Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

At Silver Falls (2012) Trailer

At Silver Falls (2012) Poster


Νέος Βαν Χέλσινγκ ο Τομ Κρουζ

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ήταν ο επικρατέστερος για να αναλάβει την παραγωγή (και τη σκηνοθεσία;) μιας νέας κινηματογραφικής εκδοχής του βαμπιροκυνηγού Βαν Χέλσινγκ, που θα έπαιρνε αποστάσεις από την απόπειρα του Στίβεν Σόμερς το 2004.
 
Ανάμεσα στα ονόματα που κυκλοφορούσαν για το lead ήταν κι αυτό του Τομ Κρουζ, το οποίο παραμένει τελικά η μόνη σίγουρη συμμετοχή στο πρότζεκτ. Όσοι χαρήκαμε με την ιδέα να δούμε το μαγικό touch του ντελ Τόρο να αγγίζει και τον Αβραάμ Βαν Χέλσινγκ πρέπει απλώς να ξεχάσουμε αυτήν την πιθανότητα.

Παραγωγός πλέον είναι ο πρωταγωνιστής Τομ Κρουζ, σε ένα νέο deal ανάμεσα στη Universal και τους σεναριογράφους και παραγωγούς Άλεξ Κούρτζμαν και Ρομπέρτο Όρσι των «Επικίνδυνων Αποστολών», των «Transformers» και των δύο «Star Trek».

Το δίδυμο, εκτός από τον «Βαν Χέλσινγκ» αναλαμβάνει από τη θέση τω παραγωγών και το reboot του «The Mummy» που ανακοινώθηκε πρόσφατα με τον Τζον Σπάιθς του «Προμηθέα» να ακονίζει την πένα του.

cinemag

The Expendables 2 (2012) Teaser Trailer

Εθνος - Παρασκευή 04/05/2012


TA NEA - Σάββατο 05/05/2012

BEST OF ROCK LIVE - 2 CD

Οι Lynyrd Skynyrd live στην Αθήνα

Επιτέλους θα τους δούμε live και στην Αθήνα! Οι Southern Rockers Lynyrd Skynyrd, the legendary Rock & Roll Hall of Fame band, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού!

Φέρνουν μαζί τους τον αυθεντικό ήχο του αμερικανικού Νότου, το ροκ της δεκαετίας του εβδομήντα με το οποίοι πολλοί από μας γαλουχήθηκαν και τις  all time classic επιτυχίες τους: Free Bird, Sweet Home Alabama, That Smell, Gimme Back My Bullets, Tuesday’s Gone, Simple Man, Skynyrd Nation, Simple Life…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Rihanna - Where have you been

Call of Duty: Black Ops II Reveal Trailer

Dark Shadows (2012) Featurette


Lovelace (2012) Poster


The Big Wedding (2012) Poster


The Amazing Spider-Man (2012) Poster


Peace, Love, & Misunderstanding (2012) Poster


High School (2012) Poster


Rampart - Στα όρια (2012)

Από 03/05/2012 στους κινηματογράφους.

Λος Άντζελες, 1999: ο βετεράνος του Βιετνάμ Ντέιβ Μπράουν (Γούντι Χάρελσον) είναι αστυνομικός στο τμήμα Rampart του Λος Άντζελες και αποφασισμένος να επιβάλει την προσωπική του αίσθηση δικαίου, που συχνά ξεπερνά τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους.

Όταν καταγράφεται από κάμερα να χτυπά έναν ύποπτο, μπλέκεται σε έναν προσωπικό και συναισθηματικό στρόβιλο, καθώς το σκοτεινό του παρελθόν βγαίνει στο φως αλλά ο ίδιος αρνείται πεισματικά να αλλάξει συμπεριφορά. Κι ενώ ένα απίστευτο σκάνδαλο αστυνομικής διαφθοράς αποκαλύπτεται, ο κόσμος του Μπράουν – με δύο πρώην συζύγους που «τυχαίνει» να είναι και αδερφές, δύο κόρες, έναν λάθος μέντορα και πλήθος ερευνητών – αρχίζει να χάνει το νόημά του.

Έτσι, σιγά-σιγά θα απογυμνωθεί από όλα τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν μέχρι σήμερα: την υποκρισία, το σοβινισμό, την υπεροψία, την ομοφοβία, το ρατσισμό, την επιθετικότητα, τη μισανθρωπία. Θα μπορέσει όμως να λυτρωθεί;

 

Τετάρτη 02/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

22:00 Τελική πράξη ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Η συμμορία των δώδεκα Star Ξένη ταινία
00:30 Εγχειρίδιο αναγνώρισης Αγίων (α΄ μετάδοση) ΝΕΤ Περιπέτεια
02:30 Ανταρκτική: ώρα μηδέν Star Θρίλερ