Προσεχώς

Προσεχώς

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2010

Ημερησία - Σάββατο 03/07/2010

First International Trailer for 'Let Me In'

Megamind (2010)

Εθνος - Σάββατο 03/07/2010


Evoluce Demonstrates 47” Full HD Touchscreen With Gesture Support!

Νέο καλώδιο A/V HDBaseT: Αντίο HDMI;

Μία ομάδα από κατασκευαστές ηλεκτρονικών (LG, Samsung, Sony, Valens) ξεκίνησε συνεργασία για τη δημιουργία ενός νέου standard καλωδίου A/V, το οποίο θα αντικαταστήσει το HDMI!


Το νέο καλώδιο ονομάζεται HDBaseT και βασίζεται στο πρωτόκολο CAT5e/6, το οποίο συνεπάγεται λιγότερα έξοδα για τη δικτύωση του συστήματος home theater στο σπίτι μας.

techgear

Pc Magazine - Τεύχος Ιουλίου 2010

Ram - Tεύχος Ιουλίου 2010

National Geographic - Tευχος Ιουλίου 2010

Third New 60 Second Trailer for The Expendables

Going the Distance (2010)

Universal Studio's King Kong 360 3-D Experience

King Kong 360 3D Review from /Film on Vimeo.

Σκηνοθεσία: Bart Freundlich
Σενάριο: Bart Freundlich
Ηθοποιοί: Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha, Steve Antonucci, Marc Alan Austen

Ελληνική Πρεμιέρα :
01/07/2010


Η Σάντι είναι μια όμορφη, σέξι μητέρα δύο παιδιών που μόλις πάτησε τα 40. Είναι μια υπέροχη σούπερ μαμά που προλαβαίνει τα πάντα. Αυτή η τέλεια φαινομενικά εικόνα της όμως, καταρρέει όταν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της την απατά. Χωρίς να χάσει χρόνο, μετακομίζει με τα παιδιά στη Νέα Υόρκη για να βρει δουλειά και να κάνει μια νέα αρχή. Εκεί, συναντά τον Άραμ Φιλκενστάιν, ένα γλυκό 24χρονο αγόρι που επίσης περνάει μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Έχει μόλις ανακαλύψει πως ο μόνος λόγος για τον οποίο τον παντρεύτηκε η μόλις δύο εβδομάδων σύζυγός του ήταν για να αποκτήσει πράσινη κάρτα.

Ο Άραμ εργάζεται στην καφετερία κάτω από το διαμέρισμα που νοικιάζει η Σάντι. Όταν η Σάντι πιάνει δουλειά στο Αθλητικό Κανάλι της Νέας Υόρκης, ζητάει από τον Άραμ να της κρατάει τα παιδιά. Εκείνος δέχεται, αφού άλλωστε δεν έχει τίποτε καλύτερο να κάνει εκτός από το να πρέπει να καθησυχάζει συνεχώς τους υπερπροστατευτικούς γονείς του. Στη δουλειά η Σάντι τα πάει περίφημα, παίρνει προαγωγή και η καλύτερή της φίλη την παροτρύνει να ασχοληθεί και με τα αισθηματικά της αν και εκείνη νιώθει απογοητευμένη. Στο μεταξύ, ο Άραμ γίνεται σιγά-σιγά μέλος της οικογένειας. Τα παιδιά τον λατρεύουν…το ίδιο και η Σάντι. Οι δυο τους, γίνονται ζευγάρι και αντιμετωπίζουν πολλές αντιδράσεις. Τώρα θα πρέπει να καταλάβουν αν αυτό που βρήκαν ο ένας στον άλλο είναι κάτι περαστικό ή αν θα μπορούσε να κρατήσει για πάντα.

Πέμπτη 01/07/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Πεθερικά της συμφοράς Star Ξένη ταινία
23:00 Η ομολογία της Μπέτυ Λου ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Υπέρβαση καθήκοντος 2 Alter Ξένη ταινία
02:30 Οι μηχανοβιοι Star Περιπέτεια
03:30 Οταν η ρια γνώρισε τον σιά Alter Ξένη ταινία