muppets meet Miyazaki in KUKY RETURNS



If you want more information head over to the film's official website.

Warner - Oλες οι μεγαλες παραγωγες της θα ειναι 3D !


Ανακοινωθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας Alan Horn ότι από εδώ και στο εξής όλες οι μεγάλες παραγωγές θα είναι τρισδιάστατες !!!

Spike Jonze's Wonderful Short Film 'I'm Here'

Δείτε το δωρεάν online μεσα απο το επίσημο site !!

ΑΞΙΖΕΙ !!!

http://www.imheremovie.com/

Sky 3D - Ξεκινά τον Απρίλιο !!

Το βρετανικό δορυφορικό δίκτυο Sky ανακοίνωσε ότι στις 3 Απριλίου θα λανσάρει στη Βρετανία το πρώτο τρισδιάστατο τηλεοπτικό κανάλι της Ευρώπης. Η αρχή θα γίνει με έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι.

Δεδομένου ότι οι τηλεοπτικοί δέκτες 3D για ιδιώτες δεν έχουν φτάσει ακόμα στην αγορά, το παιχνίδι θα μεταδοθεί μόνο σε 1.000 βρετανικές παμπ που έχουν εγγραφεί συνδρομητές και έχουν αποκτήσει τον αντίστοιχο επαγγελματικό εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών γυαλιών που απαιτεί η νέα τεχνολογία.

Τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του, το Sky 3D θα περιοριστεί σε αθλητικούς αγώνες, αργότερα όμως θα εμπλουτίσει το πρόγραμμά του με ταινίες, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές εκπομπές.

Αργότερα φέτος, όταν θα έχουν φτάσει στα καταστήματα τα πρώτα μοντέλα 3D τηλεοράσεων (Sony, Samsung, LG και Panasonic), το Sky 3D θα παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας υψηλής ευκρίνειας του Sky.

Η πρώτη μεγάλη δοκιμή του Sky 3D έγινε τον Ιανουάριο με τη μετάδοση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα σε εννέα βρετανικές παμπ.

Σάββατο 20/03/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

16:45 Πολιτική Κουζίνα Alpha Δράμα
18:00 Η Βίβλος : ιερεμιας ΕΤ3 Ξένη ταινία
18:00 Το δόλωμα ANT1 Κωμωδία
19:00 Της κακομοίρας ΝΕΤ Κωμωδία
19:50 Για τη Λουσι Σινε+ Αισθηματική
21:00 Σαρλότ η αραχνούλα Star Ξένη ταινία
21:00 Δυο γυναίκες, τρεις βαλίτσες κι εγώ ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:30 Επικίνδυνο μονοπάτι Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Η Μπάρμπι και οι 3 σωματοφύλακες Alter Κινούμενα Σχέδια
22:30 Χαμένα βήματα Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Ζήτημα ζωής και θανάτου Alpha Ξένη ταινία
23:00 Καμουφλάζ Σινε+ Ξένη ταινία
23:00 Ουρανοκατέβατος ΕΤ3 Κωμωδία
23:15 Catwoman Star Ξένη ταινία
23:50 Και από εδώ....οι γονείς μου Mega Κωμωδία
00:30 Μαίρη Πόπινς ΕΤ3 Μιούζικαλ
01:30 Μπατμαν Star Ξένη ταινία
02:00 Κρυφές επιθυμίες ANT1 Κοινωνική
03:00 Αναγκαστική προσγείωση ΝΕΤ Περιπέτεια
03:50 Το σύννεφο Σινε+ Δράμα
04:00 Metroland Star Ξένη ταινία

The Lord Of The Rings Trilogy - Bluray Edition


Κυκλοφορει 9/4/2010 απο την AUDIOVISUAL με ελληνικους υποτιτλους