Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Battlefield America (2012) Poster


Το Game of Thrones για Τρίτη σεζόν!

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ, 10 Απριλίου 2012 – To HBO ανακοινώνει την συνέχιση του GOT για τρίτη σεζόν, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Michael Lombardo, πρόεδρος, HBO Programming.

«Οι δημιουργοί της σειράς David Benioff και D.B. Weiss αύξησαν τις προσδοκίες μας για τη δεύτερη σεζόν - και στη συνέχεια τις ξεπέρασαν», δήλωσε ο Λομπάρντο. "Είμαστε ενθουσιασμένοι από την υποστήριξη όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης και προβολής που έχουμε λάβει για τη σειρά, και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι ο Dan και ο David έχουν ετοιμάσει για την επόμενη σεζόν."
Βασισμένο στην εμπορική επιτυχία της σειράς βιβλίων φαντασίας του George RR Martin, το GAME OF THRONES είναι ένα επικό δράμα που εκτυλίσσεται στον κόσμο του Westeros, όπου φιλόδοξοι άνδρες και γυναίκες με καλή αλλά και καλή φήμη, ζουν σε μια χώρα της οποίας τα καλοκαίρια και οι χειμώνες μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια. Η σειρά φαντασίας νικήτρια Emmy ® και Χρυσής Σφαίρας, ξεκίνησε την δεκα επεισοδίων δεύτερη σεζόν της την Κυριακή, πρώτη Απριλίου (9:00-22:00 ET / PT), με άλλα επεισόδια να κάνουν το ντεμπούτο τους την ίδια στιγμή.

Μεταξύ του αρχικού επαίνου για τη δεύτερη σεζόν, η Newsday ονόμασε το GAME OF THRONES «η καλύτερη σειρά στην τηλεόραση»,« ενώ η Los Angeles Times χαρακτήρισε την σειρά "μια κινηματογραφική γιορτή" και "αριστούργημα". Η Wall Street Journal χαιρέτισε την σειρά ως "υπέροχη "και η USA Today αποκάλεσε ότι "αγγίζει την τελειότητα. "

Σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα, η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του GAME OF THRONES έχει ήδη συσσωρεύσει ένα μικτό ακροατήριο από 8,3 εκατομμύρια θεατές, και είναι σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει εύκολα την σεζόν με μέσο όρο 9,3 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Το κάστ της δεύτερης σεζόν περιλαμβάνει τους: Peter Dinklage κάτοχο Emmy® και Χρυσής σφαίρας, Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Aidan Gillen, Iain Glen, Kit Harington, Richard Madden, Maisie Williams, Isaac Hempstead Wright, Sophie Turner, Jack Gleeson και Alfie Allen.

Οι executive producers του GAME OF THRONES είναι οι David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, co-executive producers, George R.R. Martin, Vanessa Taylor, Alan Taylor, Guymon Casady, Vince Gerardis; produced by Bernadette Caulfield.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα ευχαριστώ στο ΗΒΟ και καλό "κάψιμο"και για του χρόνου σε όλους μας...!
gameofthrones-gr-fans.blogspot.com

Jazz & Tζαζ - Τεύχος 04/2012

Dragon Eyes (2012) Trailer

Tranzit (2012) Trailer

Jaws Restoration Project Featurette


Pixar's Brave (2012) New Featurette

Ttanic Super 3D

The Avengers (2012) New tv spot

Resident Evil 6 - Video Game Trailer

The Cabin in the Woods (2012) New Clip

Pixar's Brave (2012) New Poster

Μια κινηματογραφική "κρεμάλα" για μεγάλο κόλλημα!

Μια πρωτότυπη κινηματογραφική κρεμάλα είναι ό,τι πρέπει για τις διακοπές. Διαφορετικά κινδυνεύεις με τρόμο να ανακαλύψεις ότι στο τέλος της ημέρας - μιας ημέρας που παρέμεινες κολλημένος μπροστά στο «Famous Objects From Classic Movies»- δεν έχεις κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε κι αν έχεις σφιχτή προθεσμία, ετοιμάσου για ξενύχτι.

Το παιχνίδι στο ομότιτλο site λειτουργεί σαν την κλασική «κρεμάλα», μόνο που σε καθοδηγούν διάφορα αντικείμενα που λίγο παρατηρητικός να είσαι στο σινεμά, πρέπει να τα αναγνωρίσεις. Οι πρώτες πίστες είναι εύκολες, μετά όμως ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει και αν είσαι μαζί με φίλους έχεις περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσεις, πριν χάσεις όλες σου τις «ζωές». Από τη σβούρα του "Inception", ως την πεταλούδα της "Σιωπης των Αμνών" και το "τηλέφωνο" από το ντουζιέρα του "Ψυχώ" - ε δε θα αποκαλύψουμε κι όλο το παιχνίδι- τα αντικείμενα, όσο πιο έξυπνα γίνονται, τόσο μεγαλύτερο εθισμό σού προκαλούν.

Η συμβουλή να ρυθμίσεις το κινητό στην «αφύπνιση» αν έχεις περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σου, ίσως αποδειχτεί πολύτιμη. Νομίζεις ότι θα ρίξεις μια ματιά και θα γυρίσεις στη δουλειά σου, αλλά κολλάς.

cinemag

Ταινία για τον Σινάτρα στα σχέδια του Σκορτσέζε

Μια ταινία-βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα φαίνεται πως είναι το επόμενο πρότζεκτ του Μάρτιν Σκορτσέζε.

Ο γνωστός σκηνοθέτης επιθυμεί να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία του θρυλικού καλλιτέχνη, όμως αυτό που τον προβληματίζει είναι το σενάριο.

«Είμαι σε συζητήσεις με δύο συγγραφείς αυτόν τον καιρό. Το πρόβλημα είναι η βιογραφία. Από που να ξεκινήσει κανείς; Θα ήθελα να πω όλη την ιστορία του Σινάτρα αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Θα πρέπει να οριοθετήσουμε το χρονικό διάστημα της ζωής του με το οποίο θα ασχοληθούμε... Για να πούμε όλη την ιστορία του Σινάτρα απαιτούνται 15 ώρες ταινίας...» δήλωσε ο Σκορτσέζε στο ETOnline.

Επίσης, ο πολυβραβευμένος δημιουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μίνι τηλεοπτικής σειράς για τον Φρανκ Σινάτρα ειδικά αν πρόκειται να συνεργαστεί με το HBO.

«Δεδομένου ότι δεν ξεφεύγεις από το budget, η τηλεόραση σου δίνει μια ελευθερία που είναι δύσκολο να βρεις στην κινηματογραφική αγορά» προσθέτει.

Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος ηθοποιός του Σκορτσέζε, Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον να υποδυθεί τον Σινάτρα, ωστόσο ο σκηνοθέτης κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά του και ανοιχτές... τις επιλογές του.

«Ο Λίο πάντα ήθελε αυτόν τον ρόλο. Αλλά πρέπει να το σκεφτούμε. Ίσως να πρέπει να επιλέξουμε έναν λιγότερο γνωστό ηθοποιό. Ένας σταρ ενδέχεται να αποσπάσει την προσοχή από τον ίδιο τον ρόλο» συμπλήρωσε ο Σκορτσέζε υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ένα είναι σίγουρο: «Δεν απαιτείται ένας ηθοποιός με φωνητικές ικανότητες καθώς δεν θα χρειαστεί να τραγουδήσει. Στην ταινία πρέπει να ακούγεται η φωνή του Σινάτρα!»

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σκορτσέζε και ο Ντι Κάπριο αναμένεται να συνεργαστούν στο «The Wolf of Wall Street» την επίσης νέα ταινία του Σκορτσέζε, σε σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ συγγραφέα και παραγωγού Τέρενς Γουίντερ, τα γυρίσματα της οποία αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στη Νέα Υόρκη.

tovima

Μεγάλη Τετάρτη 11/04/2012 - Ταινίες στην ελληνική TV

21:00 Η κιβωτός του Νώε Star Ξένη ταινία
21:00 Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ Mega Ξένη ταινία
21:45 Ο πελάτης Alpha Ξένη ταινία
22:30 Πέντε λεπτά πριν τον παράδεισο ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Το μπλόκο ΕΤ3 Ιστορική
00:15 Τζο και Μάξ: Πυγμάχοι δυο κόσμων Mega Ξένη ταινία
00:15 Επαφή Star Δράμα
00:30 Ημέρες Σεπτεμβρίου - α΄μεταδοση ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:00 Ο πελάτης Alpha Δράμα
03:15 Βρετανικός Star Περιπέτεια