Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Wrong Turn 4 (2011) Posters



Teaser For The Upcoming STAR TREK: THE NEXT GENERATION Blu-Rays!!

This Is The New BATCAVE From The Dark Knight Rises




100 Best Uses of the F*** Word In Films


Paranormal Activity 3 (2011) Trailer 2


Soul Man (2011) Trailer

Dark Souls Video Game Trailer

Extremely Loud and Incredibly Close (2011) Trailer



Το «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά» με τον Τομ Χανκς και τη Σάντρα Μπούλοκ βασίζεται στο σπουδαίο μυθιστόρημα του Τζόναθαν Σάφραν Φόερ.

Παρακολουθεί την ιστορία ενός μικρού αγοριού που καλείται να αντιμετωπίσει τον θάνατο του πατέρα του στην τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους. Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε παρακολουθούμε την συγκινητική προσπάθεια του Όσκαρ να λύσει το μυστήριο ενός κλειδιού χωρίς κλειδαριά, πιστεύοντας ότι θα τον οδηγήσει σε κάποιο μυστικό που έκρυβε ο πατέρας του (Τομ Χανκς).

Προσπαθώντας να δώσει τη λύση, ο μικρός Όσκαρ (Τόμας Χορν) γυρίζει στους δρόμους της «μουδιασμένης» από τις επιθέσεις Νέας Υόρκης, συναντώντας και καθορίζοντας τις ζωές πολλών ανθρώπων.

Νιώθοντας αποκομμένος από την μητέρα του (Σάντρα Μπούλοκ) και μη θέλοντας να πιστέψει σε πράγματα που δεν μπορεί να παρατηρήσει, ο Όσκαρ αρχίζει να ψάχνει στην Νέα Υόρκη, για την κλειδαριά που ταιριάζει σε ένα μυστηριώδες κλειδί που βρήκε στην ντουλάπα του μπαμπά του.

Η σκηνοθεσία της ταινίας είναι του Στίβεν Ντάλντρι (Σφραγισμένα Χείλη, Οι Ώρες, Μπίλι Έλιοτ) και το σενάριο του Έρικ Ροθ (Forrest Gump, The Insider).

Στην ταινία, εκτός από τους Τομ Χανκς και Σάντρα Μπούλοκ, πρωταγωνιστούν οι Τζέιμς Γκαντολφίνι, Ζόι Κάλντγουελ, Μαξ Φον Σίντοφ, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζέφρι Ράιτ.­

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2011, ενώ το βιβλίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά.


Exhumed (2011) Poster

Extremely Loud and Incredibly Close (2011) Poster

The Lorax (2012) Poster

Happy Feet Two (2011) Poster


Don't Be Afraid of the Dark (2011) Poster

The Thing (2011) Poster

I Melt with You (2011) Poster

Οι ταινίες της εβδομάδας από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το Γάλα

Ισοπεδωτικό και ρεαλιστικό, το Γάλα του Γιώργου Σιούγα (που βασίζεται στο θεατρικό έργο του Βασίλη Κατσικονούρη) περιγράφει τις σχέσεις δύο αδελφών, μεταναστών από τη Σοβιετική Ένωση. Ο Λευτέρης, ο μικρότερος, πάσχει από μία ψυχική ασθένεια, ενώ ο Αντώνης, ο μεγαλύτερος, προσπαθεί να κόψει τους δεσμούς που τον κρατάνε πίσω. Στη μέση η μητέρα τους, προσπαθεί να συμβιβάσει και να φέρει κοντά τις δύο πλευρές. Ο Γιώργος Σιούγας κατάφερε να αναδείξει το κείμενο, χρησιμοποιώντας κινηματογραφικά «τρυκ», ενώ αποσπά αξιόλογες ερμηνείες από τους τρεις πρωταγωνιστές τους (Ιωάννα Τσιριγκούλη, Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Όμηρος Πουλάκης). Αν και το «Γάλα» μπορεί να αφήσει τον θεατή εξαντλημένο από τις συναισθηματικές εναλλαγές, καταφέρνει να προκαλέσει πραγματική συγκίνηση.

Colombiana

Η Ζόε Σαλντάνα (Star Trek, Avatar) αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ταινία δράσης. Η Καταλέγια Ρεστρέπο είναι μια ψυχρή εκτελέστρια που ζητά να πάρει εκδίκηση για τη δολοφονία των γονιών της, την οποία είδε ενώ ήταν ακόμα μικρό κορίτσι. Το σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Λικ Μπεσόν και Ρόμπερτ Μαρκ (έχουν υπογράψει μαζί και το σενάριο της ταινίας «Η Αρπαγή»), ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ολιβιέ Μεγκατόν (Transporter 3).

Αμνηστία


Η αμνηστία του Μπουγιάρ Αλιμανί, ταινία που κέρδισε Βραβείο C.I.C.A.E., στο Φόρουμ του πρόσφατου Φεστιβάλ Βερολίνου περιγράφει μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι σύζυγοι των οποίων κρατούνται στις φυλακές της Αλβανίας. Η Έλσα και ο Σπετίμ ζουν τον έρωτά τους μέχρι τη στιγμή που η κυβέρνηση της Αλβανίας δίνει αμνηστία σε 200 φυλακισμένους και οι σύζυγοι τους επιστρέφουν σπίτι. Η ταινία –πρώτη μεγάλου μήκους του σκηνοθέτη- είναι μια ελληνική συμπαραγωγή με Αλβανία και Γαλλία. Έχει κάνει τον γύρο πολλών φεστιβάλ, κερδίζοντας πλήθος βραβείων και πρόσφατα προβλήθηκε στις Νύχτες Πρεμιέρας «Conn-X».

Όχι μόνο φίλοι

Πιο δημοφιλής δεν γίνεται. Ο λόγος για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ που μετά τη μουσική του καριέρα, βλέπει και την κινηματογραφική του να εκτινάσσεται στα ύψη. Στο Όχι Μόνο Φίλοι συμπρωταγωνιστεί με τη Μίλα Κούνις (τη σέξι μπαλαρίνα του Μαύρου Κύκνου) σε σκηνοθεσία Γουίλ Γκλουκ, όπου δύο φίλοι αποφασίζουν να έχουν μια ερωτική σχέση χωρίς δεσμεύσεις, μέχρι τη στιγμή που συνειδητοποιούν ότι αισθάνονται πολύ περισσότερα, οπότε τα πράγματα περιπλέκονται.

Ανώνυμοι Ρομαντικοί

«Ανώνυμοι Ρομαντικοί» στην ταινία του Ζαν Πιέρ Αμερίς είναι οι Μπενουά Πελβούρ και Ιζαμπέλ Καρέ. Στην ταινία ο Ζαν-Ρενέ διευθύνει την οικογενειακή σοκολατοποιία η οποία δεν πάει καλά. Η Ανζελίκ είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα σοκολατοποιός αλλά η ανασφάλειά της έχει σταθεί εμπόδιο στην καριέρα της. Παρόλο που και οι δύο είναι συναισθηματικά ευάλωτοι, το αμοιβαίο πάθος τους για τη σοκολάτα τούς φέρνει κοντά. Κανείς τους δεν είναι σε θέση να εκφράσει το πώς πραγματικά αισθάνεται, πράγμα που στέκεται εμπόδιο στη σχέση τους…

Νικόστρατος: Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι

Ο Εμίρ Κουστουρίτσα αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Νικόστρατος-Ένα Ξεχωριστό Καλοκαίρι του Ολιβιέ Ορλέ. Η ελληνο-γαλλο-βελγική συμπαραγωγή πραγματοποίησε γυρίσματα στις Κυκλάδες και μάλιστα θα κυκλοφορήσει και στα ελληνικά. Ο 14χρονος Γιάννης ζει σε ένα μικρό ελληνικό νησί. Από τότε που πέθανε η μητέρα του, η σχέση που έχει με τον πατέρα του, τον Δημοσθένη, άρχισε να γίνεται πιο σκληρή. Σε ένα ταξίδι του στην Αθήνα, σώζει από βέβαιο θάνατο έναν πελεκάνο που τον φωνάζουν Νικόστρατο. Αναγκασμένος να τον μεγαλώνει στα κρυφά για να τον γλιτώσει από τον θυμό του πατέρα του, ο Γιάννης γίνεται η αιτία να μεταμορφωθεί ο τουρισμός της περιοχής.

Ο Βετεράνος

Ο Μάθιου Χόουπ γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την ιστορία του στρατιώτη Ρόμπερτ Μίλερ (Τόμπι Κέμπελ), ο οποίος επιστρέφει από τον πόλεμο του Αφγανιστάν και δυσκολεύεται με την κοινωνική του επανένταξη. Μένοντας σε μια βίαιη γειτονιά εργατικών κατοικιών, πιάνει δουλειά ως μυστικός ντετέκτιβ και σύντομα αποκτά εμμονή με μία ομάδα τοπικών γκάνγκστερ που εμπλέκονται σε μια τρομοκρατική σπείρα. Αφού συλλέξει αρκετές πληροφορίες, ο Ρόμπερτ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να σκοτώσει τους γκάνγκστερ. Η ταινία μπλέκει μεταξύ τους αρκετά είδη, γεγονός που, σύμφωνα με πολλούς ξένους κριτικούς, δεν την βοηθά ιδιαίτερα.

Newsroom ΔΟΛ

Kindle Fire, ο φθηνός αντίπαλος του iPad

Η Amazon παρουσίασε την Τετάρτη το πολυαναμενόμενο Kindle Fire, έναν έγχρωμο υπολογιστή-ταμπλέτα με τιμή στην αμερικανική αγορά 199 δολάρια, αρκετά μικρή για να έχει την προοπτική να γίνει ο πρώτος σοβαρός αντίπαλος του iPad.

Η νέα συσκευή, η οποία έχει οθόνη αφής με διαγώνιο 7 ιντσών, τρέχει μια ειδική έκδοση του Android και συνοδεύεται από δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στις υπηρεσίες νέφους της Amazon, παρουσιάστηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Τζεφ Μπέζος στη Νέα Υόρκη.

O Μπέζος παρουσίασε επίσης το Kindle Touch, μια ασπρόμαυρη συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων που έχει πια καταργήσει τα κουμπιά και ξεκινά στα 99 δολάρια, καθώς και μια βασική έκδοση του Kindle που θα τιμάται μόλις 79 δολάρια.

«Πρόκειται για κορυφαίες συσκευές σε καθόλου κορυφαίες τιμές. Θα πουλήσουμε εκατομμύρια» δήλωσε.

Η ανάπτυξη μιας νέας ταμπλέτας είναι σημαντική κίνηση για την Amazon, η οποία διαθέτει μια πληθώρα ψηφιακών αγαθών και υπηρεσιών που δύσκολα μπορεί να πουλήσει χωρίς μια ιδιόκτητη πλατφόρμα.

Το Kindle Fire προγραμματίζεται να κάνει ντεμπούτο στα αμερικανικά καταστήματα στις 15 Νοεμβρίου. Έχει περίπου το μισό μέγεθος σε σχέση με το iPad, παρόμοιο με την ανταγωνιστική ταμπλέτα Nook Color της αλυσίδας βιβλιοπωλείων Barnes & Nobles.

Όμως ενώ η Barnes & Nobles προωθεί την ταμπλέτα της ως «ενισχυμένο» ηλεκτρονικό αναγνωστικό, η Amazon σκοπεύει να αξιοποιήσει το Fire ως πλατφόρμα για παιχνίδια, ταινίες, μουσική και άλλες εφαρμογές.

Το Fie τρέχει μια ειδική έκδοση του Google Android, χρησιμοποιεί έναν νέο browser με την ονομασία Silk και έχει πρόσβαση στις εφαρμογές που πωλεί το Android Store της Amazon.

Σε αντίθεση με το iPad, το οποίο απαιτεί από το χρήστη να δημιουργεί εφεδρικά αντίγραφα ασφάλειας (backup) στον προσωπικό του υπολογιστή, το Fire αποθηκεύει τα δεδομένα στους διακομιστές της Amazon, μέσω του Διαδικτύου.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Ο Μικ Τζάγκερ «ντύνεται» βαρόνος των μίντια σε νέα κινηματογραφική ταινία

Μετά την συμμετοχή του στην ταινία The Man from Elysian Fields το 2001, ο Μικ Τζάγκερ επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Tabloid, σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο Deadline.

Ο γερόλυκος της ροκ θα υποδυθεί ένα μεγιστάνα των μίντια, ενώ την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει η δική του εταιρεία παραγωγής Jagged Films.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Τζος Όλσον (A History of Violence) και λέγεται πως ο ρόλος θα θυμίζει σε πολλά το χαρακτήρα του αμφιλεγόμενου Ρούπερτ Μέρντοχ.

O Τζάγκερ έχει ασχοληθεί με το χώρο του κινηματογράφου και στο παρελθόν μέσω της εταιρείας που έχει ιδρύσει, υπογράφοντας την παραγωγή στην κωμωδία The Women το 2008, στο πολεμικό δράμα Enigma το 2001, καθώς επίσης και στο ντοκιμαντέρ για τους Rolling Stones, Shine a Light, σε σκηνοθεσία του Μάρτιν Σκορτσέζε.

in.gr

Πέμπτη 29/09/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Εντιμότατοι διαρρήκτες Star Ξένη ταινία
23:00 Σταυροδρόμια ζωής ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 The simian line Σπορ+ Δράμα
23:15 Οι διαβολογυναικες (diabolique) Alter Ξένη ταινία
00:00 Reflections on a crime Πρίσμα+ Ξένη ταινία
00:40 Οι μικροί κατάσκοποι Σπορ+ Ξένη ταινία
00:45 Πυρετός και πάθος ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:30 Ο κλέφτης (The vault Alter Ξένη ταινία
02:00 Re-cycle Star Θρίλερ
03:30 Επιθεωρητής βαλαντερ: φορτίο θανάτου Alter Ξένη ταινία