Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Καθημερινή - Σάββατο 19/12/2009

Νikon

Αναλύουμε τις δυνατότητες όλων των ρεφλέξ Νikon με αισθητήρα DX-Format και δοκιμάζουμε σε τεστ την D3s, την κορυφαία full frame ρεφλέξ της εταιρίας που απέκτησε video HD.

Αποτελέσματα διαγωνισμού Epson «Looks»
Το πορτρέτο συγκαταλέγεται στα πιο αγαπημένα φωτογραφικά θέματα. Έχοντας σκοπό να ερμηνεύσει την προσωπικότητα του ατόμου που ποζάρει ο φωτογράφος ενεργεί με την ευαισθησία του ζωγράφου, την αναλυτική διείσδυση του ψυχολόγου και την κριτική ματιά του παρατηρητή. Με λίγα ή περισσότερα μέσα, με φυσικό φωτισμό ή φλας, με απλά ή πιο πολύπλοκα στησίματα, με ανάλαφρες ή πιο σοβαρές προσπάθειες οι 224 συμμετέχοντες του διαγωνισμού Epson, απασχόλησαν επί αρκετές ώρες την πενταμελή κριτική επιτροπή. Tις διακριθείσες εικόνες θα βρείτε στις σελίδες του και στο Ημερολόγιο 2010 της Epson.

Photo-shopping
Χριστούγεννα. Εποχή για καταναλωτικές εμπνεύσεις και περίπατο στην αγορά των hi tech gadget. Προτείνουμε προϊόντα και αξεσουάρ Imaging που θα λατρέψετε.

Οδηγός slimline digital compact
Φωτογραφικό Μπλακ τζακ. Εικοσιμία λεπτές, στυλάτες και μοδάτες ψηφιακές compact φωτογραφικές μηχανές πέρασαν από το εργαστήριο του «Φωτογράφου», βαθμολογήθηκαν και αξιολογήθηκαν.

Τεχνική
Τα μυστικά της φωτομέτρησης στην ψηφιακή εποχή. Με ποιο τρόπο θα έχουμε πάντα πετυχημένα φωτισμένες εικόνες; Απλές συμβουλές για τον καθένα.

…και ακόμη:
Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές.

Filomathix

Στο 9ο τεύχος μάθετε τα πάντα για τις τέχνες, τις δραστηριότητες και τα σπορ.

VETO - Κυριακή 20/12/2009

Δωρεάν θα μπορούν να παρακολουθούν από αυτή την Κυριακή, την ταινία της αρεσκείας τους στα multi cinema STER, οι αναγνώστες του κυριακάτικου VETO.

Με κάθε φύλλο της εφημερίδας θα διατίθεται ένα εισιτήριο, που θα ισχύει για όλη την εβδομάδα και όλες τις αίθουσες προβολής των multicinema STER. Με αυτό τον τρόπο, οι σινεφίλ θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, την ταινία της αρεσκείας τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Θα επισκέπτονται τις κινηματογραφικές αίθουσες μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου, που θα περιέχεται στο VETO.

Η διεύθυνση της εφημερίδας θεωρεί ότι η συγκεκριμένη προσφορά, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες που θα μπορούσε να προσφέρει κατά τη διάρκεια των εoρτών, στους αναγνώστες της.

Από αυτή την Κυριακή, λοιπόν, 20 Δεκεμβρίου, δωρεάν σινεμά με το VETO στην τσέπη και… καλή διασκέδαση!

Το πλήρες πρόγραμμα των αιθουσών STER, προκειμένου να επιλέγετε την ταινία της αρεσκείας σας, θα ανακοινώνεται από τη zougla.gr και την εφημερίδα VETO.

VETO - Κυριακή 20/12/2009

Η εφημερίδα VETO σε συνεργασία με τις Μουσικές Παραγωγές «Καμπανάκι» προσθέτει στις 20 Δεκεμβρίου, στην γιορτινή ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, κάλαντα από το όμορφο περιβόλι της Ελληνικής Παράδοσης.

Η εκπληκτική ορχήστρα Εστουδιαντίνα αποδίδει με τον ιδιαίτερο τρόπο της τα κάλαντα της παιδικής μνήμης σπουδαίων τραγουδιστών και τραγουδοποιών.

Τραγουδούν : Χ. Αηδονίδης, Γ.Ανδρεάτος, Π.Γαϊτάνος, Χ.Γαργανουράκης, Encardia, Γ. Ζουγανέλης, Β. Καζούλλης, N. Kαραντζή, Α. Κετιμέ, Κ. Κουλλιά, Λ. Μαχαιρίτσας, Θ. Μέρμηγκας, Γ. Νταλάρας, Δ.Ολυμπίου, Π. Παπαδοπούλου, Χ. Σίκκης, Α. Στρατηγού, Π. Τερζής, Δ. Τσακνής, Μ. Τσέρτος.

Κι επειδή γνωρίζουμε όλοι πως ο κύριος σκοπός των τραγουδιών αυτών είναι το φιλοδώρημα, ο νοικοκύρης που είναι η εφημερίδα VETO, αντί να το δώσει στους τραγουδιστές που συμμετέχουν, το προσφέρει στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η παρουσίαση του δίσκου θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 12:30, στο Μουσείο Λαϊκών Μουσικών Οργάνων Φοίβου Ανωγειανάκη – Κέντρο Εθνομουσικολογίας, Διογένους 1-3, Πλατεία Αέρηδων, Πλάκα.

Nine (2009)



imdb

The Lord of the Rings Trilogy Hits Blu-ray April 6, 2010 !

Video Business reports that Warner Home Video will release "The Lord of the Rings: The Motion Picture Trilogy" will hit Blu-ray on April 6, 2010.
The trade says that the nine-disc set will contains the original theatrical versions of the three Peter Jackson-directed Rings films along with more than seven hours of special features. The supplemental package will contain mostly special features that were on the various DVD versions of the movies, including featurettes that were originally on LordoftheRings.net. However, the Blu-ray versions will offer high-def trailers.

The set also will include digital copies of each film and have BD Live access.
The extended versions of the films will bow on Blu-ray at a later date.

Also getting its Blu-ray debut on April 6 is the 1978 animated adaptation of "The Lord of the Rings" directed by Ralph Bakshi.

Time and Date

Τα πάντα για την ώρα και τη μέρα.

Έχει και αντίστροφη μέτρηση για την Πρωτοχρονιά.

O George Clooney συνεργάζεται με Έλληνα σκηνοθέτη..

Ελληνική υπογραφή θα έχει η καινούρια ταινία του George Clooney «The Dascrendants» στην οποία θα πρωταγωνιστεί.

Την ταινία υπογράφει ο ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτης Alexander Payne (Papadopoulos) , σενάριο το οποίο βασίζεται στη νουβέλα της Kaui Hart Hemmings.

Πρόκειται για μια δραματική κομεντί, όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα ερμηνεύσει έναν εύπορο κτηματία που στην προσπάθειά του να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του, παίρνει τις δυο κόρες του με σκοπό να συναντήσει τον εραστή της γυναίκας του.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν προγραμματιστεί για το Φεβρουάριο του 2010 στη Χαβάη.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως ο γοητευτικός ηθοποιός αυτό το διάστημα ασχολείται με τα γυρίσματα της ταινίας «The American» , την σκηνοθεσία της οποίας έχει αναλάβει ο Anton Corbijn.

i-live.gr

Δωρεάν συναυλία Αντωνη Ρεμου στο Ηρακλειο Κρητης στις 16/12/2009



Η εταιρεια CYTA διοργανωνει δωρεαν συναυλια την τεταρτη 16/12/2009 στην πλατεια ελευθεριας στο ηρακλειο κρητης με τον αντωνη ρεμο.

Μαζι του θα εμφανιστει το συγκροτημα 1550.

WW 3 - Save Water !

AFI Awards 2009 Top 10 Movies of the Year Announced

Coraline
The Hangover
The Hurt Locker
The Messenger
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
A Serious Man
A Single Man
Sugar
Up
Up in the Air

Εθνος - Κυριακή 20/12/2009

Συνεργασια Mel Gibson & Leonardo DiCaprio


Ο Mel Gibson θα σκηνοθετησει τον Leonardo DiCaprio στην νεα του ταινια, η οποια θα αρχισει γυρισματα στο τελος του 2010.

Η ταινια θα ασχοληθει με τους Vikings.

Prince of Persia: The Sands of Time New Footage

Zoe Saldana, Sam Worthington & James Cameron All Talk Avatar

Δευτέρα 14/12/2009 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Κώδικος: Swordfish Star Ξένη ταινία
21:00 Ο φίλος μου και εγώ ΕΤ1 Ξένη ταινία
21:10 Το πεπρωμένο της Έλενας Σινε+ Δράμα
22:30 Ο Ιταλός Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Shoot em up Star Ξένη ταινία
23:00 Το εργοστάσιο Κανάλι της Βουλής Ταινία
23:15 Ο ανίκητος ΝΕΤ Ξένη ταινία
23:30 Το εργοστάσιο Κανάλι της Βουλής Ταινία
23:30 Ανακατωσούρας ΕΤ3 Κωμωδία
00:45 Σε επικίνδυνο έδαφος Star Περιπέτεια
02:10 Το βίντεο του Μπένι Σινε+ Δράμα
02:15 Μονταλμπάνο: η φωνή του βιολιού Alter Ξένη ταινία
02:45 Ζωντανός νεκρός Star Ξένη ταινία
04:00 Μίμης ο σιδεράς Σινε+ Ξένη ταινία
04:30 Αντίσταση Star Ξένη ταινία
04:30 Έρωτας στα καφέ Σαντάν Alter Δράμα

OPERA DVD - Tευχος 23