Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

The Hunger Games (2012) Animated Poster


Rise of the Planet of the Apes (2011) Poster

Conan the Barbarian (2011) Red Band Extended Clip

The Grand Master (2012) Trailer


Tinker, Tailor, Soldier, Spy (2011) Poster

Rise of the Planet of the Apes (2011) New Extended Clip

Εφ΄όρου ζωής η κατοχύρωση σεναρίων

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ευχαριστεί τους δεκάδες δημιουργούς που μέχρι σήμερα έχουν εμπιστευτεί τα έργα τους για φύλαξη στην υπηρεσία Κατοχύρωσης Σεναρίων και ανακοινώνει ότι η διάρκεια κατοχύρωσης εφεξής επεκτείνεται, από τα δέκα έτη που ίσχυε μέχρι τώρα, σε όλη τη διάρκεια της ζωής του δημιουργού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 29 του ν. 2121/93 " η πνευματική ιδιοκτησία διαρκεί όσο η ζωή του δημιουργού και εβδομήντα (70) χρόνια μετά το θάνατό του".

To Τμήμα Κατοχύρωσης Σεναρίων, που λειτουργεί από τον περασμένο Απρίλιο, δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να προφυλάσσουν τα έργα τους από τη λογοκλοπή, κατοχυρώνοντάς τα με απλό και εύκολο τρόπο. Mε την κατοχύρωση του έργου εκείνο που διασφαλίζεται είναι η επίσημη πιστοποίηση της βέβαιης χρονολογίας κατάθεσης, πράγμα που παρέχει στον δημιουργό το προνόμιο της χρονικής προτεραιότητας με βάση τον κανόνα "prior in tempore potior in jure".

Έργα που μπορούν να κατοχυρωθούν είναι συνόψεις, treatments και σενάρια για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τα νέα ψηφιακά μέσα. Ακόμα μπορούν να κατοχυρωθούν θεατρικά έργα, μυθιστορήματα, διηγήματα, παραμύθια, δοκίμια, βιογραφίες, λιμπρέτο, ποιήματα και στίχοι.

Η Ηλεκτρονική Υπηρεσία Κατοχύρωσης της ΕΣΕ είναι διαθέσιμη στο site www.senariografoi.gr και αποτελείται από μία εύκολη στη χρήση της εφαρμογή, στην οποία η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πέντε απλά βήματα.
Οι μη εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο μπορούν να κάνουν την κατοχύρωση ερχόμενοι στα γραφεία της ΕΣΕ (τηλ. 210 3824922).

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατοχύρωσης, οι δημιουργοί έχουν στη διάθεσή τους ηλεκτρονικό πιστοποιητικό κατοχύρωσης και το έργο τους φυλάσσεται ασφαλώς σε ηλεκτρονική τράπεζα της ΕΣΕ.

Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας

Το Βήμα - Κυριακή 24/07/2011


FRIENDS - SEASON 7 - DVD 1 - EPISODES 1-8
μαζί
CD SINGLE - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
και
το βιβλίο ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΣΟΚΟΝΤΑ

Blind Alley (2011) Poster

Tivo News - 15/07/2011 CD YES

ABC - Charlie's Angels (2011) Tv Series Posters


The Substance - Albert Hofmann's LSD (2011)

Oι James στις 4 Οκτωβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη


Η εμφάνισή τους θα γίνει στο ΠΑΟΚ Sports Arena στην Πυλαία και οι τιμές θα ξεκινούν από τα 25 ευρώ στο πάνω διάζωμα και θα φτάνουν τα 43 ευρώ στην αρένα.


Take Shelter (2011) Poster

Rise of the Planet of the Apes (2011) Tv Spots & Clip










The Dark Knight Trilogy Poster

The Dark Knight Rises (2012) Teaser Trailer

The Walking Dead - Season 2 Promo Poster

Έτοιμο το Android 3.2 για όλες τις ταμπλέτες

Ελληνικό πληκτρολόγιο, κάρτα SD και δυνατότητα προσαρμογής των εφαρμογών σε όλες οθόνες ανεξαρτήτως διαγωνίου αποκτούν οι Έλληνες χρήστες tablet με Honeycomb, μετά την επίσημη ανακοίνωση της ενημέρωσης του λειτουργικού Android στην έκδοση 3.2 από τη Google.

Εντούτοις, η ενημέρωση του συστήματος των tablet θα πρέπει να προωθηθεί από τους κατασκευαστές των συσκευών. Οι χρήστες του Motorola Xoom στην Ευρώπη αναμένεται να λάβουν σύντομα το update, ενώ οι χρήστες του HTC Flyer θα ακολουθήσουν τον Αύγουστο, με περισσότερες σχετικές ανακοινώσεις να αναμένονται για τα Samsung Galaxy Tab, Acer Iconia A500 και άλλες ταμπλέτες.

Στις 16 Ιουλίου η Google ανακοίνωσε την διάθεση της (πολυαναμενόμενης) έκδοσης 3.2 του λειτουργικού συστήματος Android που σχεδιάστηκε ειδικά για ταμπλέτες, γνωστό και ως Honeycomb, διαθέτοντας παράλληλα και την απαραίτητη εργαλειοθήκη για τους προγραμματιστές εφαρμογών της πλατφόρμας (SDK).

Μάλλον η πλέον σημαντική βελτίωση που φέρνει αυτή η ενημέρωση αφορά στη συμβατότητα: Βελτιστοποιημένη εκτέλεση εφαρμογών που σχεδιάστηκαν να τρέχουν σε περιβάλλον Android για smartphone (με σημαντικά μικρότερες οθόνες) αλλά και αυτή εφαρμογών για Honeycomb αλλά σε ταμπλέτες με διαφορετική διαγώνιο οθόνης (7, 9 ή 10 ίντσες). Στην έκδοση Android 3.2, οι χρήστες θα μπορούν να δουν αυτές εφαρμογές είτε στη διάσταση που σχεδιάστηκε το περιβάλλον τους (1:1) είτε να ζητήσουν να γίνει zoom ή stretch ώστε να καταλαμβάνουν όλη τη οθόνη.

Επίσης, η έκδοση Android 3.2 θα μπορεί να εκτελεστεί σε ταμπλέτες με οθόνες μικρότερες των 10 ιντσών.

Μια ακόμα σημαντική βελτίωση αφορά στην αξιοποίηση της θύρας επέκτασης μνήμης μέσω καρτών SD. Αν και κυκλοφορούσαν ταμπλέτες με Honeycomb και θύρα καρτών SD (όπως για παράδειγμα το Motorola Xoom), η θύρα ήταν απενεργοποιημένη και δεν μπορούσε να αξιοποιηθεί για το συγχρονισμό αρχείων πολυμέσων με app του συστήματος. Η έκδοση 3.2 δίνει ζωή στη θύρα SD.

Μια ακόμα βελτίωση που αφορά τους Έλληνες χρήστες είναι η εγγενής υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, γεγονός που σημαίνει ότι στις γλώσσες εισόδου κειμένου σε Android 3.2 περιλαμβάνεται και η ελληνική γλώσσα.


in.gr


Τρίτη 19/07/2011 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Πείραμα: Lazarus Star Ξένη ταινία
22:15 Mad men Alter Ταινία
22:30 Μάθε παιδί μου γράμματα ΕΤ1 Ελληνική ταινία
23:00 Είσαι ελεύθερος Σπορ+ Ξένη ταινία
00:15 Μπαζίλ ΝΕΤ Ξένη ταινία
01:25 Μάθιου μπλακχαρτ - εξολοθρευτής τεράτων Σπορ+ Περιπέτεια
02:00 Γλυκειά Ηβη 2: Λίλι Star Ξένη ταινία
02:15 Το σπίτι της ελπίδας ΝΕΤ Ξένη ταινία