Προσεχώς

Προσεχώς


Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Κυκλοφορίες Bluray - 24/01/2012 ODEON


COLOMBIANA
SHREK 3D
SHREK 2 3D
SHREK FOREVER AFTER 3D
SHREK THE THIRD 3D

MUST SEE : David Fincher's The Girl With the Dragon Tattoo (2011) Open Title Sequence

The Hobbit - The 1st animated adaptation (1966)

The Resident Evil: Operation Raccoon City Triple Impact Game Trailer







The Live Action Star Wars Series Working Title is....

"Star Wars: Underworld."

full video interview about the new tv series


Red Tails (2012) Poster

The Best Exotic Marigold Hotel (2012) Poster

Στη Μπερλινάλε η νέα ταινία του Σπύρου Σταθουλόπουλου, «Μετέωρα»

Τις συμμετοχές τους σε μεγάλα διεθνή Φεστιβάλ συνεχίζουν ελληνικές ταινίες και σκηνοθέτες. Η νέα ταινία του Σπύρου Σταθουλόπουλου με τίτλο Μετέωρα θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, ενώ αρκετά ελληνικά πρότζεκτ θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ.

Η νέα ταινία του ελληνικής καταγωγής Σπύρου Σταθουλόπουλου με τίτλο Μετέωρα θα συμμετάσχει στο επίσημο διαγωνιστικό τμήμα του 62ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Ο σκηνοθέτης που εντυπωσίασε με την προηγούμενη ταινία του PVC-1, επιστρέφει με μια ταινία -συμπαραγωγή Ελλάδας-Γερμανίας- με θέμα τον έρωτα ενός Έλληνα Ορθόδοξου μοναχού και μιας Ρωσίδας Ορθόδοξης καλόγριας.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μοναστήρι στα Μετέωρα τον 12ο αιώνα. Πρωταγωνιστούν οι Τεό Αλεξάντερ και Ταμίλα Κουλίεβα.

Παράλληλα, την κατηγορία Generation 14+ θα προβληθεί η ελληνοβρετανική παραγωγή Γλυκά Ανατολής του Άγγελου Αμπαζόγλου. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί 9 με 19 Φεβρουαρίου.

Στο Spectrum, το τμήμα που αποτελείται από ταινίες που έχουν προβληθεί σε άλλα Φεστιβάλ, από παγκόσμιες πρεμιέρες και από δουλειές που έχουν εντυπωσιάσει –σύμφωνα με τους διοργανωτές- του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Ρότερνταμ θα προβληθούν οι Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου και ο Άδικος Κόσμος του Φίλιππου Τσίτου.

Η ελληνική συμμετοχή στο Φεστιβάλ μετρά ήδη αρκετές παραγωγές, ανάμεσά τους την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Έκτορα Λυγίζου με τίτλο Το Παιδί τρώει το Φαγητό του Πουλιού και τα working projects των Αργύρη Παπαδημητρίου (Wasted Youth) και Αθηνάς Ραχήλ-Τσαγγάρη (Attenberg) θα έχουν παρουσία στο Φεστιβάλ, το οποίο διεξάγεται από τις 25 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Γκέτεμποργκ (27 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου) θα προβάλλει τις Άλπεις του Γιώργου Λάνθιμου, ο οποίος θα είναι και πρόεδρος της κριτικής επιτροπής.

Newsroom ΔΟΛ

Τρίτη 10/01/2012 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Φαινόμενο Alpha Ξένη ταινία
22:00 Το δόλωμα Star Ξένη ταινία
23:00 Το ταξίδι του τρόμου Σπορ+ Ξένη ταινία
23:00 Απεγνωσμένη φυγή Πρίσμα+ Ξένη ταινία
23:20 Πολεμιστής στον ηλιο Mega Περιπέτεια
00:30 Για την αγάπη ενός παιδιού Σπορ+ Δράμα