Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Wrath of the titans (2012) Trailer


Στον ρυθμό του Sundance Film Festival 2012



Μία από τις ταινίες που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο φετινό Sundance Film Festival, είναι το «The Words», με τον ηθοποιό Bradley Cooper, να έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Πρόκειται για ένα δράμα, το οποίο προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ, σε σκηνοθεσία των Brian Klugman και Lee Sternthal, στο οποίο ένας νέος συγγραφέας χρησιμοποιεί ένα χαμένο χειρόγραφο άλλου άνδρα ως δικό του έργο, όμως το τίμημα που πρέπει να πληρώσει είναι μεγάλο.

Παράλληλα, εκτός από προβολές ταινιών, συνέβη και το εξής απρόοπτο. Ο ηθοποιός του «30 Rock», Tracy Morgan, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ λιποθύμησε και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Ο ηθοποιός επρόκειτο να τιμηθεί ως καλύτερος κωμικός στο Creative Coalition Spotlight Awards, το οποίο είναι «παρακλάδι» του Φεστιβάλ.

Αξίζει να αναφέρουμε και την θετική εντύπωση που έκανε ο Richard Gere με την ερμηνεία του στην ταινία «Arbitrage», όπου αρκετοί έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν ως την επιστροφή του ηθοποιού στις καλές ταινίες.

Επίσης πρεμιέρα στο Φεστιβάλ έκανε την Κυριακή και η νέα ταινία του Spike Lee, η οποία έχει χαρακτηριστεί από τους κριτικούς ως σοκαριστική. Το φιλμ έχει τίτλο «Red Hook Summer», το οποίο έχει να κάνει με ένα νεαρό αγόρι που η μητέρα του το στέλνει το καλοκαίρι στον παππού του,στο Red Hook του Μπρούκλιν. Ο ηλικιωμένος είναι ιερέας, ενώ είναι η πρώτη φορά που συναντά τον εγγονό του και η ιστορία εκτυλίσσεται γύρω από τη σχέση τους. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Limary Agosto, Turron Kofi Alleyne, De'Adre Aziza, ενώ θα δούμε και τον ίδιο τον Lee να έχει έναν μικρό ρόλο.

Την αυλαία του Φεστιβάλ «άνοιξε» το ντοκιμαντέρ «The Queen of Versailles», το οποίο έχει αποσπάσει τις θερμότερες κριτικές μέχρι στιγμής. Το έργο διηγείται την ιστορία ενός δισεκατομμυριούχου, David Siegel και της συζύγου του, οι οποίοι αρχικά φαίνονται να μην τους έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, ενώ στην πορεία έρχονται αντιμέτωποι με αυτήν.

Πρεμιέρα έκαναν επίσης οι ταινίες «Hello I Must Be Going» με πρωταγωνίστρια την Melanie Lynskey, «Wish You Were Here» με τον Joel Edgerton και το ντοκιμαντέρ «Searching For Sugar Man», «Red Lights» με τους Cillian Murphy, Sigourney Weaver και Robert De Niro, «Lay The Favorite» με τους Rebecca Hall, Bruce Willis και Catherine Zeta-Jones, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές ακόμα ταινίες.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο χιονοδρομικό κέντρο Park City, στην Utah ανατολικά της Salt Lake City και έχει διάρκεια 10 ημερών.

protothema

Καθημερινή - Κυριακή 29/01/2012



Real News - Kυριακή 29/01/2012