Προσεχώς

Προσεχώς

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

Iron Man 3 (2013) Poster


IMAX Featurette for Oblivion


The Purge (2013) Poster


Marvel Cinematic Universe: Phase Two Preview

Παραπολιτικά - Σάββατο 06/04/2013


Έρχεται η νέα Λάρα Κροφτ.

Η Λάρα Κροφτ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη και αυτήν τη φορά είναι επίσημο. Η MGM ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη GK Films του Γκρέιαμ Κινγκ για την επάνοδο της action ηρωίδας στη μεγάλη οθόνη. Η νέα ταινία που φημολογείται εδώ και κάποια χρόνια είχε για αρκετό καιρό παγώσει, ενώ ένα νέο βιντεογκέιμ κράτησε «ζεστούς» τους φαν της δυναμικής αρχαιολόγου.

«Ήταν σημαντική για εμάς αυτή η συνεργασία» λέει ο Ντάρελ Γκάλαχερ, επικεφαλής της Crystal Dynamincs που είναι υπεύθυνη για το παιχνίδι. «Αντιμετωπίζουμε τις ίδιες προκλήσεις από την ίδια οπτική γωνία και δε θα θέλαμε να συνεχίσουμε απλώς τις παλιές ταινίες, οπότε δουλέψαμε επάνω σε μια νέα ιδέα και τη συνεχίζουν οι παραγωγοί της ταινίας. Εμείς στο πεδίο του παιχνιδιού και το στούντιο από την πλευρά του φιλμ».

Αυτή η καινούργια Λάρα είναι νεότερη -φρέσκια από τη σχολή- έχει μια ευαίσθητη πλευρά και μόλις συνειδητοποιεί όλες της τις πλευρές και τις ικανότητες που την έκαναν αυτό που γνωρίσαμε: την ατρόμητη Tomb Raider. «Οι ταινίες με την Αντζελίνα Τζολί είναι ταινίες δράσης. Εμείς επιλέγουμε να δημιουργήσουμε μια σειρά ταινιών με κεντρικό θέμα το χαρακτήρα της Λάρα, που βρίσκω πιο ενδιαφέρον.

Φυσικά όμως θα υπάρχει πολλή δράση και γνήσια κινηματογραφική διασκέδαση» δήλωνε από την αρχή ο Κινγκ, αναλαμβάνοντας τα δικαιώματα για αυτό το ριμπούτ. Ο Χοκ Ότσμπι και ο Μαρκ Φέργκιους του «Iron Man» επεξεργάζονταν αρχικά το σενάριο, αλλά με τις καθυστερήσεις, τις αλλαγές και τις εκκρεμότητες μπορεί το αρχικό draft να γυαλιστεί από άλλες πένες.

Φυσικά το μεγάλο στοίχημα θα είναι η πρωταγωνίστρια, η ηθοποιός δηλαδή που θα κληθεί να υποδυθεί τη νέα Λάρα, μια ηρωίδα ταυτισμένη φυσιογνωμικά με την Αντζελίνα. Αναμένουμε περισσότερα.

 cinemag.gr

A Single Shot (2013) Trailer


The English Teacher (2013) Poster


The English Teacher (2013) Trailer


Evil Dead (2013) New Featurette


Grown Ups 2 (2013) Trailer


Τετάρτη 03/04/2013 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Παγκόσμιος στρατιώτης: Αναγέννηση Star Ξένη ταινία
23:40 Απίθανες ιστορίες Mega Ξένη ταινία
02:00 Η διπλή ζωή του άντρα μου Star Ξένη ταινία
03:45 Μηχανή πολέμου Star Ξένη ταινία