Προσεχώς

Προσεχώς


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Roxette - Charm School (2011)

After 25 years as a world-famous act with 70 million albums sold, one of Sweden’s biggest pop groups steps back into the spotlight with 12 songs that are best described as “updated classic Roxette”. The chances that this would ever happen looked slim when Marie Fredriksson in the autumn of 2002 was diagnosed with a brain tumor. But Marie managed to defeat the illness, and during 2009, the pieces gradually fell together.

The album’s first single is the extremely infectious groove-master “She’s Got Nothing On (But The Radio)”. Charm School has everything that has made Roxette one of the world’s most played Pop groups; the clinging melodies, the passionate delivery, the humorous pop sense and the unique mix of Marie Fredriksson’s and Per Gessle’s voices.

Κυκλοφορίες Bluray - 21/02/2011 SONY



Vampire King to Return to Land of 'True Blood'?

Some Guy Who Kills People (2011) Trailer

Must Watch: Multikino

Tα 40 χειρότερα Posters ταινιών





Δείτε τα ΕΔΩ !

Must Watch: PATHS OF HATE long trailer

933 PATHS OF HATE long trailer from Platige Image on Vimeo.

The Adjustment Bureau (2011)


Elevator (2011) Trailer



BUNRAKU (2011)Trailer

X-Men: First Class Logo & new pic.

The trailer will arrive tomorrow

The Elephant in the Living Room (2011)

«Χάνουμε το τρένο των smartphone» παραδέχεται η Nokia

«To πρώτο iPhone παραδόθηκε το 2007, και εμείς ακόμα δεν έχουμε ένα προϊόν που να πλησιάζει τη δική τους εμπειρία» γράφει σε εσωτερικό υπόμνημα της Nokia ο Στίβεν Έλοπ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Στο ασυνήθιστο email που έστειλε στους εργαζόμενους της εταιρείας, ο Έλοπ προειδοποιεί ότι η Nokia είναι σήμερα μια «φλεγόμενη εξέδρα» που ετοιμάζεται να βυθιστεί, αφήνοντας στην επιφάνεια καινοτόμους νέους παίκτες όπως η Apple και η Google.

Το υπόμνημα έρχεται λίγες ημέρες μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων που δείχνουν ότι το Android της Google είναι πλέον το δημοφιλέστερο λογισμικό για smartphone, εκθρονίζοντας για πρώτη φορά το Symbian της Nokia. Την τρίτη θέση διατηρεί η Apple.

«To Android εμφανίστηκε μόλις πριν από δύο χρόνια, και αυτή την εβδομάδα μάς πήρε την ηγετική μας στους όγκους πωλήσεων smartphone. Απίστευτο» γράφει ο Έλοπ.

To υπόμνημα δημοσιοποιήθηκε πρώτα από το ιστολόγιο τεχνολογίας Engadget, σύμφωνα με το οποίο ο Έλοπ αφήνει να εννοηθεί ότι η Nokia θα πρέπει να υιοθετήσει νέα πλατφόρμα λογισμικού, όπως το Android ή τα Windows Phone 7 της Microsoft.

Tη γνησιότητα του email επιβεβαίωσε την Παρασκευή το BBC.

Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2010, ο Έλοπ ήταν επικεφαλής του τμήματος λογισμικού επιχειρήσεων στη Microsoft, αρμόδιος μεταξύ άλλων για τη σουίτα Office.

Newsroom ΔΟΛ

Παρουσιάστηκαν τα υποψήφια τραγούδια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision

Παρουσιάστηκαν την Τετάρτη τα έξι τραγούδια που θα διαγωνιστούν για την ανάδειξη εκείνου, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 56ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Οι τίτλοι των τραγουδιών, οι ερμηνευτές, οι συνθέτες και οι στιχουργοί (με σειρά εμφάνισης), έχουν ως εξής:

  • «Come with me» (Ερμηνεία: Κόκκινα Χαλιά, Μουσική: Κόκκινα Χαλιά, Στίχοι: Κόκκινα Χαλιά, Ανδρέας Γαλανόπουλος).
  • «The Time is Now» (Ερμηνεία: Βαλάντω Τρύφωνος, Μουσική - Στίχοι: Ramstroem, Magnusson, Vuorinen).
  • «Χαμογέλα» (Ερμηνεία: Τριημιτόνιο, Μουσική: Νίκος Τερζής, Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης).
  • «Ιt's all Greek to me» (Ερμηνεία: Αντιγόνη Ψυχράμη, Μουσική: Απόστολος Ψυχράμης, Στίχοι: Δημήτρης S, Gerarg James Borg).
  • «Watch my dance» (Ερμηνεία: Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike, Μουσική:Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη).
  • «I Don’t Wanna Dance» (Ερμηνεία: Nikki Ponte, Μουσική - Στίχοι: Jonas Saeed - Pia Sjoeberg).
Τα τραγούδια ακούστηκαν από τη συχνότητα του Β΄ Προγράμματος της ΕΡΑ στους 103,7, ενώ θα παρουσιαστούν και σε ειδική εκπομπή την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στις 20:00 το βράδυ από τη ΝΕΤ.

Τα γυρίσματα της εκπομπής έχουν ήδη ξεκινήσει στο Studio A των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, ενώ την παρουσίαση έχει αναλάβει η Λένα Αρώνη.

Η σειρά με την οποία θα παρουσιαστούν τα τραγούδια, τόσο στην εκπομπή της 15ης Φεβρουαρίου, όσο και στη βραδιά του ελληνικού τελικού, προέκυψε από κλήρωση, παρουσία των δισκογραφικών εταιρειών.

Ο ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου. Το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων θα μετρήσει εξίσου (σε ποσοστό 50-50%).

Το τραγούδι θα διαγωνιστεί στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, στις 10 Μαΐου στο Ντίσελντορφ. Στις 12 Μαΐου θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και στις 14 Μαΐου ο τελικός.

Newsroom ΔΟΛ

Πέμπτη 10/02/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Sex and The city Star Ξένη ταινία
23:00 Hustle & Flow ANT1 Ξένη ταινία
00:00 Το μέγαρο Γιακουμπιάν ΕΤ1 Δράμα
02:45 Αποστολή στη βόρειο θάλασσα Star Περιπέτεια