Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

O μικρος γιωργακης χρειαζεται τη βοηθεια μας !


Παρακαλω σας να προωθησετε αυτο το blog οπως μπορειτε !!!

http://helpforlittlegeorge.blogspot.com/

Ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε καλα !!!

Καλη δυναμη !!!!

Last Year In Marienbad (1961) Blu-ray]



Κυκλοφορει στην αγγλια στις 28/9/2009

New York, I Love You (2009) Movie Poster





IMDB

Halloween II (2009) Movie Poster




IMDB

The Final Destination (2009) Movie Poster




IMDB

Mad Men - Season 3 Poster


season 3 premiere date 16/8/2009

IMDB

Taking Woodstock (2009) Movie Poster




IMDB

Dexter Season 4 (2009) Posters



season 4 premiere date

27/9/2009

IMDB

Zombieland (2009) Movie Poster


IMDB

Untitled (2009) Movie Poster






IMDB

Hμερησια - Σαββατο 22/8/2009


Το 3ο απο τα 5 cd της συλλογης .

Mαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ την Κυριακή 23/8/2009

2ος κυκλος με αλλες 6 ταινιες με ηρωιδα την Μiss Marple.

Αυτη τη κυριακη η κασετινα και η 1η ταινια
της σειράς με τίτλο «Ο φόνος δεν είναι παιχνίδι»

ΜΑΖΙ

το περιοδικο "ΓΥΝΑΙΚΑ" με τα εξης θεματα :

Από συμπρωταγωνίστρια του Μπραντ Πιτ στην «Τροία», πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του επιτυχημένου σκηνοθέτη Κουέντιν Ταραντίνο. Με γερμανική συνέπεια η Ντάϊιαν Κρούγκερ αποδεικνύει την αξία της ακόμα και στο πιο δύσπιστο σινεφίλ κοινό.

Φθινόπωρο- Χειμώνας 2009- 2010

Δέρμα, έντονα χρώματα και γραφιστικά prints.

Ακόμα γνωρίστε τέσσερις γυναίκες που δουλεύουν στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, αντιμετωπίστε το στρες του Σεπτεμβρίου μετά τις διακοπές, ανακαλύψτε αν αντέχουν οι αντρικές φιλίες στο Hollywood και γευτείτε επτά σελίδες γεμάτες νοστιμιές από τους καλύτερους σεφ της πόλης.

Το Σάββατο 22/8/2009 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

- Τελευταίες μέρες:

Λάβετε μέρος στο μεγαλύτερο φωτογραφικό γεγονός και κερδίστε ένα μοναδικό φωτογραφικό ταξίδι δύο ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Αυστραλία!!!

- Συντηρείστε σωστά τον εξοπλισμό σας

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές η φωτογραφική μηχανή θέλει φροντίδα και περιποίηση! Η άμμος και η σκόνη, η υγρασία και οι δυνατοί κραδασμοί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για να αποφύγετε τα χειρότερα.

- Ο φωτογράφος Χρήστος Χριστουλίδης
Portfolio και συνέντευξη
- Test Olympus EP-1
Δεν είναι compact, δεν είναι D SLR...Τι είναι τέλος πάντων η νέα μηχανή της Olympus;
- Σχολές φωτογραφίας

Αναλυτικός οδηγός σπουδών για να διαλέξετε τη σχολή που ταιριάζει στα ενδιαφέροντά σας.
- Ιnternet
Η φωτογραφία στα social networks.Τι πρέπει να προσέξετε.
…και ακόμη:

Καλλιτεχνικά νέα και εκθέσεις, νέα της αγοράς και νέα προϊόντα, αναλυτικοί πίνακες ψηφιακών μηχανών με χαρακτηριστικά και τιμές.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Μαρκ Τουέιν, Οι περιπέτειες του Τομ Σόγερ

Η φιγούρα του Τομ Σόγερ, του ατίθασου αλλά πανέξυπνου αγοριού που ζούσε σε ένα μικρό χωριό στις όχθες του Μισισιπή, είναι δημιούργημα του Σάμιουελ Λόκχορν Κλέμενς, του γνωστού Μαρκ Τουέιν, που διάλεξε αυτό το ψευδώνυμο προς τιμήν των πλοηγών του Μισισιπή, όντας πλοηγός και ο ίδιος πριν γίνει συγγραφέας.

Ευρηματικό και ανήσυχο πνεύμα ο Τομ, μπαίνει δύσκολα σε καλούπια και -αναζητώντας την περιπέτεια- βρίσκεται στα πιο απίθανα μέρη, μπλέκει σε καταστάσεις που προκαλούν άλλοτε το γέλιο και άλλοτε την αγωνία, αντιμετωπίζει σοβαρούς κινδύνους αλλά και τους περιορισμούς της θείας Μόλι, υποδύεται τον πειρατή, τον εξερευνητή, τον Ινδιάνο ή τον Ρομπέν των Δασών και ζει την ένταση του παιδικού έρωτα με τη γοητευτική Μπέκι. Αν και απρόβλεπτος, είναι καλόκαρδος και αγαπητός στο χωριό. Γι' αυτό, όλοι θα χαρούν όταν θα ανακαλύψει, μαζί με τον Χάκλμπερι Φιν, ένα μεγάλο θησαυρό.

Γη εναντίον Σελήνης !

Οι συγγραφείς της ταινίας Zombieland, Rhett Reese και Paul Wernick σε συνεντευξη τους δηλωσαν οτι ετοιμαζουν μια υπερπαραγωγη μιγματος επιστημονικης φαντασιας και πολεμικης ταινιας η οποια ονομαζεται EARTH vs MOON.

Η ταινια συμφωνα με δηλωσεις τους υπολογίζεται οτι θα κοστισει 200.000.000 $ και θα ειναι μια hardcore επικη ταινια στο στυλ της ταινιας 300.

Θα μας μεταφερει 300 - 400 χρονια στο μελλον τοτε που ξεκινα ενας εμφυλιος πολεμος μεταξυ της γης και των αποικιων της σεληνης. Στη μεση αυτη του πολεμου βρισκεται μια οικογενεια η οποια εχει χωριστει στα 2, καθως μερικα μελη της κατοικουν στη σεληνη και μερικα στη γη, κι έτσι είναι στις αντίθετες πλευρές αυτής της σύγκρουσης.


Νational Geographic - Tευχος Αυγουστου 2009

Διφωνο - Τευχος Αυγουστου 2009

Voyager - Tευχος Σεπτεμβριου 2009

MAX - Tευχος Αυγουστου 2009


ΜΕ ΔΩΡΟ

ΤΑΒΛΙ - ΝΤΑΜΑ

Up in the Air (2009) Poster

Solomon Kane (2010) Poster & Photos




















Solomon Kane (film)

Νέες εμφανίσεις UFO βγήκαν στη δημοσιότητα στην Αγγλία


ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

Το υπουργείο αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσε στη δημοσιότητα νέα έγγραφα που καταγράφουν εμφανίσεις αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων. Τα ...
έγγραφα αυτά καλύπτουν την περίοδο 1981-1996.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα έγγραφα στο

http://ufos.nationalarchives.gov.uk/

Battle for Terra (2009) Blu-ray


Κυκλοφορει 22/9/2009 στην αμερικη !
Κι εδω ακομα δεν εχει παιχτει στον κινηματογραφο !!

Waterworld ( Blu-ray )


Κυκλοφορει στο εξωτερικο 20/10/2009

MY SON, MY SON, WHAT HAVE YE DONE (2009) Movie Trailer

Battle : Los Angeles (2011)

Η ταινια του σκηνοθετη Jonathan Liebesman με τους Aaron Eckhart, Michelle Rodriguez, Michael Pena, Bridget Moynahan η οποια βρισκεται στο σταδιο των γυρισματων εχει σαν θεμα τον πολεμο μιας ομαδας πεζοναυτών με μια εξωγηινη φυλή στους δρομους του LOS ANGELES.


Ειναι παραγωγη Columbia Pictures (Sony) και η πρεμιερα της εχει οριστει στις 18/2/2011.

The Trailer for The Twilight Saga: New Moon!

«Ένα δέντρο μια φορά»

«Η μαγεία μάς γνέφει από παντού ολόγυρά μας, αλλά δεν έχουμε τη διάθεση να την αναζητήσουμε», λέει ο Ευγένιος Τριβιζάς, που ετοιμάζει το τηλεοπτικό παραμύθι «Ένα δέντρο μια φορά»

«Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε στα παιδιά μας ό,τι το πιο εκλεκτό: τα θρεπτικότερα φαγητά, για παράδειγμα, ή τα πιο ζεστά ρούχα. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, φτάνουμε στο σημείο να στερούμαστε για να απολαμβάνουν εκείνα. Το παράδοξο είναι ότι στον χώρο της τέχνης και του θεάματος για παιδιά- με ελάχιστες εξαιρέσεις- συμβαίνει μάλλον το αντίθετο: ετοιμάζουμε λουκούλλεια γεύματα για τους εαυτούς μας και ταΐζουμε τα παιδιά μας με αποφάγια.

Κι αυτό επειδή επικρατεί η νοοτροπία πως οτιδήποτε το παιδικό είναι απλούστερο, ευκολότερο, φθηνότερο και υποδεέστερο του αντίστοιχου προϊόντος για ενηλίκους». Από το Ρέντινγκ της Βρετανίας, ο καθηγητής Εγκληματολογίας και εμπνευσμένος παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς, παρά τις ζοφερές διαπιστώσεις διατηρεί την αισιοδοξία του και συνεχίζει να συμβάλλει με τον τρόπο του ώστε να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Αυτή τη φορά- δύο χρόνια μετά την τηλεοπτική μεταφορά του παραμυθιού «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» και τότε από τις κρατικές συχνότητες- μεταφέρει στη μικρή οθόνη το παραμύθι με οικολογικά μηνύματα «Ένα δέντρο μια φορά», με τον συνεργάτη του- ειδικό στη δημιουργία τρισδιάστατων κινουμένων σχεδίων- Παναγιώτη Ράππα, που υπογράφει τη σκηνοθεσία (όπως και στο έργο «Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι») και μαζί με τον Νάσο Βακάλη που υπογράφει την παραγωγή. Αμφότεροι συνεργάτες του Στίβεν Σπίλμπεργκ- από τα ιδρυτικά στελέχη των εταιρειών παραγωγής ταινιών 3D animation του Αμερικανού σκηνοθέτη, Αmblin και Dreamworks- έχουν συμμετάσχει σε παραγωγές 3D animation των χολιγουντιανών ΝickelodeonP aramount, Columbia-Sony, Warner.

Tο τηλεοπτικό παραμύθι «Ένα δέντρο μια φορά» θα προβληθεί τα Χριστούγεννα από την ΕΡΤ. Τo βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Καλέντη.

Tα Νεα

Τσιπ από DNA οραματίζεται η IBM για την επόμενη δεκαετία

Τεχνητά μόρια DNA θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή τσιπ υπολογιστών με σχετικά μικρό κόστος, προβλέπουν ερευνητές της International Business Machines.

Το μόριο που χρησιμοποιούν οι ζωντανοί οργανισμοί για την αποθήκευση της γενετικής πληροφορίας θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως μικροσκοπική «σκαλωσιά» που θα κρατά στη θέση τους άλλα εξαρτήματα των κυκλωμάτων, αναφέρουν οι ερευνητές της IBM στο περιοδικό Nature Nanotechnology.

H τεχνική ονομάζεται «DNA οριγκάμι», από την ομώνυμη ιαπωνική χειροτεχνία με διπλωμένο χαρτί.

«Αυτή είναι η πρώτη επίδειξη της χρήσης βιολογικών μορίων που βοηθούν στη διαδικασία επεξεργασίας στη βιομηχανία ημιαγωγών» δήλωσε στο Reuters ο Σπάικ Ναράιαν, διευθυντής ερευνών στην IBM.

Εξηγεί ότι το DΝΑ μπορεί να σχηματίζει προκαθορισμένα, επαναλαμβανόμενα μοτίβα κατάλληλα για την ανάπτυξη τσιπ πολύ μικρότερων από τα σημερινά.

Επισημαίνει επίσης ότι τα συνθετικά βιολογικά μόρια θα ήταν περίπου 100 φορές φθηνότερα σε σχέση με τα περίπλοκα εξαρτήματα που θα μπορούσαν να υποκαταστήσουν.

Ο Ναράιαν διευκρίνισε πάντως ότι θα περάσουν τουλάχιστον 10 χρόνια πριν φτάσει το DNA στις γραμμές παραγωγής.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο ερευνητικό κέντρο Almaden της IBM, με έδρα την Καλιφόρνια, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια.

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 18/8/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

19:30 Χορευετε; Σινε+ Ξένη ταινία
21:00 Το όνομα μου είναι Σαμ Alpha Ξένη ταινία
21:00 Πέρα από την Αφρική Alter Ξένη ταινία
21:30 Ανοιχτή ακρόαση Σινε+ Ξένη ταινία
22:00 Πίσω από τα παρασκήνια ΝΕΤ Κωμωδία
22:00 Μικροκύματα Κανάλι της Βουλής Ταινία
22:00 Αγάπησα μια πολυθρόνα Star Κωμωδία
23:00 Οιδίποδας Κανάλι της Βουλής Κοινωνική
00:00 Το προξενιό της Αννας ΕΤ1 Δράμα
00:30 Εταιρία φόνων ΑΕ ΕΤ3 Κωμωδία
02:00 Ο ανακριτής Star Ξένη ταινία
02:15 Ο τελευταίος καουμπόι Alter Δράμα
03:30 Η Λέσχη των αυτοκρατόρων Star Κοινωνική
04:00 Αναζητώντας τον παράδεισο Σινε+ Ξένη ταινία