Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Contraband (2012) Poster

Το αρωματικό διαδίκτυο!

Μετά από την εικόνα και τον ήχο που προσφέρει το διαδίκτυο, τώρα θα είναι δυνατή και η αίσθηση της όσφρησης, χάρη σε μία νέα συσκευή, την Olly, η οποία εμπλουτίζει τον υπολογιστή με μυρωδιές!

Ο χρήστης θα μπορεί να συνδέει κάθε ιστοσελίδα, υπηρεσία ή γεγονός με ένα συγκεκριμένο άρωμα. Έτσι, το Facebook ή το Twitter θα μπορούσαν να αποκτήσου ντο δικό τους άρωμα, ανάλογα με τις ανάγκες και προτιμήσεις του χρήστη, με τον χρήστη να έχει τη δυνατότητα δημιουργίας και δικών του, μοναδικών αρωμάτων!

Η ίδια εταιρεία αναφέρει ότι «τo Olly παίρνει τις υπηρεσίες του Internet και μετατρέπει τις ειδοποιήσεις τους σε μυρωδιές. Είτε πρόκειται για ένα νέο tweet, ένα like στο Instagram ή ειδοποίηση ότι το τρένο σου έχει καθυστέρηση, το Olly φροντίζει να ενημερώσει τη μύτη σου. Και το καλύτερο; Μπορείς να δημιουργήσεις όσες νέες μυρωδιές θέλεις με το δικό σου τρόπο».

protothema

Immortals (2011) Poster

Έθνος - Σάββατο 05/11/2011


Happy Halloween!

Madison County (2011) Poster

Madison County (2011) Trailer

Η Samsung Electronics παρουσιάζει το GALAXY Note

Το GALAXY Note διαθέτει τη νέα HD Super AMOLED οθόνη 5,3 ιντσών, τη μεγαλύτερη οθόνη υψηλής ευκρίνειας σε συσκευή τύπου smartphone για συναρπαστικότερη εμπειρία θέασης. Ταυτόχρονα εισάγεται η προηγμένη λειτουργία S Pen που επιτρέπει την πραγματοποίηση χειρόγραφων σημειώσεων στην οθόνη αφής του GALAXY Note εισάγοντας μία εντελώς καινούρια εμπειρία χρήσης.

Οθόνη με τεχνολογία αιχμής

H νέα HD Super AMOLED οθόνη 5,3 ιντσών του GALAXY Note, προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας σε σχέση με τις συμβατικές HD οθόνες. Εξασφαλίζει μοναδική οπτική εμπειρία για αναπαραγωγή βίντεο, προβολή φωτογραφιών, εγγράφων και σελίδων του διαδικτύου. Επίσης, προσφέρει γωνία θέασης 180º και διατηρεί εξαιρετικά ζωντανά τα χρώματα της οθόνης. Τέλος, με πάχος μόλις 9,65 χιλιοστά, το νέο GALAXY Note χωράει άνετα στην τσέπη του χρήστη για μέγιστη φορητότητα.

Προηγμένη λειτουργία S Pen – Φαντασία στην επικοινωνία

Στις προηγμένες λειτουργίες της συσκευής, η Samsung έχει συμπεριλάβει το εργαλείο S Pen το οποίο σε συνδυασμό με την οθόνη αφής προσφέρουν μία εντελώς μοναδική εμπειρία χρήσης. Με το S Pen ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει χειρόγραφα κείμενα ή να σχεδιάσει μία ζωγραφιά στην οθόνη αφής, να σημειώσει πάνω στις φωτογραφίες και να μοιραστεί το περιεχόμενο με sms, e-mail και στιγμιαία μηνύματα.

Χαρακτηριστικό του S Pen είναι και το S Planner, ένας έξυπνος επαγγελματικός βοηθός μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα το πρόγραμμά του, ενσωματώνοντας τη λίστα υποχρεώσεων στο ημερολόγιο καθιστώντας τη διαδικασία ελέγχου και πλοήγησης σχεδόν διαισθητική.

Μία ακόμη δυνατότητα του S Pen αποτελεί και το S Memo, μια εφαρμογή πολυμέσων που διευκολύνει την καταγραφή και επεξεργασία του περιεχομένου που δημιουργήθηκε από το χρήστη. Οι φωτογραφίες, τα μηνύματα του τηλεφωνητή, τα δακτυλογραφημένα κείμενα, οι χειρόγραφες σημειώσεις ή οι ζωγραφιές μπορούν να αποθηκευτούν μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής και να μετατραπούν σε ‘memo’ για περεταίρω επεξεργασία, σχολιασμό και ανταλλαγή με άλλες συσκευές.

Τέλος, το S Pen ενσωματώνει και τη λειτουργία one-step screen-capture που επιτρέπει στους χρήστες να απαθανατίζουν το περιεχόμενο που προβάλλει η οθόνη κάθε στιγμή, να σημειώσουν εύκολα και γρήγορα πάνω στην κάθε εικόνα και να την μοιραστούν με τους φίλους τους.

Η Samsung, έχοντας στόχο να διευρύνει την ευκαιρία για δημιουργία νέων εμπειριών για τον τελικό χρήστη, σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το S Pen SDK (software development kit), επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εκ νέου εφαρμογές και υπηρεσίες που ενσωματώνουν τη τις λειτουργίες του S Pen.
Υψηλή χρηστικότητα και ισχυρή απόδοση

Ο 1.4GHz διπύρηνος επεξεργαστής διασφαλίζει τη γρήγορη και ομαλή λειτουργία της συσκευής. Η υψηλή ταχύτητα σύνδεσης και η απρόσκοπτη πλοήγηση στο διαδίκτυο επιτυγχάνεται μέσω των συνδέσεων HSPA+ και LTE. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να αναπαράγουν βίντεο σε πραγματικό χρόνο ή να συμμετέχουν σε online πλατφόρμες παιχνιδιών.

tromaktiko

Watch Life in a Day Online !

Informer - Τεύχος 03/11/2011


TRACKLIST

1. La Lune

2. Winter In July

3. Scarborough Fair

4. Figlio Perduto

5. A Whinter Shade Of Pale

6. He Doesn't See Me

7. Serenade

8. How Fair This Place

9. Hijo De La Luna

10. Here With Me

11. La Califfa

12. This Love

13. Solo Con Te

14. Gloomy Sunday

15. La Luna

New Photos From The Hobbit Set





New Photos From The Dark Knight Rises Set





New Videos From The Dark Knight Rises Set






The Films of Tim Burton Video

Evil Dead - 30th Anniversary Video

Killing Season (2012) Poster

Seven Below (2011) Trailer


Seven Below (2011) Poster

Η Τζέιν Εϊρ επιστρέφει

Η «Τζέιν Εϊρ», το πολυδιαβασμένο ρομαντικό έπος της Σαρλότ Μπροντέ, ύστερα από τουλάχιστον δέκα κινηματογραφήσεις -ανάμεσά τους και η αξέχαστη του 1943, με πρωταγωνιστή τον Ορσον Οουέλς- επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε μία από τις καλύτερες και πιο όμορφες διασκευές.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Κάρι Φουγκουνάκα (στο Φεστιβάλ του Σάντανς είχε εντυπωσιάσει με την πρώτη ταινία του «Sin nombre») και σήμερα το βράδυ προβάλλεται στο πλαίσιο του 24ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου («Απόλλων» 11 μ.μ.).

Στη νέα αυτή αγγλική διασκευή το ρόλο του Ρότσεστερ ερμηνεύει ο πρόσφατα βραβευμένος στο Φεστιβάλ της Βενετίας Μάικλ Φασμπέντερ («Shame»), ενώ στο ρόλο της βασανισμένης ηρωίδας της Μπροντέ εμφανίζεται η νέα, ταλαντούχος ηθοποιός Μία Βασικόφσκα (που απολαύσαμε πρόσφατα στα «Παιδιά είναι εντάξει» και «Restless»).

Εκείνο που ενδιαφέρει βασικά το σκηνοθέτη είναι να δείξει την προσπάθεια της Τζέιν να μετατραπεί από ένα άβουλο, υπάκουο κορίτσι σε μια ελεύθερη γυναίκα. Η ταινία καταγράφει την πορεία της από αρκετά νωρίς, πριν ακόμη αυτή φτάσει στο Μάντερλεϊ, το αρχοντικό του Ρότσεστερ, όταν νεαρή ακόμη, με το θάνατο των γονιών της, τη φροντίδα της αναλαμβάνει μια σκληρή, άκαρδη θεία (Σάλι Χόκινς), ενώ αργότερα, κυνηγημένη, η Τζέιν σώζεται από έναν πάστορα και τις συμπονετικές αδερφές του, πριν τελικά καταλήξει γκουβερνάντα της μικρής ΣύνδεσμοςΓαλλίδας Αντέλ στο παράξενο, στοιχειωμένο αρχοντικό του μυστηριώδους κυρίου Ρότσεστερ.

Ο Φουγκουνάκα δίνει με τη σκηνοθεσία του τη ζωντάνια, την ομορφιά και το ρομαντισμό, μαζί και το ρυθμό, που λείπουν συνήθως από πολλές παρόμοιες διασκευές, ενώ, με τη βοήθεια του εξαίρετου κάμεραμαν Αντριάνο Γκόλντμαν, καταφέρνει να δημιουργήσει, με τον καλύτερο τρόπο, τη γοτθική, σκοτεινή ατμόσφαιρα του μυθιστορήματος και να τονίσει τη ρομαντική, τραγική πλευρά του έρωτα ανάμεσα στην Τζέιν και τον δύστροπο, κυνικό κύριο Ρότσεστερ. Στις πολλές αρετές της ταινίας αξίζει να προσθέσω τις εξαίρετες ερμηνείες των ηθοποιών, ιδιαίτερα του Φασμπέντερ και της Βασικόφσκα, των οποίων η «συνάντηση» δημιουργεί τη μαγεία που απαιτεί ο ρομαντικός τους έρωτας.

enet

Τρίτη 01/11/2011 - Ταινίες στην ελληνική TV

22:00 Κύκλος θανάτου Star Περιπέτεια
22:00 Στον πυρετό του χρηματιστηρίου ΕΤ1 Ξένη ταινία
23:00 Πικρή ζωή ΕΤ3 Δράμα
23:00 Ο κλέφτης και η χορεύτρια Πρίσμα+ Δράμα
23:00 Μυστηριώδης ιός Σπορ+ Ξένη ταινία
00:25 Το μαλλιαρο σκυλί Σπορ+ Περιπέτεια
00:30 Συμμορίες ανηλίκων ΝΕΤ Ξένη ταινία
02:15 Στα σαγόνια του κροκόδειλου Star Περιπέτεια
02:45 Έξοδος από το παρελθόν (Lightning Bug) Alter Ξένη ταινία