Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Φωτογραφικός διαγωνισμός του National Geographic.

Ο Φωτογραφικός διαγωνισμός του National Geographic.

Έχει άπειρες φωτογραφίες να θαυμάσετε και να βαθμολογήσετε.

Το Big Picture μάζεψε μερικές από τις καλύτερες.

Unbelievable Future Appliances: Fridge, Stove, Table, and More.



HULK - BAND-AID !!

I am ... 250 Introductions of 185 People, Groups, & Things

Στο ξέσπασμα του φεγγαριού (2010)

Ελληνική πρεμιέρα : 25/11/2010

Στο Ξέσπασμα του Φεγγαριού,
είναι ο τίτλος της ταινίας του Στράτου Μαρκίδη με τους Ιωσήφ Μαρινάκη, Κώστα Αποστολάκη, Τάνια Τρίπη, Τζένη Μπότση, Κατερίνα Γερονικολού, Κώστα Λούκα, Κωνσταντίνο Λάγκο, Νίκο Βερλέκη, Πατρίτσια Περιστέρη, Κωνσταντίνο Φάμη.

“Στο ξέσπασμα του φεγγαριού αυτός που θα γλιτώσει δεν θα είναι αυτός που αρνήθηκε στον έρωτα να δώσει” τραγουδά ο Βασίλης Σκουλάς ένα βράδυ σε ένα παραδοσιακό στέκι του Ηρακλείου.

Ανάμεσα στους θαμώνες η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, δύο άγνωστα μεταξύ τους νέα παιδιά, νιώθουν ερωτική αναστάτωση με τις πρώτες ματιές που ανταλλάσσουν. Η επαφή τους διακόπτεται απότομα από τον αδελφό της Αλεξάνδρας, τον Στέφανο, που την παίρνει και φεύγουν.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος ξαναβρίσκονται συμπτωματικά στο Λονδίνο όπου σπουδάζουν σε διαφορετικές σχολές και έτσι αρχίζουν να βλέπονται κρυφά, αφού ο Κωνσταντίνος Αδαμάκης, ο πατέρας της Αλεξάνδρας, την έχει τάξει στον γιο της συνεταίρου του στις ξενοδοχειακές του επιχειρήσεις.

Ο Κωνσταντίνος έρχεται αντιμέτωπος με το παρελθόν, όταν μαθαίνει από τον Στέφανο ότι ο Μάνος δεν είναι άλλος από τον γιο του Άγγελου Παπαδάκη, που τον τραυμάτισε σοβαρά πριν από πολλά χρόνια, πυροδοτώντας μία βεντέτα που μεταμόρφωσε δύο παιδικούς φίλους σε αιώνιους εχθρούς.

Η Αλεξάνδρα και ο Μάνος, που αγνοούν αυτή την ιστορία, ζουν ανέμελα τον έρωτά τους, ως τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος και ο Στέφανος επεμβαίνουν βίαια και προσπαθούν να τους χωρίσουν. Η προειδοποίησή τους είναι σαφής: αν ο Μάνος δεν εξαφανιστεί από τη ζωή της Αλεξάνδρας, θα πεθάνει.

Το ειδύλλιο μετατρέπεται σε θρίλερ, καθώς οι δύο εραστές αγωνίζονται να διασώσουν τον έρωτά τους, παρά τις απειλές και τις πιέσεις.

i-live news

Ο θάνατος που ονειρεύτηκα (2010)

Ελληνική πρεμιέρα : 25/11/2010

Αθήνα, κάπου βόρεια…

Μια παρέα εφήβων, στην οποία ξεχωρίζει η γοητευτική μορφή της Δωροθέας, θα γίνουν άθελά τους οι πρωταγωνιστές, άλλοι ως θύτες και άλλοι ως θύματα, σ’ ένα επερχόμενο σκηνικό θανάτου.

Ο καταλύτης της ιστορίας έρχεται με το σκίρτημα του έρωτα και παίρνει σάρκα και οστά στη θωριά του Χρήστου, ενός απόμακρου και συνάμα επιβλητικού έφηβου, νεοφερμένου στο αθηναϊκό προάστιο. Σε μικρό χρονικό διάστημα, η ηγετική αυτή μορφή με την ακατανίκητη έλξη θα αποτελέσει τον κεντρικό πυρήνα της παρέας και τον αδιαμφισβήτητο θύτη.

The Eclipse (2010)

Εάν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, η αγάπη συνεχίζει να ζει.

Ελληνική πρεμιέρα : 25/11/2010

Στη γραφική παραθαλάσσια πόλη Κομπ της Ιρλανδίας, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ανάμεσα στους κατάφυτους λόφους και τα απομεινάρια των πέτρινων αβαείων, κάθε χρόνο πραγματοποιείται ένα σημαντικό φεστιβάλ λογοτεχνίας. Ο Μάικλ Φαρ προσπαθώντας να ξεπεράσει τον πρόσφατο χαμό της γυναίκας του και να συνηθίσει στην ιδέα του να μεγαλώνει τα δύο του παιδιά μόνος, δουλεύει ως εθελοντής στο φεστιβάλ.

Εκεί γνωρίζει τη συγγραφέα μεταφυσικών θρίλερ, Λένα, η οποία τον γοητεύει. Στην πόλη, όμως, φτάνει κι ο Νίκολας, όμορφος και επιτυχημένος συγγραφέας, για να προωθήσει το τελευταίο του βιβλίο και κυρίως να διεκδικήσει τη Λένα που δεν έχει καταφέρει να βγάλει από το μυαλό του. Καθώς οι δύο άντρες πολιορκούν την ίδια γυναίκα, κάποια ανεξήγητα συμβάντα θα δώσουν μια απρόσμενη τροπή στη σχέση των τριών ηρώων.

Despicable Me (2010)

Σκηνοθεσία: Pierre Coffin, Chris Renaud
Σενάριο: Ken Daurio
Ηθοποιοί: Jason Segel, Steve Carell, Julie Andrews, Kristen Wiig

Ελληνική Πρεμιέρα : 25/11/2010


Σε μια επαρχιακή γειτονιά, υπάρχει ένα μαύρο σπίτι με ένα καλά κρυμμένο καταφύγιο θαμμένο από κάτω του, τόπο διαμονής του πανούργου Γκρου και του απερίγραπτα κωμικού στρατού του από minions… Ο Γκρου, που μόνιμα καταστρώνει υποχθόνια πλάνα, έχει αυτήν την περίοδο ένα νέο, μεγαλεπήβολο σχέδιο: να κλέψει το φεγγάρι! Έλα όμως που στο δρόμο του και προκειμένου να υλοποιήσει τα σχέδιά του αναγκάζεται να υιοθετήσει τρία ορφανά κοριτσάκια που του δείχνουν τέτοια αγάπη και στοργή, θεωρώντας τον μπαμπά τους, με αποτέλεσμα, ακόμα και αυτό το απόρθητο κάστρο κακίας, να κινδυνεύει να πέσει…

Machete (2010)

Σκηνοθεσία: Ethan Maniquis, Robert Rodriguez
Σενάριο: Robert Rodriguez
Ηθοποιοί: Danny Trejo, Michelle Rodriguez, Jessica Alba, Robert De Niro, Steven Seagal, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Don Johnson


Ελληνική Πρεμιέρα : 25/11/2010


«Machete» είναι ο τίτλος της ταινίας του Rodriguez , εμπνευσμένος από την συνεργασία του με τον Quentin Tarantino το 2007 όταν είχαν κυκλοφορήσει το double – bill καλτ υπερθέαμα «Grindhouse», από όπου έγινε δημοφιλής ο χαρακτήρας Machete.

Η υπόθεση στρέφεται γύρω από τον Machete , έναν πρώην μεξικανό ομοσπονδιακό πράκτορα, ο οποίος καταλήγει να κάνει διάφορες «δουλειές» του δρόμου, προσπαθώντας να εκδικηθεί έναν βαρόνο ναρκωτικών και έναν διεφθαρμένο γερουσιαστή που τον πρόδωσαν. Ως κύριο όπλο του χρησιμοποιεί το μακρύ μαχαίρι «μασέτε» που χρησιμοποιούν για τα ζαχαροκάλαμα, ενώ χειρίζεται με επιδέξιο τρόπο κάθε μορφής λεπίδα.


Want more SUCKER PUNCH? You got it !!









Shiny new trailer for Mike Le Han's MRS. PEPPERCORN'S MAGICAL READING ROOM

Mrs Peppercorn's Magical Reading Room Official Trailer from Black Lake Films on Vimeo.

PA short RETRIBUTION (PRELUDE)

Retribution (Prelude) from William DeJessa on Vimeo.

'Cowboys & Aliens' Teaser with Jon Favreau Commentary

Τρίτη 23/11/2010 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Η αναβίωση ενός θρύλου Star Ξένη ταινία
21:20 Ξεχασμένοι από την κοινωνία Σινε+ Δράμα
22:30 Αλληλουχία αισθημάτων Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:00 Αν έχεις τύχη ΕΤ3 Κωμωδία
00:00 Τζέιν Έιρ ΕΤ1 Ξένη ταινία
01:30 Παράξενα παιχνίδια Σινε+ Ξένη ταινία
02:15 Γλυκειά Ηβη Star Θρίλερ
04:00 Το πλάσμα 2 Star Ξένη ταινία
04:30 Το άσπρο μπαλόνι Σινε+ Ξένη ταινία