Προσεχώς

Προσεχώς


Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Midnight Sun - High-End DLP projector




Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ !!

To ακριβότερο bluray του κόσμου κοστίζει 135000 $ !!!


Δειτε το αναλυτικά ΕΔΩ !!!

Panasonic Blu-ray Players to Support DivX Plus HD

Panasonic has entered a license agreement with DivX Inc. to incorporate DivX Plus HD technology into its UniPhier semiconductor chips, featured in Panasonic's Blu-ray players, which will then be able to playback DivX Plus HD H.264 video in the MKV container at high-definition resolutions up to 1080p.

With DivX Plus HD Certification, Panasonic UniPhier chips will enable devices to playback a wide variety of video files with the .mkv file extension and AAC audio, whether created with the DivX 7 software or third-party tools. DivX technology allows DivX Certified devices to playback digital videos, including premium Hollywood content in the DivX format.

"We are focused on embedding the latest technologies, such as DivX Plus HD, into our semiconductors," said Yasuhiro Nakakura, Director, Consumer Electronics System LSI Business Unit, Semiconductor Company, Panasonic Corporation. "Since we began partnering with DivX in semiconductor domain in 2005, we have developed DivX Certified ICs that OEMs have incorporated into a wide range of successful CE devices."

"We're thrilled that Panasonic has embraced DivX Plus HD technology for ICs that will power some of the most advanced CE devices on the market," said Kevin Hell, Chief Executive Officer at DivX. "With more and more devices on the market possessing DivX Plus HD technology, we are advancing our effort to become the consumer face of H.264 in software and consumer electronics."

BLU-RAY.COM

9/11

Εξαιρετικό αφιέρωμα του Big Picture για την 11η Σεπτεμβρίου.

Περιέχεται και η πιο δυνατή φωτογραφία της τραγωδίας, στο Νο. 2.

ΣΚΑΪ TV - I LOVE GR

Σήμερα Δευτέρα στις 21.00 έχει πρεμιέρα στο Σκάι η νέα εκπομπή ‘I Love GR’ που θα προβάλλει ωραία μέρη της χώρας μας. Διαβάστε εδώ περισσότερα και δείτε το βίντεο.

Εθνος - Σαββατο 19/9/2009

Ο Μάικλ Τζάκσον κεντρικό πρόσωπο στην απονομή των βραβείων ΜΤV


Ο Μάικλ Τζάκσον, ένας καλλιτέχνης που συνέδεσε το όνομά του με το τηλεοπτικό κανάλι MTV και τα μουσικά βραβεία που έχει θεσπίσει, βρέθηκε στο επίκεντρο της φετινής απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Radio City της Νέας Υόρκης.

Η Μαντόνα, που άνοιξε την εκδήλωση με μία συγκινητική ομιλία, και η αδελφή του Τζάνετ Τζάκσον, που χόρεψε επί σκηνής στα βήματα του Scream, απότισαν φόρο τιμής στον «βασιλιά της ποπ», καταχειροκροτούμενες από το κοινό.

«Μερικές φορές πρέπει να χάσουμε κάποια πράγματα για να εκτιμήσουν εκ των υστέρων την αξία τους» είπε η διάσημη τραγουδίστρια που ανέβηκε στη σκηνή του Radio City ντυμένη στα μαύρα.

«Ναι, ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ένας απλός άνθρωπος, αλλά ναι ήταν και 'βασιλιάς'. Ο 'βασιλιάς' θα ζει για πάντα» πρόσθεσε.

Το μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον άρχισε αμέσως μετά, με χορευτές που αναβίωσαν ορισμένες από τις θρυλικές χορογραφίες του.

Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια η αδελφή του, Τζάνετ Τζάκσον που χόρεψε στους ρυθμούς του Scream, ενώ το βίντεο κλιπ από το συγκεκριμένο κομμάτι «έπαιζε» σε μία τεράστια γιγαντοοθόνη. Το Scream ήταν η μοναδική συνεργασία των δυό τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό πήρε και μία γεύση από το ντοκιμαντέρ This Is It που αναφέρεται στις τελευταίες πρόβες του Μάικλ Τζάκσον, εν όψει των συναυλιών που είχε προγραμματίσει στο Λονδίνο, και το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται σύντομα σε όλο τον κόσμο.

Το This Is It βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες πρόβας και υλικού από τα παρασκήνια, ενώ θα περιλαμβάνει και κάποια στιγμιότυπα σε 3-D, καθώς και συνεντεύξεις με μερικούς από τους στενότερους φίλους και συνεργάτες του.

Από τη βραδιά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα. Το κλίμα συγκίνησης που επικρατούσε στην αίθουσα άλλαξε άρδην όταν ο τραγουδιστής Κάνι Γουέστ ανέβηκε στη σκηνή για να διαμαρτυρηθεί επειδή το βραβείο καλύτερου βίντεο κλιπ απονεμήθηκε στην Τέιλορ Σουίφτ και όχι στην Μπιγιονσέ.

«Τέιλορ, ειλικρινά χαίρομαι για εσένα, αλλά το βίντεο κλιπ της Μπιγιονσέ ήταν από τα καλύτερα όλων των εποχών» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσον αφορά στους νικητές, η Μπιγιονσέ απέσπασε το βραβείο για το «βίντεο της χρονιάς» (Single Ladies 'Put A Ring On It'), το βραβείο καλύτερου χιπ χοπ βίντεο απονεμήθηκε στον Έμινεμ (We Made You), ενώ το βραβείο καλύτερου ποπ βίντεο πήρε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το Womanizer.

Τέλος, το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών κέρδισε η Lady Gaga για το Poker Face.

MTV

Οι νικητές των Video Music Awards.

TIESTO IN CRETE 13/09/09 - Port Heraklion video clips










Τα Νεα - Σάββατο 19/9/2009

Το Πλανητάριο στο «Πυρετό του χρώματος»

Νέα ταινία θόλου «Ο πυρετός του χρώματος» για το έργο του Βαν Γκογκ.

Το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου επέλεξε την ταινία θόλου «Βαν Γκογκ: Ο πυρετός του χρώματος» για να εγκαινιάσει τη νέα χειμερινή περίοδο 2009-2010. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται για το κοινό από τις 22 Σεπτεμβρίου.

Η ταινία, που απευθύνεται σε θεατές κάθε ηλικίας, είναι αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους ζωγράφους όλων των εποχών, τον Vincent Van Gogh.

Η ταινία παρουσιάζει τη σύντομη, αλλά θυελλώδη ζωή και συνάμα τη σπουδαία καλλιτεχνική πορεία του μεγάλου δημιουργού, από την ηλικία των 27 ετών ως τον τραγικό του θάνατο στα 37 του χρόνια. Κάνοντας ένα εικονικό ταξίδι στο χρόνο και το χώρο, η ταινία αναδεικνύει το έργο του μεγάλου ζωγράφου που έφερε την επανάσταση στο χρώμα.

Για τη δημιουργία της ταινίας συνεργάστηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα μουσεία της Ευρώπης, όπως το μουσείο D'Orsay στη Γαλλία και τα Μουσεία Van Gogh και Kroller Muller στην Ολλανδία, ενώ συμμετείχαν ακόμη τα Μουσεία Maison Van Gogh, το Fundacion Colleccion Τhyssen -Bornemisza και το Μusee Rodin, καθώς και εταιρίες όπως η MacGillivray Freeman Films, η La Geode και η Camera Lucida Productions. Στην Ελλάδα, την ταινία «έντυσαν» με τη φωνή τους οι ηθοποιοί Κώστας Τζούμας και Θέμις Μπαζάκα.

Παράλληλα, το Ίδρυμα Ευγενίδου προγραμματίζει συναφείς εκδηλώσεις για παιδιά. Πρόκειται για σειρά δωρεάν μαθημάτων ηλεκτρονικής εικονογράφησης με τίτλο «Το χρώμα μέσα από τα μάτια του Βαν Γκογκ», τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον εικονογράφο Αντώνη Ασπρόμουργο στο χώρο της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου. Περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάρουν από την ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ευγενίδου: http://www.eugenfound.edu.gr

Το Ίδρυμα Ευγενίδου βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού 387, στο Παλαιό Φάληρο. Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210 9469600.


Depeche Mode Music Video from True Blood (Season 2) Finale

The Twilight : New Moon (2009) New trailer !

Press me !!!

New Surrogates Trailer !

Press here !!!

The Trailer for Michael Jackson's This Is It !

Δευτέρα - 14/9/2009 - Ταινίες στην ελληνική τηλεόραση

16:10 Σταρ Τρεκ : διαστημικός σταθμός 9 Σινε+ Ξένη ταινία
19:30 Αδελφές Σινε+ Περιπέτεια
22:00 Καφές και τσιγάρα Κανάλι της Βουλής Κωμωδία
22:00 Catwoman Star Ξένη ταινία
23:00 Ξύπνα κορόιδο ΕΤ3 Ελληνική ταινία
23:30 Στο βασίλειο του Kingdom Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:50 Το Ποταμι Σινε+ Δράμα
00:00 Καινούργιος κόσμος Alter Επιστημονικής Φαντασίας
00:30 Στούντιο 54 ΕΤ3 Δράμα
02:15 Μπρουνέτι: ποιος σκότωσε το μαέστρο Alter Αστυνομική
02:15 Αδρεναλίνη Star Περιπέτεια
04:30 3 κορίτσια και 3 ναύτες Star Μιούζικαλ