Προσεχώς

Προσεχώς


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Tron Legacy 3D (2010)



Premiere date

17/12/2010

Μικρές Χαρές - Small Pleasures (2008)

Creation (2010)



imdb

Κοπεγχάγη - Το βίντεο που ανοίγει την τελετή του United Nations Climate Change Conference.



VETO - Κυριακή 13/12/2009

ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΝΕΜΑ στα περίπτερα στις 17/12/2009

Γυρίζει σελίδα το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ, αποχωρίζεται το μηνιαίο χαρακτήρα του και μετασχηματίζεται σε ειδική συλλεκτική έκδοση ΚΑΙ ταυτόχρονα σε καθημερινό ηλεκτρονικό περιοδικό.

Ανταποκρινόμενοι στα νέα δεδομένα της ηλεκτρονικής εποχής, το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ- μετά από 20 χρόνια συνεχούς μηνιαίας παρουσίας στα περίπτερα- σχεδιάζει να μετατοπίσει το βάρος της κινηματογραφικής ενημέρωσης στο ανανεωμένο site του www.cinemag.gr δημιουργώντας ταυτόχρονα και μια νέα ειδική συλλεκτική έκδοση.

Η έντυπη έκδοση του περιοδικού θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο σε νέο σχήμα και πολυτελές χαρτί, θα προσφέρει 2 συλλεκτικά DVD και θα κρατήσει τον εξειδικευμένο σινεφίλ χαρακτήρα της. Με ειδικά αφιερώματα, μεγάλες έρευνες και συνεντεύξεις, αναλύσεις, κριτικές και πολυσέλιδες παρουσιάσεις μεγάλων κινηματογραφικών γεγονότων και ταινιών, το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ θα προσφέρει στο χαρτί όσα δεν χωρούν στο ίντερνετ.

Χτίζοντας πάνω στην κατεύθυνση των τελευταίων ετών αλλά επαναπροσεγγίζοντας τη λογική και τη δομή του, το περιοδικό επιχειρεί να προσφέρει στους φίλους του μια έκδοση στην οποία θα μπορούν να ανατρέχουν ανά πάσα στιγμή. Μια έκδοση που φιλοδοξούμε να είναι συλλεκτική.

Ταυτόχρονα ο κύριος όγκος των ειδήσεων και των κριτικών μεταφέρεται στο online παράρτημά μας, το cinemag.gr: Κριτικές όλων των ταινιών της εβδομάδας, ειδήσεις από το Χόλιγουντ, την Ευρώπη και την Ελλάδα, αναλυτικό box office, ανταποκρίσεις από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, ρεπορτάζ από γυρίσματα, αποκλειστικές video-συνεντεύξεις και όλες οι νέες κυκλοφορίες DVD, CD και βιβλίων για τον κινηματογράφο.

Ημερομηνία έκδοσης του επόμενου, πλήρως ανανεωμένου τεύχους, είναι η 17η Δεκεμβρίου, ημέρα στην οποία θα βγει στον αέρα και νέο cinemag.gr

Για απορίες σε σχέση με τις υπάρχουσες συνδρομές ή άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6061108 και 2106061725.

LOST Season 6 New Promo

Οι Κρυφές Ζωές της Κυρίας Λι - The Private Lives of Pippa Lee (2009)

Η κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Ρεμπέκα Μίλλερ, κόρης του Άρθουρ Μίλλερ, σε σκηνοθεσία της ίδιας, παραγωγή του Μπραντ Πιτ και με πλούσιο cast πρωταγωνιστών. Μια ιστορία που, μέσα από αναπάντεχες συναντήσεις, ερωτικές σχέσεις, σφοδρά πάθη και μίση, μιλάει για την επικίνδυνη ασφάλεια του έγγαμου βίου.

Η Πίππα Λι έχει τα πάντα. Είναι σύζυγος ενός λαμπρού εκδότη, μητέρα επιτυχημένων διδύμων, αξιαγάπητη στον κύκλο των φίλων της. Δεν είναι η ζωή που φανταζόταν ότι θα έκανε όταν ήταν δεκαεπτά, αλλά, πάλι, ποιος θα μπορούσε να μαντέψει αυτή την τρομακτική μεταμόρφωση ? από μια καθημερινότητα όπου σημασία είχε μόνο να πειραματίζεται κανείς με το σεξ και τα ναρκωτικά, σε μια άλλη που κυριαρχείται από θορυβώδεις μηχανές κουρέματος γρασιδιού και πληκτικές συνευρέσεις σε καφέ των προαστίων. Αρκεί όμως αυτή η τέλεια ζωή; Έρχεται μια στιγμή που η Πίππα βλέπει τη ζωή της σαν ένας υπνοβάτης. Όταν ο σύζυγός της, τριάντα χρόνια μεγαλύτερός της, σχεδιάζει τη συνταξιοδότησή του, η Πίππα ανακαλύπτει ξαφνικά πως ο παλιός της εαυτός είναι έτοιμος να επαναστατήσει, ανατρέποντας τα πάντα.

Κυκλοφορεί 14/12/2009 σε dvd από την ODEON

Ηθοποιοί :

Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Κιάνου Ριβς, Τζούλιαν Μουρ, Άλαν Άρκιν, Γουινόνα Ράιντερ, Μαρία Μπέλο, Μόνικα Μπελούτσι, Μπλέικ Λάιβλι

Έτσι Πήραμε το Γούντστοκ - Taking Woodstock (2009)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ανγκ Λι ("Brokeback Mountain", "Προσοχή, Πόθος") επιστρέφει με μια νοσταλγική ροκ κωμωδία, η οποία βασίζεται σε μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία. To "Taking Woodstock" συμμετείχε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του 62ου Φεστιβάλ Κανών.

Το καλοκαίρι του 1969, ο Έλιοτ Τίμπερ ζει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη και εργάζεται στο μοτέλ των γονιών του, το οποίο είναι ένα ερείπιο στα όρια της κατάσχεσης. Προσπαθώντας να προσελκύσει κόσμο στο μοτέλ, κινεί άθελά του τις διαδικασίες για τη δημιουργία του "Woodstock", της συναυλίας που του άλλαξε τη ζωή, καθόρισε μια ολόκληρη γενιά και αποδείχθηκε ορόσημο για την αμερικάνικη κουλτούρα. Η ταινία βασίζεται στην αυτοβιογραφία του Τίμπερ.

Κυκλοφορεί 14/12/2009 σε dvd απο την ODEON


Maradona (2008)

Ακόμα και οι μη ποδοσφαιρόφιλοι, γνωρίζουν αυτό το όνομα: Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Από τις αλάνες της Αργεντινής, στα καλύτερα τουρνουά του κόσμου. Η στρογγυλή θεά υποκλινόταν στο πέρασμά του. Ο κόσμος τον αποθέωσε στις λαμπρές στιγμές της καριέρας του και του συμπαραστέκεται πλέον στα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Μία μεγάλη προσωπικότητα με μεγάλες αδυναμίες.

Η κάμερα του πολυβραβευμένου Εμίρ Κουστουρίτσα μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη ζωή ενός ζωντανού θρύλου, με ένα ντοκιμαντέρ που καταχειροκροτήθηκε στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κανών. Από την Αργεντινή στη Νάπολη και από την Κούβα στην Βαρκελώνη, το μεγαλείο και η πτώση. Μαζί τους σε αυτό το ταξίδι, ο διάσημος και πολυαγαπημένος τροβαδούρος των ανά τον κόσμο κατατρεγμένων, Μάνου Τσάο.

Ελληνική κινηματογραφική πρεμιέρα 10/12/2009

Στα Όρια του Ελέγχου - The Limits of Control (2009)

Ο σκηνοθέτης Τζιμ Τζάρμους ("Τσακισμένα Λουλούδια", "Καφές και Τσιγάρα") εκπλήσσει με την νέα του ταινία, ένα δραματικό θρίλερ, δοκιμάζοντας ένα ύφος στο οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει. Συνεργάζεται για τέταρτη φορά με τον ηθοποιό Ισαάκ Ντε Μπανκολέ ("Casino Royale"), αλλά και με ένα διεθνές cast εξαιρετικών ηθοποιών. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από έναν μυστηριώδη και απόμακρο άντρα, οι πράξεις του οποίου ξεφεύγουν από τα όρια του Νόμου. Είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης μιας δουλειάς, δεν εμπιστεύεται κανέναν και οι στόχοι του δεν είναι ξεκάθαροι. Ξεκινά ένα ταξίδι που τον οδηγεί στην Ισπανία. Κι από εκεί, στην ίδια του την συνείδηση.

Ελληνική κινηματογραφική πρεμιέρα 10/12/2009

Official Trailer for Disney's Sorcerer's Apprentice

AUDIOVISUAL - Kυκλοφοριες 12/2009 σε Blu Ray






Κυκλοφορουν 7/12/2009 και 18/12/2009 αντιστοιχα, με ελληνικους υποτιτλους

Sony Ericsson Satio 12.1 Mpixel

Η Sony Ericsson, έχει βάλει το «χεράκι» της ώστε το Satio να αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα κινητό κέντρο ψυχαγωγίας! Και μάλιστα, μεγέθους παλάμης!

Επί τρροχάδην: Ψηφιακή φωτογραφική στα 12,1 Mpixel με κανονικό φλας, βίντεο VGA στα 30 fps, ιδανικό walkman, άριστα δομημένος file manager, GPS, WiFi και ραδιόφωνο συνθέτουν ένα από τα καλύτερα κινητά που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Δειτε περισσοτερα εδω !!!

Scott Stulberg Photography !

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ !!!!

Eθνος - Κυριακή 13/12/2009



Capitalism: A Love Story (2009)

Σκηνοθεσία - Σενάριο : ΜΑΙΚΛ ΜΟΥΡ

Ελληνική Πρεμιέρα : 10/12/2009

Ο Μάικλ Μουρ επιστρέφει με ένα θέμα που έχει εξετάσει ξανά στην καριέρα του: την καταστροφική επιρροή της καπιταλιστικής κυριαρχίας πάνω στις καθημερινές ζωές των Αμερικανών πολιτών. Αυτή τη φορά όμως η σκηνή του εγκλήματος είναι μεγαλύτερη από την General Motors στο Μίσιγκαν. Από την Μέση Αμερική ως την πηγή της εξουσίας Ουάσινγκτον και το παγκόσμιο οικονομικό κέντρο Μανχάταν, ο Μάικλ Μουρ θα μας οδηγήσει πάλι σε "ευαίσθητα" μονοπάτια.

Με χιούμορ και αγανάκτηση ο Αμερικανός σκηνοθέτης εξερευνά μια ερώτηση ταμπού: Ποιο είναι το τίμημα που πληρώνει η Αμερική για την αγάπη της στον Καπιταλισμό; Παλαιότερα αυτή η αγάπη έδειχνε να είναι αθώα, σήμερα όμως "το αμερικάνικο όνειρο" έχει μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς οι οικογένειες πληρώνουν με τις δουλειές τους, με τα σπίτια τους και με τις οικονομίες τους. Ο Μουρ επισκέπτεται τα σπίτια ορισμένων πολιτών των οποίων οι ζωές έχουν έρθει πάνω κάτω, ενώ δεν παραλείπει να ζητήσει και εξηγήσεις από την Ουάσιγκτον.

Εκεί που καταλήγει είναι στα συνηθισμένα συμπτώματα μιας ερωτικής σχέσης που φθίνει, δηλαδή σε ψέματα, εκμετάλλευση, προδοσία με αποτέλεσμα να χάνονται 14.000 δουλειές κάθε μέρα.

Brothers (2009)

Σκηνοθεσία: ΤΖΙΜ ΣΕΡΙΝΤΑΝ
Σενάριο: ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΙΝΙΟΦ, ΣΟΥΖΑΝ ΜΠΙΕΡ
Ηθοποιοί: ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ , ΤΟΜΠΙ ΜΑΓΚΟΥΑΙΡ , ΣΑΜ ΣΕΠΑΡΝΤ , ΤΖΕΙΚ ΓΚΙΛΕΝΧΑΑΛ , ΚΛΙΦΤΟΝ ΚΟΛΙΝΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Ελληνική Πρεμιέρα :
10/12/2009


Πρόκειται για remake της δανέζικης ταινίας Brodre. O Sam Cahill (Maguire) είναι επιτυχημένος στρατιώτης. Οταν επιστρέφει απο το Αφγανιστάν, όπου κρατούνταν όμηρος διαπιστώνει οτι ο αδερφός του Tommy (Gyllenhaal) έχει πάρει στους ώμους του τα οικογενειακά βάρη και παρηγορεί την γυναίκα του Sarah (Portman).

Μία κάποια εκπαίδευση - An Education (2009)

Σκηνοθεσία: Lone Scherfig
Σενάριο: Lynn Barber
Ηθοποιοί: Carey Mulligan, Olivia Williams, Alfred Molina, Cara Seymour, William Melling

Ελληνική Πρεμιέρα : 10/12/2009

Η ιστορία λαμβάνει χώρα την εποχή των ΄60s στο Λονδίνο, και αναφέρεται στη ζωή μιας νεαρής κοπέλας που αλλάζει δραματικά όταν γνωρίζει έναν playboy, ο οποίος είναι μεγαλύτερός της κατά δέκα περίπου χρόνια. Η διακεκριμένη σκηνοθέτιδα Λόνε Σέρφιγκ ("Wilbur Wants to Kill Himself") επιστρέφει με την ταινία "An Education", σε σενάριο του γνωστού συγγραφέα Νικ Χόρνμπι ("About a Boy", "High Fidelity"), που απέσπασε το Βραβείο Κοινού και το Βραβείο Φωτογραφίας στο Φεστιβάλ Sundance το 2009.

LG GW820 Expo

Η LG μόλις παρουσίασε για την αμερικάνικη αγορά το LG GW820, ένα smartphone με το nickname Expo.

H συσκευή τρέχει Windows Mobile 6.5, έχει οθόνη αφής 3,2 ιντσών ανάλυσης WVGA και είναι εφοδιασμένη με «συρόμενο» πληκτρολόγιο τύπου QWERTY.

Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με το Διαδίκτυο με ΗSPA στα 7.2Μbps και η μπαταρία του έχει αυτονομία 1500mAh.

Αυτό όμως που κάνει το GW820 να έχει κερδίσει την πρώτη σελίδα του FullHD.gr είναι ο προβολέας με ανάλυση 1024x768 pixels που δέχεται συσκευή.

Aυτός μαζί με το γρήγορο επεξεργαστή 1GHz της Qualcomm SnapDragon κάνουν το σύνολο αρκετά ανταγωνιστικό. H φωτογραφική του είναι 5ΜPixel, το GPS υποστηρίζεται από Assisted GPS, ενώ το Bleutooth είναι 2.1.

Yπάρχει υποδοχή κάρτας μνήμης microSD και σύνδεση WLAN (Wi-Fi).

Tέλος τα μενού έχουν 3D υπόσταση.

fullhd.gr

Sony 3D movies

Πυρετωδώς δουλεύουν στην Sony για την μετατροπή δυσδιάστατων ταινιών σε τρισδιάστατες ώστε να προλάβουν το ‘κύμα’ της 3D ζήτησης. Ουδείς γνωρίζει για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά ουδείς επίσης δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η επερχόμενη 3D ‘νέα τάξη πραγμάτων’ αφύπνισε πολλές εταιρείες από τον λήθαργο της ύφεσης.
Διά στόματος του ισχυρού άντρα της Sony του κυρίου Howard Stringer, στην Sony μετατρέπουν ταινίες 2D σε 3D.

Πρώτες σε επιλογή είναι η ‘Τhis is it’ του Michael Jackson, ο ‘Spiderman’, η ταινία ‘Men in Black’ και πολλές άλλες.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοινώσεις διεθνών πρακτορίων στον ‘πόλεμο’ μπαίνει και το βαρύ πυροβολικό με τους Peter Jackson & George Lucas να μετατρέπουν σε 3D τις ταινίες τριλογίες ‘Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών’ και ο ‘Πόλεμος των Άστρων’, ενώ και ο James Cameron έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ‘δουλεύει’ τον ‘Τιτανικό’.

fullhd.gr


The Last Song (2010)



imdb

James Cameron Developing Sci-Fi Action Film

Production Weekly twittered an interesting tweet saying, "James Cameron is developing a Shane Salerno-scripted sci-fi action script for Fox, described as an 'event' film set in the future."

That sounds like Doomsday Protocol, which was announced over a year ago. We would assume the Cameron will just be producing.

When it was announced, the project was described as "an epic sci-fi adventure in the vein of 'The Seven Samurai' involving a group of aliens and humans with various abilities who are brought together to save Earth."

Τετάρτη 9/12/2009 - Ταινίες στην Ελληνική ΤV

21:00 Επαναστάτης σαμουράι Σινε+ Δράμα
21:00 Miss... Με το ζόρι 2: Κυκλοφορεί και οπλοφορεί Star Ξένη ταινία
22:00 Στην άβυσσο του πάθους Κανάλι της Βουλής Δράμα
23:15 Η σιώπη των αμνών Star Ξένη ταινία
00:00 Βαν Γκογκ Σινε+ Ξένη ταινία
00:20 Γκουέρνικα Σινε+ Ξένη ταινία
00:35 Πολ Γκογκέν Σινε+ Ξένη ταινία
00:50 Το τραγούδι του στυρενιου Σινε+ Ξένη ταινία
01:15 Aντζυ Σινε+ Ξένη ταινία
01:45 Mystery woman 9 Alter Μυστηρίου
02:30 Final Justice Star Ξένη ταινία
03:00 Λούλου, νύφη δια αλληλογραφίας Σινε+ Ξένη ταινία
04:30 Η καταδίωξη Σινε+ Περιπέτεια