Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Maria Zouroudis - Impossible

Οι 20 ταινίες επιστημονικής φαντασίας που αναμένονται το 2011.


Press HERE !!!

Καθημερινή - Κυριακή 04/07/2010


Ελληνική Ιστορία: Από τον Μέγα Αλέξανδρο στους Ρωμαϊκούς Χρόνους

Ο τρίτος τόμος της Ελληνικής Ιστορίας «ταξιδεύει» τους αναγνώστες στα χρόνια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην εκστρατεία του, στις κατακτήσεις του και στα ανεξίτηλα ίχνη που άφησε στο πέρασμά του. Ο πρώιμος θάνατος του μεγάλου στρατηλάτη σηματοδότησε την απαρχή μιας νέας ιστορικής περιόδου, της Ελληνιστικής. Από αυτή την εποχή, παρουσιάζονται η οργάνωση της πολιτείας, της οικονομίας και της κοινωνίας, τα ελληνιστικά κράτη (323-30 π.Χ.), ο ελληνιστικός Πόντος και η ελληνιστική Μικρά Ασία, καθώς και ο ελληνισμός της Δύσης. Ο τόμος ολοκληρώνεται με τη ρωμαϊκή κατάκτηση του ελλαδικού χώρου και την πορεία των ελληνικών περιοχών στα χρόνια της ρωμαϊκής κυριαρχίας.




Απολαμβάνοντας τη θάλασσα! Ένα τεύχος αφιερωμένο στις θερινές διακοπές και στην διασκέδαση και αναψυχή στο νερό.

Ιστιοπλοΐα: - Προορισμοί για διακοπές με ιστιοπλοϊκό - Πού θα μάθετε ιστιοπλοΐα - 10 σκάφη όλων των κατηγοριών, για να αγοράσετε αυτό που σας ταιριάζει - Διάσημοι ιστιοπλόοι μιλούν για τα μυστικά της θάλασσας Φουσκωτό: - Τι σημαίνει να κάνετε διακοπές με φουσκωτό - Tα ιδανικότερα ταξίδια - Ποιο σκάφος να διαλέξετε και πόσο θα σας κοστίσει Αναψυχή: - Θαλάσσιο σκι, Windsurfing, Scuba Diving: Γιατί ταιριάζουν στο ελληνικό καλοκαίρι, πού θα μάθετε, πού θα τα απολαύσετε Οικονομικές διακοπές, παρά θιν' αλός - Ελληνικά νησιά που κρατούν ακόμη χαμηλά τις τιμές - Ξένοι προορισμοί με υπέροχες θάλασσες και φτηνές επιλογές διαμονής - Πού θα φάτε ψάρι σε λογική τιμή - Πώς θα απολαύσετε τα προνόμια των ξένων τουριστών στην Ελλάδα, κλείνοντας τις διακοπές σας μέσω πρακτορείων του εξωτερικού.

Καθημερινή - Σάββατο 03/07/2010

Οι άνθρωποι πάντα γοητεύονταν από το μόνο μέρος του κόσμου που δεν μπορούσαν να κατακτήσουν: τον ουρανό. Πώς, όμως, προέκυψαν τα ιπτάμενα πλάσματα της γης; Αυτό το επεισόδιο εξετάζει το πρώτο σπονδυλωτό που πέταξε στον ουρανό, τον πτερόσαυρο, ο οποίος σταδιακά απέκτησε μέγεθος αντίστοιχο με εκείνο ενός μικρού αεροπλάνου. Για πολλά χρόνια οι επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν πώς γιγάντια ιπτάμενα πλάσματα κατάφεραν να επιτύχουν ένα τέτοιο μοναδικό κατόρθωμα.


Real News - Kυριακή 04/07/2010

Εθνος - Κυριακή 04/07/2010



Εθνος - Από Δευτέρα έως Παρασκευή

Δευτέρα 28/06/2010 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

Η "Επαφή", στο Star

Η ταινία σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζιμέκις, είναι βασισμένη στις ιδέες του διάσημου αστροφυσικού Carl Sagan και κάνει σαφή αναφορά του ρόλου της επιστήμης, της θρησκείας και της πολιτικής στη σύγχρονη κοινωνία.

Εξαιρετική η Τζόντι Φόστερ στο ρόλο της αστρονόμου Ελέανορ.

Στις 23.15 στο Star

Οραματική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικανικής παραγωγής 1997
Σκηνοθέτης: Ρόμπερτ Ζιμέκις
Παίζουν: Τζόντι Φόστερ, Ντέιβιντ Μορς, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Μάθιου Μακ Κόναχι, Τομ Σκέριτ

Μετά από χρόνια καρτερικής αναμονής, η αστρονόμος Ελέανορ λαμβάνει ένα μήνυμα από το... μακρινό Διάστημα! Με τη βοήθεια των συναδέλφων της, κατορθώνει να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα, που αναφέρεται στην κατασκευή μιας μυστηριώδους μηχανής.
Η απορία για τον σκοπό αυτής της μηχανής είναι προφανής: πρόκειται για το ενδεχόμενο αφανισμού του ανθρώπινου είδους ή σημαίνει το τέλος της προκατάληψης και της δεισιδαιμονίας;
Θέλοντας να ανακαλύψει την αλήθεια, η Ελέανορ αποφασίζει να επικοινωνήσει με τους εξωγήινους...

21:00 Τζέιμς Μποντ, πέθανε μια άλλη μέρα Star Ξένη ταινία
21:00 Είμαι τρελαμένος με την Αϊρις Μπλοντ ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Λαός και Κολωνάκι ΕΤ3 Ελληνική ταινία
02:30 Με σκοτώνεις Star Ξένη ταινία
04:00 Εκλεκτικες συγγενείς Alter Δράμα
04:15 Μια και μοναδική Star Αισθηματική κομεντί