Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

TO BHMA - Kυριακή 13/05/2012

Lost Season 1 - Episodes 16 - 20

Νέες Κυκλοφορίες σε bluray - Mάιος 2012



SHERLOCK HOLMES 2: A GAME OF SHADOWS
CHARIOTS OF FIRE
MUPPETS FROM SPACE
MUPPETS TAKE MANHATTAN
THE MUPPETS MOVIE
UNDERWORLD AWAKENING 2D & 3D
WE BOUGHT A ZOO
HUGO 2D & 3D
PARANORMAL ACTIVITY 3
WAR HORSE
ZORBA THE GREEK
12 O CLOCK HIGH
THE DESCENANDS
VON RYAN'S EXPRESS

13 Eerie (2012) Poster


13 Eerie (2012) Trailer

Έφυγε ο ηθοποιός Κώστας Καρράς

Σε ηλικία 76 ετών πέθανε ο ηθοποιός και πολιτικός Κώστας Καρράς, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Λονδίνο και υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ήταν απόφοιτος της Royal Academy of Arts του Λονδίνου. Το 1963 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πέλου Κατσέλη και την ίδια χρονιά έκανε το ντεμπούτο του στην "Ποντικοπαγίδα" της Αγκάθα Κρίστι. Τότε ξεκίνησε την επιτυχημένη του συνεργασία με την Έλλη Λαμπέτη και εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και σε έργα όπως "Γυμνοί στο Πάρκο" του Νιλ Σάιμον (Neil Simon's "Barefoot in the Park") (στο ρόλο του Paul Parker) και στο "Λεωφορείον ο Πόθος" του Τένεσι Ουίλιαμς (στο ρόλο του Κοβάλσκι). Από τότε δημιούργησε δικά του θεατρικά σχήματα και σημείωσε προσωπική επιτυχία στο "Ημερολόγιο ενός τρελού" του Γκόγκολ και στο "Blithe Spirit" του Νόελ Κάουαρντ (ως Charles).

Σημαντική είναι η συνεισφορά του ως ηθοποιού στον ελληνικό κινηματογράφο, όπου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1961. Η καλύτερή του ωστόσο κινηματογραφική εμφάνιση θεωρείται ο ρόλος του Μενέλαου στην "Ιφιγένεια" του Μιχάλη Κακογιάννη (1977). Στην ελληνική τηλεόραση πρωταγωνίστησε σε πολλά δημοφιλή σίριαλ.

Από το 2000 μέχρι το 2007 ήταν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ενώ είχε αναπτύξει και ανθρωπιστική δράση - υπήρξε πρόεδρος στο αμόγελο του Παιδιού, διοργάνωσε έρανο για τα θύματα του πολέμου της Βοσνίας και επανειλημμένως έδωσε παραστάσεις για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η κηδεία του θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο.

cinemag

Καινούργια ταινία ετοιμάζεται να γυρίσει η Νία Βαρντάλος

Μία ρομαντική ταινία, τύπου κωμωδίας, ετοιμάζεται να γυρίσει η ομογενής ηθοποιός, Νία Βαρντάλος, η οποία έγινε γνωστή, πριν από μερικά χρόνια, με την κινηματογραφική ταινία «My Fat Greek Wedding».
Το στόρι της ταινίας, όπως αναφέρει ο Εθνικός Κήρυκας, εστιάζεται σε τέσσερις φίλους, οι οποίοι αποφάσισαν να αρχίσουν επιχείρηση «σεξ από τηλεφώνου» και σε αυτή θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Σάντρα Οχ, Έμιλι Γουάτσον και Μελόρα Χάρτιν, υπό τη διεύθυνση του Πίτε Χιούιτ, γνωστός από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Home Alone».
Οι τέσσερις ηθοποιοί θα υποδυθούν τον ρόλο γυναικών, οι οποίες υποφέρουν από την οικονομική ύφεση, ενώ η Νία Βαρντάλος θα υποδύεται κάποια η οποία «νυμφεύεται συνεχώς». Προκειμένου να έλθουν σε διαπραγματεύσεις με τη βιομηχανία του σεξ, οι γυναίκες προσλαμβάνουν μία ιερόδουλη, ως σύμβουλό τους.
Η ταινία γράφτηκε από τον Καναδό, Stephen Ayres, και παραγωγοί του θα είναι οι Su Armstrong και Brian Rosen. Τα γυρίσματα θα γίνουν τον Ιούνιο και Ιούλιο.

Καθημερινή - Κυριακή 13/05/2012

QUEEN - A KIND OF MAGIC

Όταν κυκλοφόρησαν τo δωδέκατο άλμπουμ τους, οι Queen θεωρούνταν διεθνώς (και ιδίως στην Ευρώπη) the big superstar hitmakers. To «A Kind Of Magic», το άλμπουμ τους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αγγλία, μπήκε στο No. 1 και παρέμεινε επί 63 εβδομάδες στα charts. Από αυτό το άλμπουμ ξεχώρισαν πολλά hit singles: το επικό «A Kind Of Magic», το μελωδικό pop/rocker «Friends Will Be Friends» και μια από τις πιο σαγηνευτικές μπαλάντες τους, το «Who Wants To Live Forever», αλλά και o γνωστός από τη συναυλία τους στο Wembley (στο Live Aid) ύμνος «One Vision». 

Το «A Kind Of Magic» αποδείχτηκε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ των Queen. Την ίδια χρονιά, στις 9 Αυγούστου το συγκρότημα έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία του στην Αγγλία, στο Knebworth Park. Ήταν η τελευταία συναυλία των Queen με τη συμμετοχή του Freddie Mercury.

Real News - Κυριακή 13/05/2012

Snow White and the Huntsman (2012) New Poster


Δευτέρα 07/05/2012 - Ταινίες στην Ελληνική TV

21:00 Οι αδελφοί Γκριμ Alpha Ξένη ταινία
22:00 Ματωμένος γάμος ΕΤ1 Ξένη ταινία
22:00 Ου φονεύσεις Star Ξένη ταινία
23:00 Το κάθαρμα [η μαρκησια του λιμανιού] ΕΤ3 Δράμα
23:45 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία
00:30 Παράβαση καθήκοντος ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:00 Chrysalis Star Επιστημονικής Φαντασίας
03:45 Crossing The line Star Δράμα
05:00 Μικροφίλμ: οι TAINIEΣ ΕΤ1 Ξένη ταινία